dachs 15.06.11, 10:47 ale tym hienom sąd nie powinien popuścić. fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/fakt-ma-przeprosic-dr-g-i-zaplacic-mu-150-tys-zl,1654265 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 15.06.11, 11:22 .No tak, Kiszczak niewinny, Jaruzelski niewinny, trzeba skazac kogokolwiek bo w "panstwie prawa" sprawiedliwosc musi byc!! Odpowiedz Link Zgłoś
inside.pl Kyszczak i Jaruzelski sa bohatery.. 15.06.11, 17:13 ..w panstwie prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Kyszczak i Jaruzelski sa bohatery.. 15.06.11, 22:12 inside.pl napisał: > ..w panstwie prawa! Chyba jednak nie do końca. Może to jest tak, że w państwie prawa trudno jest czasem skazać łobuzów, zasługujących ze wszech miar na stryczek. To cena za bezpieczeństwo tych naprawdę niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 15.06.11, 12:39 dachs napisał: > ale tym hienom sąd nie powinien popuścić. > =================== Wyjątkowo niskie sąd przyznał odszkodowanie. Fakt powinien zapłacić przynajmniej 300 tys. A politycy, którzy stworzyli ten system przez Trybunał Stanu. Niepokoi mnie mało zdecydowane stanowisko premiera Tuska w Tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 12:39 Przed - oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 17:07 matelot napisał: > Przed - oczywiście. trybunał? co tak delikatnie? Gilotynę trzeba na rynku postawić! gawiedzi na pożarcie rzucić tych, którym się korupcja nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Wprawdzie Azerka sama sie wypowie 15.06.11, 22:57 ale w przeciwienstwie do innych tuzow forum jej posty ostatnio wykazuja wiele zdrowego rzsadku. Na szczescie jej choroba partyjnosci jeszcze nie opanowala. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 22:45 Korupcja i mnie się nie podoba, ale... nie można, ba, nie wolno popierać ludzi, dla których cel uświęca środki. To co się stało jest klasyką. Leninowską. Być może z postępowania w tej sprawie udałoby się wyodrębnić wątek ABWuowski. Tam nie wszystko zagrało, ale ABW nie poszłoby tam bez decyzji polityków. Polityków PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 16.06.11, 19:08 a000000 napisała: > matelot napisał: > > > Przed - oczywiście. > > trybunał? co tak delikatnie? Gilotynę trzeba na rynku postawić! gawiedzi na poż > arcie rzucić tych, którym się korupcja nie podoba. > ================= Gilotynę uruchomi się po wyrokach Trybunału. Chciałabyś gilotynować bez wyroku?! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 16.06.11, 13:04 matelot napisał: > Wyjątkowo niskie sąd przyznał odszkodowanie. Odszkodowanie tak zwane rujnujące mogłoby pozbawić Warzechę ostatniego, że się tak wyrażę, warsztatu pracy. Jak już nawet nie w brukowcach, to do cholery gdzie!?? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ja się nie znam na medycynie... 16.06.11, 00:04 ...ani na polityce, czy dziennikarskiej etyce - to nie moje śmoje-boje. Ale znam się trochę z kilkoma pielęgniarkami - m.in. z tego szpitala (MSWiA) przy ul. Wołoskiej, dawniej Komarowa (albo odwrotnie, nie nadążam). Opinia tych Dam była jednoznaczna: dr G. był wybitnym fachowcem, i dżentelmenem - nigdy ich nie molestował wbrew ich woli (co też mu chyba zarzucano, o ile pamiętam). Jedna z tych Pań (świetna... pod każdym względem... ech...) asystowała przy niejednej operacji dr G. Relata refero. Jak wspomniałem, na polityce się nie znam. Wolę pielęgniarki Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka "hienom sąd nie powinien popuścić" 16.06.11, 12:30 No tak, lecz zamiast karać grzywną, powinien skierować na obserwację psychiatryczną - hieny całkiem serio twierdziły, że uwierzyły politykom...! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Popatrzmy globalnie 16.06.11, 19:43 O ile dobrze rozumiem Ziobra stracil jakiegos bliskiego w wydziale pana doktora. Vendetta ma zatem charakter personalny. Ale, jest niedopuszczalne, by takie hieny czy inne braly pieniadze tylko dlatego, ze ludzie chca zyc troche dluzej. I tu widza dosadna slusznosc gnojenia tego pana. Polska powinna miec porzadna a nie mafijna sluzbe zdrowia. PF Odpowiedz Link Zgłoś