Dodaj do ulubionych

Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmierć

IP: 62.225.152.* 10.03.04, 10:42
to wszystko z dobrobytu i szczescia ...
Obserwuj wątek
    • Gość: chudy a kiedy my bedziemy mieli takie problemy IP: 213.199.221.* 10.03.04, 10:57
      a kiedy my bedziemy mieli takie problemy
      W naszej Polskiej rzeczywistosci to jeszcze troche potrwa. Chociaz co niektórzy
      posłowie juz dociagaja do amerykanskiej sredniej
      • Gość: Expert Re: a kiedy my bedziemy mieli takie problemy IP: 192.85.16.* 10.03.04, 11:09
        To nastapi szybciej jak sie panu Chudemu wydaje. Prosze sie dokladnie rozejrzec
        na basenach i plazach.
        • Gość: siedzący byk ZAŻRĄ SIĘ NA ŚMIERĆ - MACBYDŁO IP: *.aster.pl 11.03.04, 01:50
          HEHEHEHEHHEHE
      • Gość: Janosik Genetycznie Modyfikowana Zywnosc IP: *.tac.net 10.03.04, 18:22
        Do tego dochodzi genetycznie modyfikowane wszystko co sie je i pije w Stanach.
    • karmarys Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi 10.03.04, 12:14
      byłem i potwierdzam: banda rozwydrzonych, prostackich i aroganckich spaślaków.
      Włąściwie już można powiedzieć, że to społeczeństwo zdegenerowane fizycznie
      (tylko 40 % ma właściwą wagę). Ale nic tu nie jest dziwne: jedzenie tanie,
      tuczące i wstrętne. Jadłęm śniadanie w bufecie "all you can eat", mnóstwo tego
      do wyboru a jedyne co się nadawało do jedzenia to tosty francuskie, omlety i mus
      jabłkowy. Aż trudno uwierzyć, że można przyrządzać jedzenie tak absolutnie
      bezsmakowe (waffles, gravy (kawałki jakiegoś mięsa w czymś takim jak mleko,
      obrzydlistwo), którym polewa się biscuits!! Poza tym rzeczywiście jeżdżą
      samochodami wszedzie, skrzynie biegów automatyczne, wiec reka wolna do pojadania
      z fotela obok i nikt nie kupi tam auta bez specjalnego uchwytu na kubek z kawą.
      Po prostu inna kultura jedzenia: u nas się w samochodzie nie je. Tam je się
      wszędzie i dużo.
      • Gość: agaj Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: 128.163.110.* 10.03.04, 17:47
        Sluszne obserwacje, ale nie do konca. Ameryka tym sie rozni od wielu innych
        krajow, ze o problemach sie otwarcie dyskutuje, wyciaga wnioski i wprowadza
        programy by dany problem zlikwidowac. Otylosc jest wlasnie takim przykladem.

Golym okiem widac, ze Polacy tez sa coraz bardziej otyli, ale tego sie nie
        bada, albo o tym sie nie mowi. Wage Polakow ratuje czekanie na autobusy i
        noszenie siatek z zakupami. Natomiast Amerykanie wielka wage przywiazuja do
        fitness i sredni Amerykanin jest na pewno w lepszej formie fizycznej niz
        przecietny Polak.

No i na koniec - spoleczenstwo w Stanach jest duzo bardziej tolerancyjne niz w
        Europie. Tak wiec otyli czuja sie dosc swobodnie; natomiast polskie gurbasy
        siedza zamkniete w domach bo na ulicy sie z nich smieja.
        • Gość: dragoness Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 11.03.04, 02:58
          To prawda, wlasnie jestem w usa, Amerykanie sa bardziej tolerancyjni dla
          otylosci i po prostu dla grubasow, tu z kazda figura chodzi sie do kina, knajpy
          i na basen, mikt Cie nie wytyka palcem nawet jak zajmujesz dwa miejsca w
          autsobusie.
        • karmarys Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi 11.03.04, 11:34
          ale ja przecież nie mówię, że tam się nie mówi o tym otwarcie tylko, ze nic z
          tego nie wynika. I to nawet tym gorzej o nich świadczy (wspominałem o głupocie i
          arogancji?), bo nie moga powiedzieć, ze nie wiedzieli.
          Polaków ratuje przymus ruchu i mimo wszystko lepsze chiciaż droższe jedzenie. I
          średni Amerykanin wcale nie jest w lepszej formie niż średni POlak. Dlaczego?
          Otyłość jest tam problemem warstw najbiedniejszych (!), które po pierwsze nie
          mają świadomości, po drugie pieniędzy na dobre jedzenie (to najtańsze jest
          właśnie tuczące) ani czasu na fitness (po pracy człwiek zmęczony przecież). Fit
          sa tylko Ci , którzy mają na to czas i kasę. W USA jest ogromy przemysł
          odchudzania: wszystko jest fat free, wszelkie teleshopingi z maszynami do
          bezstresowego zrzucania wagi przylatują do nas stamtąd, stackery (środki
          obniżjące łąknienie można kupić w każdym spożywczaku a niezłą jazdę można
          zaliczyć przy przedawkowaniu), w wypożyczalniach kaset jest wiecej materiałow o
          fitness niż bajek dla dzieci. I co z tego? NIc!
          Będąc tam oglądałem jakieś wiadomości a w nich materiał ostrzegawczy dla
          rodziców, któzy powinni wzmóc czujność, czy aby ich dziecko nie jest otyłe bo
          może się tak stać a oni nie zauważą. Jak to możliwe? ano tak, że wszystkie
          dzieci są otyłe i nie ma już odniesienia, żeby podnieść alarm że coś jest nie
          tak. Taka byłą teza tego materiału. Bez komentarza.
      • Gość: obserwator2 Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 02:29
        karmarys napisał:
        >..... jedzenie tanie,tuczące i wstrętne.

Przesadziłeś chłopie!
        Jedzenie amerykańskie jest dobre, choć proste. Chcesz wstrętnego - pojedź do
        Wielkiej Brytanii.

Natomiast jest tanie i poręczne w jedzeniu. I to jest problem. Ponieważ są
        bogaci dotknęło ich najwczesniej. Ale powoli otyłość ogarnia wszystkie
        społeczeństwa.
        Człowiek ewoluował w warunkach ciągłego niedoboru żywności. Jedno, dwa
        pokolenia temu uległo to zmianie. Maszyny i nawozy spowodowały nadprodukcję
        żywnosci. A organizm człowieka nie ma wbudowanej regulacji "od góry". Gdy za
        mało pożywienia pojawia się głód - coraz silniejszy - zwracający uwagę na
        poszukiwanie żywności. Gdy kalorii nadmiar - poza rozumem i silną wolą nic nie
        zabrania jeść i jeść.
        (Są nieliczni o organizmach mało wydajnych, mało oszczędnych. Im się wydaje, że
        są szczególnie zdrowi, ale w warunkach naturalnych skapego dostępu do jedzenia
        by nie przeżyli. Ale na dzisiejsze warunki mają akurat szczęście. Jedzą, jedzą,
        w niczym się nie ograniczają i zachowują sylwetkę)
        • karmarys Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi 11.03.04, 11:39
          hehe no fakt, do Wlkiej. Brytanii nie mam odniesienia, bo nie próbowałem wink))
          Mógłbym coś tworzyć o wspólnych korzeniach kulinarnych... ale o gustach się
          przecież nie rozmawia. I nie mówię, ze nie można w USA dobrze i pysznie zjeść.
          Ale nie jest to amerykańskie jedzenie tylko chińskie, hinduskie, tajskie czy
          nawet włoskie czy polskie. No z polskim może trochę przesadziłęm... Czy ktoś mi
          może namarginesie powiedzieć dlaczego wszystkie polskie restauracje w NY (nawet
          te na Manhattanie) wyglądają jak zakładowe stołówki pracownicze? Aż wstyd wchodzić.
    • keczup1 Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi 10.03.04, 12:20
      Na początek muszą zbudować chodniki wzdłuż dróg gdzie jeżdżą autobusy - aby
      wysiąść wcześnij oraz między sklepami, barami, itp.
      • Gość: maruda Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 12:47

W telewizyjnych reklamach będzie przekonywać, że aby schudnąć nie trzeba wcale
        dramatycznie zmieniać stylu życia.

Akurat. Już powstaje ewidentny konflikt z sieciami fast foodów, producentami
        niektórej żywności oraz koncernami cukierniczymi.
        Poważna sprawa.

• Gość: bella Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.arcor-ip.net 10.03.04, 13:02
          kazdy nalog - tutaj obzarstwo i zwaly tluszczu jest przykrywka psychicznych
          problemow.
    • Gość: Marek Re:Niech se wprowadzą socjalizm.Szybko schudną! IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 13:04
    • Gość: wosq na śmierć?- NO I DOBRZE!!! IP: 150.254.99.* 10.03.04, 13:06
      dobrze, ze na smierć bo jest ich wtedy mniej (czyli mniej debilizmu na
      świecie), a tak w ogóle to tylko świadczy i nich jako o świniach bez umiaru,
      tępych bardzo na dodatek
      • Gość: Snajper Re: na śmierć?- NO I DOBRZE!!! IP: 199.243.74.* 10.03.04, 15:02
        Prawda! Wszystkie swinie do uboju, niech sami siebie zra...
    • Gość: bubu Czy 30% od 276mln to 60mln? Gazeto ucz sie! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.03.04, 14:23
      Wedlug danych z roku 2000, US zamieszkiwalo 276mln ludzi. Pewnie tez troche
      przybylo od tego czasu, bo chociaz otyli, to maja dodatni przyrost naturalny.
      Natomiast Wybiorcza zaliczyla, im jedynie 200mln. Pewnie sobie juz zaczeli
      odbijac tych zmarlych przez otylosc i palenie.
      Troszke za wczesnie panowie i panie. Nie grzebcie ich zywcem.
    • Gość: Fuzzy Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: 81.18.220.* 10.03.04, 14:30
      Wreście mogę w czymś im dorównać. Też jestem za gruby. Pewnie nie tak jak
      Amerykanie, ale zawsze!!!! hehehehehehe....

Pozdrawiam, także za grubych Amerykanów,

Fuzzy
    • Gość: Fuzzy Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: 81.18.220.* 10.03.04, 14:33
      Hahahahaha.... Wreście mogę w czymś im dorównać. Też jestem za gruby. No,
      pewnie nie tak jak Amerykanie, ale zawsze!!!

Best regards,
      Fuzzy
    • Gość: Snajper Niech sie oni wszyscy udlawia precelkiem busha!!! IP: 199.243.74.* 10.03.04, 14:59
      Niech sie oni wszyscy udlawia precelkiem busha!!! Bedzie swiety spokoj na
      swiecie...
    • Gość: zsosna Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.ma.charter.com 10.03.04, 15:17
      jaka dziwna mentalnosc (psychike) maja redaktorzy w gazecie. czy nie stac ich
      (gazete wyborcza) na dobrego tlumacza by nie przekrecac faktow? chodzi mi o
      proste tlumaczenie z jezykam angielskiego. amerykanie nie zajadaja sie na
      smierc ale maja problem z otyloscia, jest to znaczna i to znaczna roznica.
      jak wszyscy wiedza otylosc jest nastepna choroba cywilizacyjna i nie tylko
      amerykanie sie z nia borykaja. warszawiacy tez maja problem i na temat byl dosc
      duzy artykul w zyciu warszawy pared ni temu.
      zalecam lekture tego artykulu i prosze: nie przekrecajcie infromacji!!!!! to
      tylko zle swiadczy o was.
      z powazaniem....
      • Gość: charlie Typowa Wyborcza IP: *.wachovia.com 10.03.04, 16:13
