perli 03.04.10, 12:53 lśni szyba i oskrzela w galarecie też lśnią. Idem po żółte tulipany i oliwki, o czym jeszcze zapomniałam, do ciężkiej chjolipki. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryki17 Re: ljedwie żem żywa 03.04.10, 13:00 Och, masuję sobie sutki gęstą, ciemnozieloną oliwą z oliwek i raczę się czerwoniutkimi truskawkami, które polewam delikatna bitą śmietanką. Ach życie, tylko czekać na obezwładniającą woń frezji, zapach trawy po majowej burzy w górach i brązowiejącą pupę latem w promieniach wścibskiego i bezpruderyjnego słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
perli tja, 03.04.10, 13:20 zapomniałam o Iceczkowej grafomanii. Jaki na pjejsach masz stanik? Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: tja, 03.04.10, 13:59 Koronkowy, rozmiar D. Och, gdyby tak wytarzac się w trawie i dać upust skrywanym żądzom. Dałabym pieścić me wargi słoncem spalone i brzoskwinkę spływającą sokiem rzęsistym jak ten górski strumyk rozlewający się w uroczysko przy leśnej polanie, gdzie latające motyle niczym puchu kłębek w powietrze się wzbijają, nie zważając na zazdrosne podmuchy rozochoconych zefirków. Pola zielone, pola czerwone, gdzie maki z zawilcami konkurują w zawodach na blask purpury. Moja szyja lgnie do nich, a mój biust odkrywa przed tajemniczym leśniczym najskrytsze tajemnice natury Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: ljedwie żem żywa 03.04.10, 14:06 paluszkami kreślę kształty niedookreślone gubię się w jękach, drżeniu i bezdechu obezwładniającym biegnę bez opamiętania na pohybel światu wilgotne krople potu, łez i porannej rosy Mountain Dew Ryki Odpowiedz Link Zgłoś
perli pakujem 03.04.10, 14:29 to wszystko do kjoszyka, kropidełko chyba, Iceczku, Ci się przyda. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: pakujem 03.04.10, 14:36 Perlinko, tobie by się przydała melodia bzykających pszczółek wiosennych i łyżka koszernego miodu, którą by ci ktoś zlizał z warg, bo wszędzie iceczków widzisz. Z tej tęsknoty-zgryzoty nieutulonej i niezaspokojonej masz halucynacje. Odpowiedz Link Zgłoś
perli jużem, 03.04.10, 15:03 koszyczek przyniosła, spoko, możesz mnie skoczyć więc na koszyczek, Icek. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
perli uwielbiam 03.04.10, 16:14 tje piękne podpuszczanie, jakiś, Icek, zawsze się załapie na nie. Djo kjoszyka. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: uwielbiam 03.04.10, 16:26 Przytuliłabym cię do moich jędrnych piersi, ale wolę morska pianę i bryzę podwiewającą moja nagą kieckę, pod którą nie nosze bielizny.. Cała naprzód, w odmęty orgietki i zatracenia pełnego w fiszbinach malowanych z finezją godną nałożnic tureckiego sułtana, moje sutki po oliwnej ekstazie przypominają figi kształtne i słodkie są jak daktyle w oazie spokoju pustyni bezkresnej... pl.wikipedia.org/wiki/Icek_%28%C5%BCeglarstwo%29 Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: uwielbiam 04.04.10, 09:46 Nie ma to jak poranne śniadanie o świecie bez kiecki. Byłam ubrana tylko w zapach pożądania i sznur pereł. Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 post o poście 03.04.10, 15:41 Drodzy aquanetu goście Weźcie kieckę wytarmoście najlepiej w kompoście Ta siła natury Jak balsam dla skory Kiście ogóry! I głowy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: post o poście 03.04.10, 15:49 Jeśli ten wątek dotrwa do północy, to wyjdzie z tego stręczanie w zmartwychwstanie Odpowiedz Link Zgłoś
ryki17 Re: post o poście 03.04.10, 16:01 Postny dzionek, a ja rozpustnica zapraszam na błotne igraszki... Odpowiedz Link Zgłoś
perli tje, trzecikot 03.04.10, 19:19 jesteś tju nowy ? powiedz Kiecce, bjo nowych, Kiecka nie powala i nie przyszpila ich głowy do podłogi. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
perli post o wieczności 03.04.10, 19:38 i do ran moich przyszły wszystkie plemiona i aniołowie upadli obmyli członki moje i radowały się włócznie z ran moich. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: post o wieczności 04.04.10, 00:34 perli napisała: > i do ran moich przyszły wszystkie plemiona i aniołowie upadli obmyli > członki moje i radowały się włócznie z ran moich. > > > A clitoris? - Co z clitoris. Podobał się aniołom > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no cóż 03.04.10, 20:19 nowy felerec cienko przędzie i towarzystwo sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
perli si, 03.04.10, 20:57 są jednak nadal pośród nas, cjo mnie njiezmiernie cieszy. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: si, 04.04.10, 00:35 perli napisała: > są jednak nadal pośród nas, cjo mnie njiezmiernie cieszy. > Kiecka > > > > > > > > > > > > > > > Lubisz być kopana w swoje niedomyte dupsko? - To się ciesz, obłakana. Odpowiedz Link Zgłoś