Dodaj do ulubionych

Wieści ze świata: facet w ciąży, czyli dwa w jedny

13.09.11, 08:16
m.

Był taki film ze Schwartzeneggerem, proroczy, jak się okazuje. Bo teraz rzecz dzieje się naprawdę. Facet w siódmym miesiącu. Mężczyzna, tak każe siebie nazywać, ma nawet bródkę.

https://www.ynetnews.com/PicServer2/13062011/3444451/shutterstock_73233928_a.jpg

A dzieciątko będzie miało - co? Ojcomatkę? Matkoojca? Szczuczanka pewnie wie, bo ja - ni cholery. Zwłaszcza że ten stwór jest żonaty z jakimś facetem - chyba gejem, czy co?

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4121286,00.html
<<“Everyone was in shock,” said a patient at the hospital who was in the emergency room when the man walked in. “He looked like a man in every way and insisted that medical staff address him as a male.”>>

Czytelnik artykułu wyznaje: "Właśnie się zrzygałem. I żadnych więcej komentarzy". Inny używa terminu "shim" (she+him), żeby toto jakoś określić.

No nic.
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: Wieści ze świata: facet w ciąży, czyli dwa w 13.09.11, 10:04
      No to czeka go nagroda wyznaczona przez Rockefelera (jezeli ja Yudki jeszcze nie przepili)!
    • polski_francuz To jest news! 13.09.11, 10:56
      Tak sie to konczy jak sie jada zbyt duzo zywnosci genetycznie modyfikowanej...

PF
      • wkkr Re: To jest news! 13.09.11, 11:25
        polski_francuz napisał:

> Tak sie to konczy jak sie jada zbyt duzo zywnosci genetycznie modyfikowanej...
        >
        > PF
        =====
        Ty to poważnie czy satyrycznie?
        • polski_francuz Satyra? 13.09.11, 11:32
          Jesli news cepka to prawda to ogarnia mnie raczej trwoga. Satyre to moge najwyzej na tego satyra DSK napisac.

Czujes sie dotkniety aluzja do OGMow?

PF
          • cepekolodziej Re: Satyra? 13.09.11, 11:55

> raczej trwoga

Przy braku rozróżnień i granic pojawiają się monstra. Twierdzące o sobie, że reprezentują normę.
    • melord Wieści ze świata GW...mozna spokojnie olac 13.09.11, 11:47
      gorsze bzdury oglasza jedynie CNN,Fox....GW jedynie nieudolnie kopiuje wyslugujac sie lojalnymi
      lecz niezbyt kumatymi,wrecz prymitywnymi pismakami
    • jaceq On nie jest w ciąży, 13.09.11, 12:36
      a fota jest strzelona po wypiciu 34 "piw". Marki "Buttweiser", jeśli się nie mylę.
      • cepekolodziej Re: On nie jest w ciąży, 13.09.11, 12:55

> "Buttweiser"

smile
        • melord Re: On nie jest w ciąży, 13.09.11, 13:54
          cepekolodziej napisał:

> > "Buttweiser"

jesli mowa o sikach uwazanych za piwo to "Great American Lager"??? zwa Budweiser
          • cepekolodziej Re: On nie jest w ciąży, 13.09.11, 13:57

No -
            • kalllka Re: On nie jest w ciąży, 13.09.11, 14:20
              , ze tam wstyd gdzie podaja jak krasc.
          • jaceq Re: On nie jest w ciąży, 13.09.11, 15:14
            melord napisał:

> jesli mowa o sikach uwazanych za piwo to "Great American Lager"??? zwa Budweiser

Kto zwie? Chyba tylko producent tej cieczy (Anheuser-Busch). "Budweiser" jest zastrzeżonym w UE znakiem towarowym zupełnie innego, czeskiego browaru Budějovický Budvar i Amerykanie mogą swoje ryżowe szczyny sprzedawać w Europie tylko pod nazwą "Bud" (co jak zaobserwowałem w Polsce jest łamane). Piwożłopy powszechnie nazywają ten amerykański płyn "Buttweiser" właśnie.
    • cepekolodziej Re: Wieści ze świata: facet w ciąży, czyli dwa w 13.09.11, 12:57
      > ten stwór jest żonaty z jakimś facetem

chyba mężaty?
    • wikul Re: Wieści ze świata: facet w ciąży, czyli dwa w 13.09.11, 18:30
      Nic nowego, kiedyś takie baba - dziwo z brodą obwożono po jarmarkach, pokazując za pieniądze.
    • cepekolodziej Gender Bender w GB czyli mamusia niszczy dziecko 13.09.11, 18:54

Dzieciaka mamusia zarzucała dziewczyńskimi zabawkami typu Barbie, itd. Pewnie nie pozwalała latać z chłopakami, bo jeszcze skrzywdzą. Teraz chłopak ma dziesięć lat i mamusia przekonała kogo trzeba, żeby mu pozwolono chodzić do szkoły jako dziewczynce.

<<Jak podaje DailyMail, matka planuje dalej wspierać swoje dziecko w tej trudnej przemianie. Od 12 roku życia Jackie zacznie przyjmować hormony, co będzie stanowiło pierwszy krok do całkowitej zmiany płci.>>

Ale losem dzieciaka nie zainteresowała się żadna organizacja opiekuńcza. Czytelniczka artykułu:

<<Angole z jednej strony chcą zabrać dzieci rodzicom bo są za grube ale kaleczenie dziecka i robienie z niego tranzystora już jest ok.>>

kobieta.dziennik.pl/dziecko/artykuly/355856,10-letni-chlopiec-po-wakacjach-wrocil-do-szkoly-jako-dziewczynka.html,1,2
      Mam taką wschodnią opowiastkę, może już przytaczałem, ale niech tam.

Kobita zaszła w ciążę, a tu umarł jej mąż. Kiedy urodziło się dziecko, przekonała akuszerkę, żeby wszędzie rozgłosiła, że urodziła sie dziewczynka. No i ubierała dzieciaka po dziewczyńsku, uczyła robót domowych, nauczyła nawet, jak po dziewczyńsku sikać. Kiedy ta Bela (bo tak nazywała matka tę swoja niby córkę) skończyła lat 16 uznano ją za największą piękność w okolicy, zakochał się w niej syn miejscowego ziemianina. I nic, że tylko z nią się ożeni, albo się zabije. Rada w radę, wyprawiono wesele. A tam jest taki zwyczaj, że pierwszą noc spędza z panną młodą siostra młodego. No i rana ta szwagierka wychodzi z sypialni, ledwie powłóczy nogami, pytają: co się stało? A ta, że w Belę pewnie wstąpił jakiś zły duch, bo co ona wyprawiała, to pojęcie przechodzi. Na to matka młodego - e tam, to ja się przekonam. I na drugi dzień rano to samo. Że zły duch. Na to ojciec: bzdury, żadnych złych duchów nie ma. I rano to samo, ledwie chodził. Wezwali egzorcystę. A ten kombinował, że przy okazji egzorcyzmu pobawi się trochę młodym ciałkiem. I kazał zamknąć okna, drzwi na kłódke, bic w gary, patelnie i w co się da, i pod żadnym pozorem nie otwierać, nawet gdyby było słychać przeraźliwe krzyki. I tak zrobiono. Ale zaraz potem to egzorcysta zaczął się drzeć wniebogłosy, że go gwałcą, ale nikt nie otwierał.

I tak się skończył ten transgenderyczny eksperyment. Co się potem z Belą stało, nie wiadomo. Ale ludziska się zaśmiewają, kiedy słuchają którejś z licznych wersji tej historyjki od wędrownych bajarzy.

Mam nadzieję, że Jackie wychędoży spokojnie wszystkie koleżanki. Jednak.
    • wikul Wieści ze świata: Obmacał dwa tysiące piersi ... 13.09.11, 19:08
      ... dla Władimira Putina.

deser.pl/deser/1,111857,10257138,Obmacal_az_DWA_TYSIACE_piersi__Dla_Wladimira_Putina_.html
      • cepekolodziej Re: Wieści ze świata: Obmacał dwa tysiące piersi 13.09.11, 19:13

Te, Wikul, psujesz wątek. Bo co ma Putin do faceta w ciąży?
        • wikul Re: Wieści ze świata: Obmacał dwa tysiące piersi 13.09.11, 19:32
          cepekolodziej napisał:

> Te, Wikul, psujesz wątek. Bo co ma Putin do faceta w ciąży?

Sorry, ale zafascynował mnie nie Putin a ta determinacja w obmacywaniu, a zmylił tytuł (Wieści ze świata) wątka.
    • marouder.again Cytat z "Konopielki" p. Redlinskiego... 14.09.11, 06:47
      ...z pamieci...w domu Kaziuka Bartosiewicza wieszczy dziad:
      "Chlop z chlopem spac bedzie, baba z babo! Krowy sie bendo zrebili, a kobyly cielili! Sodoma i gomora!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka