Dodaj do ulubionych

Huebner: nie milczeć 13 czerwca

IP: 213.17.204.* 08.06.04, 13:49
PANI MINISTER, TAKA "GŁOŚNA" W POLSCE
A w czasie negocjacji tylko głową potakiwała i zgadzał sie na wszystko.
Efekt taki, ze warunki przyjęcia do UE fatalne, a negocjatorzy nie wiedzą co
wynegocjowali (albo się nie przeznają) i co rusz wychodzą "kwiatki"
Brawo!! hahahahaha!!! Pani Minister
Obserwuj wątek
    • Gość: triarius Huebner: nie milczeć 13 czerwca IP: *.netten.pl 08.06.04, 13:52
      Faktycznie, zdanie tego babsztyla skłoni mnie do wygłupiania się w tych
      kolaboranckich wyborach. Nie głosowałem za komucha i nie będę tego robił w
      tym nowym paskudnym biurokratycznym imperium. (UE zaczyna tam, gdzie CCCP
      kończył, już nawet załatwili Nokię. Jednak wcale nie ma gwaracji, że nie
      przejdzie, choć w innej kolejności, innych stadiów zaprezentowanych przez
      CCCP.) UE to s y f !
    • indris Zgoda: nie milczeć 08.06.04, 13:59
      Ale wyciąć WSZYSTKICH, którzy popierali lub popierają iracką awanturę. W ten
      sposób można pokazać Europie, że Kwas NIE reprezentował Polski, i że Polacy nie
      chcą, żeby z ich państwa robić międzynarodowego zbója, albo pachołka zbója.
      • Gość: zib Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 08.06.04, 15:05
        Nie ma żadnego powodu żeby ktoś kto odrobinę się szanuje brał udział w farsie
        nazywanej u nas "wolnymi demokratycznymi wyborami", chyba że :
        1.Nastąpi zmiana konstytucji i poseł będzie reprezentował wyborców którzy go
        wybrali, a nie NARÓD-czyli nikogo.
        2.Nastąpi zmiana ordynacji wyborczej-tylko takie zasady gdy głosować
        będziemy na konkretną osobę, a nie jakąkolwiek listę.
        3.W ordynacji zostaną zawarte racjonalne zasady odwołania elekta przez jego
        elektorat.
        Niestety dziiaj nie ma organizacji,która próbowała by zrobić coś aby w Polsce
        rzeczywiście była demokracja.
        • Gość: Puchatek Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.crowley.pl 08.06.04, 15:13
          OK. panowie, nikt Was nie zmusza. Siedźcie na tyłkach w domku, niech inni
          wybierają za Was. Jak słyszę te głupoty, które tu wygadujecie, to nawet się
          cieszę, że nie będziecie głosować.
          smile
          • snajper55 Re: Zgoda: nie milczeć 08.06.04, 15:47
            Gość portalu: Puchatek napisał(a):

> OK. panowie, nikt Was nie zmusza. Siedźcie na tyłkach w domku, niech inni
            > wybierają za Was. Jak słyszę te głupoty, które tu wygadujecie, to nawet się
            > cieszę, że nie będziecie głosować.
            > smile

Hasło na wybory do PE: Nie ilość, ale jakość. Eurofobi proszeni są o zostanie w
            domach. wink)

S.
            • Gość: zib Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 08.06.04, 18:45
              Od 15-tu lat wybieramy zasadę mniejszego zła, a co mamy(?),sami
              widzicie.Elitkom politecznym trzeba powiedzić nie,postawić nasze warunki, nie
              zgodzić się na graną przez nich farsę pt.DEMOKRACJA; bo gdzie były za leszka m.
              jej podstawowe zasady np.rozdział trójwładzy.Pierwszym krokiem powinien być
              całkowity bojkot wszelkich wyborów, a ci którzy namawiają do wyborów niech
              pomyślą czy robią to z pozycji
              kwasa,millera,piskorskiego,giertycha,najmądrzejszego z mądrych
              gieremka,leppera,ci ludzie mają zajmują tak różne pozycje ale zawsze będzie
              łączyć ich jedno-będą robić wszystko aby namówić nas do legitymizowania ich
              istnienia.Nie pamiętacie już że miller jeszcze w marcu powoływał się na
              wynik "demokratycznych wyborów",nawet nie na swoich wyborców tylko na sam fakt
              że wybory się odbyły.ciekawe na której liście jest puchatek
        • Gość: Jakub Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.oc.oc.cox.net 08.06.04, 15:51
          ZIB - jestem z Toba. Farsa "wyborcza" jaka nam funduja przy pomocy zalganej
          ordynacji, to wystarczajacy powod do wstrzymania sie od udzialu. Znow
          wybierzemy tych, ktorych nie chcielismy i po ogloszeniu wynikow okaze sie, ze
          naszymi reprezentantami sa takie asy polskiej polityki, jak Jaskiernia,Dlugosz
          czy inny Piskorski. WSZYSTKO JASNE !!!!
          • snajper55 Re: Zgoda: nie milczeć 08.06.04, 16:12
            Gość portalu: Jakub napisał(a):

