Dodaj do ulubionych

Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko polityk,

15.06.11, 10:47
ale tym hienom sąd nie powinien popuścić.

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/fakt-ma-przeprosic-dr-g-i-zaplacic-mu-150-tys-zl,1654265
Obserwuj wątek
    • gini Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 15.06.11, 11:22
      .No tak, Kiszczak niewinny, Jaruzelski niewinny, trzeba skazac kogokolwiek bo w "panstwie prawa" sprawiedliwosc musi byc!!
      • inside.pl Kyszczak i Jaruzelski sa bohatery.. 15.06.11, 17:13
        ..w panstwie prawa!
        • dachs Re: Kyszczak i Jaruzelski sa bohatery.. 15.06.11, 22:12
          inside.pl napisał:

> ..w panstwie prawa!

Chyba jednak nie do końca.
          Może to jest tak, że w państwie prawa trudno jest czasem skazać łobuzów, zasługujących ze wszech miar na stryczek.
          To cena za bezpieczeństwo tych naprawdę niewinnych.
    • matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 15.06.11, 12:39
      dachs napisał:

> ale tym hienom sąd nie powinien popuścić.
      >
      ===================
      Wyjątkowo niskie sąd przyznał odszkodowanie. Fakt powinien zapłacić przynajmniej 300 tys.
      A politycy, którzy stworzyli ten system przez Trybunał Stanu. Niepokoi mnie mało zdecydowane stanowisko premiera Tuska w Tej sprawie.
      • matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 12:39
        Przed - oczywiście.
        • a000000 Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 17:07
          matelot napisał:

> Przed - oczywiście.

trybunał? co tak delikatnie? Gilotynę trzeba na rynku postawić! gawiedzi na pożarcie rzucić tych, którym się korupcja nie podoba.
          • dachs Azerko, 15.06.11, 22:09
            Ty tak na serio?
            • manny-jestem Wprawdzie Azerka sama sie wypowie 15.06.11, 22:57
              ale w przeciwienstwie do innych tuzow forum jej posty ostatnio wykazuja wiele zdrowego rzsadku. Na szczescie jej choroba partyjnosci jeszcze nie opanowala.
          • matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 15.06.11, 22:45
            Korupcja i mnie się nie podoba, ale... nie można, ba, nie wolno popierać ludzi, dla których cel uświęca środki. To co się stało jest klasyką. Leninowską.
            Być może z postępowania w tej sprawie udałoby się wyodrębnić wątek ABWuowski. Tam nie wszystko zagrało, ale ABW nie poszłoby tam bez decyzji polityków. Polityków PiS.
          • matelot Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to (errata) 16.06.11, 19:08
            a000000 napisała:

> matelot napisał:
            >
            > > Przed - oczywiście.
            >
            > trybunał? co tak delikatnie? Gilotynę trzeba na rynku postawić! gawiedzi na poż
            > arcie rzucić tych, którym się korupcja nie podoba.
            >
            =================
            Gilotynę uruchomi się po wyrokach Trybunału. Chciałabyś gilotynować bez wyroku?!

wink
      • jaceq Re: Pies tańcował z Ziobrą, w końcu to tylko poli 16.06.11, 13:04
        matelot napisał:

> Wyjątkowo niskie sąd przyznał odszkodowanie.

Odszkodowanie tak zwane rujnujące mogłoby pozbawić Warzechę ostatniego, że się tak wyrażę, warsztatu pracy. Jak już nawet nie w brukowcach, to do cholery gdzie!??
    • jenisiej Ja się nie znam na medycynie... 16.06.11, 00:04
      ...ani na polityce, czy dziennikarskiej etyce - to nie moje śmoje-boje.

Ale znam się trochę z kilkoma pielęgniarkami - m.in. z tego szpitala (MSWiA) przy ul. Wołoskiej, dawniej Komarowa (albo odwrotnie, nie nadążam). Opinia tych Dam była jednoznaczna: dr G. był wybitnym fachowcem, i dżentelmenem - nigdy ich nie molestował wbrew ich woli (co też mu chyba zarzucano, o ile pamiętam). Jedna z tych Pań (świetna... pod każdym względem... ech...) asystowała przy niejednej operacji dr G.

Relata refero. Jak wspomniałem, na polityce się nie znam. Wolę pielęgniarki wink
    • xiazeluka "hienom sąd nie powinien popuścić" 16.06.11, 12:30
      No tak, lecz zamiast karać grzywną, powinien skierować na obserwację psychiatryczną - hieny całkiem serio twierdziły, że uwierzyły politykom...!
      • polski_francuz Popatrzmy globalnie 16.06.11, 19:43
        O ile dobrze rozumiem Ziobra stracil jakiegos bliskiego w wydziale pana doktora. Vendetta ma zatem charakter personalny.

Ale, jest niedopuszczalne, by takie hieny czy inne braly pieniadze tylko dlatego, ze ludzie chca zyc troche dluzej.

I tu widza dosadna slusznosc gnojenia tego pana. Polska powinna miec porzadna a nie mafijna sluzbe zdrowia.

PF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka