Dodaj do ulubionych

Strasznie nudno w tej haszczarni

23.11.10, 00:04
Wpadlam z wizyta , a tu nudy na pudy.Cienko ,coraz cieniej przedzie ta haszczarnia

https://niepoprawni.pl/files/images/szachownica.jpg
--
Obserwuj wątek
    • hasz0 piq-a wołaj tak pieknie pisze...... 23.11.10, 00:13
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bb/vj/vxyk/EBLxXvCgFjbh8es4fX.jpg
      • hasz0 __nie napadasz ani na AG ani na piqa ani na resztę 23.11.10, 08:28

• hasz0 Re: __nie napadasz ani na AG ani na piqa ani na r 23.11.10, 09:08

• rycho7 prostackie opinie prostackich umyslow 23.11.10, 09:43
            hasz0 napisał:

> początku sierpnia 1944 roku w samej tylko dzielnicy Wola ludzie Reinefartha i Dirlewangera
            > zamordowali 50 tysięcy mężczyzn, kobiet i dzieci.

Tak sie sklada Tadeuszku, ze ofiarami tam byli takze czlonkowie mojej rodziny. Czuje sie wiec bardziej uprawniony do pisania na ten temat od Ciebie beneficjenta czekolady III Rzeszy w Sonnschau.

Poniewaz o wiele wiecej wiem, wiec nie mam tak jednoznacznych prostackich pogladow.

W zwalczaniu partyzantki obowiazywala zasada eliminacji logistyki partyzantow. Pomagasz bandytom to palisz sie ze swoja stodola. Metode ta stosowali i Niemcy i Sowieci. Przez tyle lat wojny wywiad Armii Krajowej powinien byl rozpoznac ta metode i wyczulic na nia dowodztwo. Dowodztwo podejmujac decyzje o rozpoczeciu Powstania Warszawskiego wydalo rozkaz wymordowania ludnosci cywilnej silami oddzialow antypartyzanckich gromadzonych pod koniec lipca 1944 w Warszawie.

Jako czciciel narodowego solidaryzmu antykomunistycznego powiniennes oddawac czesc bezimiennym bohaterskim antykomunistom z bratnich armii ukrainskich, tatarskich, azerskich, gruzinskich. Gdy czesc z nich zdradzila i w okolicach Witebska zdezerterowala do wrogiej Armii Czerwonej najwierniejszych z wiernych z Waffen SS skierowano za kare do Dirlewangera do Warszawy. Tam straty ich oddzialow wynosily 350%.
        • andrzejg ale z ciebie bydlę 23.11.10, 09:21
          staczasz się coraz niżej
          • hasz0 ale z ciebie bydlę_przyjmuje z Twoich ust jako ko 23.11.10, 09:44

• hasz0 ____pzyajciela POznaje sie w biedzie wroga również 23.11.10, 09:51

• hasz0 zrozumiałeś gnoju że bydlo jest zadowolone z ujawn 23.11.10, 09:54

• andrzejg Re: zrozumiałeś gnoju że bydlo jest zadowolone z 23.11.10, 10:29
                  jesteś bydlakiem i kłamcą

BEZCZELNYCH CHAMÓW I WULGARNYCH SPAMERÓW PLUJACYCH NA GROBY POLAKÓW, ZAKŁAMUJACYH POLSKA HISTORIĘ
                  • rycho7 problem, ze nie jest sam 23.11.10, 10:32
                    andrzejg napisał:

> jesteś bydlakiem i kłamcą

Az 1/4 (25%) przypadkowego narodku jest taka. Uzyc miecza czy stosu?
                    • andrzejg Re: problem, ze nie jest sam 23.11.10, 10:35
                      > Az 1/4 (25%) przypadkowego narodku jest taka. Uzyc miecza czy stosu?

kiedyś podobno wyrywano języki i kastrowano

A.
                      • hasz0 Mieciu1 Mieciu2 Mieciu3 ..forsa i układy nie zastą 23.11.10, 10:52
                        pią uczciwosci i przyzwoitosci.

HOLA Z CHAMOWANIEM.
                        HOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAA powiadam.
                        • hasz0 Re: Mieciu1 Mieciu2 Mieciu3 ..aha Mieciu4 23.11.10, 10:56

• hasz0 ___________Dzieki Borsuk, zę utarłes nosa draniowi 23.11.10, 10:58

• andrzejg czy ty potrafisz zrozumieć tekst pisany? 23.11.10, 11:04
                              bo z twojej reakcji na słowa Borsuka twierdzę,że masz odmienne rozumienie tekstu niz ja,
                              żeby nie stwierdzić ,że nic z tego nie zrozumiałes

A.
                            • dachs Re: ___________Dzieki Borsuk, zę utarłes nosa dra 23.11.10, 11:09
                              Tak to odebrałeś?
                              Nie utarłem Andrzejowi nosa. Prosiłem go o pomoc. Nie mogłem bowiem znaleźć w tamtym Twoim tekście nic bardziej bezsensownego, niż pisałeś dotąd.
                              • andrzejg to zmienia postac rzeczy 23.11.10, 11:14
                                skoro nie potrafi zrozumieć prostego tekstu ,to jego oskarżenia o bezeceństwa też mogą z tego wynikac, a nie ze złej woli. Czy to mozna leczyć?

A.
                                • dachs Re: to zmienia postac rzeczy 23.11.10, 11:20
                                  andrzejg napisał:

> skoro nie potrafi zrozumieć prostego tekstu ,to jego oskarżenia o bezeceństwa t
                                  > eż mogą z tego wynikac, a nie ze złej woli. Czy to mozna leczyć?

Boje sie, że tylko do pewnego wieku.
                                  A jak przyjdzie ta złodziejska reforma zdrowia, to i tak rencistom nie będą na koszt państwa implantować rozumu. smile
                          • andrzejg Re: Mieciu1 Mieciu2 Mieciu3 ..aha Mieciu4 23.11.10, 11:08
                            a kto napisał ,że psychopaci są przestępcami?

A.
                        • hymenos A w jakiej to bolszewickiej szkole 23.11.10, 11:00
                          hasz0 napisał:

> Moi profesorowie mają matury.

profesorowi wystarczała matura?
                          • hasz0 Re: A w jakiej to bolszewickiej szkole 23.11.10, 11:14

• hymenos A w jakiej to bolszewickiej szkole 23.11.10, 11:25
                              słowosraczyć cię nauczyli? Nie w temacie, bez najmniejszego sensu, za to z haszystowskim chamstwem i zacięciem.
                        • andrzejg Re: Mieciu1 Mieciu2 Mieciu3 ..forsa i układy nie 23.11.10, 11:06
                          wyniki z zakładków psychiatrycznych już są? ntx
                          andrzejg 23.11.10, 10:31 Odpowiedz

może byś tak z łaski swojej nie fałszował po raz kolejny i wyłapał KONTEKST , o który nie raz tak walczysz....
                          A.

• dachs Re: ale z ciebie bydlę 23.11.10, 10:53
            andrzejg napisał:

> staczasz się coraz niżej

Myslisz, że to jeszcze mozliwe? Mnie się wydaje, że Hasz niewzruszenie trzyma poziom.
            Przczytałem dla pewności dwa razy ten tekst, który sprowokował u Ciebie tytułową inwokację, ale musiałem coś przegapić, gdyz nie znalażłem żadnym nowych akcentów.
            Hasz jak Hasz. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka