04.01.11, 11:27
"Zwykle świetnie poinformowany Andrea Tornielli z dziennika "Il Giornale" pisze, że watykańska komisja lekarzy już w grudniu 2010 r. pozytywnie zaopiniowała przypadek nagłego wyzdrowienie francuskiej zakonnicy Marie Simon-Pierre z zaawansowanej choroby Parkinsona. Następnie domniemany cud został wstępnie zatwierdzony przez komisję teologów przy watykańskiej kongregacji ds. kanonizacyjnych.

Wydaje się, że to koniec kłopotów z uznaniem tego cudu, co do którego jeden z watykańskich lekarzy miał pewne wątpliwości. Właśnie dlatego jego badanie przeciągnęło się aż do grudnia, choć wedle pierwotnych planów miało zakończyć się w kwietniu ub. roku."

Ciekawe, jak oni doszli do tego, że czyjaś modlitwa uzdrowiła siostrzyczkę. A jeśli to jednak modlitwa, to dlaczego wojtyłowa, a nie na przykład modlitwa kumpeli spod celi?
Obserwuj wątek
    • hasz0 Proszę wszystkich przyzwoitych o adres lub IP groż 04.01.11, 11:38
      ącego mi WIELOKROTNIE ŚMIERCIĄ(groźby karalne!!!! w k.k.)

ZWRACAM SIĘ RŻÓWNIEZ TĄ DROGĄ DO ADMINISTRATORA PORTALU!
      Po doświadczeniach z Legnicy oraz Łodzi - nie wolno TOLEROWAĆ TAKICH MORDERCÓW
      na żadnym polu publicznym.

Dewiant moralny atakuje fizycznymi groźbami i narusza wolnosc wyznania wykolejoną perfidną
      propagandą wymierzoną w najbardziej podstawowe prawa wolności ludzi.
      • trzecikot Re: Proszę wszystkich przyzwoitych o adres lub IP 04.01.11, 11:41
        Wypier..j z mojego wątku, ubecki k.u.r.w.i.s.z.o.n.i.e!
        • hasz0 ubecja?..............morderco?.............tchórzu 04.01.11, 11:45

• hasz0 Re: Proszę wszystkich przyzwoitych o adres lub IP 04.01.11, 11:42

• pan.scan Mietek, napisz donosik do znajomych esbeków. 04.01.11, 11:43
        Skoro Polska nadal "ich, jak twierdzisz od lat, to z pewnościa ci pomogą.
        • hasz0 a to Ty Sacniczku kreaturo antypolska fanie Grossa 04.01.11, 11:47

• perli Subito, trzecikot, 04.01.11, 22:35
      lepiej to brzmi, ale niestety nie jesteś Nim.
      • perli Subito, trzecikot, pees, 04.01.11, 22:49
        modlisz się? Bo ja tak, dlatego takiego pałera mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka