Dodaj do ulubionych

P052, PiS 25, SLD 20

10.09.10, 21:08
Kto krzyzem wojuje od krzyza ginie, hehehe
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/301541,sld-przegoni-pis-zaskakujacy-sondaz.html
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: P052, PiS 25, SLD 20 10.09.10, 21:11
      Kto krzyzem wojuje od krzyza ginie, hehehe
      Masz racje yudku!
      • jola.iza1 Re: P052, PiS 25, SLD 20 10.09.10, 21:16
        g-48 napisał:
        > Masz racje yudku!
        A Pan tak sam do siebie z mieniem racji?? Czy zupełnie przeZ przypadek cycka matki miał na mysli?? Bo-że, specjalnie chciał Pan obrazić?? Nie uwierzę, prawdziwi katolicy nie obrażają forumowiczów, czyż nie??
        • g-48 Re: P052, PiS 25, SLD 20 10.09.10, 21:24
          A Pan tak sam do siebie z mieniem racji?? Czy zupełnie przeZ przypadek cycka
          > matki miał na mysli?? Bo-że, specjalnie chciał Pan obrazić?? Nie uwierzę, prawd
          > ziwi katolicy nie obrażają forumowiczów, czyż nie??
          Jolciu idz do stajni bo twoje bydelko czeka na ciebie.
          • jola.iza1 Re: P052, PiS 25, SLD 20 10.09.10, 21:43
            g-48 napisał:
            > Jolciu idz do stajni bo twoje bydelko czeka na ciebie.
            Niech Pan popatrzy, czy ja kiedykolwiek obraziłam Pana??
            Pan się stara, tyle tylko, że nie potrafiszsmile
            Pomóc?? Mogem, jako postomusza, i słuchaczka radia maryjasmile
            Serio potrafię, zupełnie jak ojciec Tadeusz i dzwoniącysmile
    • hansgrubber Re: P052, PiS 25, SLD 20 10.09.10, 22:39
      Dobrze!
      • marouder.abc Grubber, czy pojawiles sie juz na stosownym.. 10.09.10, 22:47
        ..dla siebie forum?
        namiary masz nizej, w specjalnie dla ciebie przeze mnie zalozonym watkusmile
        • jola.iza1 Re: Grubber, czy pojawiles sie juz na stosownym.. 10.09.10, 22:54
          Co cię tak boli w twojej niedoli??
          Grubbera chiba nic?? Zajrzałeś,napisałeś, założyłeś, wONtek??
          Idem sprawdzić, niech ci rybkom?? Skoro mnie off_nick namawiała, takoż i ja ciebie namawiam, idziemy??smile
          • marouder.abc A coz to, mam jeszcze na pedalskich forach.. 10.09.10, 23:11
            ..trollowac?
            Hans niech idzie i niech mu tam..ja wiem..doopa?..lekka bedzie!
            • jola.iza1 Re: Masz!!! 10.09.10, 23:24
              Rzuciłeś, to cierp Ciało, skoroś chciało. Trza było nie rzucać??
              Nie odpuszczę, jakem postkomusza, seriosmile
    • perla jedna partia, jeden naród i wspaniała wiadomość 10.09.10, 23:49
      od 1 stycznia postanowieniem jedynej słusznej partii, drożeją 100% opłaty komunikacyjne.
      2 razy trzeba teraz więcej zapłacić za rejestrację auta, za przegląd i OC.
      Cały transport wrzuci to w cenę dostawy, a handlowcy obciążą tym kupujących. No i oczywiście każdy kto ma samochód teraz zapłaci 100% procent więcej.
      Tusk jest genialny. Przez paru fanatyków pod pałacem co niby bronią krzyża, każe sobie słono zapłacić. W tym, tym 52% co go popierają właśnie.
      smile))
      • andrzejg widocznie naród woli podwyżki 11.09.10, 00:58
        od rządów nawiedzonych frustratów....

a tak swoją drogą, to z sondażu wyraźnie wychodzi, że w Polsce są 3 liczące sie partie.
        Jedyny powód do rwania sobie włosów z głowy pisowców to to,że piS miała juiż swoje 5 min.

A.
        • snajper55 Re: widocznie naród woli podwyżki 11.09.10, 01:47
          andrzejg napisał:

> a tak swoją drogą, to z sondażu wyraźnie wychodzi, że w Polsce są 3 liczące sie
          > partie.
          > Jedyny powód do rwania sobie włosów z głowy pisowców to to,że piS miała juiż sw
          > oje 5 min.

5 minut ??? Miało być 1000 lat. Miała być tysiącletnia IV Reszapospolita.

S.
        • mate_lot Re: widocznie naród woli podwyżki 11.09.10, 08:21
          andrzejg napisał:

> od rządów nawiedzonych frustratów....
          >
          >
          > a tak swoją drogą, to z sondażu wyraźnie wychodzi, że w Polsce są 3 liczące sie
          > partie.
          > Jedyny powód do rwania sobie włosów z głowy pisowców to to,że piS miała juiż sw
          > oje 5 min.
          >
          > A.

================
          Toć nie od dziś wiadomo, że lepiej z mądrym stracić niż z głupim znaleźć.smile
      • melord Re: jedna partia, jeden naród i wspaniała wiadomo 11.09.10, 01:49
        perla napisał:
        No i oczywiście każdy kto ma samochód teraz zapłaci 100% procent więcej.

Za niepotrzebne korzystanie z "zabawek"(samochod) szczegolnie w miastach nalezy placic.
        Odnosze sie wylacznie do podnoszenia oplat za rejestrację auta, za przegląd i OC.
        W Polsce nawet bezrobotny musi miec nawet kompletnie zdezelowanego "rzecha" bo ten wyznacza jego status wsrod bezrobotnych

We wszystkich wiekszych stolicach czy miastach swiata sa restrykcje dot.parkowania(w Tokio wogole nie mozna parkowac,w Sydney wylacznie platne max 2 godz + $6 ekstra oplata za wjazd co centrum w godz szczytu,w Londynie podobnie, iles tam funtow itd itd)
        Takie Sydney ktore ma 2.5 raza wiecej ludnosci niz W-wa pod wzgledem lomunikacji miejskiej to prowincja,dno( Melbourne znacznie lepiej)...gdyz trdno jest polaczyc wielka wioche(ok 90x60 km)
        zabudowana w wiekszosci domami jednorodzinnymi-samochod pomimo makabrycznych korkow jest jedynym srodkiem transportu z wielu miejsc tego miasta choc oplaty rowniez rosna.

Moj brat w W-wie ma ok 10 min do metra,nim ok 15 min jazdy i kolejne ok 10 min do pracy.
        Jedzi codziennie oczywiscie samochodem , nie wypada by pan... przyszedl na piechote do pracy.Jazda zajmuje mu grubo ponad godzine,czasami i nawet ponad 1.5 godz.
        Snuje sie i stoi w korkach i smrodzie na wlasne zyczenie,dla wlasnej przyjemnosci(ja okreslam to glupota)....wiec niech placi coraz wiecej az zmadrzeje(w co watpie) lub oplaty tak beda drazyly kieszen,ze sie podda.

ps.dlaczego na nowo budowanych autostradach w Polsce buduje sie punkty oplat a nie tosuje sie plynnego przeplywu stosujac oplaty elektronicznie??
    • piq to jest chyba pierwszy przypadek w historii... 11.09.10, 03:42
      ...kiedy zużycie dopada nie rządzących, tylko opozycję, choć powinno być odwrotnie.
      • rycho7 istota Geniuszu Strategii 11.09.10, 08:07
        piq napisał:

> ...kiedy zużycie dopada nie rządzących, tylko opozycję

Efekt parcia na szklo jatrzeniem.

Gnojarek nie ma dystansu do tego co mowi. Typowy objaw psychiatryczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka