Dodaj do ulubionych

Obronimy "MATOŁA"

27.05.11, 08:39
https://wsieciopinii.blob.core.windows.net/content/generated/images/S/0fa477bd45-Tusk-znaczek.jpg

Cytat
To znaczek, na którym wypadłem naprawdę nieźle, to jest moje zdjęcie w stroju piłkarskim, a w tytule jest coś o matole, bardzo taki serdeczny (gest) - powiedział Tusk dziennikarzom w Sejmie.

Wreszcie spindoktory trafili na właściwą ścieżkę. smile

Ostrzegamy - nadciąga Tuskomania
Obserwuj wątek
    • xiazeluka Re: Obronimy "MATOŁA" 27.05.11, 12:58
      Towarzysz Tusk trzyma się za serce czy za matoła?
      • oleg3 Re: Obronimy "MATOŁA" 27.05.11, 13:28
        Za serce. Kibolskie serce.
    • polski_francuz Wspolczucie dla slabosci 27.05.11, 13:02
      "trafili na właściwą ścieżkę" : wspolczucia dla slabosci.

Trzeba bylo i skromnosci i odwagi by na te sciezke wejsc.

PF
      • oleg3 Re: Wspolczucie dla slabosci 27.05.11, 13:29
        polski_francuz napisał:

> Trzeba bylo i skromnosci i odwagi by na te sciezke wejsc.

Eeee tam. Badanie zrobili.
        • polski_francuz Welcome to Europe 27.05.11, 13:33
          chcielista Europe to ja mata...

PF
          • oleg3 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 13:42
            Mnie się reakcja Tuska podoba. Lepsze to niż wysyłanie facetów w kominiarkach czy mandaty albo grzywny. I skuteczniejsze.
            • andrzejg a ja się dziwię Dornowi 27.05.11, 13:49
              ależ sie podłożył Tuskowi z tym znaczkiem. Pijarowców z PO należy wytargać za uszy,że nie wpadli na to wcześniej. Przecież ten znaczek jest bardzo sympatyczny i rozwala cała akcję kiboli z matołem

A.
              • oleg3 Re: a ja się dziwię Dornowi 27.05.11, 14:17
                andrzejg napisał:

> rozwala cała akcję kiboli z matołem

Stępia. Akcja pewnie jeszcze potrwa. Ale jak policja nie będzie interweniować to zabraknie paliwa pod kotłem.

Dzisiaj w Łodzi Liga Światowa (siatkówka). Polska gra z USA. Jak tam pojawią się antytuskowe transparenty to dojdę do wniosku, że PO ma przechlapane. Piłka kopana i żużel to sporty ludowe, a siatkówka jest trochę elitarna.
            • snajper55 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 13:50
              oleg3 napisał:

> Mnie się reakcja Tuska podoba. Lepsze to niż wysyłanie facetów w kominiarkach c
              > zy mandaty albo grzywny. I skuteczniejsze.

Zlikwidować mandaty i grzywny? A później więzienia i sądy. Zło dobrem zwyciężaj. Może akcja "Kwiatek dla przestępcy"?

S.
              • xiazeluka Re: Welcome to Europe 27.05.11, 13:56
                "Przestępcy".

Sofizmat55, kogo masz na... eee... myśli?
                • snajper55 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 16:17
                  xiazeluka napisała:

> "Przestępcy".
                  >
                  > Sofizmat55, kogo masz na... eee... myśli?

Tak umownie nazwałem wszystkich tych, którzy łamią prawo, których się karze. Więzieniem, grzywną, mandatem, upomnieniem. Skoro Olegowi nie podobają się grzywny czy mandaty dla bandytów za demolowanie stadionu, za napadanie na bogu ducha winnych ludzi (kopanie reporterki)...

S.
                  • oleg3 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 16:40
                    snajper55 napisał:
                    > Olegowi nie podobają się grzywny czy mandaty dla bandytów za demolowanie stadionu,
                    > za napadanie na bogu ducha winnych ludzi (kopanie reporterki)...

A gdzie to wyczytałeś? Uświadom sobie, że właśnie zostałeś przestępcą (casus Michnik v. Zybertowicz) .
                    • snajper55 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 20:45
                      oleg3 napisał:

> snajper55 napisał:
                      > > Olegowi nie podobają się grzywny czy mandaty dla bandytów za demolowanie stadionu,
                      > > za napadanie na bogu ducha winnych ludzi (kopanie reporterki)...
                      >
                      > A gdzie to wyczytałeś?

"Mnie się reakcja Tuska podoba. Lepsze to niż wysyłanie facetów w kominiarkach czy mandaty albo grzywny. I skuteczniejsze."

S.
                      • oleg3 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 21:15
                        A gdzie ja tam wyraziłem sprzeciw wobec:

bandytów za demolowanie stadionu, za napadanie na bogu ducha winnych ludzi (kopanie reporterki) ?

P.S.
                        Nie zamierzam przekomarzać się przez następne kilkanaście-kilkadziesiąt postów. Jesteś prymitywnym łgarzem i tyle.
                        • snajper55 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 21:21
                          oleg3 napisał:

> A gdzie ja tam wyraziłem sprzeciw wobec:
                          >
                          > bandytów za demolowanie stadionu, za napadanie na bogu ducha winnych ludzi
                          > (kopanie reporterki)
                          ?

Gdybyś napisał powyższe po polsku, to bym zrozumiał o co ci chodzi. A tak, to mogę jedynie przyznać ci rację, iż nigdzie nie wyraziłeś sprzeciwu wobec bandytów za demolowanie stadionu. Z kolei ja nigdzie nie napisałem, iż taki sprzeciw wyraziłeś.

> P.S.
                          > Nie zamierzam przekomarzać się przez następne kilkanaście-kilkadziesiąt postów.
                          > Jesteś prymitywnym łgarzem i tyle.

Nie jestem łgarzem za to ty straciłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem.

S.
              • oleg3 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 14:12
                Snajper. Zostałeś ziobrystą ?
                • snajper55 Re: Welcome to Europe 27.05.11, 16:18
                  oleg3 napisał:

> Snajper. Zostałeś ziobrystą ?

Nikim nie zostałem. Zawsze byłem zwolennikiem przestrzegania prawa ustalonego w demokratycznym państwie i karaniem tych, którzy go nie przestrzegają.

S.
    • wikul Re: Obronimy "MATOŁA" 27.05.11, 15:52
      oleg3 napisał:

> Wreszcie spindoktory trafili na właściwą ścieżkę. smile

No wlaśnie, zwolennicy Tuska powinni masowo nosic takie znaczki. Zwłaszcza że wyraz wzięty w cudzysłów nabiera odwrotnego znaczenia. Gdy np.piszemy "mądry" Lepper, to przecież wiadomo o co chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka