Dodaj do ulubionych

Forumowe konkubinaty

22.02.02, 11:30
Czy są tu takie?
Patrząc na forum jestem pewny ,że są.Jedne oparte na zgodności
poglądów , a inne wręcz na przeciwnościach.
Te drugie są ciekawsze.Okazuje się ,że jeden bez drugiego nie może życ.
Tak myslę , gdyby jeden przestał pisać to drugi umarłby z tęsknoty.

Też widzicie te pary , trójkąty i zaklęte kręgi?
Piszcie które, a może zyskają na podatkach.

TaTam
Obserwuj wątek
    • Gość: snajper Adams i Luka :)) IP: 213.134.143.* 22.02.02, 16:16
      tatam napisał(a):

> Czy są tu takie?
      > Patrząc na forum jestem pewny ,że są.Jedne oparte na zgodności
      > poglądów , a inne wręcz na przeciwnościach.
      > Te drugie są ciekawsze.Okazuje się ,że jeden bez drugiego nie może życ.
      > Tak myslę , gdyby jeden przestał pisać to drugi umarłby z tęsknoty.
      >
      > Też widzicie te pary , trójkąty i zaklęte kręgi?
      > Piszcie które, a może zyskają na podatkach.
      >
      > TaTam

Wystarczy obejrzeć dyskusje w wątkach o Koniuchach i Jedwabnem. Ja odpowiadam
      Adamsowi, a mnie Luka. Następnym razem na odwrót. Następnym razem odpowiadają
      obydwaj, itd, itp. No i zgodność poglądów. Tylko Luka jest bardziej chamski i jak
      nie ma argumentów, to stara sie ubliżać, a Adams takich metod nie stosuje.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
      • Gość: doku Re: Adams i Luka :)) IP: *.mofnet.gov.pl 22.02.02, 16:29
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Luka jest bardziej chamski i jak
        > nie ma argumentów, to stara sie ubliżać,

Jak luka chce ubliżać, to pisze jako xluxluka, a gdy wydaje mu się, że jest
        kulturalny, to podpisuje się luka. Wg mnie te jego wysiłki trzeba doceniać,
        chociaż nie są w pełni uwieńczone sukcesem. Ja np. zwykle odpowiadam luce,
        doceniając jego starania bycia grzecznym, zwykle nie odpowiadam kluxowi, aby
        zachęcić go do dalszych wysiłków - bo myślę, że dla luki wciąż jest nadzieja.
        • xiazeluka Re: Adams i Luka :)) 22.02.02, 16:38
          Gość portalu: doku napisał(a):

> Jak luka chce ubliżać, to pisze jako xluxluka, a gdy wydaje mu się, że jest
          > kulturalny, to podpisuje się luka. Wg mnie te jego wysiłki trzeba doceniać,
          > chociaż nie są w pełni uwieńczone sukcesem. Ja np. zwykle odpowiadam luce,
          > doceniając jego starania bycia grzecznym, zwykle nie odpowiadam kluxowi, aby
          > zachęcić go do dalszych wysiłków - bo myślę, że dla luki wciąż jest nadzieja.

Ja ci nie ubliżam, fiskalny złodzieju, tylko nazywam po imieniu. Kiedy oddasz
          moje 5150 PLN, doliniarzu?
        • ptwo Re: Adams i Luka :)) 22.02.02, 16:50
          Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
          >
          > > Luka jest bardziej chamski i jak
          > > nie ma argumentów, to stara sie ubliżać,
          >
          > Jak luka chce ubliżać, to pisze jako xluxluka, a gdy wydaje mu się, że jest
          > kulturalny, to podpisuje się luka. Wg mnie te jego wysiłki trzeba doceniać,
          > chociaż nie są w pełni uwieńczone sukcesem. Ja np. zwykle odpowiadam luce,
          > doceniając jego starania bycia grzecznym, zwykle nie odpowiadam kluxowi, aby
          > zachęcić go do dalszych wysiłków - bo myślę, że dla luki wciąż jest nadzieja.

Obawiam się, że nie! Łeb uwędzony w dymie kadzidła!
          • xiazeluka Re: Adams i Luka :)) 22.02.02, 17:05
            ptwo napisał(a):

> Obawiam się, że nie! Łeb uwędzony w dymie kadzidła!

O, mamy przedstawiciela konkubinatu! Jak się miewa Twój mąż/żona kretyn52?
      • xiazeluka Re: Adams i Luka :)) 22.02.02, 16:36
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Wystarczy obejrzeć dyskusje w wątkach o Koniuchach i Jedwabnem. Ja odpowiadam
        > Adamsowi, a mnie Luka. Następnym razem na odwrót. Następnym razem odpowiadają
        > obydwaj, itd, itp. No i zgodność poglądów. Tylko Luka jest bardziej chamski i j
        > ak
        > nie ma argumentów, to stara sie ubliżać, a Adams takich metod nie stosuje.

Uważaj, zezowaty Snajperze, bo jeszcze ktoś zechce się przyjrzeć tej dyskusji i
        zweryfikuje informację, kto nie dysponuje argumentami.
        • tyu Luka i Xiążę, Max i Wild 22.02.02, 20:39
          xiazeluka napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
          >
          > > Wystarczy obejrzeć dyskusje w wątkach o Koniuchach i Jedwabnem. Ja odpowia
          > dam
          > > Adamsowi, a mnie Luka. Następnym razem na odwrót. Następnym razem odpowiadają
          > > obydwaj, itd, itp. No i zgodność poglądów. Tylko Luka jest bardziej chamski i
          > > jak nie ma argumentów, to stara sie ubliżać, a Adams takich metod nie stosuje.
          >
          > Uważaj, zezowaty Snajperze, bo jeszcze ktoś zechce się przyjrzeć tej dyskusji i
          > zweryfikuje informację, kto nie dysponuje argumentami.

Fi donc, mon prince! Quelle maniere!

A najzgodniejszą parą są Max i Wild. A jak jeszcze dojdzie Wild2, co czasem mu
          się zdarza, to tworzą wyjątkowo zgrany trójkąt.
    • przyjaciel1 Re: Forumowe konkubinaty 22.02.02, 20:19
      czy wy w śpicie kiedy inni pracują.(nie działa mi odpowiedni znak interpunkcji)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka