Dodaj do ulubionych

I znowu się nie udało-racjonalizacja zatrudnienia

14.06.11, 18:00
TK: ustawa o racjonalizacji zatrudnienia nie może wejść w życie

Moim zdaniem, to fascynujące, że projekt ustawy o zwalnianiu urzędników powierzono urzędnikom. To tak jakby napisanie kodeksu karnego zlecić przestępcom.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: I znowu się nie udało-racjonalizacja zatrudni 14.06.11, 18:25
      genoveva napisała:

> TK: ustawa o racjonalizacji zatrudnienia nie może wejść w życie
      >

>
      > Moim zdaniem, to fascynujące, że projekt ustawy o zwalnianiu urzędników powierz
      > ono urzędnikom. To tak jakby napisanie kodeksu karnego zlecić przestępcom.

Nie znam szczegółów ale też mnie to dziwi. A nie mozna bez ustawy, tak jak miliony innych zatrudnionych ?
      • genoveva Re: I znowu się nie udało-racjonalizacja zatrudni 14.06.11, 19:35
        No właśnie o to chodzi, że można smile Totalnie nie mogę pojąć dlaczego zamiast zabrać się za zwalnianie, rząd kombinował z ustawą, która zamiast coś uprościć tylko utrudniła. Teraz trzeba zaczynać wszystko od początku. Zmarnowano czas i zasoby na jakieś mrzonki zamiast przeznaczyć je na np. upraszczanie idiotycznych i przestarzałych procedur.
    • perli oj, Genia 14.06.11, 22:07
      to Twój pierwszy wątek, ale tak się forum nie nakręca, bo trza włożyć w to trochę serca.
      • gini Re: oj, Perli 14.06.11, 22:11
        A ja bez serca jestem na ten przyklad , nie czepiaj sie!!!

Chleb wyciagaj sol, i butelke jakiejs siwuchy na powitanie.
        • perli Re: oj, Perli 14.06.11, 22:23
          ale i tak masz go więcej od tych ubotów wysyłanych przez portalu tego pjolicje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka