Dodaj do ulubionych

Polska krytykowana podczas parady gejów

• a.adas Aktywisci gejowscy do Iraku!!! 27.06.04, 12:22
      Aktywiści gejowscy ruszajcie na dziewicze tereny Bliskiego Wschodu! Walczcie o
      prawa uciśnionych kulturowo i światopoglądowo muzułman o odmiennej orientacji
      seksualnej. Lesbijki i Geje, Panie i Panowie, czas rozpocząć nowy Front w
      Wojnie o Tolerancję Seksualną. Poza tym cóż to za splendor - będziecie
      pionierami Zachodniej Cywilizacji. Może nawet trafi się okazja do zostanie
      męczennikiem? Każdy ruch potrzebuje swoich "świętych"!

Cytuję sam siebie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12938289&a=12939301
      bo mam dosyć narzekania na rzekomą nietolerancję w Polsce. Nie, geje pokazujący
      się w telewizji, żądają poklasku za swą orientację, a nie zrozumienia czy też
      akceptacji. Z tym, że ich orientacja jest ich jedenym sposobem na zrobienie
      kariery, dzięki niej ktoś o nich mówi. Sami (nie)świadomie wpadają w pułapkę
      ludzkiej seksualności, tak jakby to ona miała największy wpływ na życie
      społeczne czy też karierę. Choc w ich mniemaniu to pewnie seksualnosć decyduje
      o wszystkim, inteligencji chciażby.

• Gość: Europejczyk Idee fix na punkcie wlasnej seksualnosci Kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:30
        Zajmij się swoją seksualnośćią,ba coś nie tak!!
        • Gość: adas No pewnie IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 27.06.04, 12:36
          Jestem w cieżkeij depresji, mam fobię społeczną, co tam jeszcze było, zespół
          natręctw i jeszcze kilka (schizofrenia?, autyzm???). A dzięki Tobie wiem także
          jestem rozchwiany seksualnie, chlip, Panie doktorze. Tu już chyba psycholog nie
          wystarczy?, w imię tolerancji dla inności wysyłaj mnie do psychiatryka...

A zostawiając siebie na boku:
          Poparł byś pomysł zorganizowania w Warszawie Parady Hetero?

• Gość: Europejczyk myslę ze kulturalna wymiana poglądów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:42
            Dobrze robi na "psyche" ,moją też
    • Gość: Slaw Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.toya.net.pl 27.06.04, 12:22
      W pelni popieram przedmowce.
      Jesli jestes chory - powinienes iść do lekarza, a nie obnosić się ze swoim
      dziwactwem i namawiac innych do tej samej choroby oraz demonstrowac swoje
      zboczenie podczas ulicznych parad. Czy cielibyśmy oglądać na ulicy paradę
      chorych na gróźlicę i namawiających innych : 'Bądźcie tacy jak my, chodźcie z
      nami" ??

Demokracja polega także na tym, abym nie był zmuszany do oglądania zboczeńców
      na głownych ulicach miast.

Brawo Prezydent Kaczyński! Trzeba nam więcej ludz, którzy są zdecydowani i
      normalni i obdarzeni pewną dozą moralności.
    • Gość: Katolik Polski PRAWA DEMOKRACJII IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:27
      Kolejny juz raz musze powtorzyc znaczenie slowa demokracja.Demokracja
      to jest dyktatura wiekszosci.Polskie spoleczenstwo,moralnie zdrowe, wychowane
      na nauce Chrystusa jest przeciwne w 90% wszelkim zboczeniom.
      Zamknijcie wiec mordy i paradujcie sobie w toaletach publicznych.
      • Gość: demokrata Re: PRAWA DEMOKRACJII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:31
        Swiety Panie! I mowisz, ze polskie spoleczenstwo jest zdrowe??? Spojrz w
        lustro, poczytaj swoje posty... toz to straszna choroba to twoje myslenie! I ty
        jako "katolik" masz cos do powiedzenia o demokracji??? Przeciez wy nie
        jestescie w stanie zrozumiec tego pojecia! Ale zyj sobie spokojnie i niech cie
        Bog prowadzi, kimkolwiek by nie byl... Amen
      • patrycja21 Re: PRAWA DEMOKRACJII 27.06.04, 12:33
        Nie mój drogi, chyba definicje demokracji przechwyciłeś od przedwojennych
        endeków, którym to blizej było hitlerowców, niz do demokratów.
        Słownictwo którego używsz, tylko to potwierdza. Za prawdę prawdziwy z Ciebie
        katol.
        • Gość: pol Re: PRAWA DEMOKRACJII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:34
          Hehehehe, ten facet bredzi tutaj juz od dluzszego czasu - ale to zabawne, nie
          uwazasz? Pozdrawiam
        • Gość: Europejczyk Droga Patrycjo! to prowokator !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:38
          Szkoda czasu,on jest prymitywnym rydzykowym prowokatorem!!
          • patrycja21 Re: Droga Patrycjo! to prowokator !! 27.06.04, 12:52
            Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> Szkoda czasu,on jest prymitywnym rydzykowym prowokatorem!!
            Ja zaraz wogole opuszczam to forum , dziwi mnie tylko ze tylu Prawdziwych
            Polaków, nie zboczeńców tu siedzi, zamiast leżec plackiem w kosciele i wznosic
            błagania do najwyższego, aby zesłał jasne pioruny na Robert Biedronia,
            Gadzinowskiego, etc i innych dewiantów,
            • Gość: Gabrysia Re: Kulturalna Patrycjo. Jeżeli pasuje do Ciebie IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:07
              jakiekolwiek określenie to "hipokrytka"
              • patrycja21 Re: Kulturalna Patrycjo. Jeżeli pasuje do Ciebie 27.06.04, 13:10
                A czym niby się ta hipokryzja objawia u mnie?
                • Gość: Gabrysia Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:27
                  wytłumaczyłaś. Niby tolerancja dla wszystkich i wszystiego ale precz z "tymi i
                  tymi".
                  • Gość: hehe Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:31
                    bo ta Patrycja jest tolerancyjna inmaczej, he,he,he
                  • patrycja21 Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już 27.06.04, 13:32
                    Nikogo nie wypędzam, nie przypominam sobie, abym kogoś wysyłała precz. Jedynie
                    dochodziło do jakiś odwzajemnionych razów w stosunku do ludzi prostych i
                    niekoniecznie szlachetnych.
                    Za to hipokryzje dostrzegam w Twoim działaniu, jako że osoba powołująca się na
                    nauke Chrystusa powinna miłować bliźnich. A póki co, wzrasta w Tobie furia i z
                    każda chwilą wiekszy i większy jad wypływa Ci z klawiatury na ekran komputera
                    • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, napisz gdzie i kiedy o tym pisałam? IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:42
                      Bo to co piszesz to już tzw. objaw wytwórczy a to w psychiatrii źle rokuje.
                      • patrycja21 Re: Patrycjo, napisz gdzie i kiedy o tym pisałam? 28.06.04, 08:49
                        "raczej więcej miłości, jak terroru"
                        - w takim razie albo sa tu dwie Gabrysie, albo masz rozdwojenie jaźni
                  • kaka_da_parada Do sfrustrowanej Gabrysi 27.06.04, 13:37
                    Gabrysiu droga!

Skoro spędziłaś wczorajszy wieczór sobotni samotnie, przed komputerem, to
                    musisz być nieźlwe sfrustrowana - tylko ty, samotna. Ale zrozum, że występując
                    przeciwko gejom nie spowodujesz, że któryś z nich "ozdrowieje" i będzie chciał
                    ciebie przelecieć w sobotni wieczór. Zajmij się więc swoją dupą!

• Gość: Gabrysia Re: Póki co to kultury życzę. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:49
                      Dyskutując z wami myślę, że nauczę choć w znikomym promilu, że anonimwość to
                      nie znaczy chamstwo. Odmienny wariant seksualny myślę, że też nie powinien mieć
                      synonim "cham".
                      • kaka_da_parada Re: o i w niedziele nikt ciebie nie chce! 27.06.04, 13:57
                        Dobrze ci radzę, zajmij się swoimi problemami, a nie wkrzaniaj się w cudze
                        problemy, bo sama masz ich widocznie b. dużo.
                      • kaka_da_parada precz z nudą 27.06.04, 14:03
                        Wolę już gejów z ich paradami, niż takie sfrustrowane osoby jak ty. Gdyby
                        wszyscy byli jak ty, to nikt by się nie bawił w soboty wieczorem, nikt by nie
                        chodził do restauracji albo do kawiarni w niedzielę po południu. Wszyscy
                        siedzieliby tylko samotnie w swoich nudnych mieszkankach przed komputerami albo
                        w oknach i ziali nienawiścią do wszystkiego. Radość życia to dla takich jak ty
                        obce słowo.
                        • Gość: AGNIESZKA 23 Re: precz z nudą! FAJOWO JEST IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:25
                          Radosc z zycia przejawiajaca sie byciem gejem lub lesbijka jakos slabiutko do
                          mnie przemawia, nie wiem czy taka bylabym uradowana gdybym byla lesbijka ? Co
                          ty pleciesz? a jesli w sobote wieczorem czy do kawiarni to trzeba byc do tego
                          lesbijka ? Normalnie nie mozna?
                          • kaka_da_parada Re: precz z nudą! FAJOWO JEST 27.06.04, 14:29
                            Oczywiście, nie chodziło mi o to, że tylko geje i lesbijki mogą być radośni -
                            to oczywista bzdura. Mój komentarz odnosił się tylko i wyłącznie do biednej
                            Gabrysi, która nie ma nic lepszego do roboty, tylko siedzieć w sobotę wieczór i
                            dzisiejsze południe w internecie - spójrz ile komentarzy umieściła!
                        • Gość: Gabrysia Re: precz z nudą, którą Ty reprezentujesz "kaka". IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:34
                      • kaka_da_parada a teraz się zastrzel! 27.06.04, 14:07
                        lub uprzątnij swoje zwłoki ze świata w inny sposób. Chyba masz już dosyć
                        samotności, nienawiści, która cię rozsadza, nudy i głupoty.
                        • Gość: Gabrysia Re:"kaka" Twoja szczerość zieje pustką. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:39
                          Co za pesymizm. Może objaw depresji. Ciesz się życiem "kaka" i nie wciskaj
                          swego wnętrza komuś innemu.
        • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:42
          słownika uspółczesna inteligencja korzystała.
          • patrycja21 Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego 27.06.04, 12:49
            Słownik wspolczesny jezyka polskiego - własnie sprawdziłam, a oznacza to badz
            pogardliwie o fundametaliście katolickim. Nie jestem pewna, ale termin chyba
            wylansował kilka lat temu Piotr Gadzinowski
            • Gość: katofan Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:53
              nalezy wlasciwe dac rzeczy slowo.... i dano
            • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:02
              wsółczesną inteligentną osobę przystało. Masz rację, dla takich jak Ty
              słonictwo tego redaktora jest wspaniałym źródłem. Trzymaj tak dalej.
              • patrycja21 Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na 27.06.04, 13:09
                Gość portalu: Gabrysia napisał(a):

> wsółczesną inteligentną osobę przystało. Masz rację, dla takich jak Ty
                > słonictwo tego redaktora jest wspaniałym źródłem. Trzymaj tak dalej.

Nie będę ukrywac, że jest dla mnie wzorcem parenetycznym w wielu sprawach
                • Gość: filolog slowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17
                  Przeciez to sa piekne i wyraziste slowa: katoland, kwity, telewizornia, katol,
                  slowo czarne, papaland, kuriewni, rydzyjko, pisuary, uwole ... co za
                  inwencja... ja im gratuluje , sa swietni w te klocki
                • Gość: filolog Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17
                  no i... fluorescencje ! he,he,he... bjutiful!
                • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, jeżeli Gadzinowsk jest Pani mentorem IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:37
                  to gratuluję. Jest to symptom "Morbus urbanica". Współczuję.
    • Gość: who_the Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:36
      to forum jest najlepszym dowodem powszechnosci homofobii i nietolerancji w ogole, polskiej zasciankowosci i obskuranckiego wplywu tzw "wartosci tradycyjnych" propagowanych przez kosciol. duzo wody uplynie w wisie, zanim zakomplexiona wataha hipokrytow zacznie zwracac uwage na siebie, wlasne majtki, wlasne problemy i wlasne sprawy. nie daj bog wyrozniac sie w tym kraju, bigoci tylko czekaja zeby zadziobac "odmiencow". moze by tak reanimowac stosy?
    • Gość: abhaod Wyslac ich do talibanow IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 12:39
      • Gość: katofan Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:41
        Ich? To znaczy tych katolikow - powiadasz? Na szkolenie? Popieram.
        • Gość: abhaod Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 12:49
          z mojego doswiadczenia homos to najwieksi klamcy, z talibanami by sie dogadali
          • Gość: katofan Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:52
            chciales powiedziec... katolicy by sie z nimi dogadali??? hem,he,he
            • Gość: BRAWO_KACZYŃSKI NIEMIECCY GEJE KRYTYKUJĄ KACZYŃSKIEGO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:58
              Nareszcie mamy Prezydenta na poziomie. Proszę, nawet niemieccy geje go krytykuja.
              Nie może być lepszej rekomendacji dla Kaczyńskiego!
    • Gość: normalny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.lodz.mm.pl 27.06.04, 12:40
      A co Ci to przeszkadza czy oni biją ludzi na ulicach mordują i kradną ?
      Po co się ich czepiać. Uszanujmy ich inność tak jak oni szanują
      naszą.Manifestować ma prawo każdy, dlaczego im na to nie pozwolono pomimo
      interwencji sądowej.To nasza narodowa specjalność " T O L E R A N C J A "
      ale pod warunkiem,że nie jesteś gejem, lesbijką, prawosławnym,jechowym lub
      żydem.
      Chyba nie o to chodzi.
      • Gość: wolny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:43
        No tak, ale oni tego nie zrozumieja - ci nasi "prawdziwi Polacy-katlicy",
        prozno gadac
      • Gość: Gabrysiu Re: Normalny, a na czym polega tolerancja IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:48
        naszej (normalnych) inności. Chyba Sam przyznasz żeś nielogicznie napisał.
    • Gość: Katolik Polski DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:47
      Starozytni Grecy wymyslili demokracje i sie do niej stosowali.
      W przeciwienstwie do was chore umysly,ktorzy nie potraficie jej respektowac.
      Jedynym waszym celem jest podwazanie zasad demokracji nie mowiac juz
      o podwazaniu zasad i przykazan Bozych i spolecznych.
      • Gość: demokrata Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:50
        blebleblebleble.... w straozytnej Grecji ludem nazywano tylko wolnych ludzi
        (czytaj oligarchow)
      • wari Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW 27.06.04, 12:55
        Zastosujmy więc "grecką demokrację". Tam każdy młody chłopak miał swojego
        dorosłego opiekuna, z którym mógł również uprawiać seks. Do pewnego wieku było
        to nawet mile widziane. Potem młodzieńcy żyli już z kobietami (oczywiście ci
        hetero) - to zresztą kolejny dowód (chociaż po co udowadzniać coś co od dawna
        wiadomo), że nawet seks homo w wieku młodzieńczym nie wpływa na orientację,
        która jest w głowie a nie w dupie jak się niektórym wydaje.
        • Gość: abhaod Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 12:58
          legendy "wolnosc, rownosc, braterstwo"
      • wari Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW 27.06.04, 12:58
        Gość portalu: Katolik Polski napisał(a):

> Starozytni Grecy wymyslili demokracje i sie do niej stosowali.
        > W przeciwienstwie do was chore umysly,ktorzy nie potraficie jej respektowac.
        > Jedynym waszym celem jest podwazanie zasad demokracji nie mowiac juz
        > o podwazaniu zasad i przykazan Bozych i spolecznych.

O ile dobrze pamiętam Polska nie jest krajem wyznaniowym, przynajmniej
        deklaratywnie. Nie wiem więc co do tego mają jakieś przykazania i zasady
        (wymyślone zresztą przez ludzi, a nie Boga).
        • Gość: katofan Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:01
          No tak ale zaden katol tegi nie jest w stanie zrozumiec! Dla niego demokracja =
          fanatyzm dogmatyczny
    • Gość: k.k;'j;j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:56
      W dzisiejszych czasach to Ty jesteś nienormalny
    • Gość: mest Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.04, 13:02
      tak, niech siedza cicho. i wybudowac im oboz koncentracyjny i niech skurwiele
      zgnija, tak? jestes czlowieku bez sensu a mieszkasz w kraju o bardzo silnych
      tradycjach wyzwolenczych. ty lysy polglowku albo katolicki zakompleksiencu! z
      przykroscia stwierdzam, ze mowisz glowem wiekszosci tego biednego panstwa,
      ktore jeszcze niestaty musi jeszcze podrosnac... auf wiedersehen!
    • Gość: Katolik Polski TYLKO KOBIETA I MEZCZYZNA TWORZA RODZINE IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:09
      Takie jest prawo od zarania dziejow.Rodzina jest podstawowa komorka
      spoleczenstwa.Kto to neguje odrzuca spoleczenstwo.Zadaniem malzenstwa
      jest wychowanie potomstwa.Jest to zadanie spoleczne.Chociazby ze wzgledu
      na emerytury.Sluby homoseksualne prowadza do rozpadu spoleczenstwa.
      To sa egoisci zaprogramowani na seks.Spoleczenstwo ich nie obchodzi.
      • Gość: katofan Re: TYLKO KOBIETA I MEZCZYZNA.. plodza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:11
        Takie jak ty... na pewno nie.. he,he,he
    • Gość: abhaod Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 13:09
      AIDS do RPA
      • Gość: ahmed Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:12
        ksieza na ksiezyc!
      • wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 23:57
        Akurat RPA jest jedynym krajem Afryki w którym geje mogą rejestrować swoje
        związki partnerskie, a AIDS jest tam już wystarczającym problemem, zwłaszcza
        dla heteryków.
        • Gość: abhaod Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.a.pppool.de 28.06.04, 17:45
          poza szukaniem diamentow i rabowaniem bliznich musza miec jakies zajecie
    • Gość: Agnieszka Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:10
      To okropne ze gejom i lesbijkom daja prawa zawarcia zwiazku TO WYPACZENIE moze
      jeszcze zacznal dzieci adoptowac i je wychowywac TYLKO CIEKAWE W JAKIEJ
      ORIENTACJI SEKSUALNEJ FUJJJJJJJJJJJ TO OBRZYDLIWE W TYM WYPADKU GROZI NAM
      SODOMIA . To choroba i powinno sie ja leczyc a nie tworzyc z tego norme . Boze
      swiat upadl na pysk. Nie mam nic przciwko gejom i lesb. ale bez przesady zeby
      mi paradowali nago przed oknem to juz troszeczke przekracza moja granice
      tolerancji. DO LEKARZA A NIE DO URZEDU STANU CYWILNEGO LUDZIE .
      Polska jest krajem katolickim Wstyd gdyby tez poddala sie tym niemoralnym
      przywilejom. Boze daj by sie tak nie stalo. FEEEEEE
      Aga 23
      • Gość: europejczyk Biedna Agusia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:14
        lukgktudc
        • Gość: norma Ty! Europejczyk wypie....laj z Polski! IP: 202.133.200.* 27.06.04, 13:19
          POLSKA WOLNA OD PEDAŁÓW I ZGNILIZNY SPEDALONEJ EUROPY!
          • Gość: hehe i slowo stalo sie cialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:20
            no i mowilem, ze glupote palniesz! stalo sie... he,he,he
          • Gość: Europejczyk Oto slowo************ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:53
            Katolika!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Aga 23 Re: Biedna Agusia!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:03
          NIE to Ty jestes biedny daje slowo . Szkoda mi Ciebie moze tak do lekarza jutro
          skoro swit, na pewno by pomoglo
      • Gość: norma TAK WYGLĄDA SPEDALONA EUROPA - ZGNIŁY ZACHÓD IP: 202.133.200.* 27.06.04, 13:15
        nie ma sensu więcej nic pisać...
        • Gość: hehe Re: TAK WYGLĄDA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:19
          niema, nie ma... nie pisz, bardzo Cie prosze bo jakas glupote palniesz smile
      • wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 13:33
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> To okropne ze gejom i lesbijkom daja prawa zawarcia zwiazku TO WYPACZENIE
        moze
        > jeszcze zacznal dzieci adoptowac i je wychowywac TYLKO CIEKAWE W JAKIEJ
        > ORIENTACJI SEKSUALNEJ FUJJJJJJJJJJJ TO OBRZYDLIWE W TYM WYPADKU GROZI NAM
        > SODOMIA . To choroba i powinno sie ja leczyc a nie tworzyc z tego norme .
        Boze
        > swiat upadl na pysk. Nie mam nic przciwko gejom i lesb. ale bez przesady zeby
        > mi paradowali nago przed oknem to juz troszeczke przekracza moja granice
        > tolerancji. DO LEKARZA A NIE DO URZEDU STANU CYWILNEGO LUDZIE .
        > Polska jest krajem katolickim Wstyd gdyby tez poddala sie tym niemoralnym
        > przywilejom. Boze daj by sie tak nie stalo. FEEEEEE
        > Aga 23

Wielce szanowna /y Agnieszko. Homoseksualiści już od dawna wychowują dzieci.
        Robią to całkowicie legalnie w Szwecji czy Holandii, ale w innych krajach też.
        Czasem życie się tak układa, zresztą dla dwóch kobiet mieć dziecko to chyba nie
        jest wielki problem, jakiś samiec zawsze się znajdzie. "Niemoralne przywileje"
        tak mówić o podstawowych prawach człowieka nie jest ładnie, a już szczególnie
        nie jest to moralne. Dzieci nie wychowuje się "w orientacji homoseksualnej",
        wszak homoseksualiści rodzą się w heteroseksualnych rodzinach. Orientacji się
        nie nabywa, nie można też jej zmienić. Nie mówmy co dla kogo jest obrzydliwe bo
        dla każdego jest trochę co innego. Nie wiem też gdzie są te miliony
        paradujących gejów przed naszymi oknami. Proponuję opanowanie i zachowanie
        proporcji, w Polsce na razie dwóch trzymających sięza ręce facetów wzbudza
        agresję, a co dopiero mówić o nagich paradach. Tu tak nie będzie bo to smutny,
        szary kraj i każda zabawa poza festiwalem piosenki religijnej jest rozpustą i
        zagraża katolicyzmowi, a przynajmniej jego bigoteryjno-dogmatycznej odmianie
        jaka panuje w Polsce. Dla mnie niemoralna jest hipokryzja, a nie parady czy
        demonstracje.
        • Gość: wolny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:38
          Wiesz, chyba takie argumenty do Pan Agnieszek nie trafiaja... niestety. Polska
          to bardzo spolecznie zacofany kraj. To musi potrwac lata.. jesli nie
          dziesieciolecia...
        • Gość: Aga 23 Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary hehe IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:50
          wielce szanowny wari wszak to ogromnie smutne i przerazajace ze geje i lesbijki
          wychowuja dzieci . Dzieci powinny byc wychowywane w normalnej rodzinie tylko!
          wari napisał:

>Wielce szanowna Agnieszko. Homoseksualiści już od dawna wychowują dzieci.

> Robią to całkowicie legalnie w Szwecji czy Holandii, ale w innych krajach
          też.
          > Czasem życie się tak układa, zresztą dla dwóch kobiet mieć dziecko to chyba
          nie
          >
          > jest wielki problem, jakiś samiec zawsze się znajdzie. "Niemoralne
          przywileje"
          > tak mówić o podstawowych prawach człowieka nie jest ładnie, a już szczególnie
          > nie jest to moralne. Dzieci nie wychowuje się "w orientacji homoseksualnej",
          > wszak homoseksualiści rodzą się w heteroseksualnych rodzinach. Orientacji się
          > nie nabywa, nie można też jej zmienić. Nie mówmy co dla kogo jest obrzydliwe
          bo
          >
          > dla każdego jest trochę co innego. Nie wiem też gdzie są te miliony
          > paradujących gejów przed naszymi oknami. Proponuję opanowanie i zachowanie
          > proporcji, w Polsce na razie dwóch trzymających sięza ręce facetów wzbudza
          > agresję, a co dopiero mówić o nagich paradach. Tu tak nie będzie bo to
          smutny,
          > szary kraj i każda zabawa poza festiwalem piosenki religijnej jest rozpustą i
          > zagraża katolicyzmowi, a przynajmniej jego bigoteryjno-dogmatycznej odmianie
          > jaka panuje w Polsce. Dla mnie niemoralna jest hipokryzja, a nie parady czy
          > demonstracje.

I to takie fajne ze w Szwecji i Holandii paraduja pary homo jak chca i gzdie
          chca? ze sie obsciskuja i oblapiaja w kazdym pubie? Sluchaj bylam wiele razy w
          Szwecji jak i w Holandii i uwazam to za UPADEK MORALNOSCI .
          Wiesz jeszcze miliony nie paraduja ale jak sie pozwoli to mi powychodza z
          zakamarkow i dopiero meksyk sie zrobi wink Kurcze przeciez to nie do przyjecia .

TO JEST CHOROBA GLUCHY JESTES ? TO jest nienormalne i juz a ludzie to chca
          przyjac na porzadku dziennym tak jak maz z zona i dzieckiem na spacerki po
          deptaku to mi dwie kobiety sie beda oblapiac i dziecko wychowywac? Wiesz co
          jestem mloda nowoczesna dziewczyna ale nowoczesnosc nie polega na wypaczeniu
          zepsuciu i glupieniu.
          ps.biedna nie jestem dzieki Bogu , moge sie zrzucic na wizyty u psychiatry dla
          gejow i lesbijek , moze fundacje otworze.....pozdro
          My jestesmy w Polsce a nie w Szwecji czy w Holandii i nie obchodzi mnie ich
          gust czy smak....
          • Gość: hehe ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:55
            a moze przyjmiesz do wiadomosci, ze innych ludzi zupelnie nie obchodzi co ty
            sobie myslisz? Bez wzgledu na to jakie fundacje chcesz zakladac i czy one w
            ogole sa komus potrzebne. bo tylko tobie sie tak wydaje, ze sa potzrebne, ze
            kogos trzeba leczyc i tym podobne pierdoly. Kup sobie poszerzacz horyzontow -
            to drogo kosztuje ale skoro cie na wszystko stac... he,he,he
            • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:10
              Napisal:
              > a moze przyjmiesz do wiadomosci, ze innych ludzi zupelnie nie obchodzi co ty
              > sobie myslisz? Bez wzgledu na to jakie fundacje chcesz zakladac i czy one w
              > ogole sa komus potrzebne. bo tylko tobie sie tak wydaje, ze sa potzrebne, ze
              > kogos trzeba leczyc i tym podobne pierdoly. Kup sobie poszerzacz horyzontow -
              > to drogo kosztuje ale skoro cie na wszystko stac... he,he,he

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Poszerzacz ???? buahahahhaha oki kupie poszerzacz hmmmmm tylko pewnie nie ma u
              nas sklepow dla homoseksualistow- tam pewnie by sie znalazl jakis poszerzacz
              phihihihi.
              Poczytaj sobie troszeczke Biblii i zobaczysz ze o takich ludziach jest tam mowa
              i nie powinno byc zaskoczeniem ze podobne wybryki natury beda ale zeby to
              legalizowac , plissssssssss bez przesady, chce zyc i wychowywac dzieci w
              zdrowym i normalnym kraju i wszelkie wypaczenia powinno sie leczyc, a z ta
              fundacja to zqarcik wink nie dam ani Zlotoweczki buahahahaha
              pozdro
              • Gość: hehe Re: ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:24
                Okok, zycze powodzenia w TWOIM zyciu. Ale moze nie wtracaj sie do zycia innych
                bo to nie ladnie... pozdrawiam
                • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:33
                  Wiec wlasnie rowniez chodzi mi o to by geje i lesbijki nie paradowali jak im
                  sie che i nie niszczyli zycia normalnym ludziom, choroby trzeba leczyc a nie
                  poddawac sie ich rozwojowi i jeszcze dopingowac, alkoholik na odtruwanie ....
                  homoseksualista na....
                  pozdro
                  • Gość: AGA Re: ojojoj! NIE LADNIE? IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:34
                  • Gość: warmi Re: ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:39
                    KOBIETO OPANUJ SIE... CO TY GADASZ W TEJ SWOJEJ ZACIEKLOSCI... Bardzo wielu
                    ludzi toleruje, choc nie podziela, uliczne parady z dmonstracje katolikow z
                    tym,i wszystkimi procesjami, blokowaniem ulic czy tez dzwonami koscielnymi z
                    rana... i co? Wiec spoko, wyluzuj sie, szklanaka zimnej wody i mniej
                    zacieklosci bo zle wychowasz dzieci!!!
                    • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:48
                      Gość portalu: warmi napisał(a):

> KOBIETO OPANUJ SIE... CO TY GADASZ W TEJ SWOJEJ ZACIEKLOSCI... Bardzo wielu
                      > ludzi toleruje, choc nie podziela, uliczne parady z dmonstracje katolikow z
                      > tym,i wszystkimi procesjami, blokowaniem ulic czy tez dzwonami koscielnymi z
                      > rana... i co? Wiec spoko, wyluzuj sie, szklanaka zimnej wody i mniej
                      > zacieklosci bo zle wychowasz dzieci!!!

A Ty skad sie urwales??? hehehheheh prownujesz dzwony koscielne i procesje do
                      parady lesbijek z golym biustem i wymalowanych JAK GRUG QUIN gejow , Ty chyba
                      tez masz cosik nie tak z .....
                      Polska jest krajem katolickim i oby takim jak najdluzej pozostala dla naszego
                      dobra, od brudu tylko syfa mozna dostac nic dobrego nigdy to nie wnosi.
                      pozdrawiam
                      ps.opanowana jestem i to bardzo a wode pije wlasnie bo w ciazy trzeba duzo
                      pic wink
                  • matt.j Re: ojojoj! 28.06.04, 01:51
                    Czy jakiś gej czy lesbijka wlazi ci z butami do łóżka? Zdaje się, że ich to
                    jakoś szczególnie nie obchodzi. Może należałoby wykazać się rownież odrobiną
                    kultury i też się im nie wpychać do łóżka (nawet ze swoją chsześcijańską
                    wścipskością)

Nie paradowali tobie? Zapewniem cie, że dla ciebie nikt z nich nie paraduje.

"niszczyli zycia normalnym ludziom" a w jaki to sposób geje i lesbijki niszczą
                    życie normalnym rodzinom?
                • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:42
                  Nie ladnie Ty mowisz mi ze to nie ladnie?, ja Ci powiem ze to nie ladnie gdy
                  kobieta uprawia sex z druga kobieta, nie ladnie to gdy mezczyzna ma prawo
                  zawrzec zwiazek z dugim mezczyzna , nie ladnie ze tacy ludzie otrzymuja prawo
                  by wychowac dzieci , a juz bardzo nie ladnie ze niektorzy ludzie to akceptuja
                  to jest bardzo nie ladnie , bo ze ludzie sa chorzy to rozumiem byc moze ze i ja
                  ktoregos dnia zapadne na podobna chorobe ale zeby legalizowac wypaczenie i
                  jeszcze sie z nim tak obnoscic TO NA PRAWDE NIE LADNIE
                  pozdro
                  • matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 03:06
                    Droga AGNIESZKO to tak nie ładne manifestować swoją głupote. Twoja
                    manifestacjia obraża moje uczucia religijne.... to bardzo nieladnie z twojej
                    strony.

> ktoregos dnia zapadne na podobna chorobe
                    Na twoim miejscu to zapadłbym... się pod ziemie ze wstydu, że takie rzeczy
                    wypisujesz.
                    • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 10:50
                      Twoje uczucia religijne? a jakie uczucia? jaka religia? skoro tak piszesz to
                      powiem bez zastanowienia zaden chrzescijanin z Ciebie zaden Muzulmanin ani Zyd..
                      Kazdego chrzescijanina czy muzulmanina obowiazkiem jest negowac podobne
                      dewiacje, rozumiemy sie . nie ma ale... nie ma tolerancja, to zboczenie i juz,
                      to Ty i Tobie podobni obrazaja uczucia religijne bo jesli ich nie bronisz
                      stajesz na rowni z grzesznikiem.
                      Trzymaj sie cieplutko religijny czlowieku
                      A ja wscibska nie jestem to w moim kraju Geje i lesbijki beda probowali
                      wywalczyc to co w Szwecji i Holandii, kroczek po kroczku... na poczatek mala
                      parada tolerancji tak? NIE ja mowie NIE i kazdy wierzacy w Boga powinien
                      powiedziec NIE
                      • matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 13:23
                        Czy wg ciebie każdy wierzący Katolik powinien, na wzór i podobieństwo twoje,
                        używać imienia Boga jak papieru toaletowego? A przykazanie miłości bliźniego
                        rzucić w najciemniejszy kąt.
                        Twoje zakłamanie pochodzi od szatana, a imię twoje to OBŁUDA,
                        pseudokatoliczko.
                        SZATAN, mówię wam, opentał tą grzesznice, szatan!
                        • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 14:48
                          hehehehehe COSIK CI SIE POKIELBASILO .
                          A MOZE KRZESELKO CI PODSUNAC TO BEDZIESZ WYZSZY I LEPIEJ BEDZIE CIE SLYCHAC
                          MASZ ROZDWOJENIE JAZNI
                          • matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 18:46
                            Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a):

> hehehehehe COSIK CI SIE POKIELBASILO .
                            > A MOZE KRZESELKO CI PODSUNAC TO BEDZIESZ WYZSZY I LEPIEJ BEDZIE CIE SLYCHAC
                            > MASZ ROZDWOJENIE JAZNI

Przyznaje, że dziwnie przez ciebie przemawia szatan.
                            Do tego aż tak czujesz się 'niesłyszana', że dużymi literami
                            zaczęłaś pisać - biedactwo... pseudochrześcijańskie, nałożnica szatana w
                            ludzkiej postaci.
          • wari Re: Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary 28.06.04, 00:10
            Gość portalu: Aga 23 napisał(a):

> wielce szanowny wari wszak to ogromnie smutne i przerazajace ze geje i
            lesbijki
            >
            > wychowuja dzieci . Dzieci powinny byc wychowywane w normalnej rodzinie tylko!
            > wari napisał:
            >

Jakoś w tym miłującym dzieci kraju domy dziecka są wypełnione po brzegi.
            Dziecku nie jest potrzebna orientacja seksualna opiekunów (bo chyba nie sypiają
            z dziećmi) tylko miłość i opieka.

>
            > I to takie fajne ze w Szwecji i Holandii paraduja pary homo jak chca i gzdie
            > chca? ze sie obsciskuja i oblapiaja w kazdym pubie? Sluchaj bylam wiele razy
            w
            > Szwecji jak i w Holandii i uwazam to za UPADEK MORALNOSCI .

Jakiej moralności ? Jeżeli moralność ma polegać na nienawiści do ludzi i
            hipokryzji to cóż to za moralność ?
            A że się obściskują. Hetero też się obściskują i jeśli już to zakazać
            obściskiwania w ogóle, bez względu na orientację. jeżeli razi cię patrzenie jak
            inni wyrażają swoją miłość czy choćby ochotę na seks to już twoj problem.

> Wiesz jeszcze miliony nie paraduja ale jak sie pozwoli to mi powychodza z
            > zakamarkow i dopiero meksyk sie zrobi wink Kurcze przeciez to nie do
            przyjecia .

Nie, lepiej jak siedzą w ukryciu, biorą sobie kobiety za żony a potem podrywają
            innych facetów w parku czy w kiblu.Unieszczęśliwiają siebie, swoje żony i swoje
            dzieci. To jest model w którym Polska celuje. Tylko tak dalej.

>
            > TO JEST CHOROBA GLUCHY JESTES ? TO jest nienormalne i juz a ludzie to chca
            > przyjac na porzadku dziennym tak jak maz z zona i dzieckiem na spacerki po
            > deptaku to mi dwie kobiety sie beda oblapiac i dziecko wychowywac?

Brak argumentów najlepiej zastąpić krzykiem. Cieszę się, że poznałaś tę
            niezwykła prawdę odróżniania co normalne a co nie. Kilkadziesiąt lat życia,
            setki przeczytanych książek, wieloletnia praca naukowa i dalej taki jestem
            niewykształcony, że nie mogę powiedzieć co normalne a co nie. A tu tacy
            geniusze się trafiają. Zatrudnię cię u siebie w instytucie, będziesz mówić co
            jest normalne a co nie smile.

Wiesz co
            > jestem mloda nowoczesna dziewczyna ale nowoczesnosc nie polega na wypaczeniu
            > zepsuciu i glupieniu.

Mało oryginalne. tutaj się wszytskim wydaje, że są tolerancyjni i nowocześni.

> ps.biedna nie jestem dzieki Bogu , moge sie zrzucic na wizyty u psychiatry
            dla
            > gejow i lesbijek , moze fundacje otworze.....pozdro
            > My jestesmy w Polsce a nie w Szwecji czy w Holandii i nie obchodzi mnie ich
            > gust czy smak....

Mnie też obchodzi przede wszystkim los polskich gejów. Ci na Zachodzie jakoś
            sobie radzą.
            • Gość: AGNIESZKA 23 Re: Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:03
              > > wari napisał:
              > >
              >
              > Jakoś w tym miłującym dzieci kraju domy dziecka są wypełnione po brzegi.
              > Dziecku nie jest potrzebna orientacja seksualna opiekunów (bo chyba nie
              sypiają
              >
              > z dziećmi) tylko miłość i opieka.
              >

W domach dziecka sa dzieci z rodzin patologicznych, a dwoch gejow jako co maz i
              zona czy dwoch mezow czy jak... to jeszcze wieksza patologia, dzieci ktore sa w
              domach dziecka w wiekszosci zostaly zabrane od rodzicow z jakiegos powodu.
              Kilkadziesiąt lat życia,
              > setki przeczytanych książek, wieloletnia praca naukowa i dalej taki jestem
              > niewykształcony, że nie mogę powiedzieć co normalne a co nie. A tu tacy
              > geniusze się trafiają. Zatrudnię cię u siebie w instytucie, będziesz mówić co
              > jest normalne a co nie smile.

Ilosc przeczytanych ksiazek nie swiadczy jeszcze o Twojej wiedzy i o tym ze Ty
              bedziesz ustanawial co jest moralne a co nie,
              zamiast ton przeczytanych komiksow przeczytaj uwaznie Biblie i Koran a wtedy
              powiedz co wedlug Ciebie jest moralne.
              To Bog nakazawal jak ma wygladac model rodziny Kobieta+mezczyzna rozumiesz czy
              nie , a nie kobieta+ kobieta
              mezczyzna+mezczyzna Jest to wynaturzenie
              dziekuje bardzo,
              ps.zatrudniac mnie dzieki Bogu nie musisz
    • Gość: Krzych Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.adsl.highway.telekom.at 27.06.04, 13:27
      W wiedenskim ZOO zyly sobie dwa hetero bociany. Tak bociany !! Homoseksualizm
      jest zjawiskiem jak najbardziej naturalnym wystarczy popatrzyc na stadko malp.
      Jasne ze ludzie sobie pare rzeczy urozmaicili ale ksieza tez nie tylko "po
      bozemu" chedoza.
      Pozdrowienia dla myslacych a ciemnogrod do Kaczora.Ciekawe jak nie Rydzyk to
      Lepper albo taki sam od wewnatrz Kaczor.Ucieczka od wolnosci myslenia.
      • wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 13:41
        Gość portalu: Krzych napisał(a):

> W wiedenskim ZOO zyly sobie dwa hetero bociany. Tak bociany !! Homoseksualizm
        > jest zjawiskiem jak najbardziej naturalnym wystarczy popatrzyc na stadko malp.
        > Jasne ze ludzie sobie pare rzeczy urozmaicili ale ksieza tez nie tylko "po
        > bozemu" chedoza.
        > Pozdrowienia dla myslacych a ciemnogrod do Kaczora.Ciekawe jak nie Rydzyk to
        > Lepper albo taki sam od wewnatrz Kaczor.Ucieczka od wolnosci myslenia.

A propos Kaczora. Jednymi z pierwszych zwierząt u których badano homoseksualizm
        były kaczki. U nich stwierdzono, że orientacja powstaje w okresie życia
        płodowego oraz bezpośrednio po urodzeniu (wylęgu w tym przypadku). Dopiero
        wiele lat później potwierdzono to u ssaków. To taki off topic.
        • Gość: hehe Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:47
          to nie tak bardzo off topic... bo jak sa dwie kaczki blizniaczki to
          prawdopodobienstwo u tych ptakow jest... 50/50, hehehe, co jest do udowodnienia!
    • Gość: Andrzej z Fordonu Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.eu.org 27.06.04, 13:40
      Brawa dla prezydenta Warszawy pana Kaczyńskiego.Dziękujemy,że pan nie dopuscił
      bandzie alfonsów i pedałów do manifestowania swojej choroby.Tak choroby,która
      jak każda inna jest zarazliwa.Wszystkim pedałom i gejom i in. warto uświadomić
      i przypomnieć,że natura to samiec i samica.Tylko oni mogą mieć dzieci.Wtedy
      następuje rozój gatunku ludzkiego.Bez tego spotkania nie ma rozwoju
      ludzkości.Chcielibyście mieć dzieci ? Nic z tego.Taka jest natura ludzka,że
      musi być chłop i baba.Jeżeli jesteście tak bardzo chorzy i wam się mózg lasuje
      to się zamknijcie w czterech ścianach pomieszczenia i próbujcie.Może będziecie
      mieli potomka,jeśli nie,to za demoralizację istoty ludzkiej,musicie
      odpokutować,np.zamiatając ulice i autostrady Berliner ring.Na waszym czele z
      miotłą stanie burmistrz tego starego słowiańskiego miasta.
      • Gość: hehe Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:43
        ble ble ble, bum, bum, ble, ble, ble.. bum, bum. ble, ble...
      • kaka_da_parada Zastanów się nad sobą - tyle nienawiści w 27.06.04, 13:46
      • Gość: Europejczyk O Bydgoszcz !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:17
        Swoje "trzy grosze" w trącila,a propos, jak tam wasz nowy biskup??czy nad
        Fordonem swoja rekę też"Trzyma"
    • kaka_da_parada I dlatego Berlin jest światową metropolią 27.06.04, 13:54
      A Warszawa jest totalną wiochą z ponad milionową ludnością. Nie ma w Europie
      chyba drugiego tak dużego miasta, które byłoby takie niedorozwinięte. "Szanowny
      pan Kaczyński" dba o koty i interesuje się co ludzie robią ze swoimi dupami
      zamiast rozwijać to miasto. Co on zrobił - gdzie są jakiekolwiek większe
      projekty infrastrukturalne dla tej wiochy?
      • Gość: wawiak zascianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:57
        Niz nie zrobil i nic nie zrobi...no chance! Ci wszyscy politykierzy nie sa po
        to aby cos robic, sa po to aby TRWAC! A masz racje, Warszawa to spolecznie
        straaaaszne miasto - choc moje to jednak mi obce juz..
        • Gość: Europejczyk "Spieprzaj Dziadu" chce być prezydentem ,Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:20
          Stąd ta cala nagonka na Gejów,w Warszawie
          • kaka_da_parada Re: hihi prezydent z krawatem do pępka 27.06.04, 14:21
            ale świat się uśmieje!
      • Gość: AGNIEZSKA 23 Re: I dlatego Berlin jest światową metropolią IP: 62.114.170.* 27.06.04, 15:19
        Tak Berlin jest swiatowa metropolia ale zepsucia
        i najgorsze to to ze ludzie to zepsucie toleruja no ale to ich wola
        • kaka_da_parada Re: A Warszawa jest stolicą chamstwa i złodzieji 27.06.04, 15:34
          Zepsucia?
          W Berlinie nikt mi nie wkładał za wycieraczki samochodu ulotek z agencji
          towarzyskich, nie można w każdej klinice "wywołać" miesiączki. W Warszawie
          owszem. Ponadto możesz w świetlanej Warszawie nieźle oberwać wieczorem od
          podpitych wyrostków, zostać okradziona na każdym kroku. A cnotliwe Polki
          rozkładają nogi na widok każdego cudzoziemca w klubach i dyskotekach - więc nie
          pierdol, gdzie jest zepsucie a gdzie go nie ma.
          • Gość: AGNIESZKA 23 Re: A Warszawa..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 15:53
            > Zepsucia?
            > W Berlinie nikt mi nie wkładał za wycieraczki samochodu ulotek z agencji
            > towarzyskich, nie można w każdej klinice "wywołać" miesiączki. W Warszawie
            > owszem. Ponadto możesz w świetlanej Warszawie nieźle oberwać wieczorem od
            > podpitych wyrostków, zostać okradziona na każdym kroku. A cnotliwe Polki
            > rozkładają nogi na widok każdego cudzoziemca w klubach i dyskotekach - więc
            nie
            >
            > pierdol, gdzie jest zepsucie a gdzie go nie ma.

uuuuuuuuuuuuuuuuu wow , nie pier....? to moze ty w ta swoja "kake"
            wiesz w Berlinie ulotek nie musza wkladac bo domy publiczne co krok stoja mega
            oswietlone i otwarte dla wszystkich szczegolnie St pauli prostytutki niczym
            normalni przechodniem, cudo cywilizacji
            Zlodziejstwo jest wszedzie -ale je sie tepi i jak mi sie cosik wydaje to chyba
            kara jest jakas za to wink nie ma przywilejow dla zlodziejow i parad ulicami
            miast

A w Berlinie to po 24 bandyci glaszcza po glowkach pewnie, Si Si seniora
            pogawedzmy jeszcze troche.

To jakies zart w ogole z tymi prawami dla lesbijek i gejow wracamy do czasoe
            krola Lota

Pozdrawiam

• Gość: Europejczyk Pytanie Do Agnieszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:58
              Na którym roku jestes U Rydzyka, w "Wyzszej szkole "Kultury"spolecznej i
              mediów, chyba jesteś na ostatnim, sadzac po poziomie wypowiedzi,na "postach"
              • Gość: AGNIESZKA 23 Re: Pytanie Do Agnieszki IP: 62.114.170.* 27.06.04, 20:15
                Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> Na którym roku jestes U Rydzyka, w "Wyzszej szkole "Kultury"spolecznej i
                > mediów, chyba jesteś na ostatnim, sadzac po poziomie wypowiedzi,na "postach"

"na postach" ? tak tak hmmmmmmmmmm wink

dowciapny jestes niesamowicie
                pozdrawiam
            • kaka_da_parada Re: A Warszawa..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.04, 16:07
              St. Pauli jest w Hamburgu, a nie w Berlinie. I bardzo często słychać tam j.
              polski, zarówno u pań, które tam pracują, jak i odwiedzających.
              Poza tym nie denerwuj się tak, bo bełkoczeszsmile
              Aha wolę te oświetlone domy publiczne z pełnym zapleczem sanitarnym niż
              hipokryzję i stojące przy drogach panienki, które nie mają się gdzie umyć po
              wyświadczeniu usługi katolickim mężom. A cóż ci mężulkowie potem przynoszą za
              choróbska swoim katolickim żonkom.
            • kaka_da_parada Re: A skąd ty to wiesz? 27.06.04, 16:13
              A tak nawiasem mówiąc, skąd wiesz o tych co krok stojących domach publicznych.
              Ja ich nie zauważyłam co krok w Berlinie. Musisz się obracać w niezłym bagnie
              skoro widzisz te przybytki co krok. A może chodziłaś od drzwi do drzwi za pracą
              i jej nie dostałaś - bo wiesz (tu mała wskazówka dla ciebie), aby tam pracować,
              trzeba wyglądać o wiele lepiej niż wiadro pomyj.
              • Gość: AGNIESZKA 23 Re: A skąd ty to wiesz? IP: 62.114.170.* 27.06.04, 20:22
                kaka_da_parada napisała:

> A tak nawiasem mówiąc, skąd wiesz o tych co krok stojących domach
                publicznych.
                > Ja ich nie zauważyłam co krok w Berlinie. Musisz się obracać w niezłym bagnie
                > skoro widzisz te przybytki co krok. A może chodziłaś od drzwi do drzwi za
                pracą
                >
                > i jej nie dostałaś - bo wiesz (tu mała wskazówka dla ciebie), aby tam
                pracować,
                >
                > trzeba wyglądać o wiele lepiej niż wiadro pomyj.

uuuuuuuuuuuuuuuuuu noooooooo to mam szanse..... moze i bym sie zalapala no coz
                gdybym byla toba pewnie i dobrze czulabym sie w tym biznesie.Dzieki Bogu nie
                jestem

Tak tak kaka da w kake yyyyyyyyy hehehehe
                Co za swiat , lesby i geje prawnymi opiekunami dzieci , sami sobie syf
                gotujecie
    • Gość: Ania Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.acn.pl 27.06.04, 13:55
      sokol -> homoseksualizm to nie zboczenie - zboczenie jest wtedy gdy jakis
      kilkudziesiecioletni facet gwalci dzieci! dlaczego tak Ci trudno zrozumiec ze
      kazdy czlowiek jest inny - czemu przeszkadza Ci że jakis facet kocha innego
      faceta, albo że kobieta kocha kobiete??? Zmuszaja Cie do tego samego? Nie!!!
      wiec daj im swiety spokoj i zajmij sie swoim zyciem, a nie mieszja sie do
      cudzego!!!
      • Gość: warmi szkoda slow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00
        Dziewczyno, skoda slow i klawiatury Twojej, on tego nie pojmie, nie zrozumie,
        nie jest w stanie siegnac mysla dalej...
    • Gość: Katolik Polski HOMOSEKSUALISCI ZAKALA SPOLECZENSTWA IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:55
      Takich egoistycznych osobnikow trudno spotkac w dzisiejszych czasach.
      Kobiety i mezczyzni z ich kregow nastawieni sa tylko na seks.Nie ma
      z nimi normalnej dyskusji.Tylko ONI maja racje,opetani przez szatana.
      Szczyca sie wyksztalceniem,a sa glupsi od ludow pierwotnych.
      Wydaje im sie ze zyja w 21 wieku a w rzeczywistosci sa na poziomie
      Sodomy sprzed 3000 tysiecy lat.Cywilizacja ludzka nie da sie drugi raz
      oszukac!
      • Gość: pol ale jestes popaprany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:59
        o rany jak ten glupol znow pieprzy!!! A powinienes teraz siedziec w parafii,
        niedziela jest....
      • Gość: szatanka Re: HOMOSEKSUALISCI ZAKALA SPOLECZENSTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:07
        > Takich egoistycznych osobnikow trudno spotkac w dzisiejszych czasach.
        > Kobiety i mezczyzni z ich kregow nastawieni sa tylko na seks.Nie ma
        > z nimi normalnej dyskusji.Tylko ONI maja racje,opetani przez szatana.

Jestem hetero, mimo to dzieci mieć nie zamierzam, bo ich nie lubię smile
        A mój facet jest jak szatan. Mniam! Polecam smile
        Nie istnieje coś takiego jak 'normalność'. Dla mnie to proste: zło jest wtedy,
        kiedy robisz _krzywdę_ innej istocie żywej. Wszystko inne jest dobre albo
        obojętne.
        A Polska nie jest krajem "katolickim", jeno krajem zdominowanym przez
        katolicyzm. Co powoduje komedie takie, jak ta. Bicie piany bez jakiejkolwiek
        znajomości tematu. To jest fobia, paniczny strach. Współczuję Wam.
    • Gość: maxwoj Mieli juz okazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00
      Jakis czas temu Niemcy rzadzili Warszawa i pozwalali tylko na demonstracje poparcia dla Ich Wielkiego
      Wodza. Niemieckie rzady nie wyszly ludnosci na dobre bez wzgledu na orientacje seksualna, niech
      zatem niemieckie wladze zachowuja powsciagliwosc w wyrazaniu opini, jak Warszawa powinna byc
      rzadzona, bo na pewno ludzie maja wiecej praw pod obecnym zarzadem.
      • Gość: gaja masz okazje zmadrzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:02
        Dobrze by bylo abys w ogole cos z tego rozumial.. ale jesli nie rozumiesz to
        swiat sie tz nie zawali...
    • Gość: anty pedryl Być skrytykowany przez pedała to chluba IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 14:02
      skandalem jest publiczne afirmowanie zboczeń. Boże chroń nasze dzieci a nie
      doświadczaj nas tak jak w Gomorze
      • Gość: hehe Re: Być skrytykowany przez pedała to chluba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:05
        A byc spowiadanym, brac hostie od.... pedala to co? Wiesz jaki % gejow jest
        wsrod urzednikow KK/ Watpie... ale pozdrawiam
    • gotrek Tłumaczenie z języka "prasowego"... 27.06.04, 14:02

"Kobiety preferowały kolory biały i różowy, występując czasami w stroju
      topless."

Tłumaczenie - cześć kobiet występowała pół-nago.

"Na transparentach można było przeczytać "Hedoniści wszystkich krajów łączcie
      się", lub "Gerd (Schroeder), daj nam więcej praw"."

Tłumaczenie - Demonstanci podkreślali swoje hedonistyczne potrzeby, wskazując
      na konieczność zaspokajania ich przez rząd. Transparentów wzywających po prostu
      do równości praw najwyraźniej nie było.

"Tęczowa flaga, symbol homoseksualistów, zawisła nawet na znajdującym się na
      trasie pochodu radzieckim czołgu, będącym elementem miejsca pamięci ku czci
      Armii Czerwonej."

Tłumaczenie - w ramach manifestacji doszło do znieważenia pamięci żołnierzy
      poległych przy zdobywaniu stolicy faszystowskich Niemiec.
      • Gość: warmi po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:09
        Ales ty madry! Wiesz, to klasyczne jak ludzie ograniczeni potrafia sie
        zachowywac. Nie jestes w stanie pojac, ze inni dokladnie umieja czytac i
        myslec. Tobie sie wydaje, ze ty MUSISZ cos tam tlumaczyc... nie musisz, szkoda
        czasu i atlasu. Wlasnie na tym polega zaslepienie i brak horyzontu :" ja
        zrozumialem cos tam po swojemu i musze to wykrzyczec"... ufff
        • gotrek Re: po co? 27.06.04, 14:20
          I skąd ten stres?
          Jedyną osobą która krzyczy, jesteś ty.
          Czytam artykuł i rozbijam go sobie na fragmenty, szukając informacji w potoku
          słów. Niestety, końcówka artykułu wyszła mi właśnie taka, jak napisałem.

Dla wyjaśnienia - wg mnie Kaczyński popełnił błąd, a Polska ma problemy z
          tolerancyjnym podejściem do mniejszości. Kłopot w tym, że konieczność
          stosowania politycznej poprawności całkowicie wykrzywia obraz całego problemu.

Jakbyś nazwał związkowca, który wyszedłby na ulicę wrzeszcząc, że jest
          hedonistą i rząd ma mu pomagać w dążeniu do przyjemności?

Jakbyś potraktował wywieszenie tęczowej flagi na pomniku nieznanego żołnierza?
          • Gość: warmi Re: po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:28
            Nie to nie stres.. oczywiscie, ja sie nie stresuje tak latwo smile Chodzi mi o
            to, ze bardzo wielu ludzi stara sie "tlumaczyc" innym cos co jest oczywiste w
            pisanych tekstach, tak jakby inni nie mieli zupelnie rozumu i zdolnosci
            pojmowania. A prawda jest taka, ze jesli juz ktos czyta takie teksty
            dziennikarskie to raczej wie co tam jest napisane. Masz racje co do meritum,
            ale mnie chodzi wlasnie o taki troche nieelegancki sposob mowienia
            kwestionujacy a priori inteligencje innych ludzi.
            • gotrek Re: po co? 27.06.04, 14:38
              OK, nie ma sprawy.

Wychodzi na to, że nie muszę jednak prowadzić dyskusji w stylu Gadzinowski-
              Ojciec Rydzyk. smile

Pozdrowienia,
              • Gość: warmi Re: po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:41
                Oczywiscie, ze nie - w wiekszosci przypadkow, he,he,he pozdrawiam
    • Gość: Katolik Polski POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:20
      Chcialem powiedziec zebys nie przejmowala sie tymi metami spolecznymi
      ale to jest zbyteczne.Widac,ze jestes silna w wierze i nieugieta.
      Pozdrowienia i wszystkiego najlepszego.Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus.
      • Gość: Europejczyk Jesteś lepszy od Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:23
        Mogę Tobie zalatwic"robotę" u Rydzyka,nadasz sie po ,pewnym "retuszu"
      • Gość: okiman Re: POZDROWIENIA DLA katola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:30
        A potepiona niech bedzie ciemnota, zlosc, nienawisc, falszywe milosierdzie,
        hipokryzja, sekcizm, ciemny dogmatyzm obrazajacy Boga samego.... Amen
        • Gość: Katolik Polski Re: POZDROWIENIA DLA CIOTY EUROPEJCZYKA IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:43
          • Gość: warmi psychol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:45
            ten katol to chyba jednak psychol? co?
            • Gość: Europejczyk Jak większość z Parafii!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:31
              ioughgu
      • Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:51
        Teraz i zawsze i na wieki wiekow Amen

Dziekuje za pozdrowienia , pozdrawiam rowniez smile
        • matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 03:19
          Droga AGNIRSZKO i Katoliku - "Nie używajcie na daremno imienia Pana Boga Swego"
          a już tymbardziej nie wsadzajcie go do tego samego wiadra razem z pomyjami
          jakie wypluwacie ze swoich ust w imię waszej nienawiści jedynie z pozoru
          chrześcijańskiej.

Takie 'używanie' Boga się nie godzi i obraża uczucie religijne prawdziwych
          Chrześcijan, w tym też moje!
          • Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:15
            nie mow mi tu co mam mowic a co nie, a gdy ktos przywoluje imie mesjasza nalezy
            wlasnie tak powiedziec i odpowiedziec Nie uczyli tatusiowie ? ups rodzice wink
            • matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 13:16
              AGNIESZKO, szkoda, że nie nauczyli cię również szacunku dla świętych synboli
              Chrześcijańskich. Jak tak dalej sie będziesz rozwijała to powiesisz sobie krzyż
              nad sedesem (o ile już tego nie zrobiłaś, bo zdaje się przy całym twoim barku
              szacunku dla Kościoła nie jest wielka sprawa).
              Całymi siłami należy bronić Kośćół przed takimi wcielonymi szatanami jak ty,
              pseudochrześcijanko.
              • Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 28.06.04, 14:59
                HIPOKRYTO JA WIEM CO MAM SZANOWAC A CZEGO NIE, NIE MOW MI KOLEJNY RAZ CO MAM
                MOWIC I CO MAM SZANOWAC BO SKAD TY MOZESZ WIEDZIEC JAKI JA MAM STOSUNEK DO
                SYMBOLI RELIGIJNYCH,I CZY I GDZIE WIESZAM KRZYZE.... A NAD SEDESEM TO BYM
                SOBIE TWOJE ZDJECIE POWIESILA ZEBY MI SIE LEPIEJ.....
                A TEGO SZATANA TO SOBIE W SWOJE STRINGI WSADZ
                • matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 18:52
                  Co tak sie wydzierasz? Jak przekupa na jarmarku!

Będe ci mowił, nie pozwole na mieszanie wartości chsześcijańskich z plugawą
                  nienawiścią.
                  > A TEGO SZATANA TO SOBIE W SWOJE STRINGI WSADZ
                  Najpierw musiałbym wyciągnąć go z twoich, zreszta swoich i tak nie posiadam
                  więc nie miałbym go gdzie wsadzić. Może lepiej zostwaie go w twoich niech ci
                  tam robi dobrze.
                  • Gość: AGNIESZKA 23 DO MATTA . J -ADORATORA CIOT ;-) IP: 62.114.170.* 28.06.04, 21:41
                    matt.j napisał:

> Będe ci mowił, nie pozwole na mieszanie wartości chsześcijańskich z plugawą
                    > nienawiścią.

Czlowiek o tak slabej wierze w Boga jak Ty nie bedzie dla mnie zadnym
                    autoryterem, powiedz mi matt.j jak taki ktos jak Ty moze mi mowic ze ja mieszam
                    wartosci chrzescijanskie , przeciez Ty nie znasz zadnych wartosci,
                    Homoseksualizm jest grzechem ciezkim i tylko Bog wie jak ciezka kara czeka
                    grzesznika (jak i ludzi ktorzy to popieraja i nie probuja z tym walczyc)

matt.j jestes zenujacy atwoje posty smierdza kiczem

A Szatan do moich majtek trafic niestety nie moze za to u Ciebie ma jak widac
                    wielkie szanse i nie tylko w majtkach ale i w Twojej glowie

zycze powrotu do zdrowia
                    • matt.j Re: DO MATTA . J -ADORATORA CIOT ;-) 28.06.04, 21:49
                      > powiedz mi matt.j jak taki ktos jak Ty moze mi mowic ze ja mieszam
                      > wartosci chrzescijanskie , przeciez Ty nie znasz zadnych wartosci

Może i masz racje, że nie powiniennem ci mowić o wartościach, szatan już dawno
                      wpoił ci, że najważniejszą wartością jest NIENAWIŚĆ. Ale wiesz, za to, to
                      napewno do nieba ci się nie uda trafić i tylko Bog wie jak cieżka kara cie
                      czeka za posługe szatanowi.

> A Szatan do moich majtek trafic niestety nie moze

Masz racje, nie może bo już od dawna tam siedzi.
                      • Gość: AGNIESZKA 23 ???????????????????????????????? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 22:06
                        Co Ty z tym szatanem na prawde chyba glowe ci opetal ze nie mozesz minuty bez
                        wpisania Szatan , Opanuj sie , wszystkim tu wpajasz swoj poglad na cos co
                        normalny czlowiek nazwie wypaczeniem , wszystkich bluzgasz i odwracasz kota
                        ogonem prowokatorze, homoseksualizm jest zboczeniem i juz i nie wpajaj ludziom
                        ze tak nie jest ze takie myslenie swiadczy o braku tolerancji i jak mi ze
                        jestem opentana przez Szatana i Nienawisc, nienawisc nie ma tu nic wspolnego ,
                        to co Ci ludzie wyprawiaja to dewiacje a ty jestes za tym by przyjeto to za
                        norme! Nie chce mi sie juz do Ciebie pisac bo tylko plujesz, jesli jestes gejem
                        to tym bardziej nie chce mi sie pisac do ciebie bo i tak nie zmadrzejesz , ale
                        szkoda mi ciebie

• matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:16
                          Czyżby mała dezorientacjawink

Nie na wszystkich, ale gł. na ciebie. Jak ktoś z siebie jest w stanie zrobić
                          taki pomyj jak ty sama to licz się z tym, że inni ludzie za pomyj będą cię brać.

A ja się lubię pastwić nad fanatykami szczególnie jak są tacy zawzięci, że aż
                          śmieszni ;P
                          • zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:19
                            Niestety pomyje mozesz znalez w umywalce ale nie mysl ze jestem fanatykiem bo
                            mam tak wiele wcielen ze bys nawet ze swoim malym 21 palcem nie wyliczyl smile]]
                            Dezorientacja dlatego ze ja pisalem o czym innym a ty niewiem czemu temat nagle
                            zmieniles ale moze jakis post mi umknal sad
                            • matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:28
                              Czyżby AGNIESZKA 23 stała się transwestytą? ;P
                            • matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:30
                              Niechcesz ze mną rozmawiać jako dziewczynka i dlatego nagle zmieniłeś(aś)- nie
                              wiem jak do ciebie mówić? - pleć i teraz bedziesz mówił(ła) jako chłopiec ;P
                              • zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:37
                                Powiec szczeze ty myslisz ze ja jestem AGNIESZK ?????????????
                                • matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:48
                                  zapytywacz napisał:

> Powiec szczeze ty myslisz ze ja jestem AGNIESZK ?????????????

A czort (szatan) cie wie?! Przecież ty mamsz "tak wiele wcielen"
                                  Pozatym z AGNIESZKIA rozmawiałem (hehehe) o dezorientacji
                                  a ty odpowiedziałeś więc czemu nie.

> moze jakis post mi umknal sad smile
                                  • zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:50
                                    eheheh bardzo smieszne zejme ci ten kamien z serca JA NIE JESTEM AGNIESZKA TAK
                                    TAK !!!!!!!!!!!! smile
                                    • matt.j Re: ???????????????????????????????? 29.06.04, 09:22
                                      uncertain
                                      • Gość: AGNIESZKA 23 Re: ???????????????????????????????? IP: 62.114.170.* 29.06.04, 14:02
                                        Koncz wasc wstydu oszczedz...

Matt.j taka widac twa natura ze lubisz pierdanczyc 3 po 3, cwanie zawijasz
                                        temat by tylko pobelkotac i opluc kogos, teraz mnie i kazdego kto uwaza
                                        homoseksualizm za chorobe , skoncz zenade nie pisz do mnie i o mnie, ja pisze
                                        ogolnie o pojeciu homoseksualizmu i o tym czym on jest i czy ja to aprobuje a
                                        ty obrazasz docelowo sama mnie Agnieszke i smiesz jeszcze byc z tego tak dumnym
                                        Myslisz ze jak uzyjesz 1000 obelg na moj temat to ja zmienie zdanie na temat
                                        tej choroby ? informuje cie iz tylko czas tracisz
                                        • matti.x Re: AGNIESZKA - ekspert medyczny 29.06.04, 14:27

> Koncz wasc wstydu oszczedz...
                                          >
                                          > Matt.j taka widac twa natura ze lubisz pierdanczyc 3 po 3, cwanie zawijasz
                                          > temat by tylko pobelkotac i opluc kogos, teraz mnie i kazdego kto uwaza
                                          > homoseksualizm za chorobe , skoncz zenade nie pisz do mnie i o mnie, ja pisze
                                          > ogolnie o pojeciu homoseksualizmu i o tym czym on jest i czy ja to aprobuje a
                                          > ty obrazasz docelowo sama mnie Agnieszke i smiesz jeszcze byc z tego tak
                                          > dumny Myslisz ze jak uzyjesz 1000 obelg na moj temat to ja zmienie zdanie na
                                          > temat tej choroby ? informuje cie iz tylko czas tracisz

Nie żebym chciał komukolwiek zabraniać posiadania i rozgłaszania na forum
                                          dowolnie absurdalnych pseudo-koncepcji...

Ale czy możesz mi powiedzieć, drog(a/i) eksper(tko/cie) jaki związek mają mieć
                                          czyjekolwiek przekonania dotyczące homoseksualizmu z takimi kwestiami prawnymi,
                                          jak wolności konstytucyjne?

Czy jeśli ktoś zamorduje homoseksualistę, to też się mamy zastanawiać nad tym,
                                          czy homoseksualizm jest zły czy dobry? I może jeszcze pod tym kątem oceniać
                                          wysokość kary?
                                        • matt.j Re: ???????????????????????????????? 29.06.04, 15:47

> Koncz wasc wstydu oszczedz...

Skończę dopiero jak cię zaspokoję.
                                          Jak widać dalej się odzywasz czyli nadal nie jesteś zaspokojona.
                                          Czyżbym się za mało starał czy ty masz tak wielką potrzebę
                                          poniżania siebie samej?
                                          • Gość: AGNIESZKA 23 [...] IP: 62.114.170.* 29.06.04, 17:33
                                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                            • matti.x Re: ???????????????????????????????? 29.06.04, 18:25

> No przeciez ci mowie ze masz rozdwojenie jazi teraz nawet z dwoch nick'ow do
                                              > mnie piszesz , Zakochales sie we mnie pedale czy co?
                                              > odwal sie ode mnie i idz kwiatki sadzic

Droga/i AGNIESZKO/U,

O ile nie wiem, z ilu nicków może "do Ciebie" pisać Matt.j, to pragnę
                                              zapewnić, że Matti.x i Matt.j to nie ta sama osoba. Jeśli zapewnienie
                                              takowe niezbyt Cię przekonuje, to może spróbuj przyjąć do wiadomości,
                                              iż ktoś kto chciałby używać kilku wirtualnych osobowości, raczej postarałby
                                              się o to, aby ich nicki właśnie podobne nie były.

Jeśli zaś chodzi o mój post wyżej, to jak rozumiem nie masz na ten temat
                                              zbyt wiele do powiedzenia i jedynie do czego się ograniczasz to obrzucenie
                                              inwektywami innej osoby. Rozumiem, iż w poczuciu bezsilności, człowiek gotów
                                              jest obrzucać inwektywami kogokolwiek.

Pozdrawiam.
                                            • matt.j RAMA AGNIESZKA 29.06.04, 19:04
                                              Czy ciebie czasem nie wytykali w szkole jako lesbijki i teraz sobie odbijasz i
                                              mówisz ludziom od pedałów.
                                              Po za tym pisałaś, że nie traktujesz ludzi przedmiotowo! To dlaczego wymyślasz
                                              im od części rowerowych. Czuje się zobowiązany i nazwę cię RAMĄ, jeśli nie
                                              pasuje ci rowerowa to możesz zostać tłustą margaryną. Przy analizie twoich
                                              tekstów można wywnioskować, że cały cholesterol osadził ci się na mózgu.
                                              A co do rozdwojenia to przypisałbym je tobiesmile
    • Gość: WzK Wstyd mie że żyję w takim kraju głąbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:24
      Właśnie tacy jak ty robią ten kraj zaściankowy i pełny obłudy. Czego się
      boisz???Zapewne masz jakieś kompleksy. Niech sobie geje żyją i niech walczą o
      swoje prawa. Taka jest natura człowieka i nikt i nic tego nie zmieni. A mówienie
      że niech siedzą cicho to żenada i ograniczenie umysłowe z twojej strony
    • Gość: darek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 195.240.88.* 27.06.04, 14:27
      nie kocham gejow bo nie mam za co ale ich toleruje i tego samego wymagam od
      nich , bo jezeli mowimy o tolerancji to niech ta tolerancja takze i ich
      dotyczy wiec prosze gejowie przyjac do wiadomosci ze mi sie wcale niepodobaja
      wasze parady i absolutnie nie sprawia mi przyjemnosci agladanie pseudo panow
      przebranych za panie albo widok dwoch calujacych sie gejow, ja zadnemu z was
      nie organizuje przedstawienie gdzie normalni mezczyzni caluja sie z normalnymi
      kobietami i nie kaze wanm tego na dodatek ogladac, badzcie wiec tolerancyjni i
      wezcie pod uwage ze na tym swiecie oprocz nienormalnych zyja jeszcze normalni
      mezczyzni i normalne kobiety ktorzy nie mowie ze mosicie ich kochac badzcie dla
      nich po prostu tolerancyjni
      • matt.j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 03:32
        > jezeli mowimy o tolerancji to niech ta tolerancja takze i ich
        > dotyczy

Czy dostałeś kiedys po "mordzie" od geja bo szedłeś za reke z dziewczyną?
        Zapewne nie jesden gej "zaliczył" tak od heteryka.

> prosze gejowie przyjac do wiadomosci ze mi sie wcale niepodobaja
        > wasze parady

Twoja sprawa, ale nie możesz nikomu zabraniać konstytucyjnych praw,
        twoje 'podobanie sie' naszczęście nie jest wyznacznikiem prawa.

> absolutnie nie sprawia mi przyjemnosci agladanie pseudo panow
        > przebranych za panie albo widok dwoch calujacych sie gejow

To nie oglądaj, pozatym na polskich marszach tolerancji takich scen akurat nie
        bylo.

> ja zadnemu z was nie organizuje przedstawienie gdzie normalni
        > mezczyzni caluja sie z normalnymi kobietami i nie kaze wanm
        > tego na dodatek ogladac

Jak już powyżej napisałem tobie też nikt nie każe oglądać marszy gej&les.
        Nie wiem co ty organizujesz ale do tego żeby zobaczyć heterycki pary
        wkładające sobie języki do gardłai obnmacujace się na całego w publicznych
        miejscach nie potrzebne są żadne parady. Wystarczy przejść sie po skwerku,
        parku czy rynku głównym, już nie mówiąc o tym co sie dzieje w dyskotwekach i
        pubach.
    • Gość: Katolik Polski NIE DAJMY POGRZEBAC CYWILIZACJI IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:37
      Oni walcza tylko o prawo demonstracji.Potem przyjdzie kolej na"malzenstwa".
      Adopcja dzieci jest oczywiscie zaprogramowana.Nastepnym krokiem bedzie
      ograniczenie praw kobiet.I stosunki z nieletnimi tez beda prawnie dozwolone.
      Trzeba z tym skonczyc!
      Albo my albo oni.
      • Gość: katofan Re: NIE DAJMY katolowi POGRZEBAC CYWILIZACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:43
        a my ustawimy ladne stosiki aby znow bylo milo i przyjemnie i tak ladnie
        pachnialo katolicka miloscia blizniego, skwierczalo, a tlum z rozancami
        wsluchany w jeki palonych bedzie modlil sie i prosil Boga o zmilowanie dla...
        siebie -
    • Gość: toma48muc Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.04, 14:42
      sokol;
      proponuje Tobie otworzenie Oswiecimia, masz chyba blisko;
      i moze zostan jego komendantem;
      Zboczony to jestes przede wszystkim TY;
      ale kamieniami Ciebie nie bedziemy obrzucac!
      szkoda mi reki;
      wiec siedz cicho i nie obnos sie ze swoja TEPOTA !!!
      • karl_der_berliner Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. 27.06.04, 14:49
        twoje dni sa policzone.
        • Gość: zoska ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:53
          A temu szalencowi co sie stalo???
        • kaka_da_parada Re: Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. 27.06.04, 15:06
          A umiesz to powiedzieć po niemiecku, du polendreck!
          • Gość: warmi Re: Wowereit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:09
            ten pacan NIC nie potrafi tylko morde drzec! Un da liegt der Hund begraben...
            • Gość: Europejczyk nie tylko w tym jest rzecz pogrzebana, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:45
              Myslę ze On ma dyzurzRadia Maryja, zlecenie -umowa o pracę.
          • Gość: Katolik Polski Re: Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 15:10
            Ja umiem powiedziec to po niemiecku.Ale dlaczego wyzywasz go od polskiego
            smiecia?Taka tolerancja i kultura.A moze jestes tylko ufarbowanym Polakiem?
            • kaka_da_parada Einbahnstrasse? 27.06.04, 15:15
              Wyzwiska dozwolone tylko w jednym kierunku?
              Nie jestem farbowaną polką, bo nie jestem polką - jestem kaszubką i z polactwem
              nie chcę mieć nic wspólnego.
            • Gość: Europejczyk Sag mal auf Deutsch katoliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:38
              Warte.
          • Gość: Europejczyk Herr Worwereit ich danke Ihnen/Ein Europear! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:23
            Ich danke Ihnen,fur angagement,Polen braucht ihnen!!!!Schwule und Lesben Polen/
            Warschau.
        • Gość: Europejczyk Bei wem???mein lieber??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:42
          Warte auf Deinen Antwort.
          • kaka_da_parada Rada dla Karla 27.06.04, 16:28
            Karlchen, skoro tak się męczysz w tym zbyt tolerancyjnym Berlinie, to wróć do
            twojej polskiej ojczyzny. Ale z pewnością nie znajdziesz tu dobrze płatnej
            pracy, za to będziesz mógł wspierać w swoich poglądach twojego miejscowego
            opasłego proboszcza śliniącego się na małe dziewczynki (lub nawet chłopców).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka