Dodaj do ulubionych

OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ?

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.03.04, 20:17
Niech mi ktoś wreszcie porządnie wyjaśni, na czym polega badanie opinii
publicznej takich potężnych instytucji jak PENTOR, OBOP itp. itd.
Czy te instytuty są w pełni niezależne ?
I jak wygląda reprezentatywna grupa do takich badań ?
To są ciągle te same osoby ? Jeśli tak, to im strasznie szybko się zmieniają
sympatie polityczne... Zachowują się jak chorągiewki...
A jeśli są to różne osoby, to logicznie rzecz biorąc, już dawno ktoś powinien
zapytać mnie lub moich znajomych o zdanie na temat sytuacji politycznej na
politycznym rynku.

No i dlaczego takie partie jak KPEiR, mająca poparcie rzędu kilku procent ,
jest umieszczana w sondażach, a UPR nie ? Poparcie takie same... Skleroza czy
walka medialna ?
Obserwuj wątek
    • sceptyk Won zlodzieju nickow z forum. 19.03.04, 20:20
      Razem z Kretynem52.
      • Gość: drugisceptyk przepraszam... skąd miałem wiedzieć, że IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 20:36
        Ty korzystasz z tego nicka ?
        I kultury trochę to też nie zaszkodzi...
        I bez tego "won", bo ja na Ciebie nie naskakuję i swoich złości na Rodaka nie
        wywalam. Polacy - łączmy się !smile
        • patience Heheheheheeee Pozyczyc maczuge? 20.03.04, 00:04
          Cos Sceptyku masz pecha. W kolko ci nika chca zabrac. Jednemu sie nie udaje,
          pojawia sie nastepny. Chyba taki twoj los. Moge ci pozyczyc maczuge. Albo kup
          sobie zeby wampirze i od razu wywysaj krew wrogowi, na pohybel imsmile)))))

pzdrsmile)))))))))))))))))
          • sceptyk Odloz, siostro, maczuge 20.03.04, 00:34
            Ja licze na stopniowy wzrost etyki i uczciwosci w naszym narodzie. Praca od
            podstaw. Wiem, ze to nie przyjdzie latwo. Ale nawet najdluzsza podroz zaczyna
            sie pierwszym krokiem. A tym konkretnym przypadku jest nim okazana przeze mnie
            wyrozumialosc i cierpliwosc. Nawet w stosunku do takiego sqrwiela jak ten
            falszywy sceptyk. Wierze, ze ten ch... sie zmieni. Na lepsze, byc moze.

pzdr wzajemnie
            • Gość: drugisceptyk słuchaj zgredzie... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.03.04, 11:32
              po raz pierwszy użyłem Twojego nicka i jeśli zauważyłeś, to przeprosiłem
              Ciebie... jeśli ktoś uzywa Twojego nicka, to tym razem to nie jestem ja...
              spójrz ślepcu na adres ip i ode mnie się odwal...
            • patience No dobra. Jak nie bic, to nie bic. 20.03.04, 16:05
              Ale jestem sceptyczna co do wzrostu etyki w narodzie w najblizszym czasie.
              Narzedzia pomocnicze nie powinny rdzewiec, nawet jesli sie chce na narod
              wplywac uczciwosciom i perswazjom, co zaraz uczynie.
              • patience Do Sceptykow falszywcow i drugich takich. 20.03.04, 16:11
                Wy falszywce i drugie takie. Z calom swojom mocom oraz tubalnym glosem wam
                perswadujem rze mam maczugem. Mogem jom sama urzyc albo porzyczyc jakby co.
                Dlatego nawolujem do zahowan etycznyh i godnyh naszej dumy narodowej co oznacza
                rze macie siem pszeniesc do wontku Zawadzkiego jako Zawadzkie Jozefy.
                • Gość: Zsypek Popieram apel Helgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 17:25
                  Fałszywki WON
                  • patience TY FALSZYWCU ZLODZIEJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.04, 18:00

• Gość: jan Re: OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ? IP: *.multicon.pl 19.03.04, 20:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11429718
      Potrzebny nam niezależny i profesjonalny Instytut Gallupa , gdyz te obopy cos
      ściemniją razem z żurnalistami.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11429718
    • Gość: Sceptyk 52 Re: OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 14:10
      > No i dlaczego takie partie jak KPEiR, mająca poparcie rzędu kilku procent ,
      > jest umieszczana w sondażach, a UPR nie ? Poparcie takie same... Skleroza czy
      > walka medialna ?

Przecież to jasne jest. Obop i Pentor badają poparcie dla partii politycznych a
      nie kabaretów, kanap i innego takiego dziadowstwa.
      • Gość: Cenzor Re: OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 15:45
        ŁOKITA i LEPPERIADA to CI jest dopiero komedia !
        Popałcie dla Giełtycha ? To dopiero zabawna komedyjka.
        A może taki Miller łotnik ? To jest też bardzo zabawne !
        Łunia Łeułopełska ? Jeden wielki śmieszny obóz niebieskiej kołchoźniczej
        pracy ! I badać poparcie społeczeństwa dla takiej komedii ? To też są jedne
        wielkie kozie jajca !
        Albo taka Jakubowska i e...ee...eee...eeee... Nałęcz czy inny mimimimiMichnik !
        Albo taki, Rywin stażysta z cygarem ! To jest dopiero komedia !
    • Gość: Mazi Re: OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 16:34
      Nie wiem, czy te instytucje mają pełną niezależność... Po przeczytaniu tego
      artykułu- ut.netmusicpromotions.com/dn5a177951azh.html to ja już nic nie
      wiem...
    • Gość: diabelek Re: OBOP,PENTOR... o co w tym chodzi ?? IP: *.sympatico.ca 20.03.04, 16:54
      Gość portalu: sceptyk napisał(a):
      (...)
      > No i dlaczego takie partie jak KPEiR, mająca poparcie rzędu kilku procent ,
      > jest umieszczana w sondażach, a UPR nie ?
      =============
      Sam bylem ciekaw opinii na ten temat pp. Korwina-Mikke lub S.Michalkiewicza.
      Z przykroscia zauwazylem taka oto informacje:
      "Przepraszamy ale w zwiazku z awaria bazy danych strona
      nczas.com jest chwilowo niedostepna. Redakcja"

Moral:
      Kto chce caly kraj naprawiac powinien zaczac od wlasnego komputera wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka