Dodaj do ulubionych

Nie macie tu moderatora

26.01.11, 13:52
Ten facet zabija to forum!
M
Obserwuj wątek
    • matelot Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 13:56
      Witaj Dawno Niewidziany. smile Większość ma go wygaszonego, niestety część karmi go z reki. Trole to uwielbiają.
      • t_ete Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 14:12
        matelot napisał:

> Witaj Dawno Niewidziany. smile Większość ma go wygaszonego, niestety część karmi g
        > o z reki. Trole to uwielbiają.

smile Alez ... kazdy kto tworzy watek chcialby w nim zobaczyc inne - procz swoich - posty. Problem jest w nadaktywnosci Hasza w tworzeniu watkow, manierze wklejania ogromnych polaci tekstu i ... w dyskusji 'obok' tematu (choc dla Hasza - wszystko jest 'na temat').
        Bardzo rzadko do Hasza pisze. Ale za kazdym razem z nadzieja na zwykla wymiane zdan smile
        No i dostaje kolejny raz 'w dziob' wink))

tete
        • matelot Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 14:16
          Tete, Ty wręcz uwielbiasz obrywać, jakbyś chciała odkupić świat smile
          Jakiś czas temu regularnie obrywałaś od sprzątaczki z Wychodka 24, teraz ten gentelman - sadysta. Pójdziesz w całości do nieba smile
      • wikul Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 16:07
        matelot napisał:

> Witaj Dawno Niewidziany. smile Większość ma go wygaszonego, niestety część karmi g
        > o z reki. Trole to uwielbiają.

Nieliczne podkarmianie nie ma wiekszego znaczenia. Ten troll jest samowystarczalny.
        Potrafi dyskutować z własnymi urojeniami.
        • ewa8a Re: Nie macie tu moderatora 27.01.11, 07:38
          wikul napisał:
          > Nieliczne podkarmianie nie ma wiekszego znaczenia. Ten troll jest samowystarcza
          lny. Potrafi dyskutować z własnymi urojeniami.

Niestety, to rodzaj trolla, któremu kontakt z innymi nie jest niezbędnie potrzebny. Gdyby zechciał paskudzić w jakimś swoim pojedynczym wątku, jak np. troll perli, zupełnie by mi to nie przeszkadzało.
          • hasz0 Nie macie tu moderatora IQ? <- Platfusy mają i są 27.01.11, 11:37
    • marouder.eu Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:01
      Nawet Snajper sie wypowiedzial za pozostawieniem sralucha-haszysty w spokoju!
      • ewa8a Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:09
        Słusznie zauważył Mariner - ten facet zabija forum, zanieczyszcza serwery swoimi bezsensownymi tasiemcowymi wklejankami. Jest zbyt głupi, by cokolwiek do niego dotarło. Szans na zmianę nie ma. Może kosz ?
        • marouder.eu Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:19
          Ja klikam. Siwa wspominala, ze po zakonczeniu wojen z Okraglakiem przywrocilaby forum do katalogu, ale wstyd pokazywac FAQ opanowane przez zasranca.
          • ewa8a Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:24
            Kliknęłam w 5 ostatnich, ale widzę, że to nic nie dało.

>Siwa wspominala

Fajnie by było. Pokazywać szerszej widowni aquanet w takim wydaniu, to rzeczywiście nie ma sensu.
      • jot-tka Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:13
        marouder.eu napisał:

> Nawet Snajper sie wypowiedzial za pozostawieniem sralucha-haszysty w spokoju!

co innego pozostawić,a co innego używać moderacji dla jakotakiego komfortu dyskusji
        • matelot Mam pomysła... 26.01.11, 14:21
          ... wyznaczmy może dwóch - trzech mężów zaufania (mogą być żony też) i wyposażmy ich w nożyce, którymi usuną KAŻDY post nie na temat lub zawierający przedruk z "prasy podziemnej".
          Te trzy, powiedzmy, osoby miałyby na oku forum niemal przez dobę.
          • polazrski Re: Mam pomysła... 26.01.11, 14:27
            Ta pomysła juz tu byla. Najlepszy okazal sie byc jureek, bezapelacyjne pierwsze miejsce cenzora uzyskal. Wszyscy go za to kochajom i szanujom.wink
        • jaceq Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:27
          jot-tka napisała:

> co innego pozostawić,a co innego używać moderacji

Użycie moderacji spowodowałoby wprost proporcjonalny do sześcianu użycia wzrost sraczkosłowia jak to Go tną, jak cenzurują "riposty", zaklejają usta itp. Powstałby tzw. efekt kuli śniegowej. Jakby dostał bana na IP to by w nocy, w kapciach po śniegu latał do tzw. kawiarenki, by pod postacią jakiegoś n-tego ...kija pytać o zagubione IQ.
          Trzeba by lewą dolną ćwiartkę Polski odciąć od internetu, a co jest winien np. Andrzej?
          • pan.scan Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:33
            Ma neostradę, więc mogą mu skoczyć na kant jego IQ = 19,5 cm. Nie wiem czy istnieje możliwość zabrania mu zabawek, żeby nie walił po oczach kolorowymi wklejkami postów forumowiczów. Zabrać możliwość wklejania zdjęć.
            Ogólnie - na idiotę nie ma rady. Nikt nie powinien mu odpowiadać, oczywiście jego kolegów partyjnych rodzaju qwardiana czy harmonisty do tego nie zmusisz.
          • ewa8a Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:36
            jaceq napisał:
            >Jakby dostał bana na IP

Jak ma neostradę, to taki ban niestraszny.
            • jaceq Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:44
              Doszły mnie słuchy, że tzw. banowanie po IP stosowane przez GW tak naprawdę to coś więcej i sięga do poziomu warstwy drugiej, czyli musiałby zmienić kompa albo (bo ja wiem?) kartę sieciową? ruterek? co on tam ma? Oczywiście to jest do obejścia, ale chyba tak bystry nie jest.

Przy okazji przypomniałem sobie, że jest coś takiego jak neostrada. wink
              • ewa8a Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:49
                Ja ją mam, Scan wie, że Hasz też. Adres zmienia się czasami co parę godzin. Nikomu by się nie chciało dyżurować przy cudzym adresie. Ta opcja chyba odpada.
                • jaceq Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 14:58
                  Nie wdając się zbytnio w tzw. szczegóły, jest sobie ramka, która zawiera dane i nagłówek ramki: macadresy: źródłowy i docelowy, to jest wartswa druga. Warstwa trzecia dolepia do ramki adresy IP i robi się z tego tzw. pakiet, które dopiero rutują rutery. Miałem na myśli banowanie po macadresie.
                  • marouder.eu Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 15:11
                    Pewnie, ze mozna, byle tylko administracja chciala z tej technik skorzystaci, np. uzyc VBscriptu do identyfikacji MAC.
                  • pan.scan Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 15:29
                    Nie wdając się w szczegóły - kiedyś modem neo wpinało sie w sieciówkę, teraz do slotu USB i po kaczkach.
                    • jaceq Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 15:33
                      Adres MAC ma tzw. interfejs, nie port RJ-45.
                      • pan.scan Re: Ba i co zrobic? 26.01.11, 15:45
                        No popatrz, cały czas człowiek się uczy....
                        • matelot W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:00
                          ... ale nie pod katem informatycznym, bynajmniej...
                          Widziałbym to tak: wspomniana trójka miałaby prawo usuwać jedynie wpisy haszysty i to nie wszystkie ale te, które nie pasowałyby do czyjegoś wątku, te, które zawierałyby same cytaty bez wskazania źródła no i jeszcze coś co można wspólnie wypracować. Zadanie polegałoby na wychowaniu haszysty lub doprowadzenie do rezygnacji z występów na tym forum. Poza tym forum funkcjonowałoby normalnie. Zatem rola tej trójki byłaby bardziej wychowawcza niż cenzorska smile
                          • pan.scan Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:04
                            Sorry, ale ja się na to nie piszę. Wolałbym już, żeby był odgórny cenzor.
                            • matelot Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:45
                              pan.scan napisał:

> Sorry, ale ja się na to nie piszę. Wolałbym już, żeby był odgórny cenzor.
                              >
                              ==============
                              No tak...
                              • polazrski Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:52
                                matelot napisał:

> pan.scan napisał:
                                >
                                > > Sorry, ale ja się na to nie piszę. Wolałbym już, żeby był odgórny cenzor.
                                > >
                                > ==============
                                > No tak...
                                >
                                Tez bym wolal. Tzw trojki byly kiedys popularne, ale lepiej do tej tradycji nie wracac.

Osoby aresztowane skazywano według różnych procedur. Ponieważ sądy wojskowe i kolegia specjalne NKWD w pełnym składzie nie były w stanie podołać zadaniom wynikającym ze skali represji, przyjęto tryb uproszczony. W lipcu 1937 r. w republikach, krajach i obwodach ponownie powołano "trójki", jednak o składzie innym niż w 1935 r. Tworzyli je: 1) komisarz spraw wewnętrznych republiki bądź naczelnik zarządu spraw wewnętrznych kraju lub obwodu, 2) pierwszy sekretarz komitetu centralnego partii w republice związkowej lub krajowego (obwodowego) komitetu partii , 3) republikański (krajowy, obwodowy) prokurator.
                                www.sciesielski.republika.pl/histros/terror.htm
                                • matelot Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:55
                                  Pożarski!!!
                                  To był żart? To stwórzmy czwórkę. Tego jeszcze nie było, ale to jest takie polskie. Narzekamy chętnie ale próba rozwiązania problemu się kojarzy...
                                  • polazrski Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 16:58
                                    W tej sprawie, koniec z zartami, Matelocie. Jestem za cenzorem, ale ze strony administracji. Jaki by nie byl(a), bedzie lepszy od zawsze stronniczych forumowiczow. Gorzki smak nozyczek w rekach aquanetowcow juz smy poznali.wink
                              • pan.scan Re: W kwestii technicznej... 26.01.11, 17:04
                                Nie będę przy pomocy tajnych czy jawnych nożyczek uczył zdziecinniałego paranoika przestrzegania reguł gry. Ponieważ ten portal ma właściciela, który określa te reguły - to warto by on w końcu zdecydował jak ma być.
                                Pozostawienie tego stanu rzeczy to dalsza marginalizacja tego 'forum", cenzor, który może zapewnić uprzątanie goovna (czyjekolwiek by ono nie było), daje małą nadzieją na restaurację d.Informacji Dnia.
                                Przy tym wszystkim nie należy tracić z pola widzenia, że jest to zabawa w matrixie i traktować problem we właściwych proporcjach.
      • allegro.con.brio wygasić 27.01.11, 17:24
        marouder.eu napisał:

> Nawet Snajper sie wypowiedzial za pozostawieniem sralucha-haszysty w spokoju!
    • ariadna-enta Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 14:53
      to pokazuj się częściej na aqa
      im więcej ludzi ze zdrowym rozsądkiem tym hasz będzie mniej widoczny
      a przynajmniej będzie jakaś przeciwaga
      • pan.scan Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 14:55
        Przecież to nic nie da, skoro on swoimi "przemyśleniami" nie na temat obfajada każdy wątek.
    • ada08 Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 16:27
      mariner4 napisał:

> Ten facet zabija to forum!
      > M

Dobrego forum jeden facet nie zabije.
      a.
      • off_nick Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 16:57
        ada08 napisała:
        > Dobrego forum jeden facet nie zabije.
        > a.

Otóż to uncertain
        • polazrski Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 16:59
          off_nick napisała:

> ada08 napisała:
          > > Dobrego forum jeden facet nie zabije.
          > > a.

>
          >
          >
          > Otóż to uncertain
          >
          >
          >
          >
          >
          Jeszcze szczescie, ze moher tu w mniejszosci.
        • hasz0 domagam się arg.log.nafaktach bez wyzwisk-AŻ TYLE! 26.01.11, 20:04

domagam się edynie arg. log.na faktach bez wyzwisk AŻ TYLE!

bez piczej gnojówki

zatruwającej demokrację.palikotowaniem

TL
          • rycho7 niemozliwe 26.01.11, 20:11
            hasz0 napisał:

> domagam się edynie arg. log.na faktach bez wyzwisk AŻ TYLE!

Ciebie obraza wszystko. Lakniesz argumentu milczenia?

> zatruwającej demokrację

Twoj oficer prowadzacy z Watykanu jest demokratycznie nieomylny. Potrafisz sie poslugiwac naszymi pojeciami tak jak my?
            • hasz0 _______________________M0ŻLIWE 26.01.11, 20:14
          • hasz0 ________atomizacja? czy rozpad IQ?_____ 26.01.11, 20:11
            Cytat[b]__________"KUPUJĄC ZA ŻÓŁTYMI FIRANKAMI... Zawsze wierny totalitarystom, oczekujący, że coś z pańskiego stołu skapnie"

________________O!.....gdy takie Wypociny Urbanowate piczo-gnojówkowe przeczytają
            PiSzczą o PiSuarują z radości..........i nie wołają MODERATORATA
            ani CENZORA
            .[/b]

Cytat zmiana optyki
            matelot 26.01.11, 19:27 Odpowiedz
            To fakt. Miał racje kupując za żółtymi firankami, ma rację i teraz. Zawsze wierny totalitarystom, oczekujący, że coś z pańskiego stołu skapnie. Niestety z wdzięków towarzyszki Olgi już nie skorzysta. Wiagra mogłaby mu zaszkodzić
      • andrzejg Re: Nie macie tu moderatora 26.01.11, 18:32
        ada08 napisała:

> mariner4 napisał:
        >
        > > Ten facet zabija to forum!
        > > M
        >
        > Dobrego forum jeden facet nie zabije.
        > a.

Takim damom nie da rady
        Oby czesciej tylko BYWAŁY

smile

A

• hasz0 Andrzeju! Widziałes choć 1 meryt. odp Ewy8a? 27.01.11, 23:14
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,121434651,121448315,Re_ja_1_raz_na_naszego_pr_i_1_raz_na.html?wv.x=2
    • rycho7 zmiana optyki 26.01.11, 18:59
      mariner4 napisał:

> Nie macie tu moderatora

Ja zawsze odpowiadam w tej kwestii, ze nie sa problemem pojedynczy ludzie. Sa oni reprezentatami conajmniej 20% elektoratu.

Probuje wiec Twoja propozycje odniesc do pelnej skali realu.

Czy potrzebny jest "moderator" do 20% elektoratu? W gmachu na Mysiej z tytulem anty-cenzora?

Czy 20% elektoratu zabija nam real?

Ja tego faceta traktuje jako preparat do badan. Nie jestem Ober-Jahwe aby byc w stanie badac 20% elektoratu.

Mamy zapewne rozne cele. Tylko Twojego celu nie potrafie sobie zwerbalizowac. Ma byc estetyka symetrii i chinskich mundurkow?
      • matelot Re: zmiana optyki 26.01.11, 19:13
        Przecież nikt, jak mniemam, nie ma pretensji do haszystowskich poglądów - chodzi o coś innego: piszesz o budowie mostów a on wrzuca piec postów, w których dowodzi, ze koty powinny być malowane na niebiesko. Aluzju poniał?
        • ariadna-enta Re: zmiana optyki 26.01.11, 19:20
          albo bierze na warsztat wypowiedz innego forumowicza i rozkłada na czynniki pierwsze
          tak,żeby mu wyszło,że on ma rację
          zreszta on ma zawsze rację.)
          • matelot Re: zmiana optyki 26.01.11, 19:27
            To fakt. Miał racje kupując za żółtymi firankami, ma rację i teraz. Zawsze wierny totalitarystom, oczekujący, że coś z pańskiego stołu skapnie. Niestety z wdzięków towarzyszki Olgi już nie skorzysta. Wiagra mogłaby mu zaszkodzić wink
        • rycho7 Re: zmiana optyki 26.01.11, 19:34
          matelot napisał:

> Aluzju poniał?

Doskonale go znam i rozumiem. Ty natomiast nie pojales mej hipotezy, ze 20% elektoratu maluje koty na niebiesko twierdzac, ze to biedronki.

Sadze nawet, ze to zbyt daleko idace domniemanie racjonalnosci. Te 20% prawdopodobnie bazuje na emocjach w absolutnym oderwaniu od realu. Ja jako pozytywista nie pojmuje romantyzmu-religianctwa.
    • benek231 Czy cos sugerujesz, w tym wzgledzie :O) 26.01.11, 20:30
      Tyle, ze Twoje spostrzezenie dla mnie mocno zaskakujace, gdyz przekonany bylem, ze jednak mamy tu cenzora.

mariner4 napisał:

> M
      >
      *Dlaczego tak uwazasz? smile
    • perli Hasz, 26.01.11, 23:28
      to legenda, a Ciebie numerze cztery, nie pamiętam.
      • marouder.eu Sregenda! 26.01.11, 23:34
        Balwan, mitoman, paranoik, upierd i spamer.
        Chor z nim!
        • perli grafoman, 26.01.11, 23:45
          do budy, tam talent dajom.
          • perli grafoman, pees 26.01.11, 23:55
            i morda w mjisku, i bulgotać, rozumiemy się?
            • marouder.eu Srees:)) 27.01.11, 00:02
              Umyj jame ustna i nie zapominaj o zebach!
              Te wloz do...nie! Nie do nocnika! Do szklanki je wloz!
              • perli waruj, 27.01.11, 00:08
                to bardzo prosta komenda, znaczy się, grafoman, do garów.
                • marouder.eu Bez zebow wygladasz jak ropuch. 27.01.11, 00:14
                  Nawet nie jak ropuchauncertain
                  • perli grafoman bierz, 27.01.11, 00:21
                    kościu, komenda jeszcze jedna, a potem leż.
      • jot-tka Re: Hasz, 27.01.11, 09:18
        perli napisała:

> to legenda, a Ciebie numerze cztery, nie pamiętam.
        >

ja pamiętam
        zachowałam w tej mojej dobrej części pamięci
        • hasz0 anty-Haszowe_3ki?______Ja tu widzę 20-kę anty-#wą 27.01.11, 18:43
          • rycho7 ja nie udaje 27.01.11, 19:27
            hasz0 napisał:

> Proszę nie UDAWAĆ, że nie
            > wiecie o co chodzi w mym PO-jedynczym
            > anty=PiQczym
            > proteście cywilizacyjnym.

Ja to sadze, ze Hasz nie wie. Ja go prosze aby powiedzial wiec on wbrew zmilczy.
        • rycho7 rebus? 27.01.11, 19:29
          jot-tka napisała:

> dobrej części pamięci

Tej u Ciebie nazywanej "id-"?
          • hasz0 Do Ewy8a: odpowiedzialaś choc 1 raz da REM bez 27.01.11, 23:10
    • wikul Re: Nie macie tu moderatora 29.01.11, 15:15
      Nie !
      • perli ale, 29.01.11, 16:11
        kapuchy są, to tak jakby był mjoderator.
    • wikul Re: Nie macie tu moderatora 31.01.11, 19:04
      Nie, mamy za to sraczkomiota.
      • marouder.eu Niebawem splynie sraczkowodem.. 31.01.11, 19:07
        ...na specjalnie dla niego przygotowywane, bezodplywowe sracz-forumsmile
        • matelot Re: Niebawem splynie sraczkowodem.. 31.01.11, 19:18
          Może by dodać mu do towarzystwa pjerdli? Powinni sie na zasadzie skrajności polubić. On przygotowuje sążniste, długie teksty - on krótkie, równie głupie. Powinno być im dobrze razem. Pjerdli zastąpi haszowi Nataszę smile
          • marouder.eu Zameczylby staruszke! 31.01.11, 19:28
            Wyobrazasz sobie te tytuly sraczkowych watkow?
            [b_________Pierd__________li srusru ruska picza IQ^^ile masz?? Cm??[/b]

itd, itpsmile
            • matelot Re: Zameczylby staruszke! 31.01.11, 19:40
              Jej mogłoby to się podobać z tym permanentnym ostrym zespołem niedodmuchu.smile
          • wikul Re: Niebawem splynie sraczkowodem.. 31.01.11, 19:32
            matelot napisał:

> Może by dodać mu do towarzystwa pjerdli? Powinni sie na zasadzie skrajności pol
            > ubić. On przygotowuje sążniste, długie teksty - on krótkie, równie głupie. Powi
            > nno być im dobrze razem. Pjerdli zastąpi haszowi Nataszę smile

Oni się lubiom, a hasz0 jest dla niej wzorem.
            • matelot Re: Niebawem splynie sraczkowodem.. 31.01.11, 19:41
              wikul napisał:

> matelot napisał:
              >
              > > Może by dodać mu do towarzystwa pjerdli? Powinni sie na zasadzie skrajnoś
              > ci pol
              > > ubić. On przygotowuje sążniste, długie teksty - on krótkie, równie głupie
              > . Powi
              > > nno być im dobrze razem. Pjerdli zastąpi haszowi Nataszę smile
              >
              >
              > Oni się lubiom, a hasz0 jest dla niej wzorem.
              >
              =================
              No proszę, nawet nie śmiałem pomyśleć, że tak się mają k'sobie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka