wyluzowana.kaczka 18.06.10, 23:30 prywatnezdrowie.pl/kliniki-i-placowki-medyczne/szpital-neuropsychiatryczny-im-prof-m-kaczynskiego-spzoz-w-lublinie/ kogos. Prywatnie, cicho i spokojnie.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Mam cos dla 19.06.10, 00:19 Szpital pod takim zacnym patronatem ? To dla PiS-u niezła gratka. Kilku pacjentów z tego forum, cierpiacych na pisofilie, można by tam umieścić. snzoz.lublin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Mam cos dla 19.06.10, 07:46 wikul napisał: > Szpital pod takim zacnym patronatem ? Napisz parę zdań o patronie tego szpitala. Podaj może link. No ostatecznie podaj chociaż pełne imię patrona. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Mam cos dla 19.06.10, 12:44 landknecht napisał: > Napisz parę zdań o patronie tego szpitala. Podaj może link. No ostatecznie podaj > chociaż pełne imię patrona. Mamrotek ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Re: Mam cos dla 19.06.10, 15:05 snajper55 napisał: > Mamrotek ? Złóżcie się na zbiorową terapię. Wyjdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No cos ty! 19.06.10, 16:43 W trakcie terapii wyjdzie, ze nie Mamrotek, gdyz terapia przywrocila by kolegom umiejetnosc czytania! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Mam cos dla 19.06.10, 15:15 Szpital pod takim zacnym patronatem ? To dla PiS-u niezła gratka. > Kilku pacjentów z tego forum, cierpiacych na pisofilie, można by tam > umieścić. Swoich nie przyjmuja.Ale wspolny pokoj z Kotletem to dla ciebie gratka. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Mam cos dla 19.06.10, 15:14 Adres znasz a wiec co stoi na przeszkodzie tam sie zglosic.Perla dusza milosciwa przyjdzie cie z walowka odwiedzic, Odpowiedz Link Zgłoś