a.adas Aktywisci gejowscy do Iraku!!! 27.06.04, 12:22 Aktywiści gejowscy ruszajcie na dziewicze tereny Bliskiego Wschodu! Walczcie o prawa uciśnionych kulturowo i światopoglądowo muzułman o odmiennej orientacji seksualnej. Lesbijki i Geje, Panie i Panowie, czas rozpocząć nowy Front w Wojnie o Tolerancję Seksualną. Poza tym cóż to za splendor - będziecie pionierami Zachodniej Cywilizacji. Może nawet trafi się okazja do zostanie męczennikiem? Każdy ruch potrzebuje swoich "świętych"! Cytuję sam siebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12938289&a=12939301 bo mam dosyć narzekania na rzekomą nietolerancję w Polsce. Nie, geje pokazujący się w telewizji, żądają poklasku za swą orientację, a nie zrozumienia czy też akceptacji. Z tym, że ich orientacja jest ich jedenym sposobem na zrobienie kariery, dzięki niej ktoś o nich mówi. Sami (nie)świadomie wpadają w pułapkę ludzkiej seksualności, tak jakby to ona miała największy wpływ na życie społeczne czy też karierę. Choc w ich mniemaniu to pewnie seksualnosć decyduje o wszystkim, inteligencji chciażby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Idee fix na punkcie wlasnej seksualnosci Kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:30 Zajmij się swoją seksualnośćią,ba coś nie tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas No pewnie IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 27.06.04, 12:36 Jestem w cieżkeij depresji, mam fobię społeczną, co tam jeszcze było, zespół natręctw i jeszcze kilka (schizofrenia?, autyzm???). A dzięki Tobie wiem także jestem rozchwiany seksualnie, chlip, Panie doktorze. Tu już chyba psycholog nie wystarczy?, w imię tolerancji dla inności wysyłaj mnie do psychiatryka... A zostawiając siebie na boku: Poparł byś pomysł zorganizowania w Warszawie Parady Hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk myslę ze kulturalna wymiana poglądów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:42 Dobrze robi na "psyche" ,moją też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slaw Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.toya.net.pl 27.06.04, 12:22 W pelni popieram przedmowce. Jesli jestes chory - powinienes iść do lekarza, a nie obnosić się ze swoim dziwactwem i namawiac innych do tej samej choroby oraz demonstrowac swoje zboczenie podczas ulicznych parad. Czy cielibyśmy oglądać na ulicy paradę chorych na gróźlicę i namawiających innych : 'Bądźcie tacy jak my, chodźcie z nami" ?? Demokracja polega także na tym, abym nie był zmuszany do oglądania zboczeńców na głownych ulicach miast. Brawo Prezydent Kaczyński! Trzeba nam więcej ludz, którzy są zdecydowani i normalni i obdarzeni pewną dozą moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski PRAWA DEMOKRACJII IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:27 Kolejny juz raz musze powtorzyc znaczenie slowa demokracja.Demokracja to jest dyktatura wiekszosci.Polskie spoleczenstwo,moralnie zdrowe, wychowane na nauce Chrystusa jest przeciwne w 90% wszelkim zboczeniom. Zamknijcie wiec mordy i paradujcie sobie w toaletach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: PRAWA DEMOKRACJII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:31 Swiety Panie! I mowisz, ze polskie spoleczenstwo jest zdrowe??? Spojrz w lustro, poczytaj swoje posty... toz to straszna choroba to twoje myslenie! I ty jako "katolik" masz cos do powiedzenia o demokracji??? Przeciez wy nie jestescie w stanie zrozumiec tego pojecia! Ale zyj sobie spokojnie i niech cie Bog prowadzi, kimkolwiek by nie byl... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: PRAWA DEMOKRACJII 27.06.04, 12:33 Nie mój drogi, chyba definicje demokracji przechwyciłeś od przedwojennych endeków, którym to blizej było hitlerowców, niz do demokratów. Słownictwo którego używsz, tylko to potwierdza. Za prawdę prawdziwy z Ciebie katol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: PRAWA DEMOKRACJII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:34 Hehehehe, ten facet bredzi tutaj juz od dluzszego czasu - ale to zabawne, nie uwazasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Droga Patrycjo! to prowokator !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:38 Szkoda czasu,on jest prymitywnym rydzykowym prowokatorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Droga Patrycjo! to prowokator !! 27.06.04, 12:52 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Szkoda czasu,on jest prymitywnym rydzykowym prowokatorem!! Ja zaraz wogole opuszczam to forum , dziwi mnie tylko ze tylu Prawdziwych Polaków, nie zboczeńców tu siedzi, zamiast leżec plackiem w kosciele i wznosic błagania do najwyższego, aby zesłał jasne pioruny na Robert Biedronia, Gadzinowskiego, etc i innych dewiantów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Kulturalna Patrycjo. Jeżeli pasuje do Ciebie IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:07 jakiekolwiek określenie to "hipokrytka" Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Kulturalna Patrycjo. Jeżeli pasuje do Ciebie 27.06.04, 13:10 A czym niby się ta hipokryzja objawia u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:27 wytłumaczyłaś. Niby tolerancja dla wszystkich i wszystiego ale precz z "tymi i tymi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:31 bo ta Patrycja jest tolerancyjna inmaczej, he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Sprzecznymi dekleracjami, które po częsci już 27.06.04, 13:32 Nikogo nie wypędzam, nie przypominam sobie, abym kogoś wysyłała precz. Jedynie dochodziło do jakiś odwzajemnionych razów w stosunku do ludzi prostych i niekoniecznie szlachetnych. Za to hipokryzje dostrzegam w Twoim działaniu, jako że osoba powołująca się na nauke Chrystusa powinna miłować bliźnich. A póki co, wzrasta w Tobie furia i z każda chwilą wiekszy i większy jad wypływa Ci z klawiatury na ekran komputera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, napisz gdzie i kiedy o tym pisałam? IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:42 Bo to co piszesz to już tzw. objaw wytwórczy a to w psychiatrii źle rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, napisz gdzie i kiedy o tym pisałam? 28.06.04, 08:49 "raczej więcej miłości, jak terroru" - w takim razie albo sa tu dwie Gabrysie, albo masz rozdwojenie jaźni Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Do sfrustrowanej Gabrysi 27.06.04, 13:37 Gabrysiu droga! Skoro spędziłaś wczorajszy wieczór sobotni samotnie, przed komputerem, to musisz być nieźlwe sfrustrowana - tylko ty, samotna. Ale zrozum, że występując przeciwko gejom nie spowodujesz, że któryś z nich "ozdrowieje" i będzie chciał ciebie przelecieć w sobotni wieczór. Zajmij się więc swoją dupą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Póki co to kultury życzę. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:49 Dyskutując z wami myślę, że nauczę choć w znikomym promilu, że anonimwość to nie znaczy chamstwo. Odmienny wariant seksualny myślę, że też nie powinien mieć synonim "cham". Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: o i w niedziele nikt ciebie nie chce! 27.06.04, 13:57 Dobrze ci radzę, zajmij się swoimi problemami, a nie wkrzaniaj się w cudze problemy, bo sama masz ich widocznie b. dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada precz z nudą 27.06.04, 14:03 Wolę już gejów z ich paradami, niż takie sfrustrowane osoby jak ty. Gdyby wszyscy byli jak ty, to nikt by się nie bawił w soboty wieczorem, nikt by nie chodził do restauracji albo do kawiarni w niedzielę po południu. Wszyscy siedzieliby tylko samotnie w swoich nudnych mieszkankach przed komputerami albo w oknach i ziali nienawiścią do wszystkiego. Radość życia to dla takich jak ty obce słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: precz z nudą! FAJOWO JEST IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:25 Radosc z zycia przejawiajaca sie byciem gejem lub lesbijka jakos slabiutko do mnie przemawia, nie wiem czy taka bylabym uradowana gdybym byla lesbijka ? Co ty pleciesz? a jesli w sobote wieczorem czy do kawiarni to trzeba byc do tego lesbijka ? Normalnie nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: precz z nudą! FAJOWO JEST 27.06.04, 14:29 Oczywiście, nie chodziło mi o to, że tylko geje i lesbijki mogą być radośni - to oczywista bzdura. Mój komentarz odnosił się tylko i wyłącznie do biednej Gabrysi, która nie ma nic lepszego do roboty, tylko siedzieć w sobotę wieczór i dzisiejsze południe w internecie - spójrz ile komentarzy umieściła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: precz z nudą, którą Ty reprezentujesz "kaka". IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada a teraz się zastrzel! 27.06.04, 14:07 lub uprzątnij swoje zwłoki ze świata w inny sposób. Chyba masz już dosyć samotności, nienawiści, która cię rozsadza, nudy i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re:"kaka" Twoja szczerość zieje pustką. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:39 Co za pesymizm. Może objaw depresji. Ciesz się życiem "kaka" i nie wciskaj swego wnętrza komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:42 słownika uspółczesna inteligencja korzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego 27.06.04, 12:49 Słownik wspolczesny jezyka polskiego - własnie sprawdziłam, a oznacza to badz pogardliwie o fundametaliście katolickim. Nie jestem pewna, ale termin chyba wylansował kilka lat temu Piotr Gadzinowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: Patrycjo co to znaczy katol. z jakiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:53 nalezy wlasciwe dac rzeczy slowo.... i dano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:02 wsółczesną inteligentną osobę przystało. Masz rację, dla takich jak Ty słonictwo tego redaktora jest wspaniałym źródłem. Trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na 27.06.04, 13:09 Gość portalu: Gabrysia napisał(a): > wsółczesną inteligentną osobę przystało. Masz rację, dla takich jak Ty > słonictwo tego redaktora jest wspaniałym źródłem. Trzymaj tak dalej. Nie będę ukrywac, że jest dla mnie wzorcem parenetycznym w wielu sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog slowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17 Przeciez to sa piekne i wyraziste slowa: katoland, kwity, telewizornia, katol, slowo czarne, papaland, kuriewni, rydzyjko, pisuary, uwole ... co za inwencja... ja im gratuluje , sa swietni w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog Re: Patrycjo, nic dodać nic ująć jak na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17 no i... fluorescencje ! he,he,he... bjutiful! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, jeżeli Gadzinowsk jest Pani mentorem IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:37 to gratuluję. Jest to symptom "Morbus urbanica". Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who_the Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:36 to forum jest najlepszym dowodem powszechnosci homofobii i nietolerancji w ogole, polskiej zasciankowosci i obskuranckiego wplywu tzw "wartosci tradycyjnych" propagowanych przez kosciol. duzo wody uplynie w wisie, zanim zakomplexiona wataha hipokrytow zacznie zwracac uwage na siebie, wlasne majtki, wlasne problemy i wlasne sprawy. nie daj bog wyrozniac sie w tym kraju, bigoci tylko czekaja zeby zadziobac "odmiencow". moze by tak reanimowac stosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:41 Ich? To znaczy tych katolikow - powiadasz? Na szkolenie? Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 12:49 z mojego doswiadczenia homos to najwieksi klamcy, z talibanami by sie dogadali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: Wyslac ich do talibanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:52 chciales powiedziec... katolicy by sie z nimi dogadali??? hem,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO_KACZYŃSKI NIEMIECCY GEJE KRYTYKUJĄ KACZYŃSKIEGO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:58 Nareszcie mamy Prezydenta na poziomie. Proszę, nawet niemieccy geje go krytykuja. Nie może być lepszej rekomendacji dla Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.lodz.mm.pl 27.06.04, 12:40 A co Ci to przeszkadza czy oni biją ludzi na ulicach mordują i kradną ? Po co się ich czepiać. Uszanujmy ich inność tak jak oni szanują naszą.Manifestować ma prawo każdy, dlaczego im na to nie pozwolono pomimo interwencji sądowej.To nasza narodowa specjalność " T O L E R A N C J A " ale pod warunkiem,że nie jesteś gejem, lesbijką, prawosławnym,jechowym lub żydem. Chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:43 No tak, ale oni tego nie zrozumieja - ci nasi "prawdziwi Polacy-katlicy", prozno gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysiu Re: Normalny, a na czym polega tolerancja IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:48 naszej (normalnych) inności. Chyba Sam przyznasz żeś nielogicznie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:47 Starozytni Grecy wymyslili demokracje i sie do niej stosowali. W przeciwienstwie do was chore umysly,ktorzy nie potraficie jej respektowac. Jedynym waszym celem jest podwazanie zasad demokracji nie mowiac juz o podwazaniu zasad i przykazan Bozych i spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:50 blebleblebleble.... w straozytnej Grecji ludem nazywano tylko wolnych ludzi (czytaj oligarchow) Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW 27.06.04, 12:55 Zastosujmy więc "grecką demokrację". Tam każdy młody chłopak miał swojego dorosłego opiekuna, z którym mógł również uprawiać seks. Do pewnego wieku było to nawet mile widziane. Potem młodzieńcy żyli już z kobietami (oczywiście ci hetero) - to zresztą kolejny dowód (chociaż po co udowadzniać coś co od dawna wiadomo), że nawet seks homo w wieku młodzieńczym nie wpływa na orientację, która jest w głowie a nie w dupie jak się niektórym wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 12:58 legendy "wolnosc, rownosc, braterstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW 27.06.04, 12:58 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Starozytni Grecy wymyslili demokracje i sie do niej stosowali. > W przeciwienstwie do was chore umysly,ktorzy nie potraficie jej respektowac. > Jedynym waszym celem jest podwazanie zasad demokracji nie mowiac juz > o podwazaniu zasad i przykazan Bozych i spolecznych. O ile dobrze pamiętam Polska nie jest krajem wyznaniowym, przynajmniej deklaratywnie. Nie wiem więc co do tego mają jakieś przykazania i zasady (wymyślone zresztą przez ludzi, a nie Boga). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: DEMOKRACJA JEST WYMYSLEM STAR. GREKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:01 No tak ale zaden katol tegi nie jest w stanie zrozumiec! Dla niego demokracja = fanatyzm dogmatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k;'j;j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:56 W dzisiejszych czasach to Ty jesteś nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mest Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.04, 13:02 tak, niech siedza cicho. i wybudowac im oboz koncentracyjny i niech skurwiele zgnija, tak? jestes czlowieku bez sensu a mieszkasz w kraju o bardzo silnych tradycjach wyzwolenczych. ty lysy polglowku albo katolicki zakompleksiencu! z przykroscia stwierdzam, ze mowisz glowem wiekszosci tego biednego panstwa, ktore jeszcze niestaty musi jeszcze podrosnac... auf wiedersehen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski TYLKO KOBIETA I MEZCZYZNA TWORZA RODZINE IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:09 Takie jest prawo od zarania dziejow.Rodzina jest podstawowa komorka spoleczenstwa.Kto to neguje odrzuca spoleczenstwo.Zadaniem malzenstwa jest wychowanie potomstwa.Jest to zadanie spoleczne.Chociazby ze wzgledu na emerytury.Sluby homoseksualne prowadza do rozpadu spoleczenstwa. To sa egoisci zaprogramowani na seks.Spoleczenstwo ich nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: TYLKO KOBIETA I MEZCZYZNA.. plodza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:11 Takie jak ty... na pewno nie.. he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pool.mediaWays.net 27.06.04, 13:09 AIDS do RPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahmed Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:12 ksieza na ksiezyc! Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 23:57 Akurat RPA jest jedynym krajem Afryki w którym geje mogą rejestrować swoje związki partnerskie, a AIDS jest tam już wystarczającym problemem, zwłaszcza dla heteryków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.a.pppool.de 28.06.04, 17:45 poza szukaniem diamentow i rabowaniem bliznich musza miec jakies zajecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:10 To okropne ze gejom i lesbijkom daja prawa zawarcia zwiazku TO WYPACZENIE moze jeszcze zacznal dzieci adoptowac i je wychowywac TYLKO CIEKAWE W JAKIEJ ORIENTACJI SEKSUALNEJ FUJJJJJJJJJJJ TO OBRZYDLIWE W TYM WYPADKU GROZI NAM SODOMIA . To choroba i powinno sie ja leczyc a nie tworzyc z tego norme . Boze swiat upadl na pysk. Nie mam nic przciwko gejom i lesb. ale bez przesady zeby mi paradowali nago przed oknem to juz troszeczke przekracza moja granice tolerancji. DO LEKARZA A NIE DO URZEDU STANU CYWILNEGO LUDZIE . Polska jest krajem katolickim Wstyd gdyby tez poddala sie tym niemoralnym przywilejom. Boze daj by sie tak nie stalo. FEEEEEE Aga 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Biedna Agusia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:14 lukgktudc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Ty! Europejczyk wypie....laj z Polski! IP: 202.133.200.* 27.06.04, 13:19 POLSKA WOLNA OD PEDAŁÓW I ZGNILIZNY SPEDALONEJ EUROPY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe i slowo stalo sie cialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:20 no i mowilem, ze glupote palniesz! stalo sie... he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Oto slowo************ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:53 Katolika!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 23 Re: Biedna Agusia!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:03 NIE to Ty jestes biedny daje slowo . Szkoda mi Ciebie moze tak do lekarza jutro skoro swit, na pewno by pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma TAK WYGLĄDA SPEDALONA EUROPA - ZGNIŁY ZACHÓD IP: 202.133.200.* 27.06.04, 13:15 nie ma sensu więcej nic pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TAK WYGLĄDA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:19 niema, nie ma... nie pisz, bardzo Cie prosze bo jakas glupote palniesz Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 13:33 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > To okropne ze gejom i lesbijkom daja prawa zawarcia zwiazku TO WYPACZENIE moze > jeszcze zacznal dzieci adoptowac i je wychowywac TYLKO CIEKAWE W JAKIEJ > ORIENTACJI SEKSUALNEJ FUJJJJJJJJJJJ TO OBRZYDLIWE W TYM WYPADKU GROZI NAM > SODOMIA . To choroba i powinno sie ja leczyc a nie tworzyc z tego norme . Boze > swiat upadl na pysk. Nie mam nic przciwko gejom i lesb. ale bez przesady zeby > mi paradowali nago przed oknem to juz troszeczke przekracza moja granice > tolerancji. DO LEKARZA A NIE DO URZEDU STANU CYWILNEGO LUDZIE . > Polska jest krajem katolickim Wstyd gdyby tez poddala sie tym niemoralnym > przywilejom. Boze daj by sie tak nie stalo. FEEEEEE > Aga 23 Wielce szanowna /y Agnieszko. Homoseksualiści już od dawna wychowują dzieci. Robią to całkowicie legalnie w Szwecji czy Holandii, ale w innych krajach też. Czasem życie się tak układa, zresztą dla dwóch kobiet mieć dziecko to chyba nie jest wielki problem, jakiś samiec zawsze się znajdzie. "Niemoralne przywileje" tak mówić o podstawowych prawach człowieka nie jest ładnie, a już szczególnie nie jest to moralne. Dzieci nie wychowuje się "w orientacji homoseksualnej", wszak homoseksualiści rodzą się w heteroseksualnych rodzinach. Orientacji się nie nabywa, nie można też jej zmienić. Nie mówmy co dla kogo jest obrzydliwe bo dla każdego jest trochę co innego. Nie wiem też gdzie są te miliony paradujących gejów przed naszymi oknami. Proponuję opanowanie i zachowanie proporcji, w Polsce na razie dwóch trzymających sięza ręce facetów wzbudza agresję, a co dopiero mówić o nagich paradach. Tu tak nie będzie bo to smutny, szary kraj i każda zabawa poza festiwalem piosenki religijnej jest rozpustą i zagraża katolicyzmowi, a przynajmniej jego bigoteryjno-dogmatycznej odmianie jaka panuje w Polsce. Dla mnie niemoralna jest hipokryzja, a nie parady czy demonstracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:38 Wiesz, chyba takie argumenty do Pan Agnieszek nie trafiaja... niestety. Polska to bardzo spolecznie zacofany kraj. To musi potrwac lata.. jesli nie dziesieciolecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 23 Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary hehe IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:50 wielce szanowny wari wszak to ogromnie smutne i przerazajace ze geje i lesbijki wychowuja dzieci . Dzieci powinny byc wychowywane w normalnej rodzinie tylko! wari napisał: >Wielce szanowna Agnieszko. Homoseksualiści już od dawna wychowują dzieci. > Robią to całkowicie legalnie w Szwecji czy Holandii, ale w innych krajach też. > Czasem życie się tak układa, zresztą dla dwóch kobiet mieć dziecko to chyba nie > > jest wielki problem, jakiś samiec zawsze się znajdzie. "Niemoralne przywileje" > tak mówić o podstawowych prawach człowieka nie jest ładnie, a już szczególnie > nie jest to moralne. Dzieci nie wychowuje się "w orientacji homoseksualnej", > wszak homoseksualiści rodzą się w heteroseksualnych rodzinach. Orientacji się > nie nabywa, nie można też jej zmienić. Nie mówmy co dla kogo jest obrzydliwe bo > > dla każdego jest trochę co innego. Nie wiem też gdzie są te miliony > paradujących gejów przed naszymi oknami. Proponuję opanowanie i zachowanie > proporcji, w Polsce na razie dwóch trzymających sięza ręce facetów wzbudza > agresję, a co dopiero mówić o nagich paradach. Tu tak nie będzie bo to smutny, > szary kraj i każda zabawa poza festiwalem piosenki religijnej jest rozpustą i > zagraża katolicyzmowi, a przynajmniej jego bigoteryjno-dogmatycznej odmianie > jaka panuje w Polsce. Dla mnie niemoralna jest hipokryzja, a nie parady czy > demonstracje. I to takie fajne ze w Szwecji i Holandii paraduja pary homo jak chca i gzdie chca? ze sie obsciskuja i oblapiaja w kazdym pubie? Sluchaj bylam wiele razy w Szwecji jak i w Holandii i uwazam to za UPADEK MORALNOSCI . Wiesz jeszcze miliony nie paraduja ale jak sie pozwoli to mi powychodza z zakamarkow i dopiero meksyk sie zrobi Kurcze przeciez to nie do przyjecia . TO JEST CHOROBA GLUCHY JESTES ? TO jest nienormalne i juz a ludzie to chca przyjac na porzadku dziennym tak jak maz z zona i dzieckiem na spacerki po deptaku to mi dwie kobiety sie beda oblapiac i dziecko wychowywac? Wiesz co jestem mloda nowoczesna dziewczyna ale nowoczesnosc nie polega na wypaczeniu zepsuciu i glupieniu. ps.biedna nie jestem dzieki Bogu , moge sie zrzucic na wizyty u psychiatry dla gejow i lesbijek , moze fundacje otworze.....pozdro My jestesmy w Polsce a nie w Szwecji czy w Holandii i nie obchodzi mnie ich gust czy smak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:55 a moze przyjmiesz do wiadomosci, ze innych ludzi zupelnie nie obchodzi co ty sobie myslisz? Bez wzgledu na to jakie fundacje chcesz zakladac i czy one w ogole sa komus potrzebne. bo tylko tobie sie tak wydaje, ze sa potzrebne, ze kogos trzeba leczyc i tym podobne pierdoly. Kup sobie poszerzacz horyzontow - to drogo kosztuje ale skoro cie na wszystko stac... he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:10 Napisal: > a moze przyjmiesz do wiadomosci, ze innych ludzi zupelnie nie obchodzi co ty > sobie myslisz? Bez wzgledu na to jakie fundacje chcesz zakladac i czy one w > ogole sa komus potrzebne. bo tylko tobie sie tak wydaje, ze sa potzrebne, ze > kogos trzeba leczyc i tym podobne pierdoly. Kup sobie poszerzacz horyzontow - > to drogo kosztuje ale skoro cie na wszystko stac... he,he,he hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Poszerzacz ???? buahahahhaha oki kupie poszerzacz hmmmmm tylko pewnie nie ma u nas sklepow dla homoseksualistow- tam pewnie by sie znalazl jakis poszerzacz phihihihi. Poczytaj sobie troszeczke Biblii i zobaczysz ze o takich ludziach jest tam mowa i nie powinno byc zaskoczeniem ze podobne wybryki natury beda ale zeby to legalizowac , plissssssssss bez przesady, chce zyc i wychowywac dzieci w zdrowym i normalnym kraju i wszelkie wypaczenia powinno sie leczyc, a z ta fundacja to zqarcik nie dam ani Zlotoweczki buahahahaha pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:24 Okok, zycze powodzenia w TWOIM zyciu. Ale moze nie wtracaj sie do zycia innych bo to nie ladnie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:33 Wiec wlasnie rowniez chodzi mi o to by geje i lesbijki nie paradowali jak im sie che i nie niszczyli zycia normalnym ludziom, choroby trzeba leczyc a nie poddawac sie ich rozwojowi i jeszcze dopingowac, alkoholik na odtruwanie .... homoseksualista na.... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: ojojoj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:39 KOBIETO OPANUJ SIE... CO TY GADASZ W TEJ SWOJEJ ZACIEKLOSCI... Bardzo wielu ludzi toleruje, choc nie podziela, uliczne parady z dmonstracje katolikow z tym,i wszystkimi procesjami, blokowaniem ulic czy tez dzwonami koscielnymi z rana... i co? Wiec spoko, wyluzuj sie, szklanaka zimnej wody i mniej zacieklosci bo zle wychowasz dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:48 Gość portalu: warmi napisał(a): > KOBIETO OPANUJ SIE... CO TY GADASZ W TEJ SWOJEJ ZACIEKLOSCI... Bardzo wielu > ludzi toleruje, choc nie podziela, uliczne parady z dmonstracje katolikow z > tym,i wszystkimi procesjami, blokowaniem ulic czy tez dzwonami koscielnymi z > rana... i co? Wiec spoko, wyluzuj sie, szklanaka zimnej wody i mniej > zacieklosci bo zle wychowasz dzieci!!! A Ty skad sie urwales??? hehehheheh prownujesz dzwony koscielne i procesje do parady lesbijek z golym biustem i wymalowanych JAK GRUG QUIN gejow , Ty chyba tez masz cosik nie tak z ..... Polska jest krajem katolickim i oby takim jak najdluzej pozostala dla naszego dobra, od brudu tylko syfa mozna dostac nic dobrego nigdy to nie wnosi. pozdrawiam ps.opanowana jestem i to bardzo a wode pije wlasnie bo w ciazy trzeba duzo pic Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ojojoj! 28.06.04, 01:51 Czy jakiś gej czy lesbijka wlazi ci z butami do łóżka? Zdaje się, że ich to jakoś szczególnie nie obchodzi. Może należałoby wykazać się rownież odrobiną kultury i też się im nie wpychać do łóżka (nawet ze swoją chsześcijańską wścipskością) Nie paradowali tobie? Zapewniem cie, że dla ciebie nikt z nich nie paraduje. "niszczyli zycia normalnym ludziom" a w jaki to sposób geje i lesbijki niszczą życie normalnym rodzinom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:42 Nie ladnie Ty mowisz mi ze to nie ladnie?, ja Ci powiem ze to nie ladnie gdy kobieta uprawia sex z druga kobieta, nie ladnie to gdy mezczyzna ma prawo zawrzec zwiazek z dugim mezczyzna , nie ladnie ze tacy ludzie otrzymuja prawo by wychowac dzieci , a juz bardzo nie ladnie ze niektorzy ludzie to akceptuja to jest bardzo nie ladnie , bo ze ludzie sa chorzy to rozumiem byc moze ze i ja ktoregos dnia zapadne na podobna chorobe ale zeby legalizowac wypaczenie i jeszcze sie z nim tak obnoscic TO NA PRAWDE NIE LADNIE pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 03:06 Droga AGNIESZKO to tak nie ładne manifestować swoją głupote. Twoja manifestacjia obraża moje uczucia religijne.... to bardzo nieladnie z twojej strony. > ktoregos dnia zapadne na podobna chorobe Na twoim miejscu to zapadłbym... się pod ziemie ze wstydu, że takie rzeczy wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 10:50 Twoje uczucia religijne? a jakie uczucia? jaka religia? skoro tak piszesz to powiem bez zastanowienia zaden chrzescijanin z Ciebie zaden Muzulmanin ani Zyd.. Kazdego chrzescijanina czy muzulmanina obowiazkiem jest negowac podobne dewiacje, rozumiemy sie . nie ma ale... nie ma tolerancja, to zboczenie i juz, to Ty i Tobie podobni obrazaja uczucia religijne bo jesli ich nie bronisz stajesz na rowni z grzesznikiem. Trzymaj sie cieplutko religijny czlowieku A ja wscibska nie jestem to w moim kraju Geje i lesbijki beda probowali wywalczyc to co w Szwecji i Holandii, kroczek po kroczku... na poczatek mala parada tolerancji tak? NIE ja mowie NIE i kazdy wierzacy w Boga powinien powiedziec NIE Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 13:23 Czy wg ciebie każdy wierzący Katolik powinien, na wzór i podobieństwo twoje, używać imienia Boga jak papieru toaletowego? A przykazanie miłości bliźniego rzucić w najciemniejszy kąt. Twoje zakłamanie pochodzi od szatana, a imię twoje to OBŁUDA, pseudokatoliczko. SZATAN, mówię wam, opentał tą grzesznice, szatan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 14:48 hehehehehe COSIK CI SIE POKIELBASILO . A MOZE KRZESELKO CI PODSUNAC TO BEDZIESZ WYZSZY I LEPIEJ BEDZIE CIE SLYCHAC MASZ ROZDWOJENIE JAZNI Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ojojoj!nie ladnie ? a to....ladnie? 28.06.04, 18:46 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > hehehehehe COSIK CI SIE POKIELBASILO . > A MOZE KRZESELKO CI PODSUNAC TO BEDZIESZ WYZSZY I LEPIEJ BEDZIE CIE SLYCHAC > MASZ ROZDWOJENIE JAZNI Przyznaje, że dziwnie przez ciebie przemawia szatan. Do tego aż tak czujesz się 'niesłyszana', że dużymi literami zaczęłaś pisać - biedactwo... pseudochrześcijańskie, nałożnica szatana w ludzkiej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary 28.06.04, 00:10 Gość portalu: Aga 23 napisał(a): > wielce szanowny wari wszak to ogromnie smutne i przerazajace ze geje i lesbijki > > wychowuja dzieci . Dzieci powinny byc wychowywane w normalnej rodzinie tylko! > wari napisał: > Jakoś w tym miłującym dzieci kraju domy dziecka są wypełnione po brzegi. Dziecku nie jest potrzebna orientacja seksualna opiekunów (bo chyba nie sypiają z dziećmi) tylko miłość i opieka. > > I to takie fajne ze w Szwecji i Holandii paraduja pary homo jak chca i gzdie > chca? ze sie obsciskuja i oblapiaja w kazdym pubie? Sluchaj bylam wiele razy w > Szwecji jak i w Holandii i uwazam to za UPADEK MORALNOSCI . Jakiej moralności ? Jeżeli moralność ma polegać na nienawiści do ludzi i hipokryzji to cóż to za moralność ? A że się obściskują. Hetero też się obściskują i jeśli już to zakazać obściskiwania w ogóle, bez względu na orientację. jeżeli razi cię patrzenie jak inni wyrażają swoją miłość czy choćby ochotę na seks to już twoj problem. > Wiesz jeszcze miliony nie paraduja ale jak sie pozwoli to mi powychodza z > zakamarkow i dopiero meksyk sie zrobi Kurcze przeciez to nie do przyjecia . Nie, lepiej jak siedzą w ukryciu, biorą sobie kobiety za żony a potem podrywają innych facetów w parku czy w kiblu.Unieszczęśliwiają siebie, swoje żony i swoje dzieci. To jest model w którym Polska celuje. Tylko tak dalej. > > TO JEST CHOROBA GLUCHY JESTES ? TO jest nienormalne i juz a ludzie to chca > przyjac na porzadku dziennym tak jak maz z zona i dzieckiem na spacerki po > deptaku to mi dwie kobiety sie beda oblapiac i dziecko wychowywac? Brak argumentów najlepiej zastąpić krzykiem. Cieszę się, że poznałaś tę niezwykła prawdę odróżniania co normalne a co nie. Kilkadziesiąt lat życia, setki przeczytanych książek, wieloletnia praca naukowa i dalej taki jestem niewykształcony, że nie mogę powiedzieć co normalne a co nie. A tu tacy geniusze się trafiają. Zatrudnię cię u siebie w instytucie, będziesz mówić co jest normalne a co nie . Wiesz co > jestem mloda nowoczesna dziewczyna ale nowoczesnosc nie polega na wypaczeniu > zepsuciu i glupieniu. Mało oryginalne. tutaj się wszytskim wydaje, że są tolerancyjni i nowocześni. > ps.biedna nie jestem dzieki Bogu , moge sie zrzucic na wizyty u psychiatry dla > gejow i lesbijek , moze fundacje otworze.....pozdro > My jestesmy w Polsce a nie w Szwecji czy w Holandii i nie obchodzi mnie ich > gust czy smak.... Mnie też obchodzi przede wszystkim los polskich gejów. Ci na Zachodzie jakoś sobie radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Posluchach wari a moze wary? ;-) wielkie wary IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:03 > > wari napisał: > > > > Jakoś w tym miłującym dzieci kraju domy dziecka są wypełnione po brzegi. > Dziecku nie jest potrzebna orientacja seksualna opiekunów (bo chyba nie sypiają > > z dziećmi) tylko miłość i opieka. > W domach dziecka sa dzieci z rodzin patologicznych, a dwoch gejow jako co maz i zona czy dwoch mezow czy jak... to jeszcze wieksza patologia, dzieci ktore sa w domach dziecka w wiekszosci zostaly zabrane od rodzicow z jakiegos powodu. Kilkadziesiąt lat życia, > setki przeczytanych książek, wieloletnia praca naukowa i dalej taki jestem > niewykształcony, że nie mogę powiedzieć co normalne a co nie. A tu tacy > geniusze się trafiają. Zatrudnię cię u siebie w instytucie, będziesz mówić co > jest normalne a co nie . Ilosc przeczytanych ksiazek nie swiadczy jeszcze o Twojej wiedzy i o tym ze Ty bedziesz ustanawial co jest moralne a co nie, zamiast ton przeczytanych komiksow przeczytaj uwaznie Biblie i Koran a wtedy powiedz co wedlug Ciebie jest moralne. To Bog nakazawal jak ma wygladac model rodziny Kobieta+mezczyzna rozumiesz czy nie , a nie kobieta+ kobieta mezczyzna+mezczyzna Jest to wynaturzenie dziekuje bardzo, ps.zatrudniac mnie dzieki Bogu nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.adsl.highway.telekom.at 27.06.04, 13:27 W wiedenskim ZOO zyly sobie dwa hetero bociany. Tak bociany !! Homoseksualizm jest zjawiskiem jak najbardziej naturalnym wystarczy popatrzyc na stadko malp. Jasne ze ludzie sobie pare rzeczy urozmaicili ale ksieza tez nie tylko "po bozemu" chedoza. Pozdrowienia dla myslacych a ciemnogrod do Kaczora.Ciekawe jak nie Rydzyk to Lepper albo taki sam od wewnatrz Kaczor.Ucieczka od wolnosci myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 13:41 Gość portalu: Krzych napisał(a): > W wiedenskim ZOO zyly sobie dwa hetero bociany. Tak bociany !! Homoseksualizm > jest zjawiskiem jak najbardziej naturalnym wystarczy popatrzyc na stadko malp. > Jasne ze ludzie sobie pare rzeczy urozmaicili ale ksieza tez nie tylko "po > bozemu" chedoza. > Pozdrowienia dla myslacych a ciemnogrod do Kaczora.Ciekawe jak nie Rydzyk to > Lepper albo taki sam od wewnatrz Kaczor.Ucieczka od wolnosci myslenia. A propos Kaczora. Jednymi z pierwszych zwierząt u których badano homoseksualizm były kaczki. U nich stwierdzono, że orientacja powstaje w okresie życia płodowego oraz bezpośrednio po urodzeniu (wylęgu w tym przypadku). Dopiero wiele lat później potwierdzono to u ssaków. To taki off topic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:47 to nie tak bardzo off topic... bo jak sa dwie kaczki blizniaczki to prawdopodobienstwo u tych ptakow jest... 50/50, hehehe, co jest do udowodnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej z Fordonu Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.eu.org 27.06.04, 13:40 Brawa dla prezydenta Warszawy pana Kaczyńskiego.Dziękujemy,że pan nie dopuscił bandzie alfonsów i pedałów do manifestowania swojej choroby.Tak choroby,która jak każda inna jest zarazliwa.Wszystkim pedałom i gejom i in. warto uświadomić i przypomnieć,że natura to samiec i samica.Tylko oni mogą mieć dzieci.Wtedy następuje rozój gatunku ludzkiego.Bez tego spotkania nie ma rozwoju ludzkości.Chcielibyście mieć dzieci ? Nic z tego.Taka jest natura ludzka,że musi być chłop i baba.Jeżeli jesteście tak bardzo chorzy i wam się mózg lasuje to się zamknijcie w czterech ścianach pomieszczenia i próbujcie.Może będziecie mieli potomka,jeśli nie,to za demoralizację istoty ludzkiej,musicie odpokutować,np.zamiatając ulice i autostrady Berliner ring.Na waszym czele z miotłą stanie burmistrz tego starego słowiańskiego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:43 ble ble ble, bum, bum, ble, ble, ble.. bum, bum. ble, ble... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk O Bydgoszcz !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:17 Swoje "trzy grosze" w trącila,a propos, jak tam wasz nowy biskup??czy nad Fordonem swoja rekę też"Trzyma" Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada I dlatego Berlin jest światową metropolią 27.06.04, 13:54 A Warszawa jest totalną wiochą z ponad milionową ludnością. Nie ma w Europie chyba drugiego tak dużego miasta, które byłoby takie niedorozwinięte. "Szanowny pan Kaczyński" dba o koty i interesuje się co ludzie robią ze swoimi dupami zamiast rozwijać to miasto. Co on zrobił - gdzie są jakiekolwiek większe projekty infrastrukturalne dla tej wiochy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak zascianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:57 Niz nie zrobil i nic nie zrobi...no chance! Ci wszyscy politykierzy nie sa po to aby cos robic, sa po to aby TRWAC! A masz racje, Warszawa to spolecznie straaaaszne miasto - choc moje to jednak mi obce juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk "Spieprzaj Dziadu" chce być prezydentem ,Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:20 Stąd ta cala nagonka na Gejów,w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: hihi prezydent z krawatem do pępka 27.06.04, 14:21 ale świat się uśmieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIEZSKA 23 Re: I dlatego Berlin jest światową metropolią IP: 62.114.170.* 27.06.04, 15:19 Tak Berlin jest swiatowa metropolia ale zepsucia i najgorsze to to ze ludzie to zepsucie toleruja no ale to ich wola Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: A Warszawa jest stolicą chamstwa i złodzieji 27.06.04, 15:34 Zepsucia? W Berlinie nikt mi nie wkładał za wycieraczki samochodu ulotek z agencji towarzyskich, nie można w każdej klinice "wywołać" miesiączki. W Warszawie owszem. Ponadto możesz w świetlanej Warszawie nieźle oberwać wieczorem od podpitych wyrostków, zostać okradziona na każdym kroku. A cnotliwe Polki rozkładają nogi na widok każdego cudzoziemca w klubach i dyskotekach - więc nie pierdol, gdzie jest zepsucie a gdzie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: A Warszawa..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 15:53 > Zepsucia? > W Berlinie nikt mi nie wkładał za wycieraczki samochodu ulotek z agencji > towarzyskich, nie można w każdej klinice "wywołać" miesiączki. W Warszawie > owszem. Ponadto możesz w świetlanej Warszawie nieźle oberwać wieczorem od > podpitych wyrostków, zostać okradziona na każdym kroku. A cnotliwe Polki > rozkładają nogi na widok każdego cudzoziemca w klubach i dyskotekach - więc nie > > pierdol, gdzie jest zepsucie a gdzie go nie ma. uuuuuuuuuuuuuuuuu wow , nie pier....? to moze ty w ta swoja "kake" wiesz w Berlinie ulotek nie musza wkladac bo domy publiczne co krok stoja mega oswietlone i otwarte dla wszystkich szczegolnie St pauli prostytutki niczym normalni przechodniem, cudo cywilizacji Zlodziejstwo jest wszedzie -ale je sie tepi i jak mi sie cosik wydaje to chyba kara jest jakas za to nie ma przywilejow dla zlodziejow i parad ulicami miast A w Berlinie to po 24 bandyci glaszcza po glowkach pewnie, Si Si seniora pogawedzmy jeszcze troche. To jakies zart w ogole z tymi prawami dla lesbijek i gejow wracamy do czasoe krola Lota Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Pytanie Do Agnieszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:58 Na którym roku jestes U Rydzyka, w "Wyzszej szkole "Kultury"spolecznej i mediów, chyba jesteś na ostatnim, sadzac po poziomie wypowiedzi,na "postach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Pytanie Do Agnieszki IP: 62.114.170.* 27.06.04, 20:15 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Na którym roku jestes U Rydzyka, w "Wyzszej szkole "Kultury"spolecznej i > mediów, chyba jesteś na ostatnim, sadzac po poziomie wypowiedzi,na "postach" "na postach" ? tak tak hmmmmmmmmmm dowciapny jestes niesamowicie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: A Warszawa..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.04, 16:07 St. Pauli jest w Hamburgu, a nie w Berlinie. I bardzo często słychać tam j. polski, zarówno u pań, które tam pracują, jak i odwiedzających. Poza tym nie denerwuj się tak, bo bełkoczesz Aha wolę te oświetlone domy publiczne z pełnym zapleczem sanitarnym niż hipokryzję i stojące przy drogach panienki, które nie mają się gdzie umyć po wyświadczeniu usługi katolickim mężom. A cóż ci mężulkowie potem przynoszą za choróbska swoim katolickim żonkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: A skąd ty to wiesz? 27.06.04, 16:13 A tak nawiasem mówiąc, skąd wiesz o tych co krok stojących domach publicznych. Ja ich nie zauważyłam co krok w Berlinie. Musisz się obracać w niezłym bagnie skoro widzisz te przybytki co krok. A może chodziłaś od drzwi do drzwi za pracą i jej nie dostałaś - bo wiesz (tu mała wskazówka dla ciebie), aby tam pracować, trzeba wyglądać o wiele lepiej niż wiadro pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: A skąd ty to wiesz? IP: 62.114.170.* 27.06.04, 20:22 kaka_da_parada napisała: > A tak nawiasem mówiąc, skąd wiesz o tych co krok stojących domach publicznych. > Ja ich nie zauważyłam co krok w Berlinie. Musisz się obracać w niezłym bagnie > skoro widzisz te przybytki co krok. A może chodziłaś od drzwi do drzwi za pracą > > i jej nie dostałaś - bo wiesz (tu mała wskazówka dla ciebie), aby tam pracować, > > trzeba wyglądać o wiele lepiej niż wiadro pomyj. uuuuuuuuuuuuuuuuuu noooooooo to mam szanse..... moze i bym sie zalapala no coz gdybym byla toba pewnie i dobrze czulabym sie w tym biznesie.Dzieki Bogu nie jestem Tak tak kaka da w kake yyyyyyyyy hehehehe Co za swiat , lesby i geje prawnymi opiekunami dzieci , sami sobie syf gotujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.acn.pl 27.06.04, 13:55 sokol -> homoseksualizm to nie zboczenie - zboczenie jest wtedy gdy jakis kilkudziesiecioletni facet gwalci dzieci! dlaczego tak Ci trudno zrozumiec ze kazdy czlowiek jest inny - czemu przeszkadza Ci że jakis facet kocha innego faceta, albo że kobieta kocha kobiete??? Zmuszaja Cie do tego samego? Nie!!! wiec daj im swiety spokoj i zajmij sie swoim zyciem, a nie mieszja sie do cudzego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi szkoda slow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00 Dziewczyno, skoda slow i klawiatury Twojej, on tego nie pojmie, nie zrozumie, nie jest w stanie siegnac mysla dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski HOMOSEKSUALISCI ZAKALA SPOLECZENSTWA IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:55 Takich egoistycznych osobnikow trudno spotkac w dzisiejszych czasach. Kobiety i mezczyzni z ich kregow nastawieni sa tylko na seks.Nie ma z nimi normalnej dyskusji.Tylko ONI maja racje,opetani przez szatana. Szczyca sie wyksztalceniem,a sa glupsi od ludow pierwotnych. Wydaje im sie ze zyja w 21 wieku a w rzeczywistosci sa na poziomie Sodomy sprzed 3000 tysiecy lat.Cywilizacja ludzka nie da sie drugi raz oszukac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol ale jestes popaprany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:59 o rany jak ten glupol znow pieprzy!!! A powinienes teraz siedziec w parafii, niedziela jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanka Re: HOMOSEKSUALISCI ZAKALA SPOLECZENSTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:07 > Takich egoistycznych osobnikow trudno spotkac w dzisiejszych czasach. > Kobiety i mezczyzni z ich kregow nastawieni sa tylko na seks.Nie ma > z nimi normalnej dyskusji.Tylko ONI maja racje,opetani przez szatana. Jestem hetero, mimo to dzieci mieć nie zamierzam, bo ich nie lubię A mój facet jest jak szatan. Mniam! Polecam Nie istnieje coś takiego jak 'normalność'. Dla mnie to proste: zło jest wtedy, kiedy robisz _krzywdę_ innej istocie żywej. Wszystko inne jest dobre albo obojętne. A Polska nie jest krajem "katolickim", jeno krajem zdominowanym przez katolicyzm. Co powoduje komedie takie, jak ta. Bicie piany bez jakiejkolwiek znajomości tematu. To jest fobia, paniczny strach. Współczuję Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxwoj Mieli juz okazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00 Jakis czas temu Niemcy rzadzili Warszawa i pozwalali tylko na demonstracje poparcia dla Ich Wielkiego Wodza. Niemieckie rzady nie wyszly ludnosci na dobre bez wzgledu na orientacje seksualna, niech zatem niemieckie wladze zachowuja powsciagliwosc w wyrazaniu opini, jak Warszawa powinna byc rzadzona, bo na pewno ludzie maja wiecej praw pod obecnym zarzadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja masz okazje zmadrzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:02 Dobrze by bylo abys w ogole cos z tego rozumial.. ale jesli nie rozumiesz to swiat sie tz nie zawali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty pedryl Być skrytykowany przez pedała to chluba IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 14:02 skandalem jest publiczne afirmowanie zboczeń. Boże chroń nasze dzieci a nie doświadczaj nas tak jak w Gomorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Być skrytykowany przez pedała to chluba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:05 A byc spowiadanym, brac hostie od.... pedala to co? Wiesz jaki % gejow jest wsrod urzednikow KK/ Watpie... ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Tłumaczenie z języka "prasowego"... 27.06.04, 14:02 "Kobiety preferowały kolory biały i różowy, występując czasami w stroju topless." Tłumaczenie - cześć kobiet występowała pół-nago. "Na transparentach można było przeczytać "Hedoniści wszystkich krajów łączcie się", lub "Gerd (Schroeder), daj nam więcej praw"." Tłumaczenie - Demonstanci podkreślali swoje hedonistyczne potrzeby, wskazując na konieczność zaspokajania ich przez rząd. Transparentów wzywających po prostu do równości praw najwyraźniej nie było. "Tęczowa flaga, symbol homoseksualistów, zawisła nawet na znajdującym się na trasie pochodu radzieckim czołgu, będącym elementem miejsca pamięci ku czci Armii Czerwonej." Tłumaczenie - w ramach manifestacji doszło do znieważenia pamięci żołnierzy poległych przy zdobywaniu stolicy faszystowskich Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:09 Ales ty madry! Wiesz, to klasyczne jak ludzie ograniczeni potrafia sie zachowywac. Nie jestes w stanie pojac, ze inni dokladnie umieja czytac i myslec. Tobie sie wydaje, ze ty MUSISZ cos tam tlumaczyc... nie musisz, szkoda czasu i atlasu. Wlasnie na tym polega zaslepienie i brak horyzontu :" ja zrozumialem cos tam po swojemu i musze to wykrzyczec"... ufff Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Re: po co? 27.06.04, 14:20 I skąd ten stres? Jedyną osobą która krzyczy, jesteś ty. Czytam artykuł i rozbijam go sobie na fragmenty, szukając informacji w potoku słów. Niestety, końcówka artykułu wyszła mi właśnie taka, jak napisałem. Dla wyjaśnienia - wg mnie Kaczyński popełnił błąd, a Polska ma problemy z tolerancyjnym podejściem do mniejszości. Kłopot w tym, że konieczność stosowania politycznej poprawności całkowicie wykrzywia obraz całego problemu. Jakbyś nazwał związkowca, który wyszedłby na ulicę wrzeszcząc, że jest hedonistą i rząd ma mu pomagać w dążeniu do przyjemności? Jakbyś potraktował wywieszenie tęczowej flagi na pomniku nieznanego żołnierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:28 Nie to nie stres.. oczywiscie, ja sie nie stresuje tak latwo Chodzi mi o to, ze bardzo wielu ludzi stara sie "tlumaczyc" innym cos co jest oczywiste w pisanych tekstach, tak jakby inni nie mieli zupelnie rozumu i zdolnosci pojmowania. A prawda jest taka, ze jesli juz ktos czyta takie teksty dziennikarskie to raczej wie co tam jest napisane. Masz racje co do meritum, ale mnie chodzi wlasnie o taki troche nieelegancki sposob mowienia kwestionujacy a priori inteligencje innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Re: po co? 27.06.04, 14:38 OK, nie ma sprawy. Wychodzi na to, że nie muszę jednak prowadzić dyskusji w stylu Gadzinowski- Ojciec Rydzyk. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:41 Oczywiscie, ze nie - w wiekszosci przypadkow, he,he,he pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:20 Chcialem powiedziec zebys nie przejmowala sie tymi metami spolecznymi ale to jest zbyteczne.Widac,ze jestes silna w wierze i nieugieta. Pozdrowienia i wszystkiego najlepszego.Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jesteś lepszy od Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:23 Mogę Tobie zalatwic"robotę" u Rydzyka,nadasz sie po ,pewnym "retuszu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okiman Re: POZDROWIENIA DLA katola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:30 A potepiona niech bedzie ciemnota, zlosc, nienawisc, falszywe milosierdzie, hipokryzja, sekcizm, ciemny dogmatyzm obrazajacy Boga samego.... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: POZDROWIENIA DLA CIOTY EUROPEJCZYKA IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi psychol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:45 ten katol to chyba jednak psychol? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jak większość z Parafii!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:31 ioughgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:51 Teraz i zawsze i na wieki wiekow Amen Dziekuje za pozdrowienia , pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 03:19 Droga AGNIRSZKO i Katoliku - "Nie używajcie na daremno imienia Pana Boga Swego" a już tymbardziej nie wsadzajcie go do tego samego wiadra razem z pomyjami jakie wypluwacie ze swoich ust w imię waszej nienawiści jedynie z pozoru chrześcijańskiej. Takie 'używanie' Boga się nie godzi i obraża uczucie religijne prawdziwych Chrześcijan, w tym też moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:15 nie mow mi tu co mam mowic a co nie, a gdy ktos przywoluje imie mesjasza nalezy wlasnie tak powiedziec i odpowiedziec Nie uczyli tatusiowie ? ups rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 13:16 AGNIESZKO, szkoda, że nie nauczyli cię również szacunku dla świętych synboli Chrześcijańskich. Jak tak dalej sie będziesz rozwijała to powiesisz sobie krzyż nad sedesem (o ile już tego nie zrobiłaś, bo zdaje się przy całym twoim barku szacunku dla Kościoła nie jest wielka sprawa). Całymi siłami należy bronić Kośćół przed takimi wcielonymi szatanami jak ty, pseudochrześcijanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI IP: 62.114.170.* 28.06.04, 14:59 HIPOKRYTO JA WIEM CO MAM SZANOWAC A CZEGO NIE, NIE MOW MI KOLEJNY RAZ CO MAM MOWIC I CO MAM SZANOWAC BO SKAD TY MOZESZ WIEDZIEC JAKI JA MAM STOSUNEK DO SYMBOLI RELIGIJNYCH,I CZY I GDZIE WIESZAM KRZYZE.... A NAD SEDESEM TO BYM SOBIE TWOJE ZDJECIE POWIESILA ZEBY MI SIE LEPIEJ..... A TEGO SZATANA TO SOBIE W SWOJE STRINGI WSADZ Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: POZDROWIENIA DLA AGNIESZKI 28.06.04, 18:52 Co tak sie wydzierasz? Jak przekupa na jarmarku! Będe ci mowił, nie pozwole na mieszanie wartości chsześcijańskich z plugawą nienawiścią. > A TEGO SZATANA TO SOBIE W SWOJE STRINGI WSADZ Najpierw musiałbym wyciągnąć go z twoich, zreszta swoich i tak nie posiadam więc nie miałbym go gdzie wsadzić. Może lepiej zostwaie go w twoich niech ci tam robi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 DO MATTA . J -ADORATORA CIOT ;-) IP: 62.114.170.* 28.06.04, 21:41 matt.j napisał: > Będe ci mowił, nie pozwole na mieszanie wartości chsześcijańskich z plugawą > nienawiścią. Czlowiek o tak slabej wierze w Boga jak Ty nie bedzie dla mnie zadnym autoryterem, powiedz mi matt.j jak taki ktos jak Ty moze mi mowic ze ja mieszam wartosci chrzescijanskie , przeciez Ty nie znasz zadnych wartosci, Homoseksualizm jest grzechem ciezkim i tylko Bog wie jak ciezka kara czeka grzesznika (jak i ludzi ktorzy to popieraja i nie probuja z tym walczyc) matt.j jestes zenujacy atwoje posty smierdza kiczem A Szatan do moich majtek trafic niestety nie moze za to u Ciebie ma jak widac wielkie szanse i nie tylko w majtkach ale i w Twojej glowie zycze powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: DO MATTA . J -ADORATORA CIOT ;-) 28.06.04, 21:49 > powiedz mi matt.j jak taki ktos jak Ty moze mi mowic ze ja mieszam > wartosci chrzescijanskie , przeciez Ty nie znasz zadnych wartosci Może i masz racje, że nie powiniennem ci mowić o wartościach, szatan już dawno wpoił ci, że najważniejszą wartością jest NIENAWIŚĆ. Ale wiesz, za to, to napewno do nieba ci się nie uda trafić i tylko Bog wie jak cieżka kara cie czeka za posługe szatanowi. > A Szatan do moich majtek trafic niestety nie moze Masz racje, nie może bo już od dawna tam siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 ???????????????????????????????? IP: 62.114.170.* 28.06.04, 22:06 Co Ty z tym szatanem na prawde chyba glowe ci opetal ze nie mozesz minuty bez wpisania Szatan , Opanuj sie , wszystkim tu wpajasz swoj poglad na cos co normalny czlowiek nazwie wypaczeniem , wszystkich bluzgasz i odwracasz kota ogonem prowokatorze, homoseksualizm jest zboczeniem i juz i nie wpajaj ludziom ze tak nie jest ze takie myslenie swiadczy o braku tolerancji i jak mi ze jestem opentana przez Szatana i Nienawisc, nienawisc nie ma tu nic wspolnego , to co Ci ludzie wyprawiaja to dewiacje a ty jestes za tym by przyjeto to za norme! Nie chce mi sie juz do Ciebie pisac bo tylko plujesz, jesli jestes gejem to tym bardziej nie chce mi sie pisac do ciebie bo i tak nie zmadrzejesz , ale szkoda mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:16 Czyżby mała dezorientacja Nie na wszystkich, ale gł. na ciebie. Jak ktoś z siebie jest w stanie zrobić taki pomyj jak ty sama to licz się z tym, że inni ludzie za pomyj będą cię brać. A ja się lubię pastwić nad fanatykami szczególnie jak są tacy zawzięci, że aż śmieszni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:19 Niestety pomyje mozesz znalez w umywalce ale nie mysl ze jestem fanatykiem bo mam tak wiele wcielen ze bys nawet ze swoim malym 21 palcem nie wyliczyl ]] Dezorientacja dlatego ze ja pisalem o czym innym a ty niewiem czemu temat nagle zmieniles ale moze jakis post mi umknal Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:28 Czyżby AGNIESZKA 23 stała się transwestytą? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:30 Niechcesz ze mną rozmawiać jako dziewczynka i dlatego nagle zmieniłeś(aś)- nie wiem jak do ciebie mówić? - pleć i teraz bedziesz mówił(ła) jako chłopiec ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:37 Powiec szczeze ty myslisz ze ja jestem AGNIESZK ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:48 zapytywacz napisał: > Powiec szczeze ty myslisz ze ja jestem AGNIESZK ????????????? A czort (szatan) cie wie?! Przecież ty mamsz "tak wiele wcielen" Pozatym z AGNIESZKIA rozmawiałem (hehehe) o dezorientacji a ty odpowiedziałeś więc czemu nie. > moze jakis post mi umknal Odpowiedz Link Zgłoś
zapytywacz Re: ???????????????????????????????? 28.06.04, 22:50 eheheh bardzo smieszne zejme ci ten kamien z serca JA NIE JESTEM AGNIESZKA TAK TAK !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: ???????????????????????????????? IP: 62.114.170.* 29.06.04, 14:02 Koncz wasc wstydu oszczedz... Matt.j taka widac twa natura ze lubisz pierdanczyc 3 po 3, cwanie zawijasz temat by tylko pobelkotac i opluc kogos, teraz mnie i kazdego kto uwaza homoseksualizm za chorobe , skoncz zenade nie pisz do mnie i o mnie, ja pisze ogolnie o pojeciu homoseksualizmu i o tym czym on jest i czy ja to aprobuje a ty obrazasz docelowo sama mnie Agnieszke i smiesz jeszcze byc z tego tak dumnym Myslisz ze jak uzyjesz 1000 obelg na moj temat to ja zmienie zdanie na temat tej choroby ? informuje cie iz tylko czas tracisz Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: AGNIESZKA - ekspert medyczny 29.06.04, 14:27 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > Koncz wasc wstydu oszczedz... > > Matt.j taka widac twa natura ze lubisz pierdanczyc 3 po 3, cwanie zawijasz > temat by tylko pobelkotac i opluc kogos, teraz mnie i kazdego kto uwaza > homoseksualizm za chorobe , skoncz zenade nie pisz do mnie i o mnie, ja pisze > ogolnie o pojeciu homoseksualizmu i o tym czym on jest i czy ja to aprobuje a > ty obrazasz docelowo sama mnie Agnieszke i smiesz jeszcze byc z tego tak > dumny Myslisz ze jak uzyjesz 1000 obelg na moj temat to ja zmienie zdanie na > temat tej choroby ? informuje cie iz tylko czas tracisz Nie żebym chciał komukolwiek zabraniać posiadania i rozgłaszania na forum dowolnie absurdalnych pseudo-koncepcji... Ale czy możesz mi powiedzieć, drog(a/i) eksper(tko/cie) jaki związek mają mieć czyjekolwiek przekonania dotyczące homoseksualizmu z takimi kwestiami prawnymi, jak wolności konstytucyjne? Czy jeśli ktoś zamorduje homoseksualistę, to też się mamy zastanawiać nad tym, czy homoseksualizm jest zły czy dobry? I może jeszcze pod tym kątem oceniać wysokość kary? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ???????????????????????????????? 29.06.04, 15:47 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > Koncz wasc wstydu oszczedz... Skończę dopiero jak cię zaspokoję. Jak widać dalej się odzywasz czyli nadal nie jesteś zaspokojona. Czyżbym się za mało starał czy ty masz tak wielką potrzebę poniżania siebie samej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 [...] IP: 62.114.170.* 29.06.04, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: ???????????????????????????????? 29.06.04, 18:25 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > No przeciez ci mowie ze masz rozdwojenie jazi teraz nawet z dwoch nick'ow do > mnie piszesz , Zakochales sie we mnie pedale czy co? > odwal sie ode mnie i idz kwiatki sadzic Droga/i AGNIESZKO/U, O ile nie wiem, z ilu nicków może "do Ciebie" pisać Matt.j, to pragnę zapewnić, że Matti.x i Matt.j to nie ta sama osoba. Jeśli zapewnienie takowe niezbyt Cię przekonuje, to może spróbuj przyjąć do wiadomości, iż ktoś kto chciałby używać kilku wirtualnych osobowości, raczej postarałby się o to, aby ich nicki właśnie podobne nie były. Jeśli zaś chodzi o mój post wyżej, to jak rozumiem nie masz na ten temat zbyt wiele do powiedzenia i jedynie do czego się ograniczasz to obrzucenie inwektywami innej osoby. Rozumiem, iż w poczuciu bezsilności, człowiek gotów jest obrzucać inwektywami kogokolwiek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j RAMA AGNIESZKA 29.06.04, 19:04 Czy ciebie czasem nie wytykali w szkole jako lesbijki i teraz sobie odbijasz i mówisz ludziom od pedałów. Po za tym pisałaś, że nie traktujesz ludzi przedmiotowo! To dlaczego wymyślasz im od części rowerowych. Czuje się zobowiązany i nazwę cię RAMĄ, jeśli nie pasuje ci rowerowa to możesz zostać tłustą margaryną. Przy analizie twoich tekstów można wywnioskować, że cały cholesterol osadził ci się na mózgu. A co do rozdwojenia to przypisałbym je tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Wstyd mie że żyję w takim kraju głąbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:24 Właśnie tacy jak ty robią ten kraj zaściankowy i pełny obłudy. Czego się boisz???Zapewne masz jakieś kompleksy. Niech sobie geje żyją i niech walczą o swoje prawa. Taka jest natura człowieka i nikt i nic tego nie zmieni. A mówienie że niech siedzą cicho to żenada i ograniczenie umysłowe z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 195.240.88.* 27.06.04, 14:27 nie kocham gejow bo nie mam za co ale ich toleruje i tego samego wymagam od nich , bo jezeli mowimy o tolerancji to niech ta tolerancja takze i ich dotyczy wiec prosze gejowie przyjac do wiadomosci ze mi sie wcale niepodobaja wasze parady i absolutnie nie sprawia mi przyjemnosci agladanie pseudo panow przebranych za panie albo widok dwoch calujacych sie gejow, ja zadnemu z was nie organizuje przedstawienie gdzie normalni mezczyzni caluja sie z normalnymi kobietami i nie kaze wanm tego na dodatek ogladac, badzcie wiec tolerancyjni i wezcie pod uwage ze na tym swiecie oprocz nienormalnych zyja jeszcze normalni mezczyzni i normalne kobiety ktorzy nie mowie ze mosicie ich kochac badzcie dla nich po prostu tolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 03:32 > jezeli mowimy o tolerancji to niech ta tolerancja takze i ich > dotyczy Czy dostałeś kiedys po "mordzie" od geja bo szedłeś za reke z dziewczyną? Zapewne nie jesden gej "zaliczył" tak od heteryka. > prosze gejowie przyjac do wiadomosci ze mi sie wcale niepodobaja > wasze parady Twoja sprawa, ale nie możesz nikomu zabraniać konstytucyjnych praw, twoje 'podobanie sie' naszczęście nie jest wyznacznikiem prawa. > absolutnie nie sprawia mi przyjemnosci agladanie pseudo panow > przebranych za panie albo widok dwoch calujacych sie gejow To nie oglądaj, pozatym na polskich marszach tolerancji takich scen akurat nie bylo. > ja zadnemu z was nie organizuje przedstawienie gdzie normalni > mezczyzni caluja sie z normalnymi kobietami i nie kaze wanm > tego na dodatek ogladac Jak już powyżej napisałem tobie też nikt nie każe oglądać marszy gej&les. Nie wiem co ty organizujesz ale do tego żeby zobaczyć heterycki pary wkładające sobie języki do gardłai obnmacujace się na całego w publicznych miejscach nie potrzebne są żadne parady. Wystarczy przejść sie po skwerku, parku czy rynku głównym, już nie mówiąc o tym co sie dzieje w dyskotwekach i pubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski NIE DAJMY POGRZEBAC CYWILIZACJI IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 14:37 Oni walcza tylko o prawo demonstracji.Potem przyjdzie kolej na"malzenstwa". Adopcja dzieci jest oczywiscie zaprogramowana.Nastepnym krokiem bedzie ograniczenie praw kobiet.I stosunki z nieletnimi tez beda prawnie dozwolone. Trzeba z tym skonczyc! Albo my albo oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan Re: NIE DAJMY katolowi POGRZEBAC CYWILIZACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:43 a my ustawimy ladne stosiki aby znow bylo milo i przyjemnie i tak ladnie pachnialo katolicka miloscia blizniego, skwierczalo, a tlum z rozancami wsluchany w jeki palonych bedzie modlil sie i prosil Boga o zmilowanie dla... siebie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma48muc Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.04, 14:42 sokol; proponuje Tobie otworzenie Oswiecimia, masz chyba blisko; i moze zostan jego komendantem; Zboczony to jestes przede wszystkim TY; ale kamieniami Ciebie nie bedziemy obrzucac! szkoda mi reki; wiec siedz cicho i nie obnos sie ze swoja TEPOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karl_der_berliner Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. 27.06.04, 14:49 twoje dni sa policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:53 A temu szalencowi co sie stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Re: Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. 27.06.04, 15:06 A umiesz to powiedzieć po niemiecku, du polendreck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: Wowereit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:09 ten pacan NIC nie potrafi tylko morde drzec! Un da liegt der Hund begraben... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk nie tylko w tym jest rzecz pogrzebana, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:45 Myslę ze On ma dyzurzRadia Maryja, zlecenie -umowa o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Wowereit, ty pedale, szmato czerwona. IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 15:10 Ja umiem powiedziec to po niemiecku.Ale dlaczego wyzywasz go od polskiego smiecia?Taka tolerancja i kultura.A moze jestes tylko ufarbowanym Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Einbahnstrasse? 27.06.04, 15:15 Wyzwiska dozwolone tylko w jednym kierunku? Nie jestem farbowaną polką, bo nie jestem polką - jestem kaszubką i z polactwem nie chcę mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Sag mal auf Deutsch katoliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:38 Warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Herr Worwereit ich danke Ihnen/Ein Europear! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:23 Ich danke Ihnen,fur angagement,Polen braucht ihnen!!!!Schwule und Lesben Polen/ Warschau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Bei wem???mein lieber??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:42 Warte auf Deinen Antwort. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_da_parada Rada dla Karla 27.06.04, 16:28 Karlchen, skoro tak się męczysz w tym zbyt tolerancyjnym Berlinie, to wróć do twojej polskiej ojczyzny. Ale z pewnością nie znajdziesz tu dobrze płatnej pracy, za to będziesz mógł wspierać w swoich poglądach twojego miejscowego opasłego proboszcza śliniącego się na małe dziewczynki (lub nawet chłopców). Odpowiedz Link Zgłoś