Dodaj do ulubionych

Czy__________________________absztyl=wkkr?

04.12.10, 15:11
*********POCZATEK TXTU _UWAGA txt tylko dla antysemitów!
Semi czytaja bez prawa do repliki i zadośćuczynienia albo rewanżu
na własną odpowiedizalność.
To tylko Cytat za wkkr......z Aquanetu
otwock24, tvn24, se.pl ... radość żydo-mediów
54dek 24.11.10, 23:07 Odpowiedz
W wyborach samorządowych do rady miasta Otwocka otrzymałem 26 głosów. Żeby zostać członkiem rady miasta musiałbym otrzymać przynajmniej 260 głosów.

Ciekawostka
Mój słaby wynik odnotował nawet ogólnokrajowy papierowy Super Express dając tytuł: "Wyborcy pogonili oszustkę z SLD, antysemitę z PiS" - warto zwrócić uwagę na zestawienie: oszustka - antysemita. Taka zbitka powinna się odtąd kodować w świadomości wyborców nieświadomych żydo-medialnych antypolskich praktyk. (więcej na: www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyborcy-ich-pogonili_161234.html ).

Dla wyjaśnienia dodam tylko, że kandydowałem z listy PiS jako bezpartyjny.

Cel osiągnięty
To, że przegrałem w wyborach jest faktem. Fakt ten jednak mnie nie zdziwił i nie zaskoczył. Jednym z celów mojej bardzo skromnej (wydrukowałem zaledwie 100 ulotek i dwukrotnie mój anons zamieściła miejscowa filosemicka gazeta), jednoosobowej akcji było wzięcie rewanżu na kierownictwie i szefie PiS. To oni, bowiem doprowadzili do wyeliminowania LPR (należałem do LPR) i Samoobrony z sejmu RP w 2007 r. - taką obietnicę J. Kaczyński złożył żydowskiej fundacji S. Batorego w 2005 r. Myślę, że jak na moje jednoosobowe możliwości i siły rewanż był udany. Odnotowały go przecież powszechne, choć nie największe – chodzi tylko o 40. tys. Otwock, a nie o dwumilionową Warszawę -, antypolskie żydo-media, tvn24 i Super Express. Fakt, iż moją wypowiedź, że w wyborach na prezydenta RP będziemy wybierać spośród dwóch zdrajców narodu i państwa, czyli J. Kaczyńskiego albo B. Komorowskiego, wyemitowała tvn24 daje mi dodatkową satysfakcję, bo tej nie przewidywałem. Mogę, więc śmiało powiedzieć, że kopnąłem w d… całą antypolską hołotę, tę polityczną i tę medialną także.
Zastanawiam się tylko, czy nie podać do sądu tych żydo-mediów, które naruszyły moje dobra osobiste nazywając mnie antysemitą i publikując bez zgody moje zdjęcie?
Nikt, kto publicznie prezentuje polskie, narodowe poglądy nie powinien bać się zarzutu o antysemityzm. Muszą zacząć się bać ci, którzy taki zarzut bezczelnie stawiają.

Błąd komisji obwodowej lub zwyczajowa żydowsko-filosemicka uczciwość

W jednej z obwodowych komisji otrzymałem zaledwie jeden głos. Dowiedziałem się jednak, że właśnie w tej komisji głosowały na mnie minimum dwie znajome mi osoby, a więc tych głosów powinno być minimum dwa(?). Sprawdzę, zatem ilość głosów nieważnych oddanych w tej komisji. Powinien być przynajmniej jeden taki głos.

Ale, cóż tam uczciwość, czy prawo? Do dnia dzisiejszego SN nie przedstawił uzasadnienia tzw. wad adresowych ok. 300 podpisów w kampanii prezydenckiej, w wyniku, czego nie mogłem się nawet zarejestrować jako kandydat. Więc ten jeden głos mniej, czy więcej w wyborach samorządowych to właściwie standard jewropejskiej w Polsce demokracji.

Dariusz Kosiur

********KONIEC TXTU
Leming.
Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: Czy__________________________absztyl=wkkr? 04.12.10, 15:12

cholera nie zmieniłem
      • hasz0 jak sądzicie oszukują w lokalach czy centralnie? 04.12.10, 15:18

• wkkr jesteś chory n/t 04.12.10, 17:44
    • wkkr Cytat pochodzi z forum Otwock 04.12.10, 17:49
      A autorem jest Dariusz Kosiur

forum.gazeta.pl/forum/w,15342,119119620,119119620,otwock24_tvn24_se_pl_radosc_zydo_mediow.html
      • hasz0 Cytat pochodzi z forum Otwock?_ajak na to wpadłeś? 04.12.10, 18:21

• wkkr paranoję się leczy - zrób to! n/t 04.12.10, 18:54
          • perli paranoję się leczy - zrób to! n/t, njo 04.12.10, 19:01
            potraktuję cię odwrotką. Zatem lecz się. Fajno?
            Kiecka
            • perli paranoję się leczy - zrób to! n/t, njo, pees, 04.12.10, 19:55
              lecz ją na Forum Kraj wukjeyr, a nie tju, bjo njakjopiem Tjobie w tył. Jasne?
              Kiecka
              • absztyfikant maszenka 05.12.10, 15:36
                Ty tez sie lecz kiecuchna.
                • hasz0 maszynka?..do lodów?...bezpieczeństwo w pasach? 05.12.10, 15:44
                  Absztylek dam Ci zadanko jako test -

czy dla wyborców wnuka ....[wpisz rozw.] dla wyborców
                  [wnuka/syna....wpisz]......[[syna/córki/wnuka/brata....wpisz]]

teraz powpisuj hasła i nazwiska herby pseudonimy wcześn. nazwiska oraz
                  asła okupant aliant wroga wojna z narodem
                  prezydent, premier, komisarz umijna, ...itp.
                • perli Icek, 11.12.10, 15:03
                  a Tjobie jak zawsze Grisza jest, Ty nie podrywaj mnie, bjo masz za małe ajkju, i już.
                  Kiecka
                  • perli Re: Icek, pees, 11.12.10, 15:25
                    ja wolę gojów, chociaż nie mam nic do Iceczków, ale widzisz Grisza, goj jest inteligentniejszy i ljepiej pjasuje do Kiecki.
                    Kiecka

+
          • hasz0 paranoję się leczy - zrób to!__od kiedy pacjent st 04.12.10, 21:22

• hasz0 Re: paranoję się leczy - zrób to!__od kiedy pacje 05.12.10, 13:02

• hasz0 paranoję się leczy -zrób to wkkr!__TUTAJ lecznica 05.12.10, 15:22
                Zaznacz sobie zakres leczenia blokiem->
                • hasz0 Re: paranoję się leczy -zrób to wkkr!__TUTAJ lecz 05.12.10, 15:30
                  ..."I żaden temat zastępczy tego nie zmieni, fakty są porażające – za rządem Platformy idzie po prostu kłamstwo i śmierć.

Komentarze (0)

Napisz Komentarz
                  Twoje Imię

Twój e-mail "
                  www.gf24.pl/index.php/warszawskagazeta/4459-wito-zmarych-czyli-mier-idzie-z-po-.html
                  KONIECZNIE PODLECZ SIĘ TYM LINKIEM
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Stasiak-w-przeddzien-tragedii-czekam-na-znaki-Rosji,wid,12164907,wiadomosc_video.html
                  • hasz0 Re: paranoję się leczy -zrób to wkkr!__TUTAJ lecz 05.12.10, 15:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka