Dodaj do ulubionych

Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ?

21.12.10, 02:01

Obserwuj wątek
    • matelot Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 21.12.10, 06:40
      Stawiałbym na ducha Piłsudskiego. Też nie życzyłbym sobie takiego gościa w przedsionku...
      wink
    • t_ete zmrozilo mnie 21.12.10, 10:21
      gdy uslyszalam wypowiedz Jaroslawa Kaczynskiego ; nie tylko dlatego ze mowil o swoim bracie - ktorego NIE rozpoznal w Polsce i potem ... uczestniczyl we wszystkich ceremoniach pochowku OBCEGO czlowieka ... sad(( (jak to mozliwe ???
      ale rowniez dlatego ze nadmienil o generalskim mundurze ... jakby 'obok' tematu, tego waznego - bo dotyczacego brata ... rzucil slowa nie liczac sie z uczuciami rodzin tych .... 'fragmentow' w generalskim mundurze sad((

rozpacz po prostu ...

tete
      • polazrski Re: zmrozilo mnie 21.12.10, 10:36
        Tym bardziej, ze o lampasie wspomnial juz opisujac wyglad zwlok brata w Smolensku.
        www.fakt.pl/Fotoreporter-Cialo-prezydenta-nagie-w-krawacie-,artykuly,90927,1.html
        Borawski był bardzo poruszony tym, co zobaczył. - Miałem wrażenie, że sposób potraktowania ciała prezydenta był też jakąś formą upokorzenia całego państwa polskiego - stwierdził.

Mowi jak Kaczka, chodzi jak Kaczka, ale to nie Kaczka. Tylko w Polsce takie cuda sie zdarzajom.
      • wikul Re: zmrozilo mnie 21.12.10, 22:15
        t_ete napisała:

> gdy uslyszalam wypowiedz Jaroslawa Kaczynskiego ; nie tylko dlatego ze mowil o
        > swoim bracie - ktorego NIE rozpoznal w Polsce i potem ... uczestniczyl we wszy
        > stkich ceremoniach pochowku OBCEGO czlowieka ... sad(( (jak to mozliwe ???
        > ale rowniez dlatego ze nadmienil o generalskim mundurze ... jakby 'obok' tematu
        > , tego waznego - bo dotyczacego brata ... rzucil slowa nie liczac sie z uczucia
        > mi rodzin tych .... 'fragmentow' w generalskim mundurze sad((
        > rozpacz po prostu ...
        > tete

No własnie, co czują teraz rodziny generalów którzy zginęli pod Smoleńskiem ?
      • dachs To nie mógł być generał 21.12.10, 23:24
        Generał byłby boso, ale w ostrogach.
        • andrzejg Jarek powiedział Wesołych Świąt nt 22.12.10, 08:55
          • hasz0 _________POlecam Wam Waszego blogera!_____________ 22.12.10, 10:57

• hasz0 nowa moralność? cywiliz. śmierci? 22.12.10, 11:05

forum.gazeta.pl/forum/w,13,120132286,120139368,a_po_hulankach_na_moich_grobach_wiem_ze_sa.html?wv.x=2
    • snajper55 Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 14:06
      Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika.

S.
      • wikul Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 21:52
        snajper55 napisał:

> Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika.
        > S.

Sugerujesz że ktoś kotka podmienił ?
        • snajper55 Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 22:07
          wikul napisał:

> snajper55 napisał:
          >
          > > Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika.
          > > S.
          >
          > Sugerujesz że ktoś kotka podmienił ?

Sugeruję Prezesowi zmianę pastylek.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka