Gość: Ula IP: *.chello.pl 04.03.02, 23:40 a co Ty zrobiles dla swego Kosciola aby stal sie lepszy ??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixi13 Re: a co Ty zrobiles...... 04.03.02, 23:44 Gość portalu: Ula napisał(a): > a co Ty zrobiles dla swego Kosciola aby stal sie lepszy ??????? Przestałem tam chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao a ja też tam przestałem chodzić! ... :)) IP: *.net.bialystok.pl 05.03.02, 00:15 dixi13 napisał(a): > Gość portalu: Ula napisał(a): > > > a co Ty zrobiles dla swego Kosciola aby stal sie lepszy ??????? > > Przestałem tam chodzić > bo idee sprawiedliwości społecznej w wykonaniu pewnych nieprzemakalnych kapitalistycznych wyzyskiwaczy są zbyt mao idące i dlatego tak czekam na prawdziwych demokratów centralistycznych w których rady robotniczo-moralne bedą chodzic po domach i sprawdzać co kto je i za CO! a przed wspólnymi "Żonami- Cywilnymi" ( na zmiane taki zabobon ) bedziemy głosować i oceniać sumienia sąsiada włączając w to kamienowanie za kradzież alfa i betu oraz nadużywanie grzechu patentu koła! o myciu rąk inną razą a już było o Mao włos powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
dixi13 Re: a ja też tam przestałem chodzić! ... :)) 05.03.02, 00:29 Gość portalu: Mao napisał(a): > dixi13 napisał(a): > > > Gość portalu: Ula napisał(a): > > > > > a co Ty zrobiles dla swego Kosciola aby stal sie lepszy ??????? > > > > Przestałem tam chodzić > > > > bo idee sprawiedliwości społecznej w wykonaniu pewnych nieprzemakalnych > kapitalistycznych wyzyskiwaczy są zbyt mao idące i dlatego tak czekam na > prawdziwych demokratów centralistycznych w których rady robotniczo-moralne bedą > > chodzic po domach i sprawdzać co kto je i za CO! a przed wspólnymi "Żonami- > Cywilnymi" ( na zmiane taki zabobon ) bedziemy głosować i oceniać sumienia > sąsiada włączając w to kamienowanie za kradzież alfa i betu oraz nadużywanie > grzechu patentu koła! o myciu rąk inną razą a już było o Mao włos powiedziane ---------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- Włanczam sie. Byłem w ORMO to sie nadam. wezme szfagra my tam byli razem w tem Ormo. Ale ten alfa i bet to nie my. z pozdrowieniem czekista Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a co Ty zrobiles...... 04.03.02, 23:45 mnie nie było wtedy w pracy/szkole oto oryginalne zwolnienie lekarskie nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek A co Ty zrobiles...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 00:40 ..... dla realizacji planu? (Byl kiedys taki plakat propagandowy) Odpowiedz Link Zgłoś
gruppe_n Re: a co Ty zrobiles...... 05.03.02, 16:05 .. jeszcze nic nie zrobilem..... Odpowiedz Link Zgłoś