Gość: macant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 05:40 Wszystkim kobietom w dniu ich święta życzę wszystkiego najlepszego i.....najdłuższego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans2 Re: DZIEŃ KOBIET 08.03.04, 06:30 Tym ciemiezonym , obrzezanym na sile w krajach arabskich takze Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski A ja życzę mądrości i zdecydowania, aby w wyborach 08.03.04, 09:07 głosowały na kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A ja życzę mądrości i zdecydowania, aby w wyb 08.03.04, 10:59 Na madre kobiety dodam, wiec nie na Jolke. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: A ja życzę mądrości i zdecydowania, aby w wyb 08.03.04, 11:03 miltonia napisała: > Na madre kobiety dodam, wiec nie na Jolke. to ja głosuję na HELGE i wszystkimi jej kobiecymi atrybutami (jak je jeszcze posiada) D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:43 Kobiety sa fajne i ten dzień im sie nalezy.Pracują gotuja ,wychowują dzieci, sprzataja. I co z tego maja ? dzień kobiet? Moje panie ,Ja tez wam życze wszystkiego najlepszego. Facet Odpowiedz Link Zgłoś