lekarz_dyzurny 23.02.04, 22:33 Gdzie się podziały (wiadomo co) na Weltschmerzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re hela 23.02.04, 23:13 Czy naprawde nie mozesz pisac pod jednym nickiem?Takie to trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Gini a ile ty nikow masz? Mam ci przypomniec? IP: *.ddivedevel.com / *.ddive.com 23.02.04, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norel jej skleroza dokucza. IP: *.gazeta.pl / *.servercity.co.uk 23.02.04, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini a ile ty nikow masz? Mam ci przypomniec? 23.02.04, 23:28 Nastepny co pisze dwa dni z dziesiejszym, a wszystko wie.Policz najpierw swoje nicki i adresy durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Alez to nie ja! 23.02.04, 23:18 Sama z zaciekawieniem czekam na ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norel Da belgijska sklerotyczka nawet zapomniala IP: *.gazeta.pl / *.servercity.co.uk 23.02.04, 23:21 ze sie kiedys twoim nikiem podpisala Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Da belgijska sklerotyczka nawet zapomniala 23.02.04, 23:26 Prosze, prosze calkiem nowy nick i wie co tu sie dzialo rok temu. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
patience To jest gorący oddech Zawadzkiego 23.02.04, 23:30 To sie udziela Wszyscy jestesmy drf lub ceesem. Tylko nie wiem dlaczego Zawadzki do kazdego mowi Tomasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: To jest gorący oddech Zawadzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 23:32 A wiesz który to Zawadzki? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dobre pytanie:)))))) /nt 23.02.04, 23:35 ))) Gość portalu: pollak napisał(a): > A wiesz który to Zawadzki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: To jest gorący oddech Zawadzkiego IP: *.acn.waw.pl 23.02.04, 23:41 patience napisała: > To sie udziela > Wszyscy jestesmy drf lub ceesem. Tylko nie wiem dlaczego Zawadzki do kazdego > mowi Tomasz? > > O, przepraszam do niektórych zwraca sie per Widacki, a na poczatku wszyscy byli Siwińskimi (jeżeli dobrze pamiętam). Zresztą, na ten temat najwięcej mógłby powiedzieć Perła, pierwsza ofiara tego zboczeńca forumowego. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi_men The Pain of the World ? IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 00:12 Real Pain in Virtual World? pub156.ezboard.com/bbarnettspainintheassboard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf czesc helga... IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 00:57 sprawdz skrzynke drf Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wwooooow !! 24.02.04, 01:22 A co bedzie jesli zaklikne 'ukryj'? Nikt tego nie przeczyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: Wwooooow !! IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 01:33 ftp://zupa_grzybowa:12345678@ftp.passagen.se/Gazeta_pl%20%20Forum%20%20Aktualnosci.htm Nikt tego nie przeczyta..)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wwooooow !! 24.02.04, 01:38 Poprosze instrukcje mailem jak sie dostac do tego ftpa? Oni maja jakis panel czy swoim klientem sie wlazi? Musze zajrzec do pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <©> Re: HAHAHA skapowalam IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 02:08 ftp://zupa_grzybowa:12345678@ftp.passagen.se/text%20dla%20helgi.txt Odpowiedz Link Zgłoś
patience Fantastyczne. Na przyklad ten color ticker 24.02.04, 02:27 jest o WIELE lepszy niz na wielu tzw stronach dla webmasters. Calosc jest niesamowita padlam na kolana. O RANY Odpowiedz Link Zgłoś
patience Mars:) 24.02.04, 01:07 www.msss.com/education/happy_face/happy_face.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf na jednym z ksiezycow Marsa ;) IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 01:12 ftp://zupa_grzybowa:12345678@ftp.passagen.se/zaPROszeNIE.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Phobos IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 01:23 twoj link nie dziala.. sprobuj zostawic cos na otwartym ftp tam sa 2 dokumenty , wyrzuc je i wstaw inny test... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf portret jozia imperatora IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 02:45 ftp://zupa_grzybowa:12345678@ftp.passagen.se/zawadzki%20jozio.bmp Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Drf 24.02.04, 10:52 Patience, pani mnie przecenia Weltschmerz to w tym wypadku forum świat, z którego znikły: _________________________________ oraz kwadraty że nie wspomnę o 4-4-4-4-4 Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Drf 24.02.04, 10:54 Swoją drogą Joy Division, Fields of the Nephilin to te tzw. stare dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: heh moze nie pain in the World ale 24.02.04, 11:05 ...pain in the ass. Prawie zgadlam. Forum Swiat. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf zastanawia mnie prawo wlasnosci digitalnej... IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 12:51 gazeta nie podnosi odpowiedzialnosci za produkty chorej wyobrazni uzydkownikow tego forum...to fakt... z drugiej strony kazdy powinien odpowiadac za Swoje czyny/a nie za czyny agresorow/bo wojen jest wiele/ kazdy uczestnik forum powinien miec prawo do autocenzury...ale tylko watku ktorego jest autorem.. PRAWO DO CZERWONEGO PTAKA DLA KAZDEJ KOZY BARANA I WILKA !!! Michnik ile ty nerwow zaoszczedzisz a i poziom edukacji narodowej wyskoczy ponad poziomy bazy i pozycje...)) Kolega z Wiezienia drf ======================================================================= Helga skontaktuj sie Naczelnikiem... i rozpoczac PERTRAKTACJE... usciski drf Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: zastanawia mnie prawo wlasnosci digitalnej... 24.02.04, 13:14 Gość portalu: drf napisał(a): > gazeta nie podnosi odpowiedzialnosci za produkty chorej wyobrazni uzydkownikow > tego forum...to fakt... z drugiej strony kazdy powinien odpowiadac za Swoje > czyny/a nie za czyny agresorow/bo wojen jest wiele/ > kazdy uczestnik forum powinien miec prawo do autocenzury...ale tylko watku > ktorego jest autorem.. > PRAWO DO CZERWONEGO PTAKA DLA KAZDEJ KOZY BARANA I WILKA !!! > Michnik ile ty nerwow zaoszczedzisz a i poziom edukacji narodowej wyskoczy > ponad poziomy bazy i pozycje...)) > Kolega z Wiezienia drf > > ======================================================================= > > Helga skontaktuj sie Naczelnikiem... > i rozpoczac PERTRAKTACJE... > usciski > drf A zagladales wczoraj do rurociagu? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: zastanawia mnie prawo wlasnosci digitalnej... 24.02.04, 13:29 A ruach an dir kepełe! A odpowiedz ty mnie kiedy nie by proxy, a ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: zastanawia mnie prawo wlasnosci digitalnej... IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 14:17 haham ba lajla jakie proxsie masz na myszli,a? koze jozia psa telusia ptaszka giwi ..znam a z malymi swinkami sie nie zadaje...)) jak narazie)) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: zastanawia mnie prawo wlasnosci digitalnej... 24.02.04, 14:23 na razie Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Byłbym zapomniał 24.02.04, 15:11 Aspirynę - zalecam. Pomaga na wzdęcia, zadęcia i epitety. Ulotkę - przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Byłbym zapomniał 24.02.04, 19:58 Miałem się nie odzywać ale się odezwę> Otóż: burak jesteś, panie NRF. Rzucasz się na życzliwego sobie człowieka bez najmniejszego powodu i wytłumaczenia - bo gębę do ciebie otworzył? EoT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf ziemniaki na marsa a buraki na wenus IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 22:05 lekarz_dyzurny napisał: > Miałem się nie odzywać ale się odezwę> > > Otóż: burak jesteś, panie NRF. Rzucasz się na życzliwego sobie człowieka bez > najmniejszego powodu i wytłumaczenia - bo gębę do ciebie otworzył? EoT =========================================================================== nerwy mam stargane )) A ruach an dir kepełe dziala na mnie jak pies pawlowa koza jozka i cala adamistracja... niech uwaza z ruahem i kacem bo ja jestem zoologiczny semita )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf jestem zupa grzybowa dla dyzurnego IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.04, 00:17 a drf dla helgi, grzyby same prawdziwki i z NRD ale zamaskowane jako muchomory dla niepoznaki ============================================= zwolennik grzybow Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: jestem zupa grzybowa dla dyzurnego 25.02.04, 00:25 > zwolennik grzybow Zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ........ 25.02.04, 00:31 Gość portalu: zupa_grzybowa napisał(a): > na razie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś