superspec 02.07.10, 21:25 Amerykanie byliby głupcami gdyby je znieśli.Pozdrowienia Polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 mam wize do USA 03.07.10, 07:52 superspec napisał: > Amerykanie byliby głupcami gdyby je znieśli. A teraz nie sa? Nie wybieram sie do USA gdy imigration moze pokazac widzimisie. Nigdy w USA nie bylem, mimo, iz bylem blisko. Nie po drodze z konsumentami reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Chcecie zniesienia wiz do USA.:) 03.07.10, 11:34 www.rp.pl/artykul/2,503007.html www.obywatel.org.pl/index.php?module=news&func=display&sid=11996 Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Nie, nie chcemy zniesienia wiz 03.07.10, 17:18 nie są nam do niczego potrzebna polskojęzyczny kutafonie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Olewamy to. 03.07.10, 18:02 Na cholerę nam taka wiza? Żeby zasuwać na zmywaku u Murzyna jak jakiś tam renegat superspec? Odpowiedz Link Zgłoś
perla chcieliśmy w latach 80 tych 03.07.10, 18:12 teraz Amerykę mamy u siebie. A wizy to my powinniśmy wprowadzić Amerykanom. Zresztą, teraz otrzymanie amerykańskiej wizy to formalność w zasadzie. Z rok temu byłem w ich ambasadzie i każdy dostał kto tam wtedy był. Wizy na 10 lat właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Chcecie zniesienia wiz do USA.:) 03.07.10, 23:15 Nawiasem, mało mnie to interesuje. Bardziej szczegółowo, jestem za utrzymaniem amerykanckich wiz dla Polaków, a takoż, wprowadzeniem wiz dla rednecków wjeżdżających do Polski, wycenionych na circa powiedzmy $ 4000 plus koszty. Za tę kasę można by sobie pozwolić na remont ambasady RP w USA. Odpowiedz Link Zgłoś