Gość: Człowiek IP: 217.17.35.* 12.07.04, 15:08 Jestem człowiekiem. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twojinternet Re: Jestem 13.07.04, 15:49 Gość portalu: Człowiek napisał(a): > Jestem człowiekiem. > A ty? Ja jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jestem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 02:47 twojinternet napisała: > Gość portalu: Człowiek napisał(a): > > > Jestem człowiekiem. > > A ty? > > > Ja jestem kobietą. Czy to prawda że kobieta jest największym przyjacielem człowieka ? Odpowiedz Link Zgłoś
twojinternet Re: Jestem 14.07.04, 16:33 utrat napisał: > homo homini lupus. jestem wiec wilkiem To dlaczego podpisujesz się fałszywym imieniem: utrat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Jestem IP: 217.17.35.* 14.07.04, 16:26 Rudy ojciec rudy dziadek. Rudy ogon to twój spadek? A ty jesteś rudy lis. Mam uciekać? Będziesz gryzł? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jestem 14.07.04, 16:37 lisekrudy napisał: > A ja jestem liskiem. > Lisek Hihi. Takie szczere wyznania budza cos w rodzaju odruchu matczynego Choc byc moze wyrosles z tego wieku jakis czas temu, czuj sie pogłaskany po glowie lub poklepany po pupie, jak wolisz, ruda kito))))) Obiecuje sie powstrzymac od poklepywania przy innych okazjach Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Re: Jestem 14.07.04, 17:12 patience napisała: > czuj sie pogłaskany po glowie lub > poklepany po pupie, jak wolisz, ruda kito))))) Obiecuje sie powstrzymac od > poklepywania przy innych okazjach No, ja mysle, ze sie powstrzymasz. Bo to nie tylko molestowanie seksualne ale i sodomia by byla! ∑ L. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: :))))))))) /nt 14.07.04, 17:49 lisekrudy napisał: > patience napisała: > > > czuj sie pogłaskany po glowie lub > > poklepany po pupie, jak wolisz, ruda kito))))) Obiecuje sie powstrzymac > od > > poklepywania przy innych okazjach > > No, ja mysle, ze sie powstrzymasz. Bo to nie tylko molestowanie seksualne ale i > > sodomia by byla! > > ∑ > > L. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Henryk Grynberg - Antynostalgia i Humanum est 15.07.04, 09:37 Antynostalgia Tutaj zbłąkany wodorost łaskocze twarz południowego olbrzyma a słońce oślepia niebieską toń że nie wiem czy po morzu płynę jeszcze czy już po niebie tutaj nie ma nareszcie nikogo tylko nieśmiertelna równina nigdzie się nie kończy ani nie zaczyna tutaj jestem i nie ma mnie na wpół jestem płynę i nie czekam na nic tutaj chciałbym zostać na zawsze zapomniany nawet jeśli złudzeniem jest spokój na wodzie pisany kiedy pod spodem w brzuchu oceanu ciężko dyszy życie ścigane i pożerane chciałbym zostać na zawsze zapomniany na tej wielkiej równinie niczego na którą z takim trudem się wydostałem ale to mi się nie uda bo nawet gdyby mnie zupełnie nie było oni wymyśliliby mnie i zapamiętali bo i sam nie jestem w stanie zapomnieć antyludzi twarzy zwanych antysemitami i chyba im powinienem być wdzięczny za to że dzięki nim tak łatwo uniknąć nostalgii bo moje proustowskie zapachy to swąd swastyką przypalonego dzieciństwa a strasznych bajek nikt mi nie opowiadał bo brałem w nich żywy udział i wciąż słyszę megafonowy trupi głos (woła nim kiczko z mojej ukrainy i walichowski woła z mojej litwy oraz drabinek z kuriera polskiego niejaki Ion ze sztandaru młodych aleksander tarnawski z polskiego radia zenon wilczewski i klaudiusz hrabyk zdzisław andruszkiewicz i alina reutt z walki młodych a nawet ignacy sic krasicki z telewizyjnego ekranu) pewno nie dość dalekośmy jeszcze zajechali jedźmy jedźmy dalej Humanum est Zasłuchałem się w wierzbowej fujarce zapędziłem boso po rosie zapatrzyłem się w czarnolesie zabłądziłem na amen po co mi ta polka mazurka ni do tańca ni do różańca dziwią się sumiaste strzechy pod które wstęp wzbroniony i prorocy z nieba kiwaja ciężkimi żydowskimi głowami że w czarnolesie im się zgubiłem na wieki wieków amen (wiersze z Ameryki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem Re: Jestem IP: 80.50.28.* 20.07.04, 14:01 No, skoro już jesteś, to spierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadajesz_z_adresu Re: Jestem IP: 217.17.35.* 20.07.04, 16:04 IP: 80.50.28.* Odpowiedz Link Zgłoś