Dodaj do ulubionych

Usta gwiazd w Ustkach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:49
Cóż, niestety to kolejny przykład na chęć zaistnienia za wszelką ceną, na
wyróżnienie się choćby w arcygłupiej dziedzinie. Szkoda tylko,że na takie
pomysły wpadją oficjele z Urzędu Miasta. Choć może to kolejny dowód na stan
umysłów tzw. elity rządzącej, obojętnie jakiego szczebla. W końcu przykład
idzie z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 12:54
      A nie przypadkiem w Ustce??
      OJ OJ 1 z geografi redaktorzy!!!
    • Gość: M. Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 29.06.04, 12:56
      ale słuchaj, co w tym złego? większa atrakcyjność miast etc. niczemu to
      przecież nie szkodzi, nie widzę w tym nic złego.
    • Gość: Micky 07 Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.knot.tk 29.06.04, 12:58
      Szukałem tych "Ustek" i znalazłem jedynie Ustke. Poprawcie to !
      • Gość: pahaoo Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:22
        Na pewno chodzi o Ustkę. Już sprawdzałem na ich stronie jest informacja o akcji
        z Ustami. Dla mnie to dobry pomysł wykorzystujacy potencjal tego co mają.
        Wlasnie najprostsze pomysly są czasami najciekawsze.
    • Gość: koniec swiata! Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 29.06.04, 13:04
      a moze by tak odciski... waginy lub czlonka znanej osobistości...hłe,hłe
      paranoja! Polacy powinni jeszcze pomałpować i uznać za swoje oprócz
      amerykanskiego swieta dziekczynienia, hellowen, walentynek itp. - żydoeskie
      obrzezanie... odciski na betonowej "alei gwiazd" byłoby rewelacyjne...
      • Gość: skok Identyczny pomysł wpasdła mi do głowy haha IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 12:23
    • Gość: zyczliwy Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: 83.238.18.* 29.06.04, 13:32
      Ci wielcy artysci i madrosci powinni jeszcze otrzymac jako dodatek surprisedskara i
      Nobla.
    • Gość: adamo Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:12
      Mam propozycję co do innego odcisku (ale tu lepiej się nie wypowiem...)
      IDIOTYZM (i to w obu przypadkach) I to pewnie za nienajmniejsze pieniądze -
      atrakcja jak cholera!
    • toja3003 az sie boje myslec jaka czesc ciala beda gwiazdy 29.06.04, 14:25
      odciskac w Swornigaciach.
      • Gość: wieslaw2004 Re: az sie boje myslec jaka czesc ciala beda gwia IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.04, 16:19
        co to za gwiazda olaf lubaszenko?czy nie jest to przypadkiem ten aktor-amator
        z wyrazem twarzy nasuwajacym skojarzenie o defekcie genetycznym?czyz nie jest
        to czasem ten jedyny w Polsce rezyser z wyksztalceniem beger hojarska?niechby
        choc skonczyl lodzka filmowke i co nieco liznal z abecadla tworzenia filmow...
        skadinad wiem,ze jest to niestety takze przypadkowy ojciec fajnego
        dzieciaka zdolnej i utalentowanej miss Kasi Groniec,choc jego rola ograniczyla
        sie tylko do prokreacji.Natomiast ojciec olafa to dosc sympatyczny
        profesjonalista Linde-Lubaszenko - prosze nie mylic z innym zawodowcem z ekranu
        i prawdziwa gwiazda - Linda Bella Linda
        Jezeli olaf lubaszenko to gwiazdor,to moja londynska
        sasiadka z Somalii,matka 9-ciorga murzynkow Bambo to prawdziwa
        megagwiazda,tym bardziej,ze usta ma jak Marylin
        Monroe...

• Gość: KR$ Dobrze napisane... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 01.07.04, 15:02
          Hehehe
    • Gość: pawcio Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: *.aster.pl 30.06.04, 09:20

Na pewno Michał Milowicz, bracia Pazurowie, Olaf Lubaszenko i pozostali z
      drużyny artystów bedą chętni... A niektóre aktoreczki to chętnie oddusiłyby i
      inne części ciała, bo warto być sławnym!
    • Gość: polonus z Lyonu PROPONUJE DARMOWO ODCISK MOJEJ DUPY IP: *.adsl.proxad.net 30.06.04, 22:08
      • Gość: wieslaw2004lodyn Re: PROPONUJE DARMOWO ODCISK MOJEJ DUPY IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.04, 11:59
        Rzecz w tym,ze w Polsce gwiazdami sa miernoty i do miana gwiazd ustawiaja sie
        kolejki nieudacznikow o malo europejskim wygladzie.Co to za gwiazda Olaf
        Lubaszenko?Przeciez to jest pan nikt.Milowicz Michal z twarza gminnego
        podrywacza bez podstawowych umiejetnosci aktorskich...Pazurowie - obaj
        kabotyni,choc akurat ten mniej grajacy jest bardzo przystojny,a ten bardziej to
        jedynie klown,ale cyrkowy,nie filmowy,bo gra bez wyboru wszystko.
        Jest w Polsce kilka gwiazd,ktorych nie musimy sie wstydzic,bo sa
        profesjonalistami i dobrze wygladaja,a przy tym nie prostytuuja sie reklamami i
        pogonia za kazda oferowana rola.Stara Szapola-kobieta z klasa i bardzo dobra
        aktorka.Linda-archetyp meskiego timbre glosu,rasowa twarz wojownika i oszczedne
        spalanie marki,bo sie szanuje.Kasia Figura,ale nie dzis,o nie.gdzies 10 lat temu
        jako biesiadny seks-symbol ludzi naduzywajacych mocne trunki.Moze Edyta
        Gorniak,ktora spiewa przecietnie,ale zaistniala jako niekochane Cyganskie
        dziecko i kariera od Kopciuszka do gwiazdy,choc obecnie mocno przybladlej.
        Rodowiczka,choc bardzo nieatrakcyjna jako kobieta-czolg,to jednak spiewa juz
        dla trzeciego pokolenia.Krawiec-trubadur,odrazajacy brzydal kochany przez
        miliony mimo tragicznych tekstow i standardowych przeboikow.
        A ta resta,te Reni Jusiski,te Ale,te Frytki - to jest plankton,To twarze
        na okladki bezsensownych gazetek dla ludnosci miasteczek i gmin.
        No siasc i plakac.Gwiazdy...w oczach chyba.
    • Gość: rotfl O tak, gorące usta Adama Malysza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 09:27
    • Gość: marian Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:21
      .....a dupy w Dupce.
    • Gość: marian Re: Usta gwiazd w Ustkach IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:38
      W Lodzi już jest aleja gwiazd, gdzieś tam nad morzem jest, chyba w Kołobrzegu,
      teraz w Ustce, niedługo w całej Polsce będą aleje gwiazd...
      A ludzkość w dzisiejszych czasach to już nie jakieś boroki, co to ich odcisk
      kciuka miernego aktorzyny interesuje, bo teraz, proszę radnych, w co drugim
      domu kultury gminnym można Lubaszenkę , Figurę lub Pazurę zobaczyć na żywo - z
      czegoś te artysty żyć muszą...
      Więc dajcie se z tym spokój, za powiedzmy 50 lat i tak nikt nie będzie wiedział
      co to za jedni się "odcisnęli".
    • Gość: jonit Re: Usta w Ustce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:40
      usta w ustce . hmm

chce zaznaczyc ,ze w lubelskiej jest miejscowośc Cyców

nie idzmy lepiej tym tropemwink
      • Gość: jonit Re: Usta w Ustce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:49
        ustce = Ustce

lubelskiej=lubelskiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka