genoveva 14.06.11, 18:00 TK: ustawa o racjonalizacji zatrudnienia nie może wejść w życie Moim zdaniem, to fascynujące, że projekt ustawy o zwalnianiu urzędników powierzono urzędnikom. To tak jakby napisanie kodeksu karnego zlecić przestępcom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: I znowu się nie udało-racjonalizacja zatrudni 14.06.11, 18:25 genoveva napisała: > TK: ustawa o racjonalizacji zatrudnienia nie może wejść w życie > > > Moim zdaniem, to fascynujące, że projekt ustawy o zwalnianiu urzędników powierz > ono urzędnikom. To tak jakby napisanie kodeksu karnego zlecić przestępcom. Nie znam szczegółów ale też mnie to dziwi. A nie mozna bez ustawy, tak jak miliony innych zatrudnionych ? Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: I znowu się nie udało-racjonalizacja zatrudni 14.06.11, 19:35 No właśnie o to chodzi, że można Totalnie nie mogę pojąć dlaczego zamiast zabrać się za zwalnianie, rząd kombinował z ustawą, która zamiast coś uprościć tylko utrudniła. Teraz trzeba zaczynać wszystko od początku. Zmarnowano czas i zasoby na jakieś mrzonki zamiast przeznaczyć je na np. upraszczanie idiotycznych i przestarzałych procedur. Odpowiedz Link Zgłoś
perli oj, Genia 14.06.11, 22:07 to Twój pierwszy wątek, ale tak się forum nie nakręca, bo trza włożyć w to trochę serca. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: oj, Perli 14.06.11, 22:11 A ja bez serca jestem na ten przyklad , nie czepiaj sie!!! Chleb wyciagaj sol, i butelke jakiejs siwuchy na powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: oj, Perli 14.06.11, 22:23 ale i tak masz go więcej od tych ubotów wysyłanych przez portalu tego pjolicje. Odpowiedz Link Zgłoś