Gość: Waga IP: *.pool.mediaWays.net 06.05.04, 11:09 ciekawe kto zamordowal wiecej irakijczykow Bush i jego pacholki czy Saddam. W maju 2003 zakonczone zostaly oficjalnie dzialania wojenne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek zamachy bombowe, mozdzierz, miny ... IP: *.u.mcnet.pl 06.05.04, 11:13 w zamachach terorrystycznych w Iraku (al Sadr. al Kaida itp) zginelo znacznie wiecej ludzi niz z rak armii amerykanskiej i jej sojusznikow Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Wolnosc,demokracja i tortury 06.05.04, 11:29 Gość portalu: Waga napisał(a): > ciekawe kto zamordowal wiecej irakijczykow Bush i jego pacholki czy Saddam. > > W maju 2003 zakonczone zostaly oficjalnie dzialania wojenne. przeliczasz wolność i demokrację na pachołki Saddama? i to tak sobie na wadze? a jak równoważysz wolność i demokrację z jednej strony wagi na pachołki z drugiej? jakiś mierniczy z narzędziami fizycznymi ci pomaga mierzyć czy odczytywać przechyły? nie ma to jak wiedza w narodzie! wolność i demokracja na szali! to już duże osiągnięcie u pachołków danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: Wolnosc,demokracja i tortury IP: *.pool.mediaWays.net 06.05.04, 13:14 panidanka napisała: > wolność i demokracja na szali! > > to już duże osiągnięcie u pachołków > > danka Niczego nie zestawiam nie szukaj jaj tam gdzie ich nie ma. Zestawilem jak sie maja hasla demokratyczne i wolnosci z torturami i mordami w wiezieniach irackich ( pozostalymi po Saddamie) przez USA i ich pacholkow. Ciekawy czy wiecej irakijczykow zginelo za Saddama czy na wskutek wojny ,napasci USA ( i powojennych dzialan "stabilizacyjnych"). USA wyda w tym roku 200 mld $ na armie w Iraku i 2 mld $ na odbudowe oczywiscie przy pomocy firm USA Nie mowmy o brzydkich powstancach , czyzby przodkowie walczac w AK ( wujek zginal)z radzieckimi wyzwolicielami Polski ,w czasie wojny i po wojnie byli bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 wago... IP: 61.149.95.* 06.05.04, 14:56 > czyzby przodkowie walczac w AK ( wujek > zginal)z radzieckimi wyzwolicielami Polski ,w czasie wojny i po wojnie byli > bandytami. pozwole sobie za danke odpowiedziec ak to bandyci to danusia wie po tatusiu z kabewu polacy to antysemici bo sie jej namnozyli jak szczury po dokwaterowaniu gdy na peronie zostala zamiast wyjechac do izraela gdzie i tak by dostala ode mnie bomba w glowe... danusiu brawo za obrone demokracji szkoda tylko ze brzmi znajomo "demokracje bedziemy niesc jak sie broni niepodleglosci ojczyzny" nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: wago... 06.05.04, 19:19 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > czyzby przodkowie walczac w AK ( wujek > > zginal)z radzieckimi wyzwolicielami Polski ,w czasie wojny i po wojnie byl > i > > bandytami. > > pozwole sobie za danke odpowiedziec czy ja ciebie upowazniłam do wypowiedzi za mnie? > ak to bandyci to danusia wie po tatusiu z kabewu gdzies takie cos u mnie zbnalazł kiedykolwiek? lubisz już "przyprawiać gębę' tak jak Gini ma w zwyczaju? > polacy to antysemici bo sie jej namnozyli jak szczury po dokwaterowaniu > gdy na peronie zostala zamiast wyjechac do izraela > gdzie i tak by dostala ode mnie bomba w glowe... ja pisałam o sąsiadach a nie napisałam nigdzie jakiej są narodowosci bo... w przeciwieństwie do ciebie nie zaglądam w majtki ani dokumenty, które nie sa moje ech Gini w spodniach? zresztą nieważne i tak gołym okiem widać co tu grasz dankaa > > danusiu > > brawo za obrone demokracji > szkoda tylko ze brzmi znajomo > "demokracje bedziemy niesc jak sie broni niepodleglosci ojczyzny" > > nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Wolnosc,demokracja i tortury IP: *.u.mcnet.pl 06.05.04, 16:57 robisz kupe do kapelusz - mieszasz i zjadasz jako lody - tak mozna skwitowac twoja zelazna logike smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś