matelot Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 21.12.10, 06:40 Stawiałbym na ducha Piłsudskiego. Też nie życzyłbym sobie takiego gościa w przedsionku... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete zmrozilo mnie 21.12.10, 10:21 gdy uslyszalam wypowiedz Jaroslawa Kaczynskiego ; nie tylko dlatego ze mowil o swoim bracie - ktorego NIE rozpoznal w Polsce i potem ... uczestniczyl we wszystkich ceremoniach pochowku OBCEGO czlowieka ... (( (jak to mozliwe ??? ale rowniez dlatego ze nadmienil o generalskim mundurze ... jakby 'obok' tematu, tego waznego - bo dotyczacego brata ... rzucil slowa nie liczac sie z uczuciami rodzin tych .... 'fragmentow' w generalskim mundurze (( rozpacz po prostu ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: zmrozilo mnie 21.12.10, 10:36 Tym bardziej, ze o lampasie wspomnial juz opisujac wyglad zwlok brata w Smolensku. www.fakt.pl/Fotoreporter-Cialo-prezydenta-nagie-w-krawacie-,artykuly,90927,1.html Borawski był bardzo poruszony tym, co zobaczył. - Miałem wrażenie, że sposób potraktowania ciała prezydenta był też jakąś formą upokorzenia całego państwa polskiego - stwierdził. Mowi jak Kaczka, chodzi jak Kaczka, ale to nie Kaczka. Tylko w Polsce takie cuda sie zdarzajom. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: zmrozilo mnie 21.12.10, 22:15 t_ete napisała: > gdy uslyszalam wypowiedz Jaroslawa Kaczynskiego ; nie tylko dlatego ze mowil o > swoim bracie - ktorego NIE rozpoznal w Polsce i potem ... uczestniczyl we wszy > stkich ceremoniach pochowku OBCEGO czlowieka ... (( (jak to mozliwe ??? > ale rowniez dlatego ze nadmienil o generalskim mundurze ... jakby 'obok' tematu > , tego waznego - bo dotyczacego brata ... rzucil slowa nie liczac sie z uczucia > mi rodzin tych .... 'fragmentow' w generalskim mundurze (( > rozpacz po prostu ... > tete No własnie, co czują teraz rodziny generalów którzy zginęli pod Smoleńskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs To nie mógł być generał 21.12.10, 23:24 Generał byłby boso, ale w ostrogach. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 nowa moralność? cywiliz. śmierci? 22.12.10, 11:05 forum.gazeta.pl/forum/w,13,120132286,120139368,a_po_hulankach_na_moich_grobach_wiem_ze_sa.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 14:06 Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 21:52 snajper55 napisał: > Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika. > S. Sugerujesz że ktoś kotka podmienił ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto podmienił ciało pochowanego prezydenta ? 22.12.10, 22:07 wikul napisał: > snajper55 napisał: > > > Podobno Prezes przestał rozpoznawać Alika. > > S. > > Sugerujesz że ktoś kotka podmienił ? Sugeruję Prezesowi zmianę pastylek. S. Odpowiedz Link Zgłoś