tyu 20.05.13, 08:43 forum.gazeta.pl/forum/w,13,125479172,125479172,Danutka_nie_zyje.html To już dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 RIP 20.05.13, 09:07 A ja odczytałem wątek jako info o zgonie tyu. Na szczęście fałszywie. Żyj długo i szczęśliwie -- Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: RIP 20.05.13, 13:39 oleg3 napisał: > A ja odczytałem wątek jako info o zgonie tyu. Na szczęście fałszywie. > > Żyj długo i szczęśliwie > > -- > Oleg W pierwszej chwili też tak pomyślałem. W przywołanym wątku jest post Scana. Czy przeczuwał? Czy to jeden z ostatnich jego postów? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zakaz etalonow elegancji 20.05.13, 11:41 tyu napisał: > To już dwa lata... Take vontki sa traktowane jak rzucenie granatu do szambonetu. Moglbys odpowiedziec na pytania jakich nie smiem zadac. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Daruj sobie tą swoistą elegancję ... 20.05.13, 13:41 ... i trochę pomilcz. rycho7 napisał: > tyu napisał: > > > To już dwa lata... > > Take vontki sa traktowane jak rzucenie granatu do szambonetu. > > Moglbys odpowiedziec na pytania jakich nie smiem zadac. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 niczego nie daruje, nie ludz sie 21.05.13, 11:19 wikul napisał: > Re: Daruj sobie tą swoistą elegancję ... > ... i trochę pomilcz. Ja nie pozuje na Wzorca Elegancji. To Ty i tach jak Ty pozujecie. Wzuwam gumofilce nie dla elegancji. Nie licz, ze Wam cokolwiek daruje, zapomne, pomine. Rozlicze nawet z cichaczy i podkoldernikow. Milczenie jest zlotem. Zaplacicie za to brzeczaca moneta. Odpowiedz Link Zgłoś