beautiful_joanna 23.09.06, 19:19 A moje kochanie mi sie wczoraj oswiadczylo!! :D :D :D Alez jestem szczesliwa i jak sie ciesze... slow mi brak po prostu :D :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonownia Re: ZARECZYNY!! :D 23.09.06, 20:12 I ja gratuluję - jeszcze pamiętam jak to jest. Super, ciesz się tym szczęściem jak najdłużej. Ale najpiękniejszy dzień jeszcze przed Tobą - zobaczysz. Planujcie szybko ślub!! Odpowiedz Link
beautiful_joanna Re: ZARECZYNY!! :D 23.09.06, 21:10 Hihi.. :) Tak wstepnie to przyszly rok, ale zobaczymy jak sie z funduszami ulozy :) Odpowiedz Link
mastigophora Re: ZARECZYNY!! :D 23.09.06, 21:04 moje Słoneczko też :) 22 września mam urodziny :) to był najpiękniejszy prezent:) mam wielkiego rogala na buzi :D Odpowiedz Link
morgan11 Re: ZARECZYNY!! :D 24.09.06, 14:20 gratulacje! pewnei polowa dziewczyn z forum ci zazdrosci ;) Odpowiedz Link
carja.fruzhina Re: ZARECZYNY!! :D 24.09.06, 15:57 np ja już Ci zazdroszczę... bo ja się właśnie z moim niedoszłym narzeczonym rozstałam.... ale niech Wam się uda,niech będą szczęśliwe pary na tym świecie.... gratuluję bb.b. :) Odpowiedz Link
beautiful_joanna Re: ZARECZYNY!! :D 24.09.06, 20:50 Dzieki za zyczonka :) Ciesze sie przeogromnie z faktu, ze moge mojego miska narzeczonym nazywac... :) Nawet nie wiedzialam ze to tak duzo zmienia... ;) Odpowiedz Link