        Tytul insynuuje, ze Amerykanie wchodza do restauracji i jedza, az ich w trumnie
        wyniosa. Szkoda gadac. A swoja droga to Europa nie pozostaje zbytnio w tyle. Za
        pare lat bedzie miala te same problemy
        • Gość: tg Re: Typowa Wyborcza IP: *.proxy.aol.com 10.03.04, 17:05
          Zgadzam sie z opinia, ze Amerykanie i Ameryka nie sa dobrym przykladem do
          nasladowania. Jak sami zapewne wiecie we Wroclawiu zostalo otworzonych kilka
          McDonalds', KFCs'. Dwa lata temu odwiedzilem kraj - po wielu dlugich latach -
          najbardziej wkurzylo mnie to, ze Polacy (Wroclawianie)uwazali za styl pojscia
          np do McDonalda. Dwoch moich synow, nastolatkow, ktorzy wychowali sie w
          amerykanskiej kulturze nie mogli uwierzyc wlasnym oczom, ze fast food jest tak
          popularny w Polsce (Wroclaw, Krakow, Warszawa). A co ciekawsze, ze ten rodzaj
          jedzenia jest drozszy niz w USA! Mimo, ze od tego czasu minelo juz kilka lat,
          to wciaz pytam sie, dlaczego Polacy, ktorzy maja wlasna bardzo smaczna kuchnie
          biora za przyklad to co jest krytykowane i nie jest w dobrym tonie tutaj w
          Stanach? Czy dla tego, ze pochodzi zza oceanu, z "hameryki"? Poczekajcie pare
          lat a artykuly o podobnej tresci np: "Polacy zajada sie na smierc" lub "Wladze
          miejskie m. Wroclawia rozwazaja projekt o poserzeniu drzwi wejsciowych do
          srodkow miejskiej komunikacji" stanie sie faktem. Parafrazujac rejowskie
          powiedzenie, "My Polacy nie gesi... czy mamy wlasne mozgi?"
    • Gość: Marol - Niewierne Świnie.. G I Ń C I E .! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:30
      Najzabawniejsze są te ich hoolywoodzkie laski... jedna w drugą szprychy że
      uuuuuuuu jee.. a na ulice wyjdziesz i same tuczniki w ludzkich ciuchach ...
      dupy jak w sumo .. chodzace fałdy tłuszczu ... przeczytajcie "Ostatniego
      Ciecia" ..tam jest o tym zajeeeee klawa scena . I co ich żałować przecież
      jak narazie wszystkie ostatnie wojny - dzieki tym gnojom, nie mówiąc o
      waleniu w powietrze ton spalin, atomowego syfu, Mcdonald'yzacji, itd itd
      iiitd - ziemia obiecana - naród wybrany ? ..NIECH ZDYCHAJA .!!
    • Gość: Marol A M E R I C A N P I G S .. Srikes Back ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:45
      Tiaa i ich Hoolywodzkie Laseczki, szprychy że u jeee !! Aaa na ulice wyjdziesz
      patrzysz a tam tuczniki w ludzkich ciuchach, dupy spasione do imentu gorzej
      jak w sumo, poprostu chodzące fałdy tłuszczu .. polecam "Ostatniego Ciecia"
      jest tam o tym zajefajna scena. I co ich tam, żałować - ostatnie wszystkie
      wojny, globalne ocipienie, walenie ton spalin w atmosferke, McDonald'uzacja ..
      ziemia obiecna, naród wybrany ??.. NIECH ZDYCHAJĄ ! niech sie zdoją . wink

PS

Hhhe he ale że bym im loda wszystkim zrobił żeby tylko dostać zieloną karte
      to sie rozumie, pozdro dla udziałowców GW ... "ooo say can youuu eeeeeat !!?!?"
    • Gość: janek "Zdrowe amerykanskie spoleczenstwo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:48
      Nie mam sympatii do tej nacji.
      Pol swiata na nich pracuje.
      Ponizaja caly swiat. Bylo wiele narodow
      ktore mogly Polakow nie lubic, ale to tam
      powstaly i rozpowszechnily sie Polish Jokes.
      A niech zra! Niestety moda na ich jedzenie
      przyszla i do nas: Macdonalds, Kentucky Chicken,
      slodycze (to jest najczestsza przyczyna otylosci) itd itp.
      To prawda: ludzie jedza by zwalczyc stresy.
      W tej "ziemii obiecanej" panuje tak nieludzka
      konkurencja, tak sztuczne stosunki miedzyludzkie,
      ze albo sie idzie do psychoanalityka, albo sie zre.

Wole Europe, z kuchnia wloska i francuska, z winami
      Francji, Wloch i znad Mozeli.

Never again to USA!

• kun3 Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi 10.03.04, 16:48
      Ktoś zażera się na śmierć aby z głodu umrzeć mógł ktoś. Ameryka z policjanta
      narodów ma szansę przeobrazić się w darczyńcę dla potrzebujących. Oby obudziła
      się z opasłego snu jak najprędzej.
    • cracovian Same laski w Hameryce 10.03.04, 16:53
      W Stanach i tak sa najladniejsze laski - polowa kobiet jest otyla, to fakt, ale
      druga jest super i to sie liczy.
      • Gość: Janosik Re: Same laski w Hameryce IP: *.tac.net 10.03.04, 18:26
        Chyba sie posikam ze smiechu. cracovian ty chyba masz ze sto lat, jezeli tak
        twierdzisz. Laski w Ameryce! Laski, to sa w Polsce, lub Polki w Ameryce.
        "Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny"
        • cracovian Re: Same laski w Hameryce 10.03.04, 18:40
          To sikaj facet - Za malo zes w takim razie na Jackowie widzial. Polki w Ameryce
          to pokraki - pare fajnych widzialem w Chicago, ale na tym sie skonczylo. Poza
          tym tak samo puste i jeszcze bardziej o pieniadzach mysla niz Amerykanki. Takie
          jest moje zdanie i doswiadczenie, mam 30 lat i za samego siebie mowie.
        • cracovian A tak w ogole... 10.03.04, 18:44
          ...to moja zona jest Latynoska - nie mialbys juz czym sikac jesli bys Ja
          zobaczyl. Tez Amerykanka, urodzona w NYC i wychowana w Reichu smile
          • karmarys Re: A tak w ogole... 11.03.04, 10:58
            O Jezooo! ale Ci zazdroszczę!!!! żona latynoska!!! to moje marzenie! napisz mi
            czy one naprawde takie gorące?
            ale trochę racji ma:
            jak widać na uliicy w NY ładną białą (nielatynoskę) to POlka albo Czeszka. Ale
            nie dorównują latynoskom do pięt.
        • Gość: Ladna Janosik tylko Ty sie aby nie zmieniaj i scskam IP: *.galaxy / *.galaxy-data.com 10.03.04, 18:52
      • ada68 Re: Same laski w Hameryce 11.03.04, 06:09
        czlowieku, nie wiesz, co mowisz...uwierz mi, nie wiesz...jestem co prawda
        kobieta i to heteroseksualna jak najbardziej, ale oczy tez mi Bozia
        dala...kobiety w Polsce o wiele bardziej przejmuja sie swoim wygladem, niz
        przecietne Amerykanki...jesli chcialbys popatrzec na ladna dziewczyne, to o
        wieeeele wieksza szanse masz na dziedzincu Uniwersytetu Warszawskiego niz na
        kampusie Chicago University
    • Gość: wtregtewgw Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.acn.pl 10.03.04, 18:43
      W ramach odchudzania, nich część żarcia przekażą (za darmo) Północnej Korei,
      Etiopii, Erytrei itd
    • Gość: Tomson Oni chipsy wpieprzają na orągło przez cały dzień, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.03.04, 19:31
      a burgery to dla nich jedynie przekąska między posiłkami.
      • cracovian A ja slyszalem, ze Polacy... 10.03.04, 20:07
        ...to caly dzien na bezrobociu siedza siaczac piwo na skwerku wpominajac czasy
        kiedy to zaklad za wakacje placil.
        • Gość: Tomson Dobrze słyszałeś, więc podziękuj za to tym co jako IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 11.03.04, 00:02
          pachołki europejskiej i amerykańskij finansjery unicestwili nasz przemysł.
          Podziękuj amerykańskim zdradzieckim tłustym świniom, które najpierw kazali,
          wespół z ZSRR, obrać nam (jednemu z 4 najwiekszych sojuszników koalicji
          antyhitlerowskiej) "komunistyczny kurs" w gospodarce. Potem gdy byliśmy w tym
          ustroju, który nam pośrednio narzucili, cały czas podkładali nam świnie,
          podburzając nasze społeczeństwo i przy pierwszej lepszej okazji dowalić nam
          gospodarczo (wywindowanie polskich długów poprzez bandycki kurs dolara wobec
          złotówki i embargo na Polskę za stan wojenny). Na końcu bezlitoścnie, wespół z
          Europą Zachodnią, wykorzystali przejście Polski z ustroju, którym nam sami
          narzucili, do kapitalizmu.
          • adam.2x Narzekaniem na przeszlosc nikogo nie nakarmisz 11.03.04, 01:50
            Gość portalu: Tomson napisał(a):

> ...pachołki europejskiej i amerykańskij finansjery unicestwili
            > ....najpierw kazali ..
            > ....narzucili, cały czas podkładali nam świnie ...
            > .. Na końcu bezlitoścnie, wespół z Europą Zachodnią, wykorzystali...
            ---------------
            Tomson, Ty ciagle zyjesz w przeszlosci. Czytam Twoje posty i zastanawiam sie
            jakiego pozytek mozna odniesc z takiego nastawienia. Co sie stalo to sie stalo,
            zmiany sa niedwracalne. Jesli nie podoba Ci sie rzeczywistosc, a nie jestes w
            tym odosobniony, powiedz jakie rozsadne dzialania ktore moga przyniesc
            korzystne zmiany bys zaproponawal. Rozpamietywanie krzywd nie posunie niczego
            do przodu.
            Ciagle narzekanie na innych nie jest wlasciwe poniewaz kazdy pilnuje swoich
            interesow i zaden kraj nie ma ochoty poswiecania sie za inny jesli nie widzi w
            tym wlasnych korzysci. Mam nadzieje ze Polska rowniez wyznaje teraz ta zasade.
            Na swiecie sa tylko partnerzy.
          • ada68 Re: Dobrze słyszałeś, więc podziękuj za to tym co 11.03.04, 06:14
            co ty! wszystkiemu winni cyklisci i rudzi...w koncu ktos musi byc winni, ale
            przeciez nie nasze warcholstwo i glupota, prawda?...
    • Gość: gwb TRWA ANY-AMERYKANSKA NAGONKA LEWACKA IP: *.crowley.pl 10.03.04, 19:49
      Anty-amerykanska nagonka lewakow ma byc spoiwem Uni Europejskiej.
      Co za czasy!!!
    • Gość: bolek To przez wyrzuty sumienia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 23:00
      Jedna z teorii o nieumiarkowaniu w jedzeniu
      mowi ze, ludzie jedza po to by zabic wyrzuty sumienia.
      Mysle ze przodujacy Narod Amerykanski ma sporo
      powodow do wyrzutow sumienia. Niewatpliwie jednym
      z nich jest opowiadanie Polish Jokes. Smacznego!
    • Gość: kora Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: *.159.183.165.adsl.snet.net 11.03.04, 01:23
      Amerykanie uwielbiaja zrec i prawie wcale nie ruszaja sie
      • adam.2x Re: Wiekszosc ludzi uwielbia zarcie 11.03.04, 02:17
        Gość portalu: kora napisał(a):

> Amerykanie uwielbiaja zrec i prawie wcale nie ruszaja sie
        -----
        Jedzenie jest tanie, ludzie glownie jezdza samochodami, malo chodza. Juz od
        dziecka Amerykanie spedzaja duzo czasu przed komputerem i telewizorem. Zycie
        jest tak ustawione ze wysilek fizyczny nie jest konieczny dla duzego segmentu
        spoleczenstwa. Mysle ze to sa rzeczy o ktorych wiekszosc dyskutantow dobrze
        wie. Ja to pisze aby przypomniec wszysktim zgryzliwcom ze takie problemy sa
        skutkami ubocznymi postepu cywilizacyjnego jaki Ameryka dokonala. Zycze Polakom
        aby wyciagneli z tego wnioski dla swojego pozytku bo z tego co wiem ilosc
        otylych w Polsce tez rosnie.
        • Gość: byly amerykanin Re: Amerykanskie Lochy IP: *.securenet.net / *.securenet.net 11.03.04, 04:41
          Narod amerykanski przypomina stado swin, ktore mysli tylko o korycie. Podczas
          mojego 10-letniego pobytu nazywalem grube Amerykanki "lochy" bo mialy takie
          grube uda, piecdziesiat faldow na ciele, potezne tylki, ktorymi mogly zmiazdzyc
          niejedna osobe i zwisajace z pod ryja tluste podgardla. A kazdy ruch ciala byl
          wielkim dla nich wysilkiem, bo pot lal sie z tych loch, jak z nieba. I to
          jeszcze te "lochy" byly z tego wyjatkowo dumne, spacerowaly po ulicy, zazerajac
          fast foody. A co jeszcze jest bardziej smieszne, to to, ze istnieja dla
          tych "loch" specjalne sklepy "Big and Tall" w ktorych te chodzace cembrowiny
          kupuja ubrania na kazdy wymiar (XXXLarge).

Long live the obese!
          • ada68 Re: Amerykanskie Lochy 11.03.04, 06:20
            za to ty na pewno nie masz zadnych wad?...ciekawe, po co tak dlugo tam
            siedziales, skoro az takie to bylo okropne...
        • ada68 Re: Wiekszosc ludzi uwielbia zarcie 11.03.04, 07:15
          Dokladnie tak wlasnie jest...jedzenia jest duzo, taniego i wcale nie takiego
          zlego...poza tym wszystko jest tlustsze i slodsze...dzieci prawie na dwor nie
          wychodza, a dorosli...czasem ktos biega, niektorzy pewnie chodza do gimu, ale
          na takim np: rowerze, to tylko po forest preserves jezdza...moze w duzych
          miastach jest lepiej, ale ja mieszkam na przedmiesciach Chicago i w mojej
          okolicy jestem wyjatkiem...
    • Gość: Kont Re: Amerykanie coraz częściej zajadają się na śmi IP: 212.244.242.* 11.03.04, 06:45
      A Polacy mają patent na zagładzanie sie na śmierć. Sprzedajmy więc licencję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka