Dodaj do ulubionych

Staniki szkodza

12.04.13, 13:47
Stwierdzil profesor z uniwersytetu Franche-Comte w Besançon po wielu latach badan. A jako, ze uzywal suwmiarki i suwaka, to zgaduje ze to profesor nauk.

I mu pozazdroscilem wyboru tematu do badan. I to przez 15 lat!

PF
Obserwuj wątek
    • oleg3 Suwmiarką! 12.04.13, 13:59
      Masochista. smile

• pikrat Re: Suwmiarką! 12.04.13, 17:43
        oleg3 napisał:

> Masochista. smile
        >
        Hmm... raczej sadysta...
        • wikul Re: Suwmiarką! 12.04.13, 20:46
          pikrat napisał:

> oleg3 napisał:
          >
          > > Masochista. smile
          > >
          > Hmm... raczej sadysta...

Ajtam, ajtam, mógłby przecież mikrometrem.
          • pikrat Re: Suwmiarką! 12.04.13, 21:09
            A cyrklem?
            "Dwakroć "coś tam" cyrklem zmierzył
            po czym zamknął się w swej wieży..."

A. Fredro
            smile
    • wikul Re: Staniki szkodza 12.04.13, 14:02
      polski_francuz napisał:

> Stwierdzil profesor z uniwersytetu Fr
      > anche-Comte w Besançon po wielu latach badan.
      A jako, ze uzywal suwmiarki
      > i suwaka, to zgaduje ze to profesor nauk.
      >
      > I mu pozazdroscilem wyboru tematu do badan. I to przez 15 lat!
      >
      > PF

To prawda, od dawna nie używam.
    • rycho7 wystarczy sie nauczyc rozpinac 12.04.13, 16:58
      polski_francuz napisał:

> Staniki szkodza

Fizjologicznie piersi sluza do karmienia niemowlat. Domniemam, ze wygodniej jest nosic ze soba bar mleczny w jakims worku alibo gondolach zeppelina.

Zapewne szkodzic ma ucisk naczyn krwionosnych. Najbardziej wiec szkodza sobie niedotykalskie pozbawiajace codziennego masazu naczyn krwionosnych. Narzad nieuzywany zanika. Wystarczy koronka do Matki Boskiej zamiast brabanckich koronek na cycu.
      • polski_francuz Badz konsekwentny 12.04.13, 19:44
        Raz mi piszesz, ze lubisz jak Cie dziewczyny kochaja. A tutaj cos o nieuzywanym organie.

To ja siem pytam jak Ty lubisz kochac dziewczyny, bezdotykowo?

PF
        • rycho7 Re: Badz konsekwentny 12.04.13, 20:23
          polski_francuz napisał:

> Raz mi piszesz, ze lubisz jak Cie dziewczyny kochaja. A tutaj cos o
          > nieuzywanym organie.

Masz do mnie pretensje o opis rzeczywistosci. Rzeczywistosc nie jest konsekwentna. Ona nawet nie wie, ze istnieje cos takiego jak konsekwencja.

Co innego co ja lubie.

Zupelnie co innego jakie sa/bywaja kobiety/dziewczyny. Bywaja zakonnice, co nie znaczy, ze lubie jak kochaja mnie zakonnice. Nie wiem tez czy one lubia.

> To ja siem pytam jak Ty lubisz kochac dziewczyny, bezdotykowo?

Roznie. Najwazniejsza jest roznorodnosc zapobiegajaca nudzie. W pelnej gamie bezdotykowosc tez bywa przydatna, gdy przelamuje nude dotyku. Banalnym panaceum jest nowe mlode cialo. Idealnie gdy Cie jeszcze kocha.

Tyle, ze watek nie jest o moich upodobaniach, raczej typowych. Watek jest o Busthalterach, lapaczach cyca tyle, ze nieozywionych. Ja rekomendowalem dokrwienie ozywione (rozpustnie namietne).
          • polski_francuz Rzeczywistosc 12.04.13, 20:34
            jest konsekwentna! Najlepszy dowod po nocy nastepuje dzien. A poza tym, jak cos sknocisz to mozesz sie kary niebios spodziewac...tysiace razy mi sie sprawdzilo.

"Roznie. Najwazniejsza jest roznorodnosc zapobiegajaca nudzie."

Aha. Widze, zes mlody i niezonaty. Pozostaje mi tylko pozazdroscic...

PF
            • rycho7 Re: Rzeczywistosc 12.04.13, 21:18
              polski_francuz napisał:

> Pozostaje mi tylko pozazdroscic...

Nie relacjonuje praktyki. Teorii sie obawiasz? Kontroli zza ramienia?

> jest konsekwentna! Najlepszy dowod po nocy nastepuje dzien.

Antropomorfizujesz. Jak jest zacmienie to Jahwe ma humory?
              • polski_francuz Teoria a praktyka 12.04.13, 21:25
                tu mnie masz tawarisz. Od najmlodszych lat (jeszcze 70-tych) staralem sie podpierac obliczeniami eksperymenty. I pamietam wielka dume jak mi sie zgrubsza liczba czastek sferoidalnych z eksperymentu dosc niezle zgodzila z przewidywaniami z obliczen.

Ale, to byla moja osobista slabosc. Oblicznia doszly do perfekcji i eksperymenty doszly do perfekcji. A perfekcjonisci ze soba nie rozmawiaja. I kazda strona poszla w swoje krzaki.

A mnie sie ciagle marzy weryfikacja. Alem pewnie jednym z ostatnich Mohikan.

"Jak jest zacmienie to Jahwe ma humory?"

W pierwszym przyblizeniu. Jak sie poduczysz o zacmieniach to trzeba cos nowego znalezcsmile

PF
                • rycho7 Re: Teoria a praktyka 13.04.13, 06:36
                  polski_francuz napisał:

> Jak sie poduczysz o zacmieniach to trzeba cos nowego znalezc

Ja nudnie trwam przy czerwonym winie. Na meskaline mnie nie namowisz. Mam zwisjajaca krzywa uczenia.
                • dinkaa Re: Teoria a praktyka 18.04.13, 23:57
                  nowe spojrzenie na stare zagadnienia zdecydowanie pomaga w komunikacji, można odkryć inny punkt widzenia smile
              • kalllka Re: Rzeczywistosc 13.04.13, 14:31

nie znam statystyk zrobionych w silikonie cycek stajacych na 'zamowienie' kazdego palanta
                za to wiem, ze w plastikowych majtkach az piszczy z biedy
                jeszcze jedno, tu gdzie mnie zwapnienie kanalikow mlecznych dopadlo, najlepszy na bolaczki jest tradycyjny barchanowy gorset i dieta
    • wikul Re: Staniki szkodza 13.04.13, 13:38
      Oczywiście.

www.plotek.pl/plotek/56,79592,13721485,Uprawiala_seks_z_chlopakiem_i____prawie_go_udusila_.html#Cuk
    • oko_ala_maroko Re: Staniki szkodza 13.04.13, 17:38
      polski_francuz napisał:

> Stwierdzil profesor z uniwersytetu Fr
      > anche-Comte w Besançon po wielu latach badan.
      A jako, ze uzywal suwmiarki
      > i suwaka, to zgaduje ze to profesor nauk.
      >
      > I mu pozazdroscilem wyboru tematu do badan. I to przez 15 lat!
      >
      > PF

Ja to bym się takiemu zbadać nie dała, chyba ze by płacił. Nauka musi kosztować. Pietnaście lat by mnie piersi wyciągał by coś tam udowodnić. Nie ma frajerek - kasa na stół i moze siegać po suwmiarke.smile
      • wikul Re: Staniki szkodza 13.04.13, 18:15
        oko_ala_maroko napisała:

> Ja to bym się takiemu zbadać nie dała, chyba ze by płacił. Nauka musi kosztować
        > . Pietnaście lat by mnie piersi wyciągał by coś tam udowodnić. Nie ma frajerek
        > - kasa na stół i moze siegać po suwmiarke.smile

E, tam, zaraz wyciągał. Zależy jakie by stosował instrumentarium. Może by masował delikatnie języczkiem?

• oko_ala_maroko Re: Staniki szkodza 14.04.13, 08:54
          wikul napisał:

> oko_ala_maroko napisała:
          >
          > > Ja to bym się takiemu zbadać nie dała, chyba ze by płacił. Nauka musi kos
          > ztować
          > > . Pietnaście lat by mnie piersi wyciągał by coś tam udowodnić. Nie ma fra
          > jerek
          > > - kasa na stół i moze siegać po suwmiarke.smile
          >
          > E, tam, zaraz wyciągał. Zależy jakie by stosował instrumentarium. Może by masow
          > ał delikatnie języczkiem?
          >
          >
          A potem by mnie od kurew wyzywał. Języczek niech on zachowa dla swojej żony.
    • xsplit Re: Staniki szkodza 16.04.13, 23:17
      .... majtki przeszkadzaja wink ,...

www.rfic-ieee.org/images/Snoqualmie%20Falls.jpg
      Uklony
      • polski_francuz Kope lat:) 17.04.13, 06:41
        co nowego Split? Skad tak dluga nieobecnosc?

Pozdro

PF
        • xsplit Re: Kope lat:) 17.04.13, 08:10
          Banicja, znudzilo mnie zmienianie nickow i IP's poza tym zauwazylem ze bardziej ich wscieka obnazanie ich dziadostwa, demonizowanie wszystkich ktorzy nie tancza jak oni chca w tym Polakow na angielsko-jezycznych forach nie wylaczajac zydowskich ,...

Corcia na UW, ma scholarship tak ze nie musze sie martwic o tuition (czesne) wybrala liberal arts, co dalej zobaczymy, na polu zdrowia pare potkniec ale siem turlam ,...

I tego ,...
          ------------------------------
          Skad tak dluga nieobecnosc?
          • rycho7 spieprzaj dziadu 17.04.13, 09:06
            xsplit napisał(a):

> ich wscieka obnazanie ich dziadostwa

Biedaczyna Franz na boskim tronie wskazuje na cos innego. Albo usiluje wskazywac.

Jest pytanie, ze tak powiem znaczeniowe, po co go obnazac gdy krol jest nagi? Istota jescestwa wielu (wiekszosci ostatnio stopnialej do 87%) sa klapki na oczach. Brak tych klapek przeraza ich gdyz dostrzegalna staja sie bezmierna pustka jaka sie za nimi skrywa.

Z punktu widzenia skutecznosci rozwazylbym stawianie tamy przeciw wsciekaniu zamiast obnazania. Chociaz nie da sie ukryc, ze droga do krematoriumbyla w stanie obnazonym.

> Banicja, znudzilo mnie zmienianie nickow i IP's

Nudna jest rzeczywistosc, szczegolnie taka przez obnazajace okulary. Rekomenduje wesole zycie staruszka, ... bo wzrok juz nie ten ...
            • polski_francuz Wzrok 17.04.13, 10:02
              "bo wzrok juz nie ten"

mi sie z wiekiem poprawia. Jak to interpretowac? Mozem wybranysmile

PF
              • rycho7 kazdy widzi co chce 18.04.13, 10:03
                polski_francuz napisał:

> mi sie z wiekiem poprawia. Jak to interpretowac? Mozem wybranysmile

Z wiekiem bardziej Ci sie chce widziec to co chcesz. Puszczaja Ci hamulce katechezy w zlobku. Zaleca sie cowieczorne rekolekcje u samego Paetza.
                • polski_francuz Poprawia 18.04.13, 10:16
                  mi sie tez reakcji na moje posty: 1441 minut to bardzo dobry czas. Zmusiles mnie do zerkniecia na wiki bys sprawdzic kto jest zas Paetz - pedofil, bardzo nieladnie.

Bierzesz mnie troche za bardzo wierzacego a jam tylko litewski oportunistasmile

PF
                  • rycho7 Re: Poprawia 18.04.13, 10:42
                    polski_francuz napisał:

> Bierzesz mnie troche za bardzo wierzacego a jam tylko litewski oportunista

Nie zrozumiales, nie chciales (?) zrozumiec co napisalem. Jestesmy wychowani w kraju katolickim. Nasz system pojec jest w tym duchu formowany. Z wiekiem zaczynasz dostrzegac ograniczenia tego gorsetu. Folgujesz sobie, wiec powinien Cie skorygowac ktos z wlasciwym prawidlem. Moze i nieladnie ale zgodnie z chrzescianskimi tradycjami Europy. A tradycja rzecz swieta. U oportunisty nie?

> 1441 minut to bardzo dobry czas

Pogratulowac spostrzegawczosci (narcyzmu?). Pisuje z doskoku. Co raz bardziej preferuje zajecia bezkomputerowe i bezrozumne, w sensie fizycznego machania lopata. To jest najzdrowsze. Moje myslenie nie zbawilo ludzkosci, to zniecheca ale jeszcze nie ustaje w usilowaniach (z doskoku).
                    • polski_francuz Oportunista 18.04.13, 11:02
                      "A tradycja rzecz swieta"

jest za tradycja, rzecz jasna. Moze tylko czeka az sie hierachia koscielna ludziom przeje, tak jak sie przejadla wiek temu we Francji i przejada we Wloszech.

"Pogratulowac spostrzegawczosci (narcyzmu?)"

Wpada w oczy ta sama godzina i prawia ta sama minuta tyle, ze dzien pozniej. Od grzechu narcyzmu nikt wolny nie jest. Wazne jest by nie przesadzac. I aby by pozostal na poziomie "wyscigu szczurow". W koncu, zona juz przekluje zbyt nadmuchany balonsmile

PF
                      • rycho7 spozywcze jest cialo Chrystusa 18.04.13, 13:14
                        polski_francuz napisał:

> Moze tylko czeka az sie hierachia koscielna ludziom przeje

Zawsze nie moge sie powstrzymac przed smiechem jak systematycznie obiecuja za chwile krew Chrystusa a zlopia sami.

Hierarchia wtyka miesko raczej pod inna postacia. Wszyscy udaja, ze tak to sie przejadlo wiecej niz 2000 lat temu i nic z tego nie wynika. Wladza to ponoc najlepszy afrodyzjak.
            • xsplit Re: spieprzaj dziadu 18.04.13, 09:11
              Zadanie niezbyt przyjemne ale pozyteczne poza tym a man's got to do what a man's got to do i tego ,...

Pozdrawiam rowniez i cieszy ze w formie wink ,...
    • wikul Re: Staniki szkodza ... 18.04.13, 12:32
      ... majtki nie.

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/21487/b_do_zapamietania.jpeg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka