janusz2_ 02.08.04, 01:45 przez komunistów najpierw pojawiła się: 1. w dziełach Trockiego 2. w dziełach Satlina 3. w dziełach Lenina 4. w Manifeście Komunistycznym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 Co za roznica, idioto. I tak wymyslilby to J*M - IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 01:49 gdy w ZMP budowal socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ s...aj 02.08.04, 01:55 Tylko Krzysiowi52 i Snajperowi55 odpowiadam w ten sposób. Pozostałych proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 tego spodziewalem sie po tobie, idioto :O)) IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 02:10 juz ty lepiej nie przebieraj nogami, klamczuchu, bo pisywales do mnie "spierdalaj", debilu - bez zadnych skrotow. Pozostali wybacza ci z cala pewnoscia. Tyle, ze i tak pojdziesz do piekla )) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Zagadka - idea utworzenia przymusowych armii 02.08.04, 02:00 wiem ale nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Brawo 02.08.04, 02:09 nurni napisał: > wiem ale nie powiem > Nagród niestety, jak zwykle, nie przewidziano Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Brawo 02.08.04, 21:54 janusz2_ napisał: > Nagród niestety, jak zwykle, nie przewidziano jak to w komunizmie... znalazlem w czynie spolecznym....tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Zagadka - idea utworzenia przymusowych armii 02.08.04, 09:15 nurni napisał: > wiem ale nie powiem > a masz linka do "przymusowa armia robotników" w czasach ...faraona? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Zagadka - idea utworzenia przymusowych armii 02.08.04, 09:59 panidanka napisała: > nurni napisał: > > > wiem ale nie powiem > > > > a masz linka do "przymusowa armia robotników" w czasach ...faraona? Danusiu, jeżeli interesujesz się akurat tamtymi czasami - podrzuc coś ciekawego. Ja akurat piszę o ciekawostkach ideologii komunistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Zagadka - idea utworzenia przymusowych armii 02.08.04, 10:42 janusz2_ napisał: > Danusiu, jeżeli interesujesz się akurat tamtymi czasami - podrzuc coś ciekawego > . > Ja akurat piszę o ciekawostkach ideologii komunistycznej. o ile zauważyłam poprawnie, to w "podrzucaniu" up...zdaje się, specjalizuje się Gini dawniej, nie mniej ciekawie, robił to niejaki Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Zagadka - idea utworzenia przymusowych armii 02.08.04, 12:27 panidanka napisała: > janusz2_ napisał: > > > Danusiu, jeżeli interesujesz się akurat tamtymi czasami - podrzuc coś > ciekawego > > . > > Ja akurat piszę o ciekawostkach ideologii komunistycznej. > > o ile zauważyłam poprawnie, to w "podrzucaniu" up...zdaje się, specjalizuje się > > Gini > dawniej, nie mniej ciekawie, robił to niejaki Hiacynt Zadałas pytanie o armie pracy w czasach faraonów. Temat ten mnie nie interesuje (tak, jak Ciebie sprawa armii pracy w komunizmie). Z wrodzonym sobie taktem poinformowałem Cię o tym i zaproponowałem, byś podrzuciła interesujące informacje, jaki na ten temat posiadasz. Niestety, Twojej odpowiedzi, tak jak większości Twoich postów, nie zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 wiem, wiem nauczyli cie tego na katechezie IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 02:16 a co tam wbija w leb to mozna tylko wybic )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong krzysiu IP: *.praha.tiscali.cz 02.08.04, 02:25 i janusz ci pewnie wyjasni ze w komunistycznej polsce byly armie pracy tym samym slowem nie boisz sie obrazac swietego upr? twoje fundusze i akcje nie beda zarabiac bez blogoslawienstwa tego utopisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Kretyn2_ to idiota, Blongu. To wychowanek U*R :O) IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 02:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong to widac, poziom argumentow podobny ;) /nt IP: *.praha.tiscali.cz 02.08.04, 02:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Oj oglupila U*R polska mlodziez, oj oglupila :(( IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 03:33 jeszcze bardziej niz ROP Perly, Pollaka, i Nurnia. )) Co sadzisz o tej nowej partii Borowskiego, Blongu (?) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: to widac, poziom argumentow podobny ;) 02.08.04, 10:03 Blongu, dla ciebie powiedzenie komuś "spierdalaj" stanowi "argument"? Ja, Krzysiowi52 czy Snajperowi, mówię "spierdalaj" tylko i wyłącznie po to, aby dać im do zrozumienia, że nie będę z nimi rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong s....aj IP: *.praha.tiscali.cz 02.08.04, 12:15 wyproboje prawicowa sztuke dyskusji obgadywac kogos i potem mu mowic spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: s....aj 02.08.04, 12:29 Gość portalu: Blong napisał(a): > wyproboje prawicowa sztuke dyskusji > obgadywac kogos i potem mu mowic spierdalaj Bardzo dobrze - krótko, jasno, klarownie. W ten sposób kwestia naszych "dyskusji" na forum została rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś