Dodaj do ulubionych

Sami swieci w watku mmendy

15.02.11, 05:50
forum.gazeta.pl/forum/w,13,110386168,,Bojkot_kotleta.html?v=2
(dzieki, Ewo; kompletnie o tym zapomnialem)wink))

Nie chcialem si wlaczac, bo poza faktem, ze mam go wygaszonego, jak hasza, jest jeszcze sprawa udzialu w kolejnym eksperymencie. Byl juz taki jeden, a jak sie to skonczylo - wiemy. Zaskakuje jedynie udzial najswietszych swietych w tej propozycji, jakby zapomnieli juz o propozycji maniaka dot. bojkotu mnie. Tam ten pisdak z USA nie byl demokrata, jak dzis. I pisdaczka z antenka tez sie wykazala kregoslupem. Gdyby Siwej zalezalo na jakim takim porzadku na tym forum, juz dawno hasz0 mialby na karku prokuratora za swoje antysemickie tresci. Ale to szmbo po to wlasnie jest, zeby tu skoncentrowac normalny, polski jad.
Obserwuj wątek
    • rycho7 optyka chowania glowy do d.py 15.02.11, 07:19
      polazrski napisał:

> mialby na karku prokuratora za swoje antysemickie tresci.

Nie jestescie najwaznieisi. Jestescie Narodem Wybranym do nicosci. W czym nam ateistom pomoz Panie Boze Wszechmogacy.

> polski jad.

Mylisz sie, wedlug Talmudu to jad "Cyganow i innych".
    • ewa8a Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 08:28
      Świętych jest cala masa. Bo przecież trzeba pokazać liberalną, tolerancyjną twarz. Wyrazić swoją dezaprobatę dla kapusiów, nożyczkowych, ormowców, z napastnika zrobić ofiarę, bo on przecież taki bezbronny, a tu szykuje się LINCZ. Moherowa jest nawet zniesmaczona faktem, ze na tem temat się rozmawia i domaga się likwidacji wątku, taka wrażliwa na ludzką krzywdę.
      • matelot Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 08:55
        O tak... jej wrażliwością piekło wybrukowanewink
      • rycho7 jestem przestepca ale jeszcze o tym nie wiem 15.02.11, 09:24
        ewa8a napisała:

> z napastnika zrobić ofiarę, bo on przecież taki bezbronny

Wataha ma liczebna przewage nad jednostka. Jedyna obrona jest samoograniczanie sie watahy (...panstwa...). Przeciwnym rozwiazaniem jest dojscie do rownowagi poprzez redukcje watahy (ludzkosci). Chcesz to masz.
    • matelot Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 09:03
      polazrski napisał:

> Nie chcialem si wlaczac, bo poza faktem, ze mam go wygaszonego, jak hasza, jest
      > jeszcze sprawa udzialu w kolejnym eksperymencie. Byl juz taki jeden, a jak sie
      > to skonczylo - wiemy.

====================
      Wy wiecie, ale "my" nie wiemysmile W tamtym czasie byłem zrobiłem sobie przerwę od tego szamba, znajdując satysfakcje z pisania na forach zamkniętych. Podobno nożyczek było za dużo. Wydaje mi się, że te "eksperymenty" byłyby nieporównywalne, jednakowoż bo wtedy wycinaliście się politycznie a teraz chodziło o CZĘŚCIOWE ograniczenie spamera.
      Różnica więcej niż subtelna...
      • gini Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 09:23

W ogole nie odrozniacie bojkotu czyli nieodpowiadania na czyjes posty, a wycinania, .

Mielony ty sam bojkotujesz niektorych bo twierdzisz, ze nie czytasz, tez czasami namawiasz do wygaszenia.
      • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 10:43
        To fakt. Bylo za duzo, ale swietych za tez bylo wiecej:
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,106858643,106939173,Re_Biedaczek_jureek_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,88459040,88504181,Re_Jureek.html
        • hasz0 tak to jest pomóc wężowi w 68 15.02.11, 10:53
          Gdyby Siwej zalezalo na jakim takim porzadku na tym forum, juz dawno hasz0 mialby na karku prokuratora za swoje antysemickie tresci. Ale to szmbo po to wlasnie jest, zeby tu skoncentrowac normalny, polski jad.
          • hasz0 [...] 15.02.11, 10:56
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 11:34
          Matelocie, takie nozyczki to bardzo niebezpieczne narzedzie. Niby tylko na hasza, ale jak cie ktos inny mocno wkurzy to i jego, a potem jeszcze tego...wink Sam oddalem swoje, chyba jako pierwszy, a święci jechali po mnie, jakbym jeszcze ciął. Biedacy po prostu nie wiedzieli o tym, jaki numer im wykrecilem.wink)
          • hasz0 Proszę Was resztką cierpliwości przywróć POST 15.02.11, 11:47
            • polazrski [...] 15.02.11, 11:50
          • ewa8a Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 11:50
            Zgadzam się z tym, co napisałeś, ale tez nie zgadzam się, by jeden stuknięty gość terroryzował forum, by w obawie przed spotkaniem z nim trzeba było się logować, by odstraszał swoja pisaniną tych, którzy chcieliby tu bywać, by bezustannie zaczepiał i bluzgał na innych. Dlatego zyczę sobie, by kosz zaczął spełniac swoje zadania.
            Nie było takiego problemu ze spamerem z Arizony. Jego monotonne wątki gdzieś się rozpływały w kosmosie i chyba była to zasługa kosza.
            • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 11:57
              No i ja sie z toba, Ewo, zgadzam i nie zgadzam. I to jest wlasnie gwozdz problemu. Bo z jednej strony, no i z drugiej strony. Komus takiemu jak ty zawierzylbym pare nozyczek (a nawet dwie, gdyby sie czarna owca pojawila), ale ty nie chcesz sie podjac, wiec projekt z gory skazany na smierc (prznajmniej dla mnie).
              • ewa8a Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 12:04
                Nozyczki to ostateczność. Zawsze byłam przeciwko wprowadzaniu tu adminów. Mnie wciąz chodzi o ten nieszczęsny kosz.
                • hasz0 wyciagnij z kosza moje sensowne oplute posty ok? 15.02.11, 12:05
                  zrób to najpierw te od 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • hasz0 [...] 15.02.11, 12:08
                • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 12:09
                  Jak widzisz, kosz nie dziala. Dodatkowy klopot, o ktorymście nie wspomnieli (chyba) w watku, to ten, ze nie zawsze wiadomo, ze tylko hasz stawia kupy, wiec czytajac jakis peczniejacy watek czlek musi sie wylogowac, zeby sprawdzic, ktory z wygaszonych nickow gardluje. Bo przeciez to nie musi byc hasz, tylko np andrzejg, ktory mi zawsze cos podesle w swoim typowym stylu.wink
                  • hasz0 ja tylko prosze o szacunek i dop DA REM wiele? 15.02.11, 12:13
                  • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 12:13
                    Ups, nagle zadzialal. wink)
                  • ewa8a Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 12:15
                    Kosz nie działa, a pojawiają sie klamerki. Ja nie klikam w te posty, bo musiałabym je otwierac.
                    Nie wiem nawet, czy znów zawierają bluzgi.
                    • polazrski Re: Sami swieci w watku mmendy/ps 15.02.11, 12:18
                      Widac ktos szaleje tu nam nieproszony. Na jedno wychodzi, jesli bedzie konsekwentny, ale o to nie podejrzewam ani Siwej, ani jakiegos jej wyslannika.
                    • marouder.eu Wygasilem haszyste na szaro i klikam.. 15.02.11, 12:48
                      ...w jego posty.
                      Nie wiem jednakze, czy to moja zasluga, ze posty znikaja?
                      • ewa8a Re: Wygasilem haszyste na szaro i klikam.. 15.02.11, 12:55
                        W Pożarskiego też klknąłeś ? Jesli nie, to jednak adminki działają i same typują posty do odstrzału. Ja klikalam dzisiaj w całe wątki spamera, ale bezskutecznie jak widać.
                        • polazrski Re: Wygasilem haszyste na szaro i klikam.. 15.02.11, 13:05
                          To byla silna kawa z mojej strony, wiec pewnie spadl dla samej tresci.wink
                        • marouder.eu Nie klikam w Kotleta. 15.02.11, 13:09
                          W zasadzie w nikogo nie klikam poza haszysta i okraglactwem, jesli jak wczoraj leb wychyli z otchlani.
            • hasz0 [...] 15.02.11, 11:59
              • hasz0 dlaczego inwektujecie na AD REM? oto pytanie 15.02.11, 12:02
                • hasz0 zobaczymy kto chciał mnei zabić...az do Starssburg 15.02.11, 12:04
                  nie wypbrazajcie sobie że wypadlem suce spod ogona
                  nazywanie mnei ku... meska gównem Mnieciem...tak sobie wyobrazacie dysput z Gojem w...Polsce?

Co to palestyńczyk jestem w Izraelu już?...do zarżniecia?
    • marouder.eu I ja wlaczylem sie do bojkotu twojej osoby? 15.02.11, 09:31
      Nie przypominam sobie, a nie chce mi sie czytac calosci watku..
      • ewa8a Re: I ja wlaczylem sie do bojkotu twojej osoby? 15.02.11, 10:28
        Tego przeciez nie napisał.
    • andrzejg Re: Sami swieci w watku mmendy 15.02.11, 10:13
      polazrski napisał:

> Ale to szm bo po to wlasnie jest, zeby tu skoncentrowac normalny, polski jad.
      >

zassssyczał pożarski

A.
    • manny-jestem Kotlecia inteligencja 15.02.11, 15:29
      Nie dziwie sie ze nie rozrozniasz akcji bojkotu na ochotnika od wprowadzenia admilicji. Twoj IQ przeciez niewiekszy od Hasza.

Do bojkotu Kasza Amruder i co moga sobie nawolywac ile chca. To zupelnie co innego.
      • polazrski Re: A teraz poprosze po polsku, 15.02.11, 15:38
        manny-jestem napisał:

>
        > Do bojkotu Kasza Amruder i co moga sobie nawolywac ile chca. To zupelnie co inn
        > ego
        .
        >
        >
        Intelektualisto.
        • manny-jestem Dzieki za ten watek bo cala lewacka hipokryzja 15.02.11, 15:43
          wyszla.

Na watku ktory nawolywal do bojkotu na ochotnika Ewa sie wpisala cala obrazona bo jak mozna zatykac usta kotletowi. No pewnie bo kotlet to lewak to trzeba go chronic.

Ale na Hasza sama sprowadza admilicje i jeszcze postuluje trocje lewakow na adminow.

Bo o to tu chodzi tak naprawde . O Forum Lewak. Ewa po prostu chce powrotu do leninizmu i tyle a kotlet usluguje.
          • polazrski Re: Slabo ci idzie, maniak. 15.02.11, 15:52
            Ja taki lewak, jak ty intelektualista. I napisz co to znaczy:

Do bojkotu Kasza Amruder i co moga sobie nawolywac ile chca. To zupelnie co innego.
          • hasz0 po co do chamstwa IQ?_są #posty bez słów na odlew" 15.02.11, 15:59
            NA KTÓRE Ty sam róznież nie odpowiadasz AD zastepujac je ponizającymi porównaiami jak TO>

........poniosło mnie przyznaje gdy mnei porównuje jakaś pani Ewa8a która

NIE DYSKUTUJE Z TYM OSOBNIKIEM ALE OPLOTKOWUJE PONIZAJAC ODCHODOWYMI INWEKTYWAMI.

Brzydze sie stadnymi rasistowskimi zagrywkami huzia na 1-go.

Piszę o tym co mnie boli. A jest nadto o czym pisać. Zaś te przepychanko o Złote Żniwa...
            czy chamskie napaści na wszystko co Polakowi święte...

te dla przyjemności ewy8a i matelota czy pozasrańskiego zakladane MSCIWE poniżajace ponizęj godności ludzkiej - antyklerykalne watki

TO JEST PRAWDZWY SPAM.
            Piszcie na milicje. Piszcie. Groźcie mi śmiercia. SMierc cywilną na Faq juz dawno mam za sobą.

jaceq okazłą sie ochotnikiem na BEZSTRONNEGO SEDZIEGO...
            On zaświadczy, ze to ja obraziłem Hymenosa nie przyznajac mu racji, zę racje mial i ma piq.

Z gnojarkowaneim Jarka i gnojarkowaniem mnie. Co zawesze mnie oburzało.
            Wiecej nie napiszę na temat nie dotyczacy szkalowania Polski i KK.
            Zobaczymy jak sie zachowają niewiniaątka....szlachetne i dobrze wychowane...epatujące kulturą dyskusji i nienaganną etyka i poczuciem sprawiedliwości.
            ZOBACZYMY

##########################

kotlecia inteligencja
            manny-jestem 15.02.11, 15:29 Odpowiedz
            Nie dziwie sie ze nie rozrozniasz akcji bojkotu na ochotnika od wprowadzenia admilicji. Twoj IQ przeciez niewiekszy od Hasza.

• hasz0 _______są #posty bez słów na odlew AD REM! 15.02.11, 16:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka