Dodaj do ulubionych

Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych Pol...

IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 12:08
Bandyci...
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Z. Proszę o odpowiedni poziom komentarzy i pamięć... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 12:10
      Proszę was, pisząc pamiętajcie o szacunku dla ofiar. Ton niektórych
      komentarzy jest w Polsce wręcz żenujący, więc pokażmy choć tutaj
      człowieczeństwo...
      • Gość: iasulwi masz swiętą rację Darek, tak więc: VIVA ETA, VIVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:40
        AL-KAIDA !!!
        • Gość: Vip Re: masz swiętą rację Darek, tak więc: VIVA ETA, IP: 67.71.88.* 13.03.04, 14:30
          A tobie co sie stalo popaprancu?? Widze, ze swiatla sa zapalone, ale w domu
          nikogo nie ma. Lecz sie chlopie.
      • Gość: Jędrzej Re: Proszę o odpowiedni poziom komentarzy i pamię IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.03.04, 14:47
        Przeczytałeś, Darku, komentarze? Masz "odpowiedni poziom"... To polski
        internet...
        • Gość: lucky Re: Proszę o kalosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:59
          Się chłopak zdziwił. W końcu to Polska synku, a nie Stany. Chcesz mieć
          odpowiedni poziom? Wejdź na www.nastyangels.pl
        • Gość: Darek Z. Zchamieliście panowie Jędrzej i lucky... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 15:30
          No, ale nie każdy musi posiadać rozum... Pewnie Przewodniczący Lepper jest z
          was dumny. A tak poza tym - stała się rzecz okropna, zginęło wielu ludzi.
          Zachowajcie się chociaż jak należy... To jest Polska właśnie chciałoby się rzec
          czytając wasze głupoty, ale mieszkając w tym kraju widzę - na szczęście - że są
          jeszcze ludzie wrażliwi, ze współczuciem dla drugiego człowieka. Człowieka,
          który cierpi - jak każdy kto się solidaryzuje z narodem hiszpańskim w tych
          trudnych dla wszystkich chwilach...
          • Gość: lucky Darek - Kanarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:36
            Rozpłakałem się czytając twój wywód. Oczywiście masz rację. Nie rozumiem tylko
            dlaczego obrażasz Leppera? Zazdrościsz mu czegoś? Do pięt mu nie dorastasz.
            • Gość: gośka lucky -nie ośmieszaj się już IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 15:42
              skończ człowieku i uszanuj wolę innych. Widać Darek miał rację prosząc o poziom
              komentarzy. Dokształć się i dopiero wróć.
              • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:44
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: J23 Wstyd mi za takich jak ty lucky. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 15:50
              W to, że znasz Leppera nie wątpię. Ale po co obrażasz Darka prymitywie, skoro
              zapewne nawet go nie widziałeś na oczy? Właśnie on o to prosił, żeby tacy jak
              ty w tak smutnych dniach nie zabierali głosu na ogólnodostepnym forum. Poza tym
              tu jest miejsce na refleksję o zmarłych, a nie kampania przedwyborcza
              Samoobrony.
              • indris A jednak Lepper jest potrzebny 13.03.04, 16:17
                Tylko Samoobrona i LPR sprzeciwiły się w Sejmie udziałowi Polski w irackiej
                awanturze. Hołd i solidarność z ofiarami madryckiej masakry nie powinny
                przysłonić refleksji nad pytaniem DLACZEGO do niej doszło. Cokolwiek by
                powiedzieć o Lepperze, to w sprawie irackiej to on miał rację.
              • Gość: lucky A już myślałem, że tu same debile siedzą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:48
                Brawo! W końcu jakiś młody, inteligentny człowiek napisał mądry komentarz na
                poziomie. Dotarło to do mnie inteligencie. Tylko nie mów do mnie prymitywie, bo
                mogę cię lekko uszkodzić. LPR z tobą!
                • Gość: zgadnij kto ? Nie, lucky tylko jeden debil - TY IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 18:56
                  A twoje wypowiedzi np. do Baala czy Darka tylko o tym świadczą. I zanim
                  zaczniesz wygrażasz ludziom, prymitywie, zastanów się nad konsekwencją swych
                  słów...
                  • Gość: lucky Re: Nie, lucky tylko jeden debil - TY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 19:23
                    no już dobrze, dobrze, tylko mnie nie zbij.
                    Ps. ty jesteś debil i prymityw. Taki już twój los.
          • Gość: misiek Daj Darek spokój. Ich trzeba leczyć, nie zamykać. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 15:38
            I pomyśleć, że właśnie tacy jak ten lucky i Jędrzej wpisują się myśląc że mają
            coś
            ciekawego do powiedzenia... Trochę samokrytycyzmu, panowie szlachta...
            • Gość: Jędrzej Do Darka i Miśka IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.03.04, 16:17
              Ciekawe, co też takiego znaleźliście w moim poście, że nazywacie mnie chamem i
              zestawiacie z Luckym? Ja ten post napisałem w intencji solidarności z apelem
              Darka o szacunek dla ofiar i pod przykrym wrażeniem bezskuteczności tego apelu
              (której się zresztą z góry, znając polski internet, obawiałem). Jeśli nawet ta
              intencja mojego krótkiego komentarza nie była dla was jasna, to przecież nie
              napisałem literalnie NICZEGO, co usprawiedliwiałoby wasze pod moim adresem
              obelgi.

Jesli chcecie, koledzy, uczyć innych kultury i samokrytycyzmu, powinniście się
              sami pilnować. Bo na razie wygląda na to, że lubicie łajać człowieka, nie
              zadawszy sobie nawet trudu przeczytać tego, co on pisze.
              • Gość: Darek Z. Jędrzej - przepraszam ciebie IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.03.04, 18:46
                Ale na fali tychże opinii faktycznie trochę inaczej odebrałem (-liśmy) twoje
                intencje. Pozdrawiam
                • Gość: Jędrzej O.K. IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.03.04, 20:00
    • Gość: antyscierwo [...] IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 13.03.04, 12:51
      • Gość: CZŁOWIEK [...] IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 12:54
      • Gość: CZŁOWIEK Re: 80 mln arabow za 1 Polaka do gazu z nimi. IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 12:57
        PRZERAŻA MNIE POZIOM POLAKÓW, I TO SĄ OPINIE MŁODYCH LUDZI, PRZYSZŁOŚCI KRAJU.
        NIESCZEŚLIWY KRAJ.
        • Gość: LIKFC9I sam jestes nieszczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:06
          jw.
          • Gość: ja Re: sam jestes nieszczęśliwy IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 13:32
            czasami żałuję że nauczyli was alfabetu! Powinniście zacząć i skończyć jako
            analfabeci!........
            Przekre że w takiej chwili taki element wypowiada się w ten sposób
        • Gość: Jurek Re: 80 mln arabow za 1 Polaka do gazu z nimi. IP: *.nb.aliant.net 13.03.04, 14:55
          To tez mne przeraza.Jak nie bedzie zmiany to bedzie poczatek konca.
          Wpszeszlosci o wiele lepsze cywilizacje i kultury poszly w proch.
    • Gość: Piotr Takie ataki tylko potwierdzają konieczność walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:54
      z terroryzmem, jestem z tego dumny że Polacy biorą udział w wojnie z
      terroryzmem, obojętnie jaki koszt tego zapłacimy materialnie czy w ofiarach
      śmiertelnych, jest tylko jedno sensowne rozwiązanie, bezkompromisowa wojna z
      terroryzmem, obojętnie gdzie się znajduje i w imię jakichkolwiek wartości
      występuje.
      • Gość: Jędrzej Re: Takie ataki tylko potwierdzają konieczność wa IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.03.04, 14:44
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> jestem z tego dumny że Polacy biorą udział w wojnie z
        > terroryzmem, obojętnie jaki koszt tego zapłacimy materialnie czy w ofiarach
        > śmiertelnych, jest tylko jedno sensowne rozwiązanie, bezkompromisowa wojna z
        > terroryzmem, obojętnie gdzie się znajduje i w imię jakichkolwiek wartości
        > występuje.

--------------------------

Zatem powinniśmy walczyć również i z terroryzmem państwowym? Wydać wojnę
        Rosji... Ameryce... Myślisz, że damy radę?
    • Gość: charles niech Bóg błogosławi ETA i Al-Quaidę IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 13:43
      mam nadzieję że teraz krew poleje się w Polsce.Takie muszą być konsekwencje
      wywoływania wojen i okupuwania niepodległych krajów.Kto mieczem wojujmiecza
      ginie.
      • Gość: ? Re: niech Bóg błogosławi ETA i Al-Quaidę IP: *.netland.gda.pl / *.netland.gda.pl 13.03.04, 13:45
        jesteś chory ..
      • Gość: P. charles jestes p.o.j.e.b.a.n.y. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:17
        niepodległy kraj? najadłeś sie czegoś?
        Napisz jeszcze, ze Kuba i Korea to też niepodległe kraje.
        zapomniales tylko durniu dodac, ze al-kaida zamordowala 3000osob w odwecie za
        co? naprawde jestem za "bezsilowymi" rozwiazaniami ale jak czytam takie
        kometarze to dałbym paru osobom w ryj.
        • Gość: Jurek Re: charles jestes p.o.j.e.b.a.n.y. IP: *.nb.aliant.net 13.03.04, 15:10
          " Dalbym paru osobom w ryj" Co za kultura, co za jezyk, co za cywilizcja !?!?
          Nie potrzeba wrogow, jakJest takie podejscie.
    • Gość: jankop Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: *.chello.pl 13.03.04, 14:16
      Tak cierpiały ofiary inkwizycji i Corteza.
      • Gość: Vip Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: 67.71.88.* 13.03.04, 14:57
        Drogi palancie (powinno byc kolego, ale na to trzeba zasluzyc). Czasy
        inkwizycji czy Corteza dawno minely. Swiat w swym niepochamowanym pedzie dalej
        pokonuje miliony parsekow we wszechswiecie i ciagle sie zmienia. Od tamtych
        czasow znacznie wzrosl poziom edukacji (to nie dotyczy ciebie). Swiatopoglad
        ludzi sie zmienil. Spowodowalo to oczywiscie krytyczny osad poczynan sprzed
        kilku wiekow w tym i na inkwizycje. Corteza zostawmy w spokoju, bowiem zawsze
        ekspansja cywilizacji pochlania ofiary. Ton twojej wypowiedzi glupku jeden
        swiadczy, ze zatrzymales sie w rozwoju kilka wiekow temu. Dzisiaj mamy rozne
        organizacje swiatowe np. ONZ czy roznej masci trybunaly. Organizacje te niosa
        pomoc w Afryce i Azji. Nikt z chrzescijan nie organizuje wojen krzyzowych. Nikt
        z chrzescijan, ale ty palancie usprawiedliwiasz ataki terroru w imie islamu, a
        usprawiedliwieniem maja byc owe wojny sprzed wielu wiekow. Wiesz kto to byl
        Cortez, to moze mi powiesz jak wygladal Polwysep Iberyiski zanim Hiszpania
        stala sie silnym panstwem? Co robili arabowie, wyznawcy Allaha z jej
        mieszkancami?? A co te kozie syny robili w innej czesci Europy, blizej naszych
        granic np. w w panstwach balkanskich ? Jak tam "nawracano" na wiare, te jedyna
        i prawowita czyli na islam ?? Dawabo do wyboru albo zmieniasz wyznanie na
        islam, albo obcinamy glowe. I tak zostalo do dzis. Swiat sie zmienil. Mamy
        powszechny dostep do edukacji, bibliotek, ksiazek, internetu, mamy wolnosc
        osobista, ltora gwarantuje nam mozliwosc podrozowania. Tak, ale to dotyczy
        tylko cywilizacji zachodniej, tej, w ktorej i ty baranie zyjesz. Swiat islamu
        dalej pozostal zamkniety dla rozwoju. Jedyne technologie, ktore przenikaja do
        tego swiata swobodnie to semtex i AK-47. Swiat ten dalej dyskryminuje inne
        religie, kobiety, ruchy demokratyczne w imie zasady: jeden swiat, jedna
        religia. Oczywiscie chodzi o islam. Tak wiec osle jeden zastanow sie zanim
        przylozysz swoje kryteria, bowiem jestes produktem zachopdniej cywilizacji, do
        oceny swiata islamu. Swiata, ktorego nie znasz.
        • Gość: jankop Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: *.chello.pl 13.03.04, 15:15
          a ty bucu inteligentny oprocz tej wiedzy ktora tu sie popisujesz naucz sie
          jeszcze ortografi polskiej niepohamowany bucu pisze sie przez samo h cepie
          co zabolało cie gudłaju a moze odpowiedzialnosc zbiorowa w Palestynie cie
          rajcuje ty glabie ja pisze o inkwizycji a nie o niszczeniu arabow ty cepie
          tobie tylko araby w głowie.
          • Gość: maciej Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: 80.51.254.* 13.03.04, 15:33
            czy "cepie" to imie jakim Cie drogi kolego matula na chrzcie obdarzyła - tak
            często go używasz?
            • Gość: jankop Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: *.chello.pl 13.03.04, 17:36
              sorry ale ten osioł mnie spienił.
          • Gość: Vip Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: 67.71.88.* 13.03.04, 16:55
            Oczywiscie, niepohamowany pisze sie przez samo h i to nalezy tlumaczyc bledem w
            druku. Natomiast ton twojego listu wyraznie ciazy w kierunku nazywanym z
            medycznego punktu widzenia: kompletus zajobus. Dodam, ze ciezko znalezc takiego
            padalca jak ty. Przeczytaj ostatnie zdanie swojego liostu i tez sie wez za
            jezyk polski. Zabolalo ??? To nic, to przejdzie, ale bedziesz spokojniejszy.
        • Gość: Jurek Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: *.nb.aliant.net 13.03.04, 15:23
          Kolego,Jest bardzo ciekawy list; ale,jest problem z syntaksa (syntax)oraz z
          wulgarnem wyrazeniem.
        • Gość: lucky oj, jaki Vipek przemądrzały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:31
          Biedne dziecko, pouczyło się trochę historii przed maturą i mądrzy się jak
          Pamela Anderson przed stosunkiem.
          W całej swojej historii chrześcijanie narobili więcej syfu, niż ty masz szarych
          komórek mózgowych.
          Oczywiście na mózg też sobie trzeba zasłużyć, palancie.
          Ty produkcie MTV i Harry Potera.
          • Gość: jankop Re: oj, jaki Vipek przemądrzały IP: *.chello.pl 13.03.04, 16:22
            czesc lucky to żydostwo to juz nie ma żadnych zahamowan, trzeba ich ciagle
            pietnowac i nie głosowac na nich bo patrz żarli sie czerwoni z czarnymi i
            prezesem tvp zrobili ickowatego, wiec znowu bedziesz miał pełno koszernych
            kawałków w telewizji.
            pozdrawiam
            • Gość: lucky czółko jankop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:39
              Ale masz niezłego kopa. Pozdrawiam, ale niestety nie uprawiam tego gatunku, co
              ty. Mimo to, spoko tekst.
        • Gość: dalan Re: Hiszpania: już 200 osób zabitych, 4 rannych P IP: *.73-136-217.adsl.skynet.be 13.03.04, 20:49
          Brawo! popieram. Ale tak na marginesie :szkoda czasu i nerwow na dyskusje z
          idiotami.
    • Gość: lucky Żałoba narodowa, he, he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:17
      Kretyn jakiś wymyślił, żeby ogłosić w kraju żałobę narodową. A co mnie kurwa
      obchodzi, że zginęło 5 polaków. Nie znam ich, nie byli bliscy ani mi, ani
      narodowi polskiemu. Pewnie wyjechali do Hiszpanii do roboty, bo w Polsce ich
      nie chcieli, a teraz SLD i inne menty, żeby choć odrobinkę podskoczyć w
      sądażach, robią sobie cyrki. Na pewno nie będę głosował na to ścierwo z SLD.
      Tylko cholera popsuli przez to program telewizyjny!
      A co do żałoby narodowej, to niech rząd pomyśli ilu Polaków zdycha za granicą w
      nieludzkich warunkach, na przykład we Włoszech.
      Pojebany kraj.
      Nam też przydałby się zamach, byle w Warszawce!
      • Gość: P. Re: Żałoba narodowa, he, he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:19
        Zmilknij sam zanim ktoś zamknie Ci pysk na dłużej.
        • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:24
          • Gość: Baal Re: Ty śmieciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:25
            Z takimi jak ty idioto się nie dyskutuje
            • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:29
        • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:26
          • Gość: Vip Re: P. IP: 67.71.88.* 13.03.04, 15:04
            Hej Lucky, komu usilujesz udowodnic swoj kretynizm i debilizm ?? No tak,
            kolejne dziecko z rozbitej rodziny, kolejny popapraniec, ktory przypadkowo
            nauczyl sie alfabetu i dobral sie do internetu wykorzystujac nieuwage rodziny
            zastepczej. Lecz sie chlopie, bo bedzza pozno na pomoc.
            • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:16
              • Gość: Vip Re: Vip, ty cioto. IP: 67.71.88.* 13.03.04, 16:42
                No i potwierdzasz baranie swoja glupote. Juz bys lepiej siedzial cicho. Jeszcze
                nie tak dawno groziles komus powybijaniem zebow, a teraz z ciebie taki
                erudyta?? Ty jestes zwykla gnida. Wstyd mi, ze Polska ma takich obywateli jak
                ty. Powiem ci kretynie jeszcze jedno: wez jakies wieczorowe kursy szkoly
                podstwowej, bo pierdoly opowiadaszno i kultura tez nie grzeszysz. Tak na
                marginesie osle dodam, ze wszyscy cieszacy sie z czyjegos nieszczescia, wszyscy
                popierajacy terroryzm, wszyscy popierajacy zlo i cieszacy sie z tego, ze walka
                z terroryzmem jest tylko walka kilku panstw, a nie calego swiata, sa
                wyjatkowymi draniami. Taka padlina jak ty znajdzie wiecej podobnych oszolomow
                na tej stronie. Wystarczy poczytac. No coz idioto. To jest moje ostatmie slowo
                do ciebie poniewaz nie godny jestes zajmowania mojego czasu. Przypomna jeszcze,
                ze twoj IQ to 40 do 60 w porywach. Oznacza to, ze jestes zdolny do wykonywania
                prostych czynnosci pod scislym nadzorem.
                • Gość: lucky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:36
    • Gość: mirek [...] IP: *.pl / *.enterpol.pl 13.03.04, 15:13
    • Gość: ANTHEM Niektórzy by tak chcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:36
      Mój znajomy będąc w trudnej sytuacji materialnej powiedział mi dziś przez
      telefon, że zazdrości tym którzy zgineli i chętnie widziałby siebie na ich
      miejscu!
      • Gość: joanka do moderatora IP: *.chello.pl 13.03.04, 20:01
        czy moderator został zwolniony, czy tak specjalnie obnażacie poziom naszego
        społeczeństa? Mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze są w tym kraju normalni
        ludzie.
        Pozdrawiam tę resztę.
        • Gość: lucky Re: do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 20:27
          Dziękuję serdecznie za pozdrowienia, kochanie.
          PS. Moderator to gość tolerancyjny i klawy, ale chyba trochę za dużo wypił.
          Ostatnio dosyć szybko wyrzucił mnie z portalu, a dziś...
      • Gość: Baal Re: Niektórzy by tak chcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:22
        Cham chamem i na wieki wieków ...Amen
        • Gość: lucky Baaaaaal, idź już spać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:33
          bo się zmęczyłeś. No, ładnie zmówiłeś paciorek, a teraz buzi na dobranoc od
          mamy i spać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka