absztyfikant 21.07.10, 15:27 www.fakt.pl/Slynna-quot-Irasiad-quot-zdechla-,artykuly,77785,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:33 Szkoda suczki!A kiedy na ciebie kolej? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:48 g-48 napisał: > Szkoda suczki!A kiedy na ciebie kolej? PiSia wrażliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:53 wikul napisał: > g-48 napisał: > > > Szkoda suczki!A kiedy na ciebie kolej? > > Dlugo po tobie wikul ))))))))))))))) > > PiSia wrażliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:57 gini napisała: > Dlugo po tobie wikul ))))))))))))))) Znów spisiała Ginido szukasz awantury ? Dawno cię nikt nie opie...ł ? Won, do magla !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:02 wikul napisał: > gini napisała: > > > Dlugo po tobie wikul ))))))))))))))) > > > Znów spisiała Ginido szukasz awantury ? Dawno cię nikt nie > opie...ł ? Won, do magla !!! A ty speowiala mendo na zieleniak. opi dalac to sobie mozesz swoja zone, jezeli masz natyralnie, ale ktora kobieta wytrzymalaby z takim chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 00:59 PiSia wrażliwość. Dla psiarczykow gajowego Bronka zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 musi zalapie sie na Wawel 21.07.10, 15:37 absztyfikant napisał: > Slynna-quot-Irasiad-quot-zdechla Nowa swiecka tradycja kaze isc za ciosem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:44 absztyfikant napisał: > www.fakt.pl/Slynna-quot-Irasiad-quot-zdechla-,artykuly,77785,1.html > Pejsaty nekrofil nawet zdechlemu psu nie daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:56 Zdychają to niektórzy ludzie, psy odchodzą. A Ty Gini myślisz zanim coś napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:59 O "pejsatego nekrofila" mi chodzi... Ręce opadają... Ja myślę, że jednak miałam rację... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:04 amamit napisała: > O "pejsatego nekrofila" mi chodzi... Ręce opadają... > Ja myślę, że jednak miałam rację... On dokladnie wie dlaczego tak pisze.Jestesmy aktualnie na wojennej sciezce. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant lol lol lol 21.07.10, 22:10 To juz nawet za Irasiadem nie mozna zaplakac Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: lol lol lol 21.07.10, 22:19 www.rp.pl/artykul/511927_Izrael_przyznal_sie_do_bledow_w_Gazie.html nad tym sobie pochlipaj Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 12:26 gini nie rozumi słowa nekrofil w ogóle ma wielkie problemy z tym co czyta zawsze jej wychodzi coś innego niz intencja autora wczoraj zarzuciła wikulowi,ze jest sojusznikiem muzułamnów w walce z krzyzem bo dał lnk do pewnego artykułu jak by załozył wątek na przykład o Stalinie to by jej wyszło,że pochwala Stalina no nie dała Bozia rozumku,więc co jej pozostaje i zaczyna po chamsku kąsać "pejsaty nekrofil" chyba mówi za nią ale,żeby toto wstyd miało i trochę oleju w głowie trzeba sie nad nią ulitować Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:02 amamit napisała: > Zdychają to niektórzy ludzie, psy odchodzą. > > > A Ty Gini myślisz zanim coś napiszesz? Tak mysle , wiem dokladnie o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:05 Ja też dokładnie wiem o co Ci chodzi. Od dawna. Tyle, że Ty się obrażasz i zapierasz, gdy rzecz się nazwie po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:17 amamit napisała: > Ja też dokładnie wiem o co Ci chodzi. Od dawna. > Tyle, że Ty się obrażasz i zapierasz, gdy rzecz się nazwie po imieniu. Jakj ja nazywam rzeczy po imieniu czy kto inny, to sie nazywa antysemityzm. Mnie nie wolno skrytykowac jednego Zyda, absztyfikantowi wolno wszystko, obrazac zmarlych i ich rodziny tylko dla tego, ze byly z PIS, nawet tej biednej suczce, nie darowal, jak wyczytal o Kaczynskim. Niech Ci bedzie jestem zla niedobra antysemitka, ...... w miejsce kropek wpisz sobie co tam jeszcze chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:31 No widzisz, jak dobrze wiesz o jakie imię mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:40 amamit napisała: > No widzisz, jak dobrze wiesz o jakie imię mi chodzi. No i fajno jest !!! Pejsaty absztyfikant niech sobie pisze co chce a ja tez bede sobie pisac co bede chciala, a jak zabanuja to tez nie problem. Ty sobioe zawsze mozesz porozmawiac z super inteligentnym Zydem, pozarskim, vel marudna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:43 Weź coś na wstrzymanie. I daj psu spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 16:59 amamit napisała: > Weź coś na wstrzymanie. > I daj psu spokój... Dlaczego ja?Moze popras absztyfikanta, on zalozyl watek nawet do faktu siegnal. Nie chodzi tylko o ten watek, ja wiem dokladnie o co mi chodzi. Mialam go mimo roznic za porzadnego czlowieka wyszlo z niego zwykle bydle . To na tyle. i daj mi dzis spokoj bardzo prosze dzis mnie glowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 17:03 Eee, poszła... Jakie bydle? Weź coś, ja Ci piszę. Dał tylko link do informacji o śmierci psa... Nie napisał słowa więcej... W Brukseli też upał? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 17:11 amamit napisała: > Eee, poszła... > Jakie bydle? Weź coś, ja Ci piszę. > Dał tylko link do informacji o śmierci psa... Nie napisał słowa więcej... W Bru > kseli też upał? Nie zalozylby tego watku gdyby nie wzmianka o Kaczynskim. to jest kontynuacja jego wczesniejszych watkow, pare dni temu sie poplakalam i sobie poszlam z forum. Z reszta to juz nie ma znaczenia .Niech sobie pisze co chce tanczy po grobach, jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 01:24 gini napisała: > Nie zalozylby tego watku gdyby nie wzmianka o Kaczynskim. > Z reszta to juz nie ma znaczenia .Niech sobie pisze co chce tanczy > po grobach, jego sprawa. Przypominanie PRAWDY o zmarłych politykach to taniec na grobach? Ja myślę, że to raczej obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 01:38 luzerski napisał: > Przypominanie PRAWDY o zmarłych politykach to taniec na grobach? Ja > myślę, że to raczej obowiązek. Jej chyba chodzi o to, że tańczysz na grobie suczki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 01:45 snajper55 napisał: > Jej chyba chodzi o to, że tańczysz na grobie suczki. Tak myślisz? No, to przykro mi. Suczka wszak politykiem nie była, zatem należy jej się requiem aeternam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Suczka Irasiad zdechla :( 22.07.10, 12:31 no idiotka wątek o psie,a ta z Zydami wyjeżdzą no przepraszama,ale ona stoika by z nerw wyprowadziła.) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 22:35 > Tak mysle Myśli, że myśli. Jeszcze trochę, a myśliwą zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Suczka Irasiad zdechla :( 21.07.10, 15:55 Niech jej będzie dobrze za tęczowym mostem... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Niech jej na każdym drzewie rosna kości. 21.07.10, 17:08 A to też jest Ira, mniejsza, jeszcze nikogo nie uratowała, ale ma zadatki. Na razie reaguje na polecenie "Ira siad!" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Niech jej na każdym drzewie rosna kości. 21.07.10, 17:10 Pozuje jak stara. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Niech jej na każdym drzewie rosna kości. 21.07.10, 17:29 Fajna psiunia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Niech jej na każdym drzewie rosna kości. 21.07.10, 22:27 amamit napisała: > Fajna psiunia. Prawda czasu, prawda ekranu. W tytule prezentujesz sie jako pterodaktyl. Psy nie wdrapuja sie na drzewa. O ile nie przewidzial tego scenarzysta. Psiunia byla faktycznie imponujaca. Pracowita, inteligentna. Dumna ze swej pozycji w stadzie. Wzorzec socjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Niech jej na każdym drzewie rosna kości. 22.07.10, 05:51 rycho7 napisał: > Prawda czasu, prawda ekranu. W tytule prezentujesz sie jako pterodaktyl. > Psy nie wdrapuja sie na drzewa. Ale się pod nimi lubią w cieniu wylegiwać, a dojrzałe kości spadają prosto przed pysk. Ale skąd może o tym wiedzieć ktoś, kto zna tylko niedojrzałe winogrona? Odpowiedz Link Zgłoś