> ZIB - jestem z Toba. Farsa "wyborcza" jaka nam funduja przy pomocy zalganej
            > ordynacji, to wystarczajacy powod do wstrzymania sie od udzialu. Znow
            > wybierzemy tych, ktorych nie chcielismy i po ogloszeniu wynikow okaze sie, ze
            > naszymi reprezentantami sa takie asy polskiej polityki, jak Jaskiernia,Dlugosz
            > czy inny Piskorski. WSZYSTKO JASNE !!!!

Masz całkowitą rację, ordynacja jest załgana, PE nic nie może, a UE jest do
            dupy. ZOSTAŃ W DOMU !!! wink)

S.
            • Gość: Jakub Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.oc.oc.cox.net 08.06.04, 16:37
              Do Snajpera: Nie oburzaj sie, nie ma powodu. Moj post wywolal jednak reakcje a
              o to chodzilo. Tak samo jak Ty, mysle, ze nieobecni racji nie maja, ale...
              powiedz mi, jak to pogodzic z wlasnym sumieniem? Oddam glos, znowu na jakas tam
              partie ( a w kazdej az roi sie od jednorekich bandytow i innej swoloczy!) a po
              wyborach okaze sie, ze wybrano za mnie.Co lepsze? Glosowac i byc wystrychniety
              na dudka, czy dac sobie spokoj? Jedno i drugie zle, pewnie sie ze mna zgodzisz
              w koncu? Wiec jak? CO ROBIC?
              • snajper55 Re: Zgoda: nie milczeć 08.06.04, 16:56
                Gość portalu: Jakub napisał(a):

> Do Snajpera: Nie oburzaj sie, nie ma powodu. Moj post wywolal jednak reakcje a
                > o to chodzilo. Tak samo jak Ty, mysle, ze nieobecni racji nie maja, ale...
                > powiedz mi, jak to pogodzic z wlasnym sumieniem? Oddam glos, znowu na jakas
                > tam partie ( a w kazdej az roi sie od jednorekich bandytow i innej swoloczy!)

Zawsze, w ostateczności, można się kierować zasadą mniejszego zła.

> a po wyborach okaze sie, ze wybrano za mnie.

No nie. Nikt za Ciebie wybierać nie będzie. To czy i kogo wybierzesz,
                decydujesz Ty. A że Twój kandydat może nie przejść, to już całkiem inna sprawa.

> Co lepsze? Glosowac i byc wystrychniety na dudka, czy dac sobie spokoj? Jedno
                > i drugie zle, pewnie sie ze mna zgodzisz w koncu? Wiec jak? CO ROBIC?

Nie rozumiem, dlaczego masz być wystrychnięty na dudka. Jakie są zasady
                głosowań wszyscy wiemy. Takie, jakie zostały przegłosowane. wink Wybory odbywają
                się zgodnie z tymi regułami i każdego głos waży tyle samo. No, poza głosami
                tych, co głosu nie oddadzą. wink) Tych głosy są zmarnowane. A mogliby właśnie
                oni o kandydatach decydować. Gdyż powiedzmy, że od głosu wstrzyma się 60%. Toż
                jest to decydyjąca większość ! Toż oni mogli zdecydować o wyniku wyborów ! Ale
                nie poszli.

S.
                • Gość: Jakub Re: Zgoda: nie milczeć IP: *.oc.oc.cox.net 08.06.04, 17:18
                  Ujales i rozbroiles mnie zupelnie jednym (dalej juz nie czytalem),cytuje:
                  > Zawsze, w ostateczności, można się kierować zasadą mniejszego zła.

Cos pieknego! Jak wiele razy w naszej najnowszej historii znowu mam (wg Ciebie)
                  ten sam wybor: wybrac miedzy gownem a blotem. Myslalem, ze serio cos mi
                  doradzisz, ale za taka rade to ja juz dziekuje.
    • Gość: JAC Głosowanie na eurorealistów jest obowiązkiem IP: 213.17.204.* 08.06.04, 16:13
      Zarty, żartami, ale jednak głosujmy.
      Nie pozwólmy wygrać Eurooszołomom.
      Nie mogą nas reprezentować w PE jacys jednoręcy Jaskiernie, czy mostowi
      Piskorscy
      Głosowanie na eurorealistów jest obowiązkiem każdego uczciwego POLAKA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka