marudna.menda 11.08.10, 16:22 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8240149,Ktos_usunal_krzyze_na_krakowskich_Bloniach.html ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 19:58 www.youtube.com/watch?v=c4Y5nrpV8yI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 20:16 www.youtube.com/watch?v=ycRNbkfvlj0&playnext=1&videos=WGrA3tj7ppU&feature=grec_index Kokot dla kokota. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jak kokot z 11.08.10, 20:38 www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA kokotem. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Absztyś, 11.08.10, 20:50 głodna się przez Ciebie zrobiłam. )) Idę do kuchni. Będzie sznycel. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty 11.08.10, 20:57 uwazaj,zebys sznycla nie spalila, Kapciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zjadłbyś, nie? 11.08.10, 21:00 Poslij swojemu alfonsowi. Twoja kuchnia mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Nadal 11.08.10, 21:04 polecam nieco dystansu do siebie i otaczającego świata. I wyjście z domu czasem. Dobrze na głowę i duszę robi. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nadal 11.08.10, 21:15 Tobie, Kapciuchu. Zapros alfonsa; na pewno sie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Alfons 11.08.10, 21:20 - jest takie imię. Niestety nie znam żadnego Alfonsa. Pomijając postaci takie jak hrabia Tuluzy czy jedną z głów kościoła, ale obaj nie żyją. Żałuj. Dobre sznycle nie są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Alfons 11.08.10, 21:23 Nic nie szkodzi. Na tym forum jest tylko 1 alfons i nie jest to imie wlasne osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Oj Pozi, 11.08.10, 21:25 żebyś ty czasem umiał spojrzeć na siebie. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Oj Kapciuch 11.08.10, 21:40 amamit napisała: > wymyśl jakiś lepszy odpowiedź, a nie kradniesz. Ty sie naucz pisac po polsku,bo widze ze wolski masz juz opanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Kotlet, ty pryku wulgarny 11.08.10, 21:05 Dla ciebie wersja niekoszerna: Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re:Masz kokocie 11.08.10, 21:07 www.youtube.com/watch?v=kIdkxdAtcBc kokota. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Musisz się znać 11.08.10, 21:29 skoro zachwalasz. Absztyś zna się na kotletach. Poleca. Ty też coś polecasz - widocznie wiesz co. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Sama rozumiesz - 11.08.10, 21:39 nie zawsze jest tak jak myslisz, Kapciuchu. Takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: nie trzeba bylo tyle żreć. 11.08.10, 22:24 www.youtube.com/watch?v=A4PHW3FfEV8 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant przymierasz glodem w tej polsce 11.08.10, 21:30 masz jeszcze kotlecika: Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 21:35 [img]https://2.bp.blogspot.com/_Lnka14N_x5A/SOk7vpIUJ0I/AAAAAAAAAEE/5U OdqwVybT4/s400/SRAJACY+PIES+KONIEC+SEZONU+MAZURY+WRZESIEN+2008.jpg[/i mg] Podziel sie z Kapciuchem,bo jej slinka leci. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 22:23 www.youtube.com/watch?v=A4PHW3FfEV8 Zlizales wszytko,a mowilem,zebys zaoszczedzil dla Kapciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re:i dla ciebie co lubisz 11.08.10, 22:30 www.youtube.com/watch?v=A4PHW3FfEV8 Zliz cos nawalil. Oszczedz Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Podsumowując: 11.08.10, 22:25 Zadany temat. Można skomentować lub nie - a volonte. Co mamy? Pożarski - wyczulony. Abszt. - cham. Szkoda,że w drakę dała sie wpuścić Amm. Gówniażeria. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:31 On mnie wyzywa od ch.u.jow , wprawdzie po slowacku, ale jednak. Ja mu wklejam kotlety i zaczal trollowac moje watki, wiec dostal troche kotletow w rewanzu. Roznica klasy. Amamit w nic sie nie dala wpuscic, smieje sie do rozpuku ze zidiocialego prostaka tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:35 On mnie wyzywa od ch.u.jow , wprawdzie po slowacku, ale jednak. Ja mu wklejam kotlety i zaczal trollowac moje watki, wiec dostal troche kotletow w rewanzu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:37 Mniej niz ty. Najlepiej zrobisz jak zajmiesz sie soba. forum.gazeta.pl/forum/w,13,115173804,115176821,Re_USA_polskie_dzieci_wykorzystywane_do_scigan.html Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:40 Co ty za cytaty tu puszczasz? To jest moja merytoryczna wypowiedz, klocaca sie z waszym, twoim i maniaka, patriotycznym przekazem. Sam widzisz kokocie jaki kabotyn z ciebie jest wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:48 Nie nazywam cie khujem, tak jak ty mnie, a po drugie doprawdy nie wiem, gdzie sie dopatrzyles jakiegos przekazu "patriotycznego". To jakies projekcje okraszone jezykiem kloacznym. Zwyczajnie nie podoba mi sie szantazowanie ludzi trzymaniem w szachu ich dzieci, ale tego nie dane ci pewnie bedzie pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:56 Nie musi ci sie podobac,a Amerykanom nie musza sie podobac nielegalni mieszkancy ich kraju. Na tym polega ich praca i, co napisalem w poscie, gdyby rzecz szla o dzieci np arabskie, obaj byscie przyklasneli takiej akcji. Ale rzecz byla o polskich illegalach i ich dzieciach. A kokot jestes i nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 23:18 Znowu jakas projekcja okraszona bluzgiem. masz kotleta: Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 23:27 Zadna projekcja, kokocie. Fakty. I hop do lozeczka kokocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No właśnie. Kubełek, wiaderko i nieco gnoju 11.08.10, 22:41 chłopczyku. I jest zabawa. EOT, synku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant A nic takiego 11.08.10, 22:50 Trollujacy Kotlet miotajacy bluzgami na lewo i prawo jest git, ale krytyka kotleta zdjeciami kotletow jest be. Wot moralnosc Scana. Kolesiostwo forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nic się nie porobiło. 11.08.10, 22:59 Zawsze twierdziłem, że Pożarski to pamiętliwy do bólu facet, nierealnie oceniający sytuację, biorący jakąkolwiek krytykę za atak na Swą Dostojność, zaś Abszt. to nadaktywny spamer, prowok i wysrywacz (jak sam siebie nazwał). Znając Pożarskiego rozumiem jego nadwrażliwość (jakkolwiek nie pojmuję jego zachowań), znając (z drugiej ręki) Abszt. nie rozumiem jego tępego usrywania innych w rytm rechotu niejakiego maroudera & Co. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:14 Rozumiem, ze mieszanie z blotem Amamit w wykonaniu Kotleta jest swietne. To rozumiesz. To nadwrazliwosc. Rzeczywiscie pamietliwy do bolu, tak tak. I w ogole do razy przyloz. Blugac innych i trollowac Kotletowi wolno, ale juz mi pokazac mu czym pachna jego zachowania (zartobliwie) nie wolno, bo to twoj koles. I co ma z tym wspolnego Marouder? Kotlet sie tak zachowuje od miesiecy? Nie zauwazyles prawda? Ale moj dzisiejszy happening z kotletami nie tylko zauwazyles, ale i od razu potepiles. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:17 Gdzie ja zmieszalem z blotem te urocza Kapciuchowa? Zawsze odpowiadam na jej zlosliwosci, co prawda marne (jak na Zydowke) pod moim adresem i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:19 ??? Pierwsze Scanie - nigdy pierwsza nie zaatakowałam Pożarskiego. I nie o jego nadwrażliwość idzie na rzekome ataki. Tylko o jego ataki. I nic a nic się nie zmienia. Oślepłeś? Dopina się do mnie gdzie może. Nie pierwszy raz i nie ostatni. A że mnie już "tylko śmieszy" - trudno... Eee, szkoda słów Scanie. W nic się nie dałam wplątać. Ubolewam. Sam się pokarał. Też nie pierwszy raz pewnie w życiu. Coś sobie wymyślił w moim i Cepka temacie a później już mu tak zostało. To się nie nazywa nadwrażliwość, tylko urojenia. Nawet żartem nie rozbroisz tej miny. Wymyśla , bóg raczy wiedzieć, kogo, od alfonsów... za tym i mnie wymyśla od kogo... nie trudno się domyśleć. Też nie pierwszy raz, tyle, że teraz nic już nie wysyłam do administracji. Niech wisi. Ale to Tobie to wszystko nie przeszkadza. Przeszkadzają kotlety. W różanym garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:29 Nie klam, Kapciuchu. Nie tylko atakowalas,ale i przepraszalas. I znow atakowalas i znow przepraszalas. Strasznie w tym milym towarzystwie w jakim sie obracasz spisialas. Nie ma na to rady. Trudno sie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:38 Nie rozumiesz i nie zrozumiesz czegoś Pożarski, bo to nie leży w twoim charakterze. Że w imię przyjaźni, można przeprosić nawet nie czując swojej winy. Dla spokoju niekoniecznie świętego. Bo coś ważniejsze. Od stosunku mojego do gejów i lesbijek generalnie ważniejsza osoba, z która właśnie rozmawiam, od stosunku mojego do sprawy eutanazji - ważniejsze znowu to samo. Bo za te słowne potyczki , dwa razy cię przeprosiłam. Ale mogę udowodnić, że cię nie zaatakowałam. Tyle, że mnie już na takiej "przyjaźni" nie zależy. Dlatego napisałam po twoich kolejnych zaczepkach, że za chwilę coś napiszę, ale za to już nie przeproszę. Niczego nie oceniasz we właściwej mierze. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:42 Obrzucalas mnie miesem na erecu. Nie kombinuj,bo nic nie wykombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:47 Napisałam, że jesteś homofobem. Po tym co pisałeś o gejach i lesbijkach. Za to przeprosiłam. W porównaniu z twoimi odzywkami do mnie na Aqua to pestka. Kłamca parszywy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:52 No widzisz. Oboje mamy dobra zydowska pamiec. Tak. Ciagnelas ten motyw do nieskonczonosci. Byly tez twoje niewybredne ataki na aquanecie, za ktore przepraszalas. Ty masz po prostu tak. Najpierw obrzucisz kogos inwektywami,a potem przepraszasz i uwazasz sprawe za zalatwiona. Ale sama wiesz, poty dzban wode nosi... Ucho sie juz dawno urwalo,wiec skorzystaj z okazji i odwal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:57 Człowieku, nie bądź śmieszny. To wszystko można przeczytać. Za żadne ataki na Aqua cię nie przepraszałam, kłamco. Bo ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:00 Byly, byly. Malo tego. Mam twoje przeprosiny w listach, ktore z poczty gazetowej, zanim zlikwidowalem konto, poslalem na swoj majl. Klamiesz jak najeta,ale teraz juz finito, Kapciuchu. eot Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:02 Ja też mam pocztę. Nie usuwam maili. Wiem za co cię przeprosiłam. Dwa razy. Kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:09 amamit Gazeta.pl do pozarski pokaż szczegóły 28-06-2009 Ty kurcze nadal nie rozumiesz... dla mnie byc moze nie takiej odleglej Janku... chociaz mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze skonczy... a mam ja dzieki ludziom takim jak Mamzerek... mozesz juz skonczyc, prosze? przeprosilam, chociaz nie do konca wiem za co, probowalam Ci dac do zrozumienia, ze mialam jakis cel w zalozeniu tego watku, rozmowa o hospicjach zaczela sie przez Dawide... moj ojciec umarl na raka...ja wiem o czym pisze... pol swojego zycia probuje oddac dlug... wiele dlugow... bylam wolontariuszka w wielu miejscach, do ktorych ludzie nie chca nawet zagladac... a teraz to wraca do mnie... "co uczyniles w swoim zyciu bedzie oddane"... zaczynam w to wierzyc... bo nie zostalam sama, chociaz nie robilam tego, by kiedys tam otrzymac pomoc... ciezko mi o tym pisac... muzisz mi wybaczyc jesli chaotycznie, albo malo jasno... ale ja juz jasniej nie potrafie... ekstra jest to co dolaczyles do maila, tyle, ze mowa o Polsce... gdzie na chemie czeka sie czasem tygodniami... na badanie dostalam propozycje: pani przyjdzie w lipcu a to byl poczatek czerwca... na badanie w specjalistycznej przyszpitalnej przychodni... tak sie rozmawia w Polsce z ciezko chorymi ludzmi... o innych rzeczach nie wspomne... wystarczy? czy jeszcze cos jest niejasne? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:10 amamit Gazeta.pl do pozarski pokaż szczegóły 28-06-2009 teraz rozumiem... troche... ale jak kiedys napisalam: calym sercem z Toba Janku... jesli Cie urazilam: przepraszam... chociaz nie do konca wiem za co... tylko sie nie denerwuj blad na laczach byc moze... ale przepraszam! a czego dotycza Twoje watpliwosci...? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:10 Jesteś parszywym kłamcą. Won ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:17 Prosze,prosze. Wiesz, ze wklejanie prywatnej poczty jest niezgodne z netykieta? Na pewno wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:19 Wklejam swoje maile. Nie twoje. Poskarż się administracji kłamco. I won. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:19 Ja? Od tego mamy kapusia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:52 Erec jest tylko ukryty, wszystko jest zarchiwizowane Kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:34 Żyję poza matrixem. Poza waszym światem - codziennie, z atencją odczytywanym i dopisywanym światem do urojeń, bluzgów, pretensji, pomawiań, obmawiań, privów i co tam jeszcze. Widzę was, wybiórczo czytając, bo nie zwariowałem - takimi jak się sami kreślicie. Kreślicie się marnie, wszyscy, bez wyjątków. Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika. Przeszkadza mi forumowe kolesiostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:36 Moze i bym uwierzyl, gdyby nie Twoje regularne pogaduszki z Haszenkiem. Poza Matrixem? Hahahaha, dobry dowcip Nie dasz rady wlozyc na siebie tej lsniacej zbroi rycerza, bo juz z niej wyrosles, chlopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:40 Oślepłeś, bo przeszkadza Ci tylko jedno chamstwo. A ja żyję w najprawdziwszym świecie. Zaglądam tu tak jak Ty, coraz rzadziej. I proszę mi wskazać moje chamstwo w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:51 Nie wskazuję twego chamstwa, ponieważ go nie było - wskazuję do niczego nie prowadzącą twą polemikę skutkującą chamstwem. Bez wnikania w przyczyny, bo mam to z tyłu. Gomułkowskie pytanie - "komu to służy, arcybiskupie Kuminek"? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:55 Tu masz racje Scanie. Służy nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Jeszcze... 11.08.10, 23:43 Kreślicie się marnie, wszyscy, > bez wyjątków. Powinieneś zmienić na "kreślimy". Się zdaje. Nie jesteś nikim lepszym. Też tutaj pisujesz. > Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika. Znaczy polecasz nie rozmawiać z Pożarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:48 > > Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika. > Znaczy polecasz nie rozmawiać z Pożarskim? Ja ci to polecam. Po co ci zezwolenie Scana? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:53 Wiesz co Pożarski? To ty się do mnie odzywasz. ))) Wystarczy przejrzeć wątki. )) EOT koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:57 Przejrzyj koniecznie. I na oczy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:33 Moze. Tym nie mniej to nie ja atakowalem alfonsa, kokota i Kapciuchowa, a wrecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:34 Trzymaj eleganciku jeszcze parowki: Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:35 www.youtube.com/watch?v=A4PHW3FfEV8 I jeszcze troche twoich wymiotow,kokocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:39 to jest watek kulinarny?.) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:40 Tylko w wykonaniu kokota. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:59 czegoś tu nie rozumiem wątek jest o susinieciu krzyża z krakowskich błoni mozna nie zgadzać się z tezą pozarskiego,że to zemsta natomiast nie berdzo rozumiem ten atak na niego co się kużwa stało,że tak po sobie bluzgacie kiedys siemmowiło,że jak jeszcze byli erecjanie kontra okrągalki to forum ociekało chamstwem teraz jest to samo jeśli nie gorzej czy ta katastrofa naprawde wyprała Polakom mózgi? wychodzi na to,ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:02 Nie bluzgam Ariadno Ten watek to wycinek ostatnich tygodni, a nawet miesiecy. Kotlet sobie jezdzi bezkarnie a wulgarnie po kilku osobach, na przyklad po Amamit. Po mnie to splywa, bo przychodze tutaj w celach rozrywkowych, ale w momencie, gdy zaczal trollowac moje watki, to moja cierpliwosc sie skonczyla i pokazalem mu jak to smakuje. A kotlety sa pyszne, zupelnie niewulgarne. I smakuja wybornie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:12 rozumiem poząrski otworzy wątek zaczną sie kotelty mielone.schabowe i przypalone dyskusmji nie bedzie. jeśli chodi o obeażanie nie twierdze,ze pozarski nie bluzga ale też swoją porcje od innych też tu dostał ale skoro lubicie toczyć boje co byo pierwsze jajo czy kura i rozpieprzac wątki to nie moj problem,ale to smutne tym bardzej,że i pozarskiegi i scana i abszttfikanta,tak samo marudera na swj sposób polubiłam przez lata pobytu na forach pania anamit też lubię.) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:25 Ariadno mila. To forum nie ma jakos klimatu do powaznych dyskusji. Zobacz, nie jest tajemnica, ze nienawidze PiSu, a nasz Marouder sie nieco sPiSil. Nie bluzgam go jednak, bo on mnie nie bluzga. Klocimy sie czesto o polityke, ale fair. Kotlet brzydko sie bawi, no i dostal troche ironicznych kotletow Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:27 No i ty sie brzydko bawisz,kokocie,wiec dostales pare psich gowienek i dobrych polskich wymiotow. Ironicznych, ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:49 no właśnie poglądy mozna mieć róźne,ale jak już dochodzi do rozpamiętywania osobostych animozji to poglady i tak przestają miec rację bytu bytu bo tu chodzi o dowalenie sobie eh szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:03 Ja nie mam nic do dodania oprócz - niech Pożarski przestanie łgać na mój temat i łaskawie się ode mnie odczepi. O co już kilka razy go prosiłam. Nie pojawiam się jego wątkach - ten jest wyjątkiem. Odpowiadam tylko, pewnie niepotrzebnie, na ciągle zaczepki - też nie za każdym razem. Bo po co? Są jednak granice..., nawet mojej wyrozumiałości. Lubię jeszcze czasem tutaj zajrzeć i w końcu wygaszę go i na tym nicku. I po prostu nie będę widzieć co wypisuje. Co nie zmieni faktu, że pisał będzie. Jestem ciekawa, czy Scan wtedy napisze coś o chamstwie... Ja chcę mieć po prostu spokój a nie być wyzywana za każdym razem, gdy się pojawię. Tak... po prostu trzeba wygasić. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:06 Nie klam, Kapciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:12 forum.gazeta.pl/forum/w,13,115140818,115149094,Re_Jest_krzyz_jesst_impreza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:20 Ty tez, jak kokot, Kapciuchu. Walisz cytatem,ale co z tego? Co tam takiego jest,klamczuszku,ze wkleilas ten link? Wart Pac palaca. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:28 Twoje chamstwo godne maglary kotlet Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:31 Kokot, uwazaj, zebys sie nie przycial zipem. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:28 Kto za kim chodzi i gdzie się pojawia. I z jaka kurtuazją się odzywa. Nie chce mnie się dalej. Wystarczy przejrzeć wątki. Wygaszam cię i tyle. Zrobiłam tak z Pożarskim, zrobię i z Marudną.mendą. I będę miała święty spokój. A jak wróci Hasz, to dzięki wam obu - 10 wątków na stronie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:33 Koniecznie, Kapciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:06 Pewnie nie zauwazylas,ze czegokolwiek, i o czymkolwiek, bym nie napisal, natychmiast pojawia sie kokot, alfons albo Kapciuch z cietymi (na ich oko) ripostami, ale z trescia postow nie majacych nic wspolnego. Ja nie lubie kiedy mi sie staje na odciski,ale inni na tym forum sa oczywiscie bardziej wytrzymali i scierpia cokolwiek. Moze tak jest dlatego,ze nie jestem katolikiem i nie nadstawiam drugiego policzka?) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:09 Widzisz, masz pecha, bo ja tez nie jestem i tez nie nadstawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:10 Ty jestes kokot i twarzy po prostu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Obejrzałam sobie kotlety 12.08.10, 09:17 Na ogół apetyczne i nie widzę w tych fotkach nic, co miałoby sprawić przykrość Pozarskiemu, a takie chyba były intencje autora. Moim zdaniem Absztyfikacie - pudło ! Wyłamię się i napiszę coś na temat. ,,We wtorek Zarząd Infrastruktury Komunalnej i Transportu postanowił uprzątnąć Błonia z elementów nie będących ich stałą architekturą. Dziś krzyże ktoś usunął, jednak jak twierdzi dyrektor Joanna Niedziałkowska - nie zrobił tego ZIKiT. '' Bardzo jestem ciekawa, co kryje się za słowami ,,postanowił uprzątnąć''. Podejrzewam, że tylko pobozne życzenie, by coś z tym fantem zrobić, nie sądzę, żeby mogło dojść do jakiś konkretnych czynów, a tego właśnie oczekuję od przedstawicieli władzy. A, że nie było planowane żadne radykalne posunięcie, utwierdza mnie fakt, iż : ,,Porządki przy głazie zaplanowano na dziś. Dyr. Niedziałkowska wysłała na miejsce urzędników''. Urzędnicy mieliby porządkować teren ???? Do porządkowania terenu wysyła się innych pracowników. Czyli, że chciało się tylko wykazać chęcią do porządkowania, a potem bezradnie rozłożyć ręce. Na szczęście niewidzialna ręka usunęła problem, wykorzystując moment, gdy czujność Obrońców Krzyża była uśpiona. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Obejrzałam sobie kotlety 12.08.10, 10:32 ewa8a napisała: Dokladnie. Delegacja ustalajaca z brygada Switonia co dalej ze swietosciami, a jak nie ustali, to zostawi,gdzie staly. Na szczescie niewidzialna reka (rynku? olus lubi) juz sprawa zalatwila pozytywnie i urzad rozlozyl rece, zeby Dziwisz zobaczyl i pochwalil z ambony.)) Odpowiedz Link Zgłoś