Dodaj do ulubionych

antypolskie szumowiny

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 18:36
W czasach wolnosci slowa te scierwa moga wreszcie
pokazac swoje prawdziwe oblicze.Apeluje o nie
wchodzenie w dyskusie z naszymi wrogami.A moze by tak
namierzyc ich nazwiska i adresy i skuc im ryje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Datsh toPolskieSzumowiny IP: *.150.202.77.cm-upc.chello.se 08.05.01, 18:48
      bracie Polaku
    • Gość: Peter-G Re: antypolskie szumowiny IP: 213.76.239.* 09.05.01, 21:50
      Proponuję więc skuć ryj Tytusowi, gdyż jest on przedstawicielem bardzo
      antypolskiego środowiska.
    • Gość: www.xxx Re: antypolskie szumowiny IP: 206.112.106.* 09.05.01, 22:45
      Widzisz Tytus, o jedno zdanie napisales za duzo.
      Pamietaj na przyszlosc,jesli nie chcesz zostac ANTYSEMITA na tym Forum, nie
      pisz za duzo.
      Skuc komus RYJ, to mozna , ale pamietaj nie ZYDOWI.
      Oni maja twarde RYJE, utwardzily im sie od teg SZKALOWANIA innych NACJI, a
      ostatnio (i nie tylko) SZKALOJA POLAKOW, zreszta Zydzi sa w tej dziedzinie
      NIEZASTAPIENI.

• Gość: Leszek S Re: antypolskie szumowiny IP: *.jajones.com 10.05.01, 00:20
        Wielce Szanowny Pani(e) "www.xxx"

Od dzis zaprowadzam rejestr wyzwisk w meczu kalumni Zydzi kontra Polacy.
        W pierwszej kolumnie - wyzwiska pod adresem Polakow,
        w drugiej - wyzwiska pod adresem Zydow.
        Za tydzien podam rezultaty pierwszej tury.
        Ktos chce robic zaklady? L.S.

P.S. W tym post'cie jeden gol dla polskiej dryzyny. Strzelcem jest:
        1. Tytus - za "te scierwa antypolskie szumowiny".

Gratulacje rowniez dla Wacpana za stworzenie "sytuacji podbramkowej". Niestety,
        gol nie padl. Zabraklo wyzwiska. Ale co za akcja!
        • Gość: Friend Re: antypolskie szumowiny IP: *.proxy.aol.com 10.05.01, 00:53
          Gość portalu: Leszek S napisał(a):

> Wielce Szanowny Pani(e) "www.xxx"
          >
          > Od dzis zaprowadzam rejestr wyzwisk w meczu kalumni Zydzi kontra Polacy.
          > W pierwszej kolumnie - wyzwiska pod adresem Polakow,
          > w drugiej - wyzwiska pod adresem Zydow.
          > Za tydzien podam rezultaty pierwszej tury.
          > Ktos chce robic zaklady? L.S.
          >
          > P.S. W tym post'cie jeden gol dla polskiej dryzyny. Strzelcem jest:
          > 1. Tytus - za "te scierwa antypolskie szumowiny".
          >
          > Gratulacje rowniez dla Wacpana za stworzenie "sytuacji podbramkowej". Niestety,
          >
          > gol nie padl. Zabraklo wyzwiska. Ale co za akcja!

A ty koles co za figura?W "basement" na co dzien wegetujac inteligenta udajesz i
          poszczegolne "posty" analizowac probujesz?Przeanalizuj swoja wegetacje w U.S.A.
          Przy okazji sprobuj od swych przyjaciol sie ODIZOLOWAC,bo ktorejs nocy ciezko cie
          poranic moga.Wiesz o kogo chodzi?O tego ktory wspolnie z toba i swoja
          rodzina "basement" zamieszkuje.Jego imie jest COCKROACH.Pozdrowy,JENTYLEGENCIE.
          • Gość: Leszek S Re: antypolskie szumowiny IP: *.jajones.com 10.05.01, 01:16
            Gość portalu: Friend napisał(a):

> A ty koles co za figura?W "basement" na co dzien wegetujac inteligenta udajesz
            > i poszczegolne "posty" analizowac probujesz? Przeanalizuj swoja wegetacje w
            U.S.A.
            >
            > Przy okazji sprobuj od swych przyjaciol sie ODIZOLOWAC, bo ktorejs nocy ciezko c
            > ie poranic moga. Wiesz o kogo chodzi? O tego ktory wspolnie z toba i swoja
            > rodzina "basement" zamieszkuje. Jego imie jest COCKROACH.Pozdrowy,
            JENTYLEGENCIE.

Drogi Przyjacielu, Zdrowy Trzonie Klasy
            Czemu nie poanalizowac i niepoudawac. To juz nie wolno?
            A o mnie sie nie martw. Jesli troska o warunki mego bytu w USA spedza ci sen z
            oczu to wpadnij do mnie na piwko, pogadamy o tym i owym i sam zobaczysz w
            jakim "bejsmencie" wegetuje.
            Z "przyjacielskim" pozdrowieniem, JENTYLEGENT.

• Gość: Friend Re: antypolskie szumowiny IP: *.proxy.aol.com 10.05.01, 01:29
              gdybys byl rzeczywiscie inteligentnym czlowiekiem,nigdy bys mnie do
              swojego "bejsmentu" nie zapraszal na piwko.Po pierwsze ja piwa nie pije,po
              drugie,zaden przyzwoity czlowiek nie powinien tracic swojego cennego czasu po
              to,aby przekomarzac sie na tym podlym forum z typkami spod latarni.Pozdrowienia.
            • Gość: metsys Re: antypolskie szumowiny IP: 207.154.140.* 10.05.01, 02:10
              Wny Leszku S.

Urzeczony niewatpliwie eleganckim i jakze bliskim stylem pisma waszmosci
              spiesze sluzby swoje ofiarowac aby homo homini szacunek wzajemny na zdrowej
              podstawie intelektus magnus oraz cogitus pielegnowac. Ufam, ze wacpan tepakami
              z AOL sie przejmowac nie raczysz a celu swego nie zabedziesz w czym nizej
              podpisany chetnie przez voty popiera.

Slugam unizony Metsys.
              • Gość: Leszek S Re: antypolskie szumowiny IP: *.215.154.166.Dial1.Washington1.Level3.net 10.05.01, 05:01
                Ach, stokrotne dzieki za te wyborne slowa otuchy skladam WS Koledze. Tak to po uprzednim dotkliwem
                zbesztaniu wspomozony, z odnowienymi silami wynurzam sie z mojego "basementu" (domek ci u mnie
                chedogi, z drewna lecz podmurowany, tudziez podpiwniczony, a w tej piwniczce: zacne wegrzyny, renskie
                biale wina; pitnych dwojniakow dostatek, piwa jeno nie magazynuje coby swiezosci koniecznej przy
                konsumpcji nie stracilo - nie wie biedaczysko co zaproszenie odrzucajac go omija) i spiesze na
                forumowe pole do boju oswiate krzewic a ciemnote i zabobon rugowac. Nadziei Waszmosci we mnie
                zaufanej zawiesc nie dopuszcze, tepakami z AOL, i skadinad, przejmowac sie nie racze, zas Twoje sluzby
                ku pielegnacyji intellectus magnus oraz cogitus przyjac dla mnie to zaszczyt wyborny.
                smile, Leszko.
                • jaski Re: antypolskie szumowiny 11.05.01, 00:40
                  Bog zaplac za slowo z serca plynace. Gdyby Bogi wszelakie RZucily Wasci do
                  Illinois, za honor poczytywac bede mogac w niskich progach moich goscic
                  Waszmosci.
                  • Gość: Waszmosc Re: antypolskie szumowiny IP: 152.163.194.* 11.05.01, 01:21
                    jaski napisał(a):

> Bog zaplac za slowo z serca plynace. Gdyby Bogi
                    wszelakie RZucily Wasci do
                    > Illinois, za honor poczytywac bede mogac w niskich
                    progach moich goscic
                    > Waszmosci.

Coz to za belkot?Budweiser wasze szare komorki miksuje
                    przyszywany,z pocerowanymi,sztywnymi skarpetkami jasnie
                    panie?A kielnie gdzie schowal,bo Jozio z dolnego lozka
                    pod jasnie panem,juz dawno na nia oczy swoje strzezy.
                    • Gość: jaski Re: antypolskie szumowiny IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 11.05.01, 02:53
                      Ucz sie chamie jezyka poki czas. Niewiedza twoja mnie nie dziwi. W ogole to kto
                      cie pytal o zdanie fajansie? Do ciebie to nie bylo wiec spadaj do zagonow.
                • Gość: Lombat Re: antypolskie szumowiny IP: *.*.*.* 11.05.01, 03:05
                  Gratuluje Waszmosci zasobnej chatynki. gdyby jeszcze Waszmosc podal swoj chociazby
                  numer telefoniczny to bedac koneserem wegrzynow z wielka ochota bym w progi
                  Waszmosci wstapil bo bede niedlugo odbywal peregrynacje do stanu Ill. Zwracam sie z
                  pytaniem czy u Waszmosci jest do zdobycia poledwica konska oraz szyneczka z prawdzi-
                  wego wieprza. U nas niestety poledwice konska to tylko psi jedza, a szyneczka to tylko
                  z knura. Z wegrzynow uwielbiam te z okolic Czszok lub krwiste z okolic Eger. Waszmoscine
                  krwiste z Kaliforni, musze pryznac, sa przednie. Dostepne u mnie Shiraz - Cabernet, ktore
                  podobno znajduja wielu zwolennikow wedlug mojego upodobania smakuja jak zoctowany
                  jabol.

Reprezentujacy 200 lat upraw winorosli na Podolu
                  Klaniajacy sie w pas
                  Lombat
      • Gość: Aaron Re: do xxx IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 10.05.01, 13:37
        ..nie ma takiej dziedziny w ktorej Zyd bylby do zastapienia,Proby dokonania
        tego to proby poprawiania dziela Tego kto nad nami a z samej istoty rzeczy jest
        to niewykonalne,wiec czy Ci sie to podoba czy nie "Zyd potega jest i .....
        • Gość: Ronald Re: do xxx-do Aarona IP: *.nyc-t.navipath.net 11.05.01, 00:01
          Gość portalu: Aaron napisał(a):

> ..nie ma takiej dziedziny w ktorej Zyd bylby do zastapienia,Proby dokonania
          > tego to proby poprawiania dziela Tego kto nad nami a z samej istoty rzeczy jest
          >
          > to niewykonalne,wiec czy Ci sie to podoba czy nie "Zyd potega jest i .....
          Tej wypowiedzi i prawdy nikt podwazac nie bedzie.Zrozumiano parszywe
          antysemickie scierwa?
          • Gość: ethanol Re: do xxx-do Aarona IP: 151.152.101.* 11.05.01, 02:15
            Aaron-en i Rolandzik:
            Nasrajcie w beret, beret na leb i z rozpedu pierdolnijce lbem w sciane. Powinno
            pomoc w mysleniu.
            • Gość: Rabin Re: do methanol-a IP: 205.188.195.* 11.05.01, 02:53
              Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Aaron-en i Rolandzik:
              > Nasrajcie w beret, beret na leb i z rozpedu
              pierdolnijce lbem w sciane. Powinno
              >
              > pomoc w mysleniu.

Oj glupi,ty glupi jestes.Sam masz beret za 5 zlotych na
              swoim kwadratowym polskim lbie zakutym,a u ludzi
              prawdziwych-JARMULKA zaszczany chamie.PANIMAL PAN?
            • Gość: Aaron Re: do Ethanol IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 11.05.01, 03:35
              ...czy jako polak musisz az tak natretnie obnosic sie
              z ta twoja polskoscia.Twoj jezyk, sposob wyrazania
              mysli,prostactwo wyzierajace spoza kazdego uzytego
              slowa utwierdza mnie jedynie w przekonaniu ze ani dzis
              ani jutro ani nigdy nie tyle nie dorownasz ale nawet
              nie zblizysz sie do wielkosci jaka reprezentuje Narod
              Wybrany.
          • Gość: Aaron Re: do Ronald IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 11.05.01, 03:54
            Co Cie tak rozjuszylo ze przeszedles na tak piekna i poetycka polszczyzne.Ja
            wiem ze na pewnym poziomie spolecznego myslenia jest trudno pogodzic sie z
            faktem ze sa Wybrani i podporzadkowani ale taka jest niereformowalna
            rzeczywistosc z ktora musisz sie pogodzic okazujac wiele pokory i szacunku dla
            Wybranych.
            • Gość: abe Re: do Ronald IP: *.bloor1.on.home.com 17.05.01, 00:48
              Aronik,nie pierdol,ty juz nikogo nie zaskoczysz,niedlugo umrzesz bo masz raka
              • Gość: Aaron Re: do abe IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.05.01, 03:46
                ...czy Ty zasmarkany polaczku nie znasz innych slow,czy zawsze musisz jawic sie
                jak idiota ktory jedyne co potrafi to zionac ta powszechnie znana polska
                nienawiscia wyrosla na gruncie nedzy umyslowej...
              • Gość: Rabin Re: do Ronald IP: *.proxy.aol.com 17.05.01, 04:02
                Gość portalu: abe napisał(a):

> Aronik,nie pierdol,ty juz nikogo nie zaskoczysz,niedlugo umrzesz bo masz raka

Abe,nie pij wiecej,fajny jestes,ale bedac nietrzezwym adresy mylisz.Chlop fajny z
                ciebie,ale glupi jak cholera.
            • Gość: Ronald Re: do Ronald IP: 205.188.192.* 17.05.01, 04:13
              Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Co Cie tak rozjuszylo ze przeszedles na tak piekna i poetycka polszczyzne.Ja
              > wiem ze na pewnym poziomie spolecznego myslenia jest trudno pogodzic sie z
              > faktem ze sa Wybrani i podporzadkowani ale taka jest niereformowalna
              > rzeczywistosc z ktora musisz sie pogodzic okazujac wiele pokory i szacunku dla
              > Wybranych.

Moja polszczyzna jest darem Mesjasza,a On sie nigdy nie myli.Dal mi okazje poznac
              12 jezykow,chcesz podyskutowac?Nie mysle!Z mojego punktu widzenia,pozostan tym
              kim do tej pory na tym forum byles.
              • Gość: ANTY-JEW Re: do Ronald IP: *.dialup.iol.cz 02.06.01, 16:16
                ARON I RONALD.PO HUJ TU JESTESCIE JAK ZA POLAKOW SIE NIE UWAZACIE.WYPIERDALAC
                NA IZRAELSKI PORTAL.A MOZE PO HEBRAJKU CZYTAC I PISAC NIE UMIECIE TEPE
                LBY.ZEBYM WAS WIECEJ CZYTAC NIE MUSIAL.
    • Gość: KRAKEN Re: antypolskie szumowiny IP: *.99.252.64.snet.net 02.06.01, 17:51
      Gość portalu: tytus napisał(a):

> W czasach wolnosci slowa te scierwa moga wreszcie
      > pokazac swoje prawdziwe oblicze.Apeluje o nie
      > wchodzenie w dyskusie z naszymi wrogami.A moze by tak
      > namierzyc ich nazwiska i adresy i skuc im ryje?

CZY TY SADZISZ ,ZE IM RECE DO DUPY PRZYROSLY??-SAM MOZESZ DOSTAC PO PARSZYWYM
      RYJU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka