Dodaj do ulubionych

Zemsta za sarkofag na Wawelu?

11.08.10, 16:22
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8240149,Ktos_usunal_krzyze_na_krakowskich_Bloniach.html

wink)
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 19:28
      https://atinabc.blox.pl/resource/kotlety_pozarskie1.jpg
      • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 19:58
        www.youtube.com/watch?v=c4Y5nrpV8yI&feature=related
        • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 20:00
          https://www.kobieta.pl/uploads/pics/pozarskie_01.jpg
          • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 20:16
            www.youtube.com/watch?v=ycRNbkfvlj0&playnext=1&videos=WGrA3tj7ppU&feature=grec_index

Kokot dla kokota.
            • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 20:30
              https://img.interia.pl/kobieta/nimg/m/k/Kotlety_pozarskie_Kotlety_4087247.jpg
              • marudna.menda Re: Jak kokot z 11.08.10, 20:38
                www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA
                kokotem.
                • absztyfikant Re: Jak kokot z 11.08.10, 20:46
                  https://www.melange.com.pl/img/dania/konkrety/kotlet-mielony-ziemniaki-surowka.jpg
                  • amamit Absztyś, 11.08.10, 20:50
                    głodna się przez Ciebie zrobiłam. smile)) Idę do kuchni. Będzie sznycel. smile
                  • marudna.menda Re: Jak kokot z 11.08.10, 20:51
                    kokot → cock
                    → dick
                    → prick
                    • amamit Re: Jak 11.08.10, 20:53
                      zwykle lekko, lotnie i dowcipnie Pozi.
                      • marudna.menda Re: Ty 11.08.10, 20:57
                        uwazaj,zebys sznycla nie spalila, Kapciuchu.
                        • amamit Zjadłbyś, nie? 11.08.10, 20:59
                          Nie martw się, prześlę ci jednego sms-em. smile
                          • marudna.menda Re: Zjadłbyś, nie? 11.08.10, 21:00
                            Poslij swojemu alfonsowi. Twoja kuchnia mi nie odpowiada.
                            • amamit Nadal 11.08.10, 21:04
                              polecam nieco dystansu do siebie i otaczającego świata. I wyjście z domu czasem. smile
                              Dobrze na głowę i duszę robi.
                              • marudna.menda Re: Nadal 11.08.10, 21:06
                                Wsadz sobie swoje porady do sznycla.
                                • amamit Re: Nadal 11.08.10, 21:09
                                  smacznego. smile))
                                  • marudna.menda Re: Nadal 11.08.10, 21:15
                                    Tobie, Kapciuchu. Zapros alfonsa; na pewno sie ucieszy.
                                    • amamit Alfons 11.08.10, 21:20
                                      - jest takie imię. Niestety nie znam żadnego Alfonsa.
                                      Pomijając postaci takie jak hrabia Tuluzy czy jedną z głów kościoła, ale obaj
                                      nie żyją.
                                      Żałuj. Dobre sznycle nie są złe. smile
                                      • amamit Aaaa, 11.08.10, 21:23
                                        jeszcze Al Capone. smile)) Zapomniałam o nim. smile
                                      • marudna.menda Re: Alfons 11.08.10, 21:23
                                        Nic nie szkodzi. Na tym forum jest tylko 1 alfons i nie jest to imie
                                        wlasne osobnika.
                                        • amamit Oj Pozi, 11.08.10, 21:25
                                          żebyś ty czasem umiał spojrzeć na siebie. Żałosne.
                                          • marudna.menda Re: Oj Kapciuch 11.08.10, 21:26
                                            popatrz raczej na siebie.
                                            • amamit Oj Pozi, 11.08.10, 21:28
                                              wymyśl jakiś lepszy odpowiedź, a nie kradniesz. smile
                                              • marudna.menda Re: Oj Kapciuch 11.08.10, 21:40
                                                amamit napisała:

> wymyśl jakiś lepszy odpowiedź, a nie kradniesz. smile

Ty sie naucz pisac po polsku,bo widze ze wolski masz juz opanowany.
                            • absztyfikant Kotlet, ty pryku wulgarny 11.08.10, 21:05
                              Dla ciebie wersja niekoszerna:
                              https://www.kobieta.pl/uploads/pics/mieloneser.jpg
                              • marudna.menda Re:Masz kokocie 11.08.10, 21:07
                                www.youtube.com/watch?v=kIdkxdAtcBc
                                kokota.
                                • absztyfikant Re:Masz kokocie 11.08.10, 21:10
                                  https://aves.com.pl/upload/oferta/big/17.jpg
                                  • marudna.menda Re:Masz kokocie 11.08.10, 21:13
                                    https://2.bp.blogspot.com/_Lnka14N_x5A/SOk7vpIUJ0I/AAAAAAAAAEE/5UOd
qwVybT4/s400/SRAJACY+PIES+KONIEC+SEZONU+MAZURY+WRZESIEN+2008.jpg

Nie zapomnij wylizac,smakoszu.
                                    • amamit Nadal 11.08.10, 21:16
                                      lekko, lotnie i dowcipnie...
                                      • marudna.menda Re: Nadal 11.08.10, 21:17
                                        Bedzie wam smakowal na 100%.
                                        • amamit Polecasz? :))) 11.08.10, 21:24
                                          Widocznie znasz się na rzeczy.
                                          • marudna.menda Re: Spróbuj 11.08.10, 21:27
                                            - jesli ci kokot cos zostawi.
                                            • amamit Musisz się znać 11.08.10, 21:29
                                              skoro zachwalasz.
                                              Absztyś zna się na kotletach. Poleca.
                                              Ty też coś polecasz - widocznie wiesz co. Nie? wink
                                              • marudna.menda Re: Sama rozumiesz - 11.08.10, 21:39
                                                nie zawsze jest tak jak myslisz, Kapciuchu. Takie zycie.
                                                • absztyfikant nu 11.08.10, 22:22
                                                  https://www.urenarda.pl/images/stories/display/pieczony_prosiak.jpg.jpg
                                                  • marudna.menda Re: nie trzeba bylo tyle żreć. 11.08.10, 22:24
                                                    www.youtube.com/watch?v=A4PHW3FfEV8
                                            • absztyfikant przymierasz glodem w tej polsce 11.08.10, 21:30
                                              masz jeszcze kotlecika:

https://irantoiran.files.wordpress.com/2006/06/kotlet.JPG
                                              • marudna.menda Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 21:35
                                                [img]https://2.bp.blogspot.com/_Lnka14N_x5A/SOk7vpIUJ0I/AAAAAAAAAEE/5U
                                                OdqwVybT4/s400/SRAJACY+PIES+KONIEC+SEZONU+MAZURY+WRZESIEN+2008.jpg[/i
                                                mg]

Podziel sie z Kapciuchem,bo jej slinka leci.
                                                • marudna.menda Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 21:35
                                                  https://2.bp.blogspot.com/_Lnka14N_x5A/SOk7vpIUJ0I/AAAAAAAAAEE/5UOd
qwVybT4/s400/SRAJACY+PIES+KONIEC+SEZONU+MAZURY+WRZESIEN+2008.jpg
                                                  • absztyfikant Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 22:16
                                                    https://www.gotujmy.pl/ri/33349_wieprzowe-kotlety-mielone-z-jablkiem_0_2.jpg
                                                  • marudna.menda Re: i tobie zycze smacznego 11.08.10, 22:23
                                                    Zlizales wszytko,a mowilem,zebys zaoszczedzil dla Kapciucha.
                                                  • absztyfikant z boczkiem tlustym jak lubisz :) 11.08.10, 22:28
                                                    https://www.gwiazdywkuchni.pl/pliki/przepisy/przepisy/kotleciki_ziemniaczane_z_parowka.jpg
                                                  • marudna.menda Re:i dla ciebie co lubisz 11.08.10, 22:30
                                                    Zliz cos nawalil. Oszczedz Polsce i Polakom.
    • pan.scan Podsumowując: 11.08.10, 22:25
      Zadany temat. Można skomentować lub nie - a volonte.
      Co mamy?
      Pożarski - wyczulony. Abszt. - cham. Szkoda,że w drakę dała sie wpuścić
      Amm.
      Gówniażeria.
      • absztyfikant Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:31
        On mnie wyzywa od ch.u.jow , wprawdzie po slowacku, ale jednak. Ja mu wklejam
        kotlety i zaczal trollowac moje watki, wiec dostal troche kotletow w rewanzu.
        Roznica klasy. Amamit w nic sie nie dala wpuscic, smieje sie do rozpuku ze
        zidiocialego prostaka tak jak ja.
        • pan.scan Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:35
          On mnie wyzywa od ch.u.jow , wprawdzie po slowacku, ale jednak. Ja mu
          wklejam kotlety i zaczal trollowac moje watki, wiec dostal troche kotletow
          w rewanzu.
          • absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:37
            Mniej niz ty. Najlepiej zrobisz jak zajmiesz sie soba.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,115173804,115176821,Re_USA_polskie_dzieci_wykorzystywane_do_scigan.html
            • marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:40
              Co ty za cytaty tu puszczasz? To jest moja merytoryczna wypowiedz,
              klocaca sie z waszym, twoim i maniaka, patriotycznym przekazem. Sam
              widzisz kokocie jaki kabotyn z ciebie jest wlasnie.
              • absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:48
                Nie nazywam cie khujem, tak jak ty mnie, a po drugie doprawdy nie wiem, gdzie
                sie dopatrzyles jakiegos przekazu "patriotycznego". To jakies projekcje
                okraszone jezykiem kloacznym. Zwyczajnie nie podoba mi sie szantazowanie ludzi
                trzymaniem w szachu ich dzieci, ale tego nie dane ci pewnie bedzie pojac.
                • marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 22:56
                  Nie musi ci sie podobac,a Amerykanom nie musza sie podobac nielegalni
                  mieszkancy ich kraju. Na tym polega ich praca i, co napisalem w poscie,
                  gdyby rzecz szla o dzieci np arabskie, obaj byscie przyklasneli takiej
                  akcji. Ale rzecz byla o polskich illegalach i ich dzieciach. A kokot
                  jestes i nic na to nie poradze.
                  • absztyfikant Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 23:18
                    Znowu jakas projekcja okraszona bluzgiem.

masz kotleta:

https://www.kotlet.pl/kotlet.jpg
                    • marudna.menda Re: Ile masz latek, chłopczyku? 11.08.10, 23:27
                      Zadna projekcja, kokocie. Fakty.

https://szokblog.pl/Graphics/Pictures/1264324272912446442.jpg

I hop do lozeczka kokocie.
            • pan.scan No właśnie. Kubełek, wiaderko i nieco gnoju 11.08.10, 22:41
              chłopczyku. I jest zabawa.
              EOT, synku.
              • absztyfikant hipokryta z ciebie 11.08.10, 22:43
                No ale to zadne novum, bye
                • marudna.menda Re: Idz, dobry czlowieku, 11.08.10, 22:45
                  w pisdu.
                • ariadna-enta Re: hipokryta z ciebie 11.08.10, 22:47
                  co się kurcze probiło.(
                  • absztyfikant A nic takiego 11.08.10, 22:50
                    Trollujacy Kotlet miotajacy bluzgami na lewo i prawo jest git, ale krytyka
                    kotleta zdjeciami kotletow jest be. Wot moralnosc Scana. Kolesiostwo forumowe smile
                  • pan.scan Nic się nie porobiło. 11.08.10, 22:59
                    Zawsze twierdziłem, że Pożarski to pamiętliwy do bólu facet, nierealnie
                    oceniający sytuację, biorący jakąkolwiek krytykę za atak na Swą Dostojność,
                    zaś Abszt. to nadaktywny spamer, prowok i wysrywacz (jak sam siebie
                    nazwał).

Znając Pożarskiego rozumiem jego nadwrażliwość (jakkolwiek nie pojmuję jego
                    zachowań), znając (z drugiej ręki) Abszt. nie rozumiem jego tępego
                    usrywania innych w rytm rechotu niejakiego maroudera & Co.
                    • absztyfikant Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:14
                      Rozumiem, ze mieszanie z blotem Amamit w wykonaniu Kotleta jest swietne. To
                      rozumiesz. To nadwrazliwosc. Rzeczywiscie pamietliwy do bolu, tak tak. I w ogole
                      do razy przyloz. Blugac innych i trollowac Kotletowi wolno, ale juz mi pokazac
                      mu czym pachna jego zachowania (zartobliwie) nie wolno, bo to twoj koles. I co
                      ma z tym wspolnego Marouder? Kotlet sie tak zachowuje od miesiecy? Nie
                      zauwazyles prawda? Ale moj dzisiejszy happening z kotletami nie tylko
                      zauwazyles, ale i od razu potepiles.
                      • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:17
                        Gdzie ja zmieszalem z blotem te urocza Kapciuchowa? Zawsze odpowiadam
                        na jej zlosliwosci, co prawda marne (jak na Zydowke) pod moim adresem i
                        to wszystko.
                    • amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:19
                      ???
                      Pierwsze Scanie - nigdy pierwsza nie zaatakowałam Pożarskiego. I nie o jego
                      nadwrażliwość idzie na rzekome ataki. Tylko o jego ataki. I nic a nic się nie
                      zmienia. Oślepłeś? Dopina się do mnie gdzie może. Nie pierwszy raz i nie
                      ostatni. A że mnie już "tylko śmieszy" - trudno...
                      Eee, szkoda słów Scanie.
                      W nic się nie dałam wplątać. Ubolewam. Sam się pokarał. Też nie pierwszy raz
                      pewnie w życiu. Coś sobie wymyślił w moim i Cepka temacie a później już mu tak
                      zostało. To się nie nazywa nadwrażliwość, tylko urojenia.
                      Nawet żartem nie rozbroisz tej miny. Wymyśla , bóg raczy wiedzieć, kogo, od
                      alfonsów... za tym i mnie wymyśla od kogo... nie trudno się domyśleć. Też nie
                      pierwszy raz, tyle, że teraz nic już nie wysyłam do administracji. Niech wisi.
                      Ale to Tobie to wszystko nie przeszkadza. Przeszkadzają kotlety. W różanym
                      garniturze.
                      • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:29
                        Nie klam, Kapciuchu. Nie tylko atakowalas,ale i przepraszalas. I znow
                        atakowalas i znow przepraszalas. Strasznie w tym milym towarzystwie w
                        jakim sie obracasz spisialas. Nie ma na to rady. Trudno sie mowi.
                        • amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:38
                          smile
                          Nie rozumiesz i nie zrozumiesz czegoś Pożarski, bo to nie leży w twoim charakterze. Że w imię przyjaźni, można przeprosić nawet nie czując swojej winy. Dla spokoju niekoniecznie świętego. Bo coś ważniejsze. Od stosunku mojego do gejów i lesbijek generalnie ważniejsza osoba, z która właśnie rozmawiam, od stosunku mojego do sprawy eutanazji - ważniejsze znowu to samo. Bo za te słowne potyczki , dwa razy cię przeprosiłam. Ale mogę udowodnić, że cię nie zaatakowałam. Tyle, że mnie już na takiej "przyjaźni" nie zależy. smile
                          Dlatego napisałam po twoich kolejnych zaczepkach, że za chwilę coś napiszę, ale za to już nie przeproszę.
                          Niczego nie oceniasz we właściwej mierze.
                          • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:42
                            Obrzucalas mnie miesem na erecu. Nie kombinuj,bo nic nie wykombinujesz.
                            • amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:47
                              Napisałam, że jesteś homofobem. Po tym co pisałeś o gejach i lesbijkach. Za to
                              przeprosiłam.
                              W porównaniu z twoimi odzywkami do mnie na Aqua to pestka.
                              Kłamca parszywy. smile))
                              • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:52
                                No widzisz. Oboje mamy dobra zydowska pamiec. Tak. Ciagnelas ten
                                motyw do nieskonczonosci. Byly tez twoje niewybredne ataki na
                                aquanecie, za ktore przepraszalas. Ty masz po prostu tak. Najpierw
                                obrzucisz kogos inwektywami,a potem przepraszasz i uwazasz sprawe za
                                zalatwiona. Ale sama wiesz, poty dzban wode nosi... Ucho sie juz
                                dawno urwalo,wiec skorzystaj z okazji i odwal sie.
                                • amamit Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:57
                                  Człowieku, nie bądź śmieszny. To wszystko można przeczytać.
                                  Za żadne ataki na Aqua cię nie przepraszałam, kłamco. Bo ich nie było.
                                  • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:00
                                    Byly, byly. Malo tego. Mam twoje przeprosiny w listach, ktore z poczty
                                    gazetowej, zanim zlikwidowalem konto, poslalem na swoj majl. Klamiesz
                                    jak najeta,ale teraz juz finito, Kapciuchu. eot
                                    • amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:02
                                      Ja też mam pocztę. Nie usuwam maili. Wiem za co cię przeprosiłam. Dwa razy.
                                      Kłamca. smile
                                      • amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:09
                                        amamit Gazeta.pl
                                        do pozarski

pokaż szczegóły 28-06-2009

Ty kurcze nadal nie rozumiesz... dla mnie byc moze nie takiej odleglej Janku...
                                        chociaz mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze skonczy... a mam ja dzieki ludziom
                                        takim jak Mamzerek...
                                        mozesz juz skonczyc, prosze?
                                        przeprosilam, chociaz nie do konca wiem za co, probowalam Ci dac do zrozumienia,
                                        ze mialam jakis cel w zalozeniu tego watku, rozmowa o hospicjach zaczela sie
                                        przez Dawide...
                                        moj ojciec umarl na raka...ja wiem o czym pisze...
                                        pol swojego zycia probuje oddac dlug... wiele dlugow... bylam wolontariuszka w
                                        wielu miejscach, do ktorych ludzie nie chca nawet zagladac... a teraz to wraca
                                        do mnie... "co uczyniles w swoim zyciu bedzie oddane"... zaczynam w to
                                        wierzyc... bo nie zostalam sama, chociaz nie robilam tego, by kiedys tam
                                        otrzymac pomoc... ciezko mi o tym pisac... muzisz mi wybaczyc jesli chaotycznie,
                                        albo malo jasno... ale ja juz jasniej nie potrafie...
                                        ekstra jest to co dolaczyles do maila, tyle, ze mowa o Polsce... gdzie na chemie
                                        czeka sie czasem tygodniami... na badanie dostalam propozycje: pani przyjdzie w
                                        lipcu a to byl poczatek czerwca... na badanie w specjalistycznej przyszpitalnej
                                        przychodni...
                                        tak sie rozmawia w Polsce z ciezko chorymi ludzmi... o innych rzeczach nie
                                        wspomne...
                                        wystarczy? czy jeszcze cos jest niejasne?
                                        • amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:10
                                          amamit Gazeta.pl
                                          do pozarski

pokaż szczegóły 28-06-2009

teraz rozumiem... troche... ale jak kiedys napisalam: calym sercem z Toba
                                          Janku... jesli Cie urazilam: przepraszam... chociaz nie do konca wiem za co...
                                          tylko sie nie denerwuj smile blad na laczach byc moze...
                                          ale przepraszam!
                                          a czego dotycza Twoje watpliwosci...?
                                          • amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:10
                                            Jesteś parszywym kłamcą. Won ode mnie.
                                            • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:17
                                              Prosze,prosze. Wiesz, ze wklejanie prywatnej poczty jest niezgodne z
                                              netykieta? Na pewno wiesz.
                                              • amamit Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:19
                                                Wklejam swoje maile. Nie twoje. Poskarż się administracji kłamco. smile
                                                I won.
                                                • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 12.08.10, 00:19
                                                  Ja? Od tego mamy kapusia.
                              • absztyfikant Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:52
                                Erec jest tylko ukryty, wszystko jest zarchiwizowane Kotlet.
                                • marudna.menda Re: Nic się nie porobiło. 11.08.10, 23:56
                                  I co z tego,kokocie?
                      • pan.scan Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:34
                        Żyję poza matrixem. Poza waszym światem - codziennie, z atencją
                        odczytywanym i dopisywanym światem do urojeń, bluzgów, pretensji, pomawiań,
                        obmawiań, privów i co tam jeszcze. Widzę was, wybiórczo czytając, bo nie
                        zwariowałem - takimi jak się sami kreślicie. Kreślicie się marnie, wszyscy,
                        bez wyjątków.
                        Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika. Przeszkadza mi
                        forumowe kolesiostwo.
                        • absztyfikant Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:36
                          Moze i bym uwierzyl, gdyby nie Twoje regularne pogaduszki z Haszenkiem. Poza
                          Matrixem? Hahahaha, dobry dowcipwink Nie dasz rady wlozyc na siebie tej lsniacej
                          zbroi rycerza, bo juz z niej wyrosles, chlopczyku.
                        • amamit Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:40
                          Oślepłeś, bo przeszkadza Ci tylko jedno chamstwo. A ja żyję w najprawdziwszym
                          świecie. Zaglądam tu tak jak Ty, coraz rzadziej.
                          I proszę mi wskazać moje chamstwo w tym wątku.
                          • pan.scan Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:51
                            Nie wskazuję twego chamstwa, ponieważ go nie było - wskazuję do niczego nie
                            prowadzącą twą polemikę skutkującą chamstwem. Bez wnikania w przyczyny, bo
                            mam to z tyłu.
                            Gomułkowskie pytanie - "komu to służy, arcybiskupie Kuminek"?
                            • amamit Re: Nie, nie oślepłem 11.08.10, 23:55
                              Tu masz racje Scanie. Służy nie mnie.
                        • amamit Jeszcze... 11.08.10, 23:43
                          Kreślicie się marnie, wszyscy,
                          > bez wyjątków.

Powinieneś zmienić na "kreślimy". Się zdaje. Nie jesteś nikim lepszym. Też tutaj
                          pisujesz.

> Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika.
                          Znaczy polecasz nie rozmawiać z Pożarskim?
                          • marudna.menda Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:48
                            > > Przeszkadza mi chamstwo i jakakolwiek z nim polemika.
                            > Znaczy polecasz nie rozmawiać z Pożarskim?

Ja ci to polecam. Po co ci zezwolenie Scana?
                            • amamit Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:53
                              Wiesz co Pożarski? To ty się do mnie odzywasz. smile))) Wystarczy przejrzeć wątki. smile))
                              EOT koleś.
                              • marudna.menda Re: Jeszcze... 11.08.10, 23:57
                                Przejrzyj koniecznie. I na oczy tez.
      • marudna.menda Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:33
        Moze. Tym nie mniej to nie ja atakowalem alfonsa, kokota i Kapciuchowa,
        a wrecz odwrotnie.
        • absztyfikant Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:34
          Trzymaj eleganciku jeszcze parowki:

https://www.tradycyjnejadlo.pl/i/oferta/szczegoly/parowka_tradycyjna.jpg
          • marudna.menda Re: Podsumowując: 11.08.10, 22:35
            I jeszcze troche twoich wymiotow,kokocie.
    • ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:39
      to jest watek kulinarny?.)
      • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:40
        Tylko w wykonaniu kokota.
    • ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 22:59
      czegoś tu nie rozumiem
      wątek jest o susinieciu krzyża z krakowskich błoni
      mozna nie zgadzać się z tezą pozarskiego,że to zemsta
      natomiast nie berdzo rozumiem ten atak na niego
      co się kużwa stało,że tak po sobie bluzgacie
      kiedys siemmowiło,że jak jeszcze byli erecjanie kontra okrągalki to forum
      ociekało chamstwem
      teraz jest to samo jeśli nie gorzej
      czy ta katastrofa naprawde wyprała Polakom mózgi?
      wychodzi na to,ze tak
      • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:02
        Nie bluzgam Ariadnowink Ten watek to wycinek ostatnich tygodni, a nawet miesiecy.
        Kotlet sobie jezdzi bezkarnie a wulgarnie po kilku osobach, na przyklad po
        Amamit. Po mnie to splywa, bo przychodze tutaj w celach rozrywkowych, ale w
        momencie, gdy zaczal trollowac moje watki, to moja cierpliwosc sie skonczyla i
        pokazalem mu jak to smakuje. A kotlety sa pyszne, zupelnie niewulgarne. I
        smakuja wybornie.
        • ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:12
          rozumiem
          poząrski otworzy wątek
          zaczną sie kotelty mielone.schabowe i przypalone
          dyskusmji nie bedzie.

jeśli chodi o obeażanie
          nie twierdze,ze pozarski nie bluzga
          ale też swoją porcje od innych też tu dostał

ale skoro lubicie toczyć boje
          co byo pierwsze jajo czy kura i rozpieprzac wątki
          to nie moj problem,ale to smutne

tym bardzej,że i pozarskiegi i scana i abszttfikanta,tak samo marudera na
          swj sposób polubiłam przez lata pobytu na forach

pania anamit też lubię.)
          • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:25
            Ariadno mila. To forum nie ma jakos klimatu do powaznych dyskusji. Zobacz, nie
            jest tajemnica, ze nienawidze PiSu, a nasz Marouder sie nieco sPiSil. Nie
            bluzgam go jednak, bo on mnie nie bluzga. Klocimy sie czesto o polityke, ale
            fair. Kotlet brzydko sie bawi, no i dostal troche ironicznych kotletowwink
            • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:27
              No i ty sie brzydko bawisz,kokocie,wiec dostales pare psich gowienek i dobrych
              polskich wymiotow. Ironicznych, ma sie rozumiec.
            • ariadna-enta Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 00:49
              no właśnie
              poglądy mozna mieć róźne,ale jak już dochodzi do rozpamiętywania
              osobostych animozji
              to poglady i tak przestają miec rację bytu bytu bo tu chodzi o dowalenie
              sobie

eh szkoda słów.
              • amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:03
                Ja nie mam nic do dodania oprócz - niech Pożarski przestanie łgać na mój temat i
                łaskawie się ode mnie odczepi. O co już kilka razy go prosiłam. Nie pojawiam się
                jego wątkach - ten jest wyjątkiem. Odpowiadam tylko, pewnie niepotrzebnie, na
                ciągle zaczepki - też nie za każdym razem. Bo po co?
                Są jednak granice..., nawet mojej wyrozumiałości. Lubię jeszcze czasem tutaj
                zajrzeć i w końcu wygaszę go i na tym nicku. I po prostu nie będę widzieć co
                wypisuje. Co nie zmieni faktu, że pisał będzie. Jestem ciekawa, czy Scan wtedy
                napisze coś o chamstwie...
                Ja chcę mieć po prostu spokój a nie być wyzywana za każdym razem, gdy się
                pojawię. Tak... po prostu trzeba wygasić.
                • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:06
                  Nie klam, Kapciuchu.
                  • amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:12
                    forum.gazeta.pl/forum/w,13,115140818,115149094,Re_Jest_krzyz_jesst_impreza_.html
                    • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:20
                      Ty tez, jak kokot, Kapciuchu. Walisz cytatem,ale co z tego? Co tam
                      takiego jest,klamczuszku,ze wkleilas ten link? Wart Pac palaca.
                      • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:28
                        Twoje chamstwo godne maglary kotlet wink
                        • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:31
                          Kokot, uwazaj, zebys sie nie przycial zipem.
                      • amamit Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:28
                        Kto za kim chodzi i gdzie się pojawia. smile
                        I z jaka kurtuazją się odzywa.
                        Nie chce mnie się dalej. Wystarczy przejrzeć wątki.
                        Wygaszam cię i tyle. Zrobiłam tak z Pożarskim, zrobię i z Marudną.mendą.
                        I będę miała święty spokój. A jak wróci Hasz, to dzięki wam obu - 10 wątków na
                        stronie. smile))
                        • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 12.08.10, 01:33
                          Koniecznie, Kapciuchu.
      • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:06
        Pewnie nie zauwazylas,ze czegokolwiek, i o czymkolwiek, bym nie
        napisal, natychmiast pojawia sie kokot, alfons albo Kapciuch z
        cietymi (na ich oko) ripostami, ale z trescia postow nie majacych nic
        wspolnego. Ja nie lubie kiedy mi sie staje na odciski,ale inni na tym
        forum sa oczywiscie bardziej wytrzymali i scierpia cokolwiek. Moze
        tak jest dlatego,ze nie jestem katolikiem i nie nadstawiam drugiego
        policzka?wink)
        • absztyfikant Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:09
          Widzisz, masz pecha, bo ja tez nie jestem i tez nie nadstawiam wink
          • marudna.menda Re: Zemsta za sarkofag na Wawelu? 11.08.10, 23:10
            Ty jestes kokot i twarzy po prostu nie masz.
    • ewa8a Obejrzałam sobie kotlety 12.08.10, 09:17
      Na ogół apetyczne i nie widzę w tych fotkach nic, co miałoby sprawić
      przykrość Pozarskiemu, a takie chyba były intencje autora. Moim
      zdaniem Absztyfikacie - pudło !

Wyłamię się i napiszę coś na temat.

,,We wtorek Zarząd Infrastruktury Komunalnej i Transportu postanowił
      uprzątnąć Błonia z elementów nie będących ich stałą architekturą.
      Dziś krzyże ktoś usunął, jednak jak twierdzi dyrektor Joanna
      Niedziałkowska - nie zrobił tego ZIKiT. ''

Bardzo jestem ciekawa, co kryje się za słowami ,,postanowił
      uprzątnąć''. Podejrzewam, że tylko pobozne życzenie, by coś z tym
      fantem zrobić, nie sądzę, żeby mogło dojść do jakiś konkretnych
      czynów, a tego właśnie oczekuję od przedstawicieli władzy.
      A, że nie było planowane żadne radykalne posunięcie, utwierdza mnie
      fakt, iż :

,,Porządki przy głazie zaplanowano na dziś. Dyr. Niedziałkowska
      wysłała na miejsce urzędników''.

Urzędnicy mieliby porządkować teren ???? Do porządkowania terenu
      wysyła się innych pracowników. Czyli, że chciało się tylko wykazać
      chęcią do porządkowania, a potem bezradnie rozłożyć ręce.
      Na szczęście niewidzialna ręka usunęła problem, wykorzystując
      moment, gdy czujność Obrońców Krzyża była uśpiona.
      • marudna.menda Re: Obejrzałam sobie kotlety 12.08.10, 10:32
        ewa8a napisała:

Dokladnie. Delegacja ustalajaca z brygada Switonia co dalej ze
        swietosciami, a jak nie ustali, to zostawi,gdzie staly. Na szczescie
        niewidzialna reka (rynku? olus lubi) juz sprawa zalatwila pozytywnie
        i urzad rozlozyl rece, zeby Dziwisz zobaczyl i pochwalil z
        ambony.wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka