lady_hawkonly 15.08.10, 17:05 Jak miło zobaczyc starych znajomych! czy może znacie sposób, jak odzyskac stare konto? nie moge przypomniec sobie hasła pozdrawiam L_h Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Witam! 15.08.10, 17:10 Czesc, lady mam nadzieje, ze prawdziwa lady a nie jakas podroba, jak prawdziwa to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawkonly prawdziwa, prawdziwa 15.08.10, 17:40 zatęskniłam za Wami! gini napisała: > Czesc, lady mam nadzieje, ze prawdziwa lady a nie jakas podroba, jak > prawdziwa to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ta Lady Hawk z Kralu, to jest mlode bydelko.. 15.08.10, 18:00 ..wspolczesnie ksztalcone na wyzszych kursach gospodarstwa domowego, na dodatek mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ta Lady Hawk z Kralu, to jest mlode bydelko. 15.08.10, 18:05 marouder.eu napisał: > ..wspolczesnie ksztalcone na wyzszych kursach gospodarstwa domowego, na dodatek > mezczyzna Musial jednak kiedys pisac na aqua czy na aktualnosciach, skoro zna nicka lady. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A znasz kogos, kto by tu podobnie naiwne.. 15.08.10, 18:07 ..lewackie bzdety kiedys wypisywal? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A znasz kogos, kto by tu podobnie naiwne.. 15.08.10, 18:52 marouder.eu napisał: > ..lewackie bzdety kiedys wypisywal? Nie znam, ale ten nick, i fakt, ze udaje kobiete, bo pare razy sie sypnal ,nieladnie mi pachnie . Chyba, ze limak?Pamieta go ktos jeszcze ? "Dzien dobry jestem tu nowa" czy cos w tym stylu podpisal sie jako Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Witam! 15.08.10, 17:11 lady_hawkonly napisała: > Jak miło zobaczyc starych znajomych! Mnie jest milo, aczkolwiek nie sadze abysmy byli starymi znajomymi. > nie moge przypomniec sobie hasła Moge Ci podac moje, ale automat od przeklenstw znieksztalci. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawkonly Re: Witam! 15.08.10, 17:51 rycho7 napisał: > lady_hawkonly napisała: > > > Jak miło zobaczyc starych znajomych! > > Mnie jest milo, aczkolwiek nie sadze abysmy byli starymi znajomymi. > > > nie moge przypomniec sobie hasła > > Moge Ci podac moje, ale automat od przeklenstw znieksztalci. przekleństwa sprawdziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Witam! 15.08.10, 17:13 forum.gazeta.pl/forum/w,28,115324826,115324826,Polska_byla_agresoerm_w_wojnie_w_1920_r.html ktos pisze na kraju jako jedyna lady hawke jakis troll bo, nie Ty mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Witam! 15.08.10, 17:55 lady_hawkonly napisała: > nie mam z tym nic wspolnego. Tak myslalam, co slychac tak w ogole? Tu sie duzo, duzo zmienilo ,jak poczytasz to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Witaj Lady 15.08.10, 18:32 lady_hawkonly napisała: > czy może znacie sposób, jak odzyskac stare konto? nie moge przypomniec > sobie hasła Nie wiadomo, czy po długim okresie nieużywania to hasło jeszcze istnieje. Jeżeli istnieje, to można hasło reaktywować, gdy jednoznacznie udowodnisz, że Ty to Ty. Np. poprzez świadków, których przekonasz o swej tożsamości. Najlepiej zacznij od wejścia w kontakt z Tebe. pozdrawiam borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Witaj Lady 15.08.10, 18:47 Podobno po trzech miesiacach nieuzywania poczty, sama sie dezaktywuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Witam! 15.08.10, 22:12 Może dotkniemy starych tematów lotniczych? Jest okazja, gienierał Błasik jako "pilot zerowy"? Odpowiedz Link Zgłoś