Dodaj do ulubionych

ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.08.01, 11:46
Zadaje pytanie forukowiczim na temat drażliwy-aborcja a sprawa-polski w unii
europiejskiej,i polkich domatqw wiary,i kutury polskiej??????!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzidka Re: ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.212.* 14.08.01, 12:12
      Gosciu, odpuść sobie, wybrałes temat jak gołąb o parapet. O tym już powiedziano wszystko co
      można było powiedzieć. A i tak jeszcze paru dyskutantów nie zabraknie, niestety.
      • Gość: jankorus Re: ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.30.133.* 14.08.01, 12:17
        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Gosciu, odpuść sobie, wybrałes temat jak gołąb o parapet. O tym już powiedziano
        > wszystko co
        > można było powiedzieć. A i tak jeszcze paru dyskutantów nie zabraknie, niestety
        > .

1. wybrlem temat na wybory parmatalne??-sprawa podstawowa-jak zachwają wyborcy na
        wiesz ze sld ma zamiar przywrqcic aborcje!!!!!!!!!!!!
        • Gość: # Re: ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.08.01, 12:28
          Gość portalu: jankorus napisał(a):

> wiesz ze sld ma zamiar przywrqcic aborcje!!!!!!!!!!!!

SLD nic nie musi przywracac.
          Niby nie ma TV, gazet, bankow, fundacji, samorzadow, rad nadzorczych, woska, policji
          a moze ha, ha, ha sluzb specjalnych ?
          Ma nawet w Wenezueli ( imieniny Castro) polkubanczykow na kazde zaproszenie
          by zapobiec przywroceniu sprawiedliwosci !
          Jedno czego nie przywroci na pewno to odpowiedzialnosci przed narodem
          zamiast przed calkowicie niekarzaca historia.
          Wybierajmy przyszlosc obciazonych przeszloscia !!!!!! Miales Chamie zloty....
          • Gość: kraken Re: do "#" IP: *.100.252.64.snet.net 15.08.01, 04:54
            PRZED NARODEN ODPOWIEDZIEC POWINNA RACZEJ CALA PRAWICA Z UNIA WOLNOSCI(dla
            swoich) iAWSe0m-raczej nie tyle przed narodem,co przed plutonem egzekucyjnym
          • Gość: OLO1 Re: ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:52
            przestań pieprzyć niewinny robaczku wolny od cienia myśli. I bardzo dobrze jak
            aborcja z powrotem będzie. To dziwne, że największymi zwolennikami zakazu
            aborcji są męźczyźni. Skończyć z parafialnym terrorem, Przeciwnicy aborcji do
            Watykanu.
            Przypominam, że największymi przeciwnikami aborcji buli Hitler i Stali. W
            obydwu krajach groziła za to kara śmierci. W Polsce też tak ma być.
        • Gość: ar Re: ABORCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.08.01, 14:15
          SLD nie musi nic przywracać. Podziemie aborcyjne doskonale radzi sobie z tym
          problemem.
    • Gość: stas Re: Mam też pytanie fundamentalne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 14:25
      Jankorusi !
      Czy ty będziesz (zamierzasz być) rzecznikiem SLD ? ~smile.
      Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrówka.
      • Gość: Jajacek Re: Mam też pytanie fundamentalne IP: *.kabel.telenet.be 23.08.01, 16:53
        Aborcja jest wrecz niezbedna !!!
        Gabinet aborcyjny powinien byc na kazdej ulicy,a na wiekszych ulicach nawet po
        dwa!!!
        Kobiety dokonojace aborcji powinny byc traktowane jak honorowi dawcy krwi!!!
        Pomyslcie tylko ilu warjatow np.w takim rzadzie bylo by miej bo wogole by ich
        nie bylo!
        Obecna sytuacja odbije sie w przyszlosci nadmierym wzrostem glupoty.
        Uprzedzajac wasze zainteresowanie moim poczeciem odpowiadam!!
        Ja jestem poczety niepokalanie ,przy pomocy gwiazdy i trzech aniolow.
        • Gość: OLO1 Re: Mam też pytanie fundamentalne IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:06
          sądząc po treści rzeczywiście jesteś poczęty niepokalanie przez anioły.Tylko po
          co?
          • Gość: Jajacek Re: Mam też pytanie fundamentalne IP: *.kabel.telenet.be 24.08.01, 16:14
            Poto zeby odpowiadac na glupie pytaniasmile)))))(glupio!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka