Gość: seti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:28 ...jakie jest dzis swieto w Wlk. Brytanii, podobno dzien wolny od pracy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mitch Bohanonn Re: Hej czy nie wiecie.... IP: *.strong / 213.186.71.* 30.08.04, 12:37 Wiem, ze dobiega konca balanga w Notting Hill. Ale zeby jakies swieto, hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Re: Hej czy nie wiecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:26 ech....rzadko tu zagladam, ale na tym forum glownie wypowiadaja sie antysemici, roznej masci oszolomy zwlaczjacy kler, zydow, masonow, komunstow a glowna Wasza cecha jest OSZOLOMSTWO i nie wiecie czy sa swieta w Anglii, trudno trafic na sensowna dyskusje w tym gaszczu ciemnoty i zacietrzewienia... Odpowiedz Link Zgłoś
perli a czy 30.08.04, 16:46 może nie wiecie, czy w SETI pracuje jeszcze Milkliwa Owca. Dwa dni temu straciliśmy z Nią kontakt. Przecież dobrze wiecie, że Iceczki są na każdej planecie! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin nicniewiecie 30.08.04, 17:03 A kohinorki, z tym gwiezdnym, przepastnym błyskiem w oku, przecudnie rżnięte w zaułkach amsterdamu? Najlepsze, bo drugocenne okrycia wierzchnie są na munt plein. I one o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
perli wcoraj 31.08.04, 11:28 był dzieniek buzzz. Łowcy buz pracowali juz. Bzydka buza nabiła mi guzzza. O tju, tju jest ten guzzz. W SETI jestem tez ocywiście. Idę do skoły. Alfia Centralnij. Juz jestem na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin wtorek na kapcie 31.08.04, 12:24 na widmo klasówki biel podkolanówki i akcja w rezerwie na przerwie kiedy pałka za pałką twe oblicze smuci zapamietaj, o dziewczę od samego rana szóstka zręcznie podana szóstką do cię wróci zarówno wpychana jak i wypychana przed wejściem do klasy kohinorek futrem o futrynę niech zaiskrzy po sali Odpowiedz Link Zgłoś
perli :)) 31.08.04, 13:01 nio, zobace jesce jestem tju niowa. Muse wybrac Misske Antenke i piórnicek. Bardzio mi się podoba ten z zeberek upadłego Anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin cienkopis 31.08.04, 14:36 bo więcej się zmieści bo aluzja, jak koronka kunsztem zaszeleści bo na dłużej starczy posiwiałym mędrkom co marudzą z długopisem byle nie za prędko Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: cienkopis 31.08.04, 14:51 plawda, pięknie pises. Tak strasnie się boje. Centaury cekają na zeberka moje. Może pójdiesz za mnie do tej skoły? Gialaktika ceka na pszepiękne zwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin żeberka z kapustką 31.08.04, 15:33 Koleżanko perliściasta. Zawsze znani byliście z upodobania do wagarowania. No i teraz moglibyście nie ściemniać. Szóstek brakuje? Koronki z ikonki wstawić. Dysleksja z leksji, chciałem napisać lekcji, nie zwalnia. Raczej przyspiesza. A żeberka bardzo lubię. Z dobrze schłodzonym preparatem chmielowym. Odpowiedz Link Zgłoś
perli coś 01.09.04, 10:05 takiego. Wagarownania sobje zupełnie nie pamiętam. Pośło sobie. Poleciało i na Planecie Istar sie wyljądowało. Mówiem Tobie, cóź za dzień. Siskie spili sie. Pilsiem cytrusowym. Polonistika (myślała, źe zobace Michnika) ale zamiast Niego Rubinowy Rjabin z Rykwanu Dolnego. Spite gonili Jego, az uciekł na Bujak Tylko Dla Gojów w naucycielskim pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin A 01.09.04, 10:23 Koleżanko Perliściasta. Oj, szumicie, szumicie. Już niedługo. Jesień idzie, listki opadną i co? Prawda w oczy i czyny nieobyczajne. Mam nadzieję, że raporty wysłane. Tak, tak, to ten świstek trzy butelki od lewej i dwie od góry... Pogoń Rabina zamiast Szczecina. Nie to miasto. Ech, z Wami tak zawsze, jak wiśnia w ciasto. Fotel bujany będzie odzyskany. Tam, gdzie bryka Eryka. Na kapciach, w portowym zaułku. psik! Odpowiedz Link Zgłoś
perli siśko 01.09.04, 11:42 mi sepce ze Erika ma bzika. Bzik jest baldzo doskonały kjedy jest mały. We wzjesieniu wierse wierce. Pryce nieba zaścielone. Tak jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
karlin wiercisz? 01.09.04, 13:17 w pięcie nadciąga łaskotka kto jej nie zna niech błaga i nigdy nie spotka bo goj bojny gajowy liście liczyć gotowy o na jednym serfuje biedronka a ten drugi cały w pąsach zapomniał ogonka a ten trzeci już w brązach dostatniej jesieni no a czwarty uparty wciąż trzyma zły sezon dla leni Odpowiedz Link Zgłoś
perli psiestań 01.09.04, 13:41 juz wiersowac, bo ślak mnie trafi! Zawiśc buchła. Bryłom lutła. A Rubinowy źrobił sie gryziąciogranatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin łoranyjuzprzestaje 01.09.04, 13:50 oszczędzaj amunicję perlisku sprytny a mnie się tak podoba to co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
perli jeszcze 01.09.04, 15:05 o zawiści najgorsza pejsacza wiecznego Tułacza suszony plaster pistacjowy z nowom obciętom kapścianom głowom Odpowiedz Link Zgłoś
karlin (m)anno 01.09.04, 15:24 pistacjowa zawiszczanko z zawichwosta i tak Cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Hej czy nie wiecie.... IP: *.aster.pl 30.08.04, 17:23 Ale streszczaj się. Jakie święto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To nie swieta, to dodatkowe dni wolne od pracy tak IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 11:39 sprytnie porozmieszczane, by przedluzac wazne weekendy - jak ostatni, ostatni weekend wakacji (jest i majowe itp). Nb. wszystkie sklepy pootwierane, to banki i urzedy sa zamkniete, a handel ma zniwa. I wyprzedaze. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Summer Bank Holiday 30.08.04, 16:55 Bankowych świąt w WB jest chyba z pięć. I wszystkie o randze święta państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seti Re: Summer Bank Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:00 karlin napisał: > Bankowych świąt w WB jest chyba z pięć. I wszystkie o randze święta > państwowego. piekne dzieki Karlin to sie wszystko teraz zgadza...bankowe swieto panstwowe Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander_krzeszowice 31 SIERPNIA NIE MA ŻADNEGO ŚWIĘTA , ALE .. 31.08.04, 14:51 było 25 sierpnia - tzw. Bank Holiday , a w ostatnią niedzielę sierpnia jest tzw. Plague Memorial . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . 30 sierpnia naprawde byl w UK Bank Holiday IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś