wyluzowana.kaczka 24.05.10, 17:25 www.fakt.pl/Kaczynski-wpadl-na-obiad-do-zwyklych-ludzi,galeria-artykulu,72791,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 17:29 wyluzowana.kaczka napisała: > www.fakt.pl/Kaczynski-wpadl-na-obiad-do-zwyklych-ludzi,galeria-artykulu,72791,1.html rosolek pewnie ze swojskiej kury, i makaron domowy.mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 23:03 rosolek pewnie ze swojskiej kury, i makaron domowy.mniam mniam Ach nie! Tylko kaczka luzna na patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 23:57 gini napisała: > rosolek pewnie ze swojskiej kury Niestety, nie ma już "swojskich kur". Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jarek na obiatku. 25.05.10, 00:23 jaceq napisał: > gini napisała: > > > rosolek pewnie ze swojskiej kury > > Niestety, nie ma już "swojskich kur". Ani swojskich kaczek. A jakie są kaczki ? Takie, do których lepiej nie odwracać się plecami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jarek na obiatku. 26.05.10, 21:58 jaceq napisał: > Niestety, nie ma już "swojskich kur". Dla swoich są swojskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 17:32 Ladny obrazek. Typowa polska rodzinka przy stole z pretendentem. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 18:38 a mnie się spodobały obrazki na scianie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jarek na obiatku. 24.05.10, 23:07 corkazacheusza napisała: > a mnie się spodobały obrazki na scianie Prezesowi, jak widać, też. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kaczor u Górali 24.05.10, 17:51 snajper55 napisał: > > > S. No padne!))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Deserek 24.05.10, 18:10 Dziwne. Jak wkleilem swoj deserek to twojego jeszcze nie bylo (zrodlo, domyslam sie, to samo),ale jak popatrze na godzine,to twoje jest wczesniejsze od mojego. Jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Deserek 24.05.10, 20:46 wyluzowana.kaczka napisała: > Dziwne. Jak wkleilem swoj deserek to twojego jeszcze nie bylo (zrodlo, domyslam > sie, to samo),ale jak popatrze na godzine,to twoje jest wczesniejsze od mojego. > Jak to mozliwe? Posty z forów są zapisywane na wielu serwerach, a od jakiegoś czasu uaktualnianie danych kuleje i powstają spore opóźnienia. Mój post wylądował na jednym serwerze (i na nim ja byłem pierwszy), a Ty widziałeś dane z innego (i na nim Ty byłeś pierwszy). S. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Deserek 24.05.10, 18:40 mina mowi,ze tych ciasteczek Jareczek nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Deserek 24.05.10, 20:49 corkazacheusza napisała: > mina mowi,ze tych ciasteczek Jareczek nie lubi Albo nie lubi być tak intensywnie obserwowanym podczas konsumowania. Tak czy inaczej ciasteczko staje mu ością w gardle. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Deserek 24.05.10, 23:59 snajper55 napisał: > Minę ma, jakby chciał powiedzieć: "znowu nieszczere Platfusy próbują mnie otruć!" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Deserek 25.05.10, 00:18 jaceq napisał: > Minę ma, jakby chciał powiedzieć: "znowu nieszczere Platfusy próbują mnie otruć > !" Albo "Jaja urwę temu protetykowi !" S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Deserek 26.05.10, 22:13 to małe dziewczątko jakoś badawczo przygląda się Kaczynskiemu.) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Deserek 26.05.10, 22:17 ariadna-enta napisała: > to małe dziewczątko jakoś badawczo przygląda się Kaczynskiemu.) Pilnuje żeby nie wypluł gdzieś w kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Kaczor u Górali 24.05.10, 18:39 a tu ta śmieszna czapeczka robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bronek sam sie musi starac 24.05.10, 18:08 venatormagnus.com/upload/wiad_plik_zdjecie/140.pokotPyrzyce2009.JPG by wlozyc co do garnka, teraz niestety dieta.koniec z dziczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Jaerek po obiatku 24.05.10, 19:33 snajper55 napisał: wygląda na wzdęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Jaerek po obiatku 24.05.10, 20:03 dachs napisał: > > > > wygląda na wzdęcie. nie stac go na mikrofon bez kabla? Polskę z którego wieku on nam zafunduje? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jaerek po obiatku 24.05.10, 23:16 corkazacheusza napisała: > nie stac go na mikrofon bez kabla? > Polskę z którego wieku on nam zafunduje? Prezes preferuje starszy technologie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jaerek po obiatku 24.05.10, 23:19 wikul napisał: > corkazacheusza napisała: > > > nie stac go na mikrofon bez kabla? > > Polskę z którego wieku on nam zafunduje? > > Prezes preferuje starszy technologie. Nie lubi internetu i kont bankowych. Na motoryzację też się trochę boczy. Ciekawe jakie ma zdanie o elektryfikacji i reformie rolnej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Jaerek po obiatku 25.05.10, 07:10 snajper55 napisał: > Ciekawe jakie ma zdanie o elektryfikacji i reformie rolnej. > > S. tez jestem tego ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Gdzie tkwi blad?!- zastanawial sie Bronislaw.. 24.05.10, 17:51 ..Error patrzac w na swoje odbicie w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: - Gdzie tkwi blad?!- zastanawial sie Bronisla 24.05.10, 18:44 marouder.eu napisał: > ..Error jak się pisze poprawnie? obiatku czy obiadku? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To nawiazanie, do wpisu Lecha lub Jaroslawa... 24.05.10, 18:59 ..w ksiedze pamiatkowej jakiegos, zdaje sie Zajazdu, gdzie ktorys z pomienionych wyskrobal cos w podobie:"dziekuje za smaczny obiat" Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: To nawiazanie, do wpisu Lecha lub Jaroslawa.. 24.05.10, 19:45 a ja juz zaczelam szukac skojarzen z jakims oblatem Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazacheusza 24.05.10, 23:25 corkazacheusza napisała: > jak się pisze poprawnie? > > obiatku > czy > obiadku? Od razu widać że nie znasz wolskiego. www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?titlebiat Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazache 24.05.10, 23:38 Jaro wciągnął przypadkowy obiad w obecności przypadkowego społeczeństwa. Na miejscu tej nieszczęsnej rodziny wymieniłbym wszystkie naczynia... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazache 25.05.10, 00:16 trzecikot napisał: > Jaro wciągnął przypadkowy obiad w obecności przypadkowego społeczeństwa. Na > miejscu tej nieszczęsnej rodziny wymieniłbym wszystkie naczynia... Naczynia i potrawy przyjechały z Prezesem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazache 25.05.10, 07:13 snajper55 napisał: > Naczynia i potrawy przyjechały z Prezesem. > > S. tez tak od razu pomyslalam(nie pierwszy raz zreszta),gdy zobaczylam te fotki. to juz chyba taki standard wizytowania stosowany przez vip-ow Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazache 25.05.10, 07:40 trzecikot napisał: > Jaro wciągnął przypadkowy obiad w obecności przypadkowego społeczeństwa. Na > miejscu tej nieszczęsnej rodziny wymieniłbym wszystkie naczynia... Coś ty, oni je potłuką na kawałeczki i sprzedadzą jako relikwie Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Gdzie tkwi blad?! - zastanawia sie córkazache 25.05.10, 07:45 "Religia jest bardzo pożyteczna, bo dzięki niej kobiety tak bardzo się nie puszczają a i służba mniej kradnie" (Winston Churchill)" interesująca opinia Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Stary kawaler 24.05.10, 18:02 bez rodziny. Musi zjeść coś ciepłego. Gdyby prezes zechciał wpaść do mnie też bym go podjął obiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Stary kawaler 24.05.10, 18:08 landknecht napisał: > bez rodziny. Musi zjeść coś ciepłego. I popic zimnym Lechem? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs No na "obiatki" nie wpadał, a Kaczyński 24.05.10, 19:46 zwykłym człowiekiem nie gardzi. Postep. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Jarek na obiatku. 25.05.10, 01:14 Powtarza sie, stary nudziarz,a laszenie do siwej mnie nie podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś