cepekolodziej 05.10.12, 07:38 blog.ninapaley.com/2012/10/01/this-land-is-mine/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepekolodziej Re: This Land Is Mine 05.10.12, 10:49 Nikt nie ceni kontrowersyjnych kreskówek Niny Paley, aktywistki na rzecz ruchu Copyleft? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: This Land Is Mine 05.10.12, 14:57 szefowa pyta po pierwsze nie stoi na strazy, bo ja to juz widzialam 4 dni temu... a po drugie tam jest napisane na dole "Note: If you want to support this project, please notice I have Paypal and Flattr buttons. TAX-DEDUCTIBLE donations accepted via the nonprofit" i zainteresowalo mnie, czy cos tam jej podeslales i ile.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: This Land Is Mine 05.10.12, 15:35 Nie potrzebuję pośredników. Kto chce ze mną gadać, niech to robi bezpośrednio. I tyle w temacie. G'bye Hela. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: This Land Is Mine 05.10.12, 17:37 powinienes byc wdzieczny nawet za takie niewielkie zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: This Land Is Mine 05.10.12, 17:43 I tak nie liczyłem na to. Sztuka (ta pisana przez duże "S") nie cieszy się tu zbyt wielką popularnością. Zresztą, co tu wymagać. W porównaniu z tutejszym codziennym cyrkiem politycznym sztuka Niny Paley wysiada. - Odpowiedz Link Zgłoś