Dodaj do ulubionych

odkryłem u siebie dar widzenia

19.09.10, 17:08
od pewnego czasu zanim kliknę w czyjś post to po nicku wiem co tam napisane jest. Niesamowite!
Cholera, może mi się uda przepowiedzieć kiedy Tuska wykopią ze stołka albo i co innego?
Sławny będę właśnie.
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: biedaku, jakis zapozniony w roz- 19.09.10, 17:53
      woju jestes.wink)
    • absztyfikant Re: odkryłem u siebie dar widzenia 19.09.10, 18:20
      Tylko zebys tak marnie nie skonczyl jak poprzednik wink

media.wp.pl/kat,1022957,wid,12424799,wiadomosc.html

Okoliczności śmierci Widzącego są owiane tajemnicą. Podczas święta Simchat Tora, czyli Radość Tory, 11 października 1814 r., w jego domu zebrali się uczniowie. Było dużo śpiewów i wódki. Lubliner chyba przeczuwał coś złego, bo prosił, by nie zostawiano go samego. Bał się, że mogą go zaatakować demony. Nie udało się go upilnować. Nie wiadomo, czy sam wszedł na parapet okna, próbując latać, czy – jak chce chasydzka tradycja – złe duchy wyrzuciły go przez zamknięte okno na zewnątrz. Spadł na ziemię z drugiego piętra i bardzo się potłukł.
    • mate_lot Re: odkryłem u siebie dar widzenia 19.09.10, 19:50
      perla napisał:

> od pewnego czasu zanim kliknę w czyjś post to po nicku wiem co tam napisane jes
      > t. Niesamowite!
      > Cholera, może mi się uda przepowiedzieć kiedy Tuska wykopią ze stołka albo i co
      > innego?
      > Sławny będę właśnie.
      ====================
      LOL!
      • jaceq Re: odkryłem u siebie dar widzenia 19.09.10, 22:34
        Wszystko na dobrej zatem drodze. Za 5 lat odkryje u siebie dal myślenia, a za kolejne 5 - jak z niego korzystać.
    • melord Re: odkryłem u siebie dar widzenia 20.09.10, 00:13
      perla napisał:

> Cholera, może mi się uda przepowiedzieć kiedy Tuska wykopią ze stołka

wierze,ze ci sie uda......ciekawsza jednak bedzie przepowiedznia kogo na tym opuszczonym stolku chcesz posadzic

> Sławny będę właśnie.

wlasnie...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka