absztyfikant 05.11.10, 17:09 deser.pl/deser/1,83452,8612812,Kaczynski_rzucil_zarcik_o_prezydencie__I__bliskim.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: i kto to mowi? jarek na tropie homo 05.11.10, 18:05 absztyfikant napisał: rel="nofollow">deser.pl/deser/1,83452,8612812,Kaczynski_rzucil_zarcik_o_prezydencie__I__bliskim.html No właśnie, z rozbawieniem słuchałem tego "dowcipu", w ustach tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zarcik 06.11.10, 08:08 Jarka byl ciezkawy. Ale usmiechy otoczenia, byly naprawde smieszne. Przypominaly usmiechy dworu Ludwika XIV po zarciku krola. Trza by Jarkowi jakies ksiestwo wykroic. Niech se rzadzi i niech zadawala tych slabszych duchem i glowa. PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Zarcik 06.11.10, 08:55 no co Ty Uśmiechali się i smiali w sposób delikatny Ci z tyłu to nowa gwardia Kaczorka?'Aniołka' tez tam postawił....biedna Jola A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Jakubiak sie nie smiala, bo byla nieobecna 06.11.10, 09:10 andrzejg napisał: > no co Ty Wyjasnilo sie dlaczego wywalili Jakubiak. Nie moze z Prezesem stworzyc pary homo. Jak Zbysio. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zarcik 06.11.10, 17:07 polski_francuz napisał: > Jarka byl ciezkawy. Ale usmiechy otoczenia, byly naprawde smieszne. Przypominal > y usmiechy dworu Ludwika XIV po zarciku krola. > > Trza by Jarkowi jakies ksiestwo wykroic. Niech se rzadzi i niech zadawala tych > slabszych duchem i glowa. > > PF Śmieje się Król to i dwór ... (musi). Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 niska samoocena 06.11.10, 20:23 hardy1 napisał: > ...spróbowaliby się nie śmiać... Ostatnio dowiedzialem sie, ze peron we Wloszczowej przedluzyli do Palacu im. Stalina. Zona Gosiewska kandyduje do sejmiku wojewodztwa mazowieckiego. Idziem na wojne z polkami smolenskimi pod Tannenberg. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: niska samoocena 06.11.10, 20:47 Tannenberg...znaczy...1914 a nie 1410. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: niska samoocena 06.11.10, 21:06 hardy1 napisał: > Tannenberg...znaczy...1914 a nie 1410. Mam nadzieje, ze wiesz czego dotyczy gra slow? Ostatnio odkrylem, ze mialem przodkow z obu stron. Ten ktory walczyl po stronie Jagielly byl zdrajca i stracil dobra na Wegrzech. My szatany odwiecznie bylismy zdrajcami. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: niska samoocena 06.11.10, 21:59 rycho7 napisał: > Mam nadzieje, ze wiesz czego dotyczy gra slow? Myślisz że nie wiem co piszę? Nasi przodkowie byli z obu stron i w 1410 i 1914... Sam Jagiełło jest największym z zdrajcą dla Litwinów... Wycinek (z pamięci) z ubiegłowiecznego litewskiego podręcznika historii: "pod Grunwaldem w wielkiej bitwie wojska Litwy pod dowództwem wielkiego księcia Witolda (z małym udziałem wojsk tatarskich, czeskich i polskich) pokonały wielką armię krzyżacką". Odpowiedz Link Zgłoś