Dodaj do ulubionych

Tego świntuchowi nie daruję

31.08.04, 12:38
Hatka rozdawał swoją książeczkę w niedzielę przed kościołem Jezuitów w
centrum Bydgoszczy po mszy odprawionej na pamiątkę podpisania Porozumień
Sierpniowych. Szesnastostronicową broszurę zatytułował "Ostatni krąg.
Przemyślenia: o "Solidarności", o Powstaniu Warszawskim, o Rządzie Światowym".

Oto co wyczytaliśmy w dziele Hatki:
(...)
• „Radio Wolna Europa w sposób niesłychanie przewrotny, fałszywy i
zdradziecki wspierało działania osłabiające Kościół, pogłębiające destrukcję
w szeregach » Solidarności «”.

Tego nie daruję tej czerwonej kurwie, bo największym sentymentem darzę
właśnie Radio Wolna Europa, które w dzieciństwie dziadek mi puszczał
wieczorami, a przestraszeni rodzice pędzili mnie spać. Wtedy pierwszy raz
dotarło do mnie, że gdzieś tam istnieje wolny świat, gdzie ludziom wolno
słuchać radia bez strachu, że sąsiedzi usłyszą i doniosą czerwonym. Wtedy
RWE było jedynym promykiem Słońca w naszej mrocznej polskiej koszmarnej
sowieckiej rzeczywistości.

Niesłychanym kurestwem jest takie obelżywe mówienie o RWE. Hatka jest
zdradziecką kurwą, antypolskim ścierwem... nie ma słów dość obelżywych dla
niego - po raz pierwszy od upadku PRL widzę obelgi skierowane przeciwko RWE,
zupełnie tak, jakbym cofnął się w czasie.
Obserwuj wątek
    • dokowski RWE to dla mnie świętość, a jego pracownicy to ... 31.08.04, 12:44
      ... bohaterowie, narażeni stale na śmiertelne ataki sowieckich agentów.

To coś niesłychanego, jak LPR ujawniło swoją kurewską, antypolską, sowiecką
      duszę.
      • Gość: siedem Re: RWE to dla mnie świętość, a jego pracownicy t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:52
        > ... bohaterowie, narażeni stale na śmiertelne ataki sowieckich agentów.

pierdolnij się w ten aluminiowy, pusty garnek który nazywasz swoim intelektem.
        mały michnik gdy mial 18 lat jezdził do RWE. ot po prostu bral paszport [jak to
        w wolnym i demokratycznym karaju] i jechał sobie do RWE. dzien, kurwa, jak
        codzien

5040
        • dokowski Czy do RWE wpuszczali tylko z paszportem? 31.08.04, 12:56
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> pierdolnij się w ten aluminiowy, pusty garnek który nazywasz swoim
          > intelektem.
          > mały michnik gdy mial 18 lat jezdził do RWE. ot po prostu bral paszport

A nie poplątało ci się w główce ociupinkę? A znasz skrót EWG? A może RWPR?
          • Gość: siedem rwe bylo za zelazna kurtyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:59
            jezeli ktos swobodnie mogl tam jezdzic znaczy agentem bezpieki byl. michnik
            swobodnie podrozowal. ja oczywiscie nic nie mowie. co to to nie. co zlego to
            nie ja. zestawiam tylko kilka faktow ludziom z intelektem bardziej zlozonym niz
            twoj dziurkacz do segregatorow.

5040
            • karlin papa dok 31.08.04, 13:09
              tęsknie wpatrzony w oblicze maleszki klawiaturę męczy. Nie skazuj go na
              myślenie. On już swoje odcierpiał.
            • dachs Re: rwe bylo za zelazna kurtyna 31.08.04, 13:14
              siodemko, nie kazdy hto jezdzil ro RWE musial byc agentem bezpieki, ale z
              kazdego kto jezdzil bezpieka usilowala agenta zrobic.
              Za polityka paszportowa w PRL-u nie dojdziesz bo panowala w tym absolutna
              samowola i kto paszport dostawal, a kto nie nie podlegalo jasnym kryteriom, a
              aktualnemu widzimisie i rzadzacej kliki, lub nawet sekretarki naczelnika
              wydzialu paszprotowego.
              Jezeli nawet Michnik mogl jezdzic tam jako agent bezpieki (co uwazam za
              pomowienie, bo jednak wiecej wskazuje na to, ze nim nie byl), to nie dezawuuje
              to RWE.
              RWE i dla mnie spelniala podobna role jak dla doku, byla obok BBC i Glosu
              Ameryki jedynym wiarygodnym zrodlem informacji o Polsce.
              Decydujaca role w tym, ze byla dla nas wazna i wiarygodna odegral Nowak-
              Jezioranski i gdy ten tlusty dupek wyciera sobie nim pysk, tez mnie ciska
              cholera.
              • Gość: siedem Re: rwe bylo za zelazna kurtyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:58
                > siodemko, nie kazdy hto jezdzil ro RWE musial byc agentem bezpieki, ale z
                > kazdego kto jezdzil bezpieka usilowala agenta zrobic.

no i ubecja tak pozwalala szlajac sie goracemu rewolucjoniscie? e, chyba nie.

> Jezeli nawet Michnik mogl jezdzic tam jako agent bezpieki (co uwazam za
                > pomowienie, bo jednak wiecej wskazuje na to, ze nim nie byl), to nie
                dezawuuje
                > to RWE.

nie pisze o rwe.

5040
                • dachs Re: rwe bylo za zelazna kurtyna 31.08.04, 14:04
                  > nie pisze o rwe.

ale doku pisal smile
                • snajper55 Re: rwe bylo za zelazna kurtyna 31.08.04, 14:07

> no i ubecja tak pozwalala szlajac sie goracemu rewolucjoniscie? e, chyba nie.

Oczywiście że tak. Z cichą nadzieją, że tam zostanie, a waadza będzie miała
                  spokój.

S.
                  • Gość: siedem Re: rwe bylo za zelazna kurtyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:18
                    > Oczywiście że tak. Z cichą nadzieją, że tam zostanie, a waadza będzie miała
                    > spokój.

wilk zjadł babcię i czerwonego kapturka. zreszta o infiltracji rwe przez
                    naszych dzielnych chlopakow z ube i esbe jest duzo tzw wiarygodnych materialow.

5040
                  • aleksander_krzeszowice SMUTNE TO WSZYSTKO , ALE ..... 31.08.04, 14:45
                    LPR może zdobyc nawet 15-20% w przyszłym sejmie . Ich wyniki sa zawsze
                    niedowartościowane , gdyz ludzie wstydzą sie przyznawac ,że na nich głosują .
                    LPR , SO , PiS , PSL - to dopiero będzie koalicja .
            • Gość: . To bezpieka miala wstawiennictwo J.P. SARTRE'A? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:03
              • dachs Re: To bezpieka miala wstawiennictwo J.P. SARTRE 31.08.04, 14:07
                Wstawiennictwo Sartre'a nie swiadczy dobrze o czlowieku, za ktorym sie wstawia.
                Ale dla bezpieki mialo napewno swoja wage.
                • Gość: . A o tobie sp.Sartre nawet nie slyszal...Nb.CO masz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:13
                  mu za zle? Stwierdzenie, ze twoja wolnosc konczy sie tam, gdzie zaczyna sie
                  wolnosc innego czlowieka?
                  Co to za male, ujadajace pieski, ujadajace nawet na wielkich filozofow XX
                  wieku. Przyslowiowa polska zawisc?
                  • Gość: siedem hej jude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:20
                    boruk gra w waszej druzynie. czep sie lepiej tramwaja albo mnie.

5040
                    • Gość: . Hej, dumb Pole! Jestem Anglikiem, badajacym IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:25
                      wasza opinie publiczna, w tym w internecie.Bo polski nazizm i antysemityzm,
                      ktory wlasnie zaprezentowales (tak, kto sie z toba nie zgadza, to Zyd i juz,
                      chocby to byl 100% Anglosaxon) jest niebezpieczny dla swiata, podobnie jak
                      wasze przechodzenie na islam. Za pieniadz. "Prawdziwi Polacy"...Hahahaha!!!
                      PS.Zamiast sie martwic o Michnika, lepiej bys te polska holote z naszych
                      angielskich dworcow posprzatal.
                      • Gość: siedem ok, kropeck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:35
                        tejk the mjiotla i postprzątaj

5040
                      • janusz2_ Re: Hej, dumb Pole! Jestem Anglikiem, badajacym 01.09.04, 12:47
                        Gość portalu: . napisał(a):

> wasza opinie publiczna, w tym w internecie.

Toś sobie wybrał "reprezentatywną próbkę" smile
                        Namawiam, abyś zaczął badać opinię publiczną np. wśród kiboli Legii. Też
                        uzyskasz podobnie "rzeczywisty" obraz Polaków smile
                        • Gość: . A GDZIE mam badac typowe rozmowki w necie? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 01:51
                          Stuknij ty sie w glowe. To ciekawe medium, bo jako jedyne zapewnia anonimowosc
                          przy jednoczesnym upublicznieniu wypowiedzi. A i Polacy posluguja sie nim
                          ciekawie, inaczej, niz inne nacje...
                  • dachs Re: A o tobie sp.Sartre nawet nie slyszal...Nb.CO 31.08.04, 14:22
                    Gość portalu: . napisał(a):

> mu za zle? Stwierdzenie, ze twoja wolnosc konczy sie tam, gdzie zaczyna sie
                    > wolnosc innego czlowieka?

Nie, z tym akurat moge sie zgodzic, pod warunkiem, ze drugi czlowiek tez o tym
                    wie.
                    Stalin, ktorego Satre wielbil i podziwial, tego akurat nie widzial.
                  • xiazeluka Sartre to dobrowolny pachołek komunizmu 31.08.04, 14:22
                    przez co jest bardziej odrażający od zwykłych idiotów.
                    • Gość: . A takze idol waszego Chiraca... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:29
                      NB. A gdzie, poza MICHNIKOWYM FORUM twoje "dziela filozoficzne" mozna poczytac?
                      W pismach b."Grunwaldu"? A moze w "Stormfront"?
                      • dachs Sluchaj "Angliku". 31.08.04, 14:31
                        Chirac to Francuz.
                        Tez na kontynencie, ale tak bardziej na zachod.
                        smile
                        • Gość: . Naprawde jestem Anglikiem.Ciagle nie wierzycie, ze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:41
                          polska opinie publiczna bada sie standardowo? Poprzez media, w ulicznych
                          rozmowach, i - co wazne - w internecie? Zwlaszcza po masowych przejsciach
                          Polakow w UK na Islam... Tu juz w gre moze wchodzic islamski terroryzm,
                          znajdujacy w polskim antysemityzmie niezla pozywke.
                          www.wprost.pl/ar/?O=60894
                          NB.Tutaj tez Ukraincy "sami sie dowiedzieli"? Polskie media sa standardowo
                          monitorowane przez korpusy dyplomatyczne i Ministerstwa Spraw Wewnetrznych
                          roznych panstw; zreszta robia to i polskie ambasady - nazywa sie to "bialy
                          wywiad"
                          serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34263,2256593.html
                          PS:I jeszcze jedno: fakt, ze Polacy szukaja pracy w UK bez znajomosci jezyka
                          kraju zatrudnienia wcale nie oznacza, ze Anglik nie moze znac perfekcyjnie paru
                          jezykow slowianskich. Bo kto by chocby waszego Milosza i Szymborska tlumaczyl?
                          Dla was, polscy geniusze, to moze nie poeci, ale dla nas to laureaci
                          literackiego Nobla. I ludzie chca ich czytac.
                          • Gość: siedem dobra kropka dobra nuuu juz spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:45
                            > PS:I jeszcze jedno: fakt, ze Polacy szukaja pracy w UK bez znajomosci jezyka
                            > kraju zatrudnienia wcale nie oznacza, ze Anglik nie moze znac perfekcyjnie
                            paru
                            >
                            > jezykow slowianskich

biedaczek...

5040
                          • cool-cat-looking-for-a-kitty [...] 01.09.04, 12:54
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: siedem kropecki, aleś se samobója strzelił /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:19
                5040
                • Gość: . Great oaks from little acorns grow , dumb Pole! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:50
                  Moze kiedys cos i do was dotrze. Bez KLONICY!
                  • Gość: siedem witaj nowa .52 :) /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:58
                    5040
                    • Gość: . Hahahaha!!! Slowa nie pojal! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 01:52
            • hazet_95 To jest smakowite, zaiste: 31.08.04, 18:32

> jezeli ktos swobodnie mogl tam jezdzic znaczy agentem bezpieki byl.

Gdybym chciał się zabawić w nurniego, to powiedziałbym "do archiwum!" smile

Pozdro - HZ95
              • Gość: siedem Re: To jest smakowite, zaiste: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:15
                a nie było tak panie hazet?

5040
                • hazet_95 Re: To jest smakowite, zaiste: 01.09.04, 17:23
                  Panie siedem, zgadzam sie z panem w całej rozciągłości. Jak rzadko kiedy,
                  skądinąd.
            • Gość: Wampir Re: rwe bylo za zelazna kurtyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:31
              Jeśli się dostawało paszport nie znaczy, że się było agentem. Niekiedy dawali
              paszport dla św. spokoju, albo przez zagapienie. Wiele było takich przypadków.Z
              tak cienkich przesłanek nie nalezy wyciągać zbyt daleko idących wniosków.
              Dokowski używa zbyt brzydkich słów, ale ma rację.
              Cyt. "Hatka jest zdradziecką kurwą". Wyciąć z tego dwie literki "zd" i wszystko
              jasne.
              • Gość: siedem przez zagapienie dali 50 razy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:20
                paszport

5040

a to dopiero gapy, no...
                • Gość: Wampir Re: przez zagapienie dali 50 razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:26
                  A jak to "50" policzyłeś? Przyznaj się co do tego IQ=7. Czemu milczysz?
                  • Gość: siedem Re: przez zagapienie dali 50 razy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:33
                    > A jak to "50" policzyłeś? Przyznaj się co do tego IQ=7. Czemu milczysz?

towarzysz słoneczko beskidu niskiego swiatełko autorytetu wszelakiego calujacy
                    sie z jaruzelskim michnik uzyl stwierdzenia "wielokrotnie". dopowiedziałem
                    sobie ze "wielokrotnie" znaczy np 5 do 25 w przypadku rwe. poza tym ta kanalia
                    odwiedzała pewnie tez inna agenturę soviecką. myślę, że liczba 50 jest w sam
                    raz.

5040
                    • monikaannaj Re: przez zagapienie dali 50 razy 01.09.04, 10:46
                      A ciebie gnidko nie boli serce, gdy tak sie produkujesz na gazetowyborczym,
                      michnikowym, ubeckim forum?
                      • Gość: siedem ani trochę /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:52
                        5040
            • antykagan Re: rwe bylo za zelazna kurtyna 01.09.04, 17:04

> jezeli ktos swobodnie mogl tam jezdzic znaczy agentem bezpieki byl. michnik
              > swobodnie podrozowal. ja oczywiscie nic nie mowie. co to to nie. co zlego to
              > nie ja. zestawiam tylko kilka faktow ludziom z intelektem bardziej zlozonym
              niz
              >
              > twoj dziurkacz do segregatorow.
              >
              > 5040

Zobacz, ty bezmózgi debilu. Pierdzisz na tym forum wiele miesięcy, a masz nadal
              trudności ze sformułowaniem myśli. Powiem ci tylko, bo na takich drani i gnojów
              jak ty szkoda czasu, że Michnik siedział 10 lat w więzieniu, żeby takie szmaty
              jak ty mogły szczekać nawet na niego. Poza tym łżesz jak pies (przepraszam
              wszystkie psy), że Michnik jeździł do RWE. To tyle, smieciu.
              • Gość: siedem acha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:20
                > Zobacz, ty bezmózgi debilu. Pierdzisz na tym forum wiele miesięcy,

3 lata

a masz nadal
                >
                > trudności ze sformułowaniem myśli.

zawsze miałem

Powiem ci tylko, bo na takich drani i gnojów
                >
                > jak ty szkoda czasu, że Michnik siedział 10 lat w więzieniu,

hitler tez siedzial w wiezieniu. ja zreszta tez 2h w imigrejszyn w dover

żeby takie szmaty
                > jak ty mogły szczekać nawet na niego. Poza tym łżesz jak pies (przepraszam
                > wszystkie psy), że Michnik jeździł do RWE. To tyle, smieciu.

aj waj

5040
        • Gość: Wampir "siedem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:32
          "siedem" to chyba Twoje IQ, przyznaj się szczerze, z ręką na sercu...
          • Gość: siedem moje ajkju to 54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:35
            myśle powoli ale skutecznie. szybko ucze sie istotnych rzeczy. jestem nawet w
            stanie poznać piękny jidisz by lepiej wytłumaczyć ci co bardziej skomplikowane
            terminy.

5040
    • xiazeluka Tobie, świnio, też nie daruję długu 31.08.04, 13:06
      Chociażbym miał w końcu na ciebie donieść, urzędniczku.
      • Gość: . A Hatce FRAYD BANKOWY to juz darowales? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 13:29
        • Gość: . Korekta: FRAUD, wieczna moja literowka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 13:31
        • dokowski Co??? Nic nie rozumiem. Pierwszy raz słyszę o face 31.08.04, 15:40
          To jakiś znany złodziej?
          • xiazeluka Pierwszy raz o sobie słyszysz, złodzieju? 31.08.04, 15:45
            Cóż za skromność... A teraz gadaj, kiedy oddasz mi 84 000 PLN. I pięć dych
            Siódemce.
            • Gość: . Znow na krzyk bierzesz, Rottenfuhrer??? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 01:54
      • Gość: babariba :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 13:37
    • Gość: koziabróka Ile tu przekleństw...smakowicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:18
      Nie wiem o co chodzi z tą Hatką, ale fajnie się czytało.
      Pozdrawiam
      • absztyfikant Re: Ile tu przekleństw...smakowicie 31.08.04, 13:35

Ten Hatka wyglada jak moczarowiec, pamietam te wstretne smierdzace przetrawiona
        gorzala geby i miny tych ludzi jakby wciaz teskniace za rozumem...
    • a.adas Michnik jest beeeeee. Nawet Gomułka tak mówił 31.08.04, 14:09
      o szesnastoletnim Adasiu z mównicy tzw. sejmowej
    • Gość: lucyperek Ale jak to zrobić, by ten głupi naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:22
      przejrzał na oczy ? To że elpeer to zgraja szumowin, wszyscy normalni wiedzą.
      Ale jak widac nawet tutaj, gdy poruszy się sprawę kosmicznego kurestwa (ja tez
      słuchałem z rumieńcami RWE, pamiętam jak w czasach wczesnej podstawówki wszyscy
      przerażeni wsłuchiwali się wieczorami - był to grudzień 1970..), zawsze
      znajdzie się jakieś bydlę (jak niektórzy wyżej) wyrośnięte w moczarowsko-
      jaruzelskiej zaplutej rodzince.

pozdrawiam

Na pohybel władzy ludowej !
      • Gość: . Bo LPR to kontynuacja "Grunwaldu" i Moczara. Za IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 14:31
        pieniadze z tejze samej LUBIANKI. Bratkowski nie ma halucynacji na ten temat,
        ma zapewne dobe info z Zachodu...
        • Gość: # A facietious crude deduction of our croupek IP: *.finemedia.pl 31.08.04, 15:14
          Przestań już udawać Anglika.
          Smieszyło to miesiąc temu a teraz wzbudza politowanie (pitiable).
          Przekaz jeszcze białemu wywiadowi VI-ki ze Moczar to Ukrainiec a nie zaden
          Polak. Może tego tez nie wiedzą.

• Gość: # To a propos-Knowledge is power , dumb Pseudoangol! IP: *.finemedia.pl 31.08.04, 15:17
            • Gość: siedem spłoszyłeś ciekawe zwierzątko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:16
              5040
              • Gość: # Odwiedze Go w Anglii sam mnie zaprosił zobacz moj IP: *.finemedia.pl 01.09.04, 09:47
                watek " Na Fa sa za młodzi i za starzy na Sldrnść.
                Chcę go nauczyć szacunku do Polaków poprzez czytanie ze zrozumieniem.

Sam wiem jak to jest z tym angielskim.
                Wydaje mi sie, że rozumiem dopóki nie przeczytam tłumaczenia na polski.
                Anglicy mają gorsze kojarzenie kontekstu bo traca bezpowrotnie w dzieciństwie
                mozliwość szybkiego kojarzenia treści z czytanym słowem.

Pisownia zgodna z wymową rozwija w mózgu niezbadane jeszcze do końca mozliwości
                - dziecko polskie kojarzy wymowę, tresc i znaczenie słowa zanim skonczy czytac -
                tworza sie w mózgu odpowiednie struktury-połaczenia synaps.
                Brak jednoznacznych reguł wymowy pisowni powoduje, że angielskie dziecko musi
                przeczytac wyraz do konca - by nastepnie, osobno w innym czasie, skojarzyc
                wymowe słowa. Brak równoczesnosci nie wytwarza nowej jakości struktur. Stad
                pewnie niedostatki finezji i czesto wuczucia. Zbadano to niedawno podczas
                rezonasowych naukowych badaniach czynnosciowych mózgu.

Dorosły po 10 roku zycia traci mozliwosc naturalnej nauki wymowy.
                Ciekawe jaka wymowe ma nasza kropka. Pozdrawiam Jego i Ciebie.
                Nie ma miejsca na rozwinięcie tych struktur.
                • Gość: siedem szwedzi niby tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:50
                  maja dwieście literek na kazdy dzwiek.

5040
                  • Gość: # Ale Szwedzi sie nawrocili pod Czestochowa/nt IP: *.finemedia.pl 01.09.04, 10:13
                    • Gość: siedem znaczy sie postapili inteligentnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:53
                      bo wojna jest głupia

5040
                      • Gość: # Głupia ale dochodowa dla nieuczestników. Popatrz IP: *.finemedia.pl 01.09.04, 11:17
                        ilu tu "naszych" na FA namawia Polaków do wojny po to by inni mieli dochód
                        własnie tam gdzie kiedys my mielismy.

Afera karabinowa niczego "nas" nie nauczyła...
                        • Gość: siedem ja tam jestem spokojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:48
                          pejsacze [ci od "za wolnosc nasza i wasza" <= niezły tekst] wczesniej czy
                          pzoniej za to bekną.

5040
                          • snajper55 Re: ja tam jestem spokojny 01.09.04, 12:21

> pejsacze [ci od "za wolnosc nasza i wasza" <= niezły tekst] wczesniej czy
                            > pzoniej za to bekną.

Niektórzy już nie bekną. Na przykład taki książe Józef Poniatowski, Tadeusz
                            Kościuszko, Kazimierz Pułaski, Józef Bem, Adam Mickiewicz, Władysław Sikorski
                            czy Władysław Anders. Ale nie załamuj się, jeszcze sporo ich zostało.

S.
                            • Gość: siedem Re: ja tam jestem spokojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:40
                              stolecman, siwiec, i inne wieprzki wojny wciąż żyją.

5040
                              • snajper55 Re: ja tam jestem spokojny 01.09.04, 12:45

> stolecman, siwiec, i inne wieprzki wojny wciąż żyją.

A oni walczyli za jakąś wolność ? Naszą lub waszą ? A choćby swoją ? wink)

S.
                                • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:50
                                  • snajper55 Re: ja tam jestem spokojny 01.09.04, 13:07

> wiesz co? spierdalaj

Argument ostateczny ? Jak innych zabrakło...

S.
                                    • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:24
                                      • Gość: Wampir Re: ja tam jestem spokojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:02
                                        cytat
                                        "• Re: ja tam jestem spokojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                                        Gość: siedem 01.09.2004 13:24 odpowiedz na list
                                        słuchaj spleśniała, koszerna parówko. wiesz doskonale ze piszac "za wolnosc
                                        nasza i wasza" miałem na mysli tych ktorzy naduzywaja tego zwrotu po to by
                                        pejsate knury mogły sie na iraku tuczyć. po chuj w ogole sie tu wtracasz?"
                                        kon, cyt.
                                        Wiesz "siódemko"? Ty jesteś zwykły rasistowski cham, tak samo są obrzydliwi
                                        antysemici jak żydowscy antypolonusi. Jesteście z jednej sowiecko-faszystowsko-
                                        syjonistycznej rodziny. W każdym narodzie są prostaki i chamy, bezmózgi z IQ=7.
                                        ale to co ty wygadujesz przechodzi ludzkie pojęcie. To, że twoje wypowiedzi są
                                        tylko prowokacją jest jasne. Myślisz, że osiągniesz cel?
                                        • karlin Hagiografia Zibena 01.09.04, 14:16
                                          Tom Pierwszy, Rozdział Pierwszy, Motto:

"ale to co ty wygadujesz przechodzi ludzkie pojęcie"

Człowiek nawet nie zauważa, jak przechodzi do historii.
                                          • vacek.dyrektor.zoo Re: Hagiografia Zibena 01.09.04, 14:46
                                            ale na FORUM jest trochę inaczej

BO można też z NIEJ łatwo wypaść

na przykład

za konsekwentną obronę beznajdziejnego bzdetu

czyli inaczej mówiąc

republiki kolesiów

można łatwo wypaść

czego ci oczywiście

na razie

karlin

nie życzę

____
                                            • karlin vacku 01.09.04, 14:51
                                              niewątpliwie tchórzliwy pajacu, posłużę się cytatem z klasyka.

• vacek.dyrektor.zoo Re: vacku 01.09.04, 15:04
                                                widze, że trafilem w twoje chore miejsce

nio ale, wybacz, leczyc cie to nie będę

jeśli ktokolwiek by sie w ogóle podjął...

oki

___

spierdalaj

___
                                                • karlin oczywiście 01.09.04, 15:22
                                                  powinno być "niewątpliwie tchórzliwy pajacku". (Perli zakazała, to muszę
                                                  rymować pokątnie i po częstochowsku.)
                                          • Gość: siedem Re: Hagiografia Zibena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:05
                                            dot52 nie wie jeszcze, że ludzie ktorzy bedą w stanie pojąć siedem urodzą sie
                                            dopiero za 130 lat.

5040
                                            • Gość: Wampir Re: Hagiografia Zibena - siódemka nawiedzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:14
                                              • Gość: siedem siódemka nawiedzona: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:21
                                                pójdź za mną synu

5040
                                                • karlin cwaniak 02.09.04, 10:14

> pójdź za mną synu
                                                  ------------------------------------------------------

Tam go
                                                  chcesz wywieść.

Droga do prawdziwej wielkości zakryta przed okiem postronnym.
                                                • Gość: Wampir Re: siódemka nawiedzona: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:06
                                                  Niech mnie Bóg broni przezd nawiedzonymi debilami.
            • Gość: . W przeciwienstwie do twego postu ZADNYCH BYKOW IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 02:06
          • Gość: . Nie udawaj, ze masz pojecie o angielskim IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 02:02
            facetious nie jak u ciebie "facietious"; "crude" nie powinno zjawic sie w tym
            zdaniu, bo nie ma mowy o instrumencie, lepszy bylby bez udziwniania po
            prostu "primitive" etc.etc. Nieprawidlowe zwiazki frazeologiczne, skladnia i
            ortografia. HORROR!
            • Gość: # Jednak jesteś Anglikiem! IP: *.finemedia.pl 02.09.04, 08:50
              A facietious crude deduction of our croupek

Jednak jesteś Anglikiem!
              • Gość: . Nie torturuj tego jezyka wiecej, prosze ... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 16:34
                I popraw ortografie - nie istnieje slowo: "facIetious", popraw choc ten blad -
                reszta zrozumiala u cudzoziemca.
          • Gość: . PS:Polowa wierchuszki LPR jest z"Grunwaldu",a ten IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 02:05
            to dzielo pomiotow Moczara. Tak cie boli, bo sam do tych zadnych wladzy miernot
            pasujesz jak ulal; moze tez nalezales - wiek ci na to pozwala.
    • Gość: pomr jasna Re: Tego świntuchowi nie daruję IP: 80.50.28.* 01.09.04, 13:35
      dokowski napisał:
      Wtedy
      > RWE było jedynym promykiem Słońca w naszej mrocznej polskiej koszmarnej
      > sowieckiej rzeczywistości.

No i doczekaliśmy się rzeczywistości pomrocznej, złodziejskiej i korupcyjnej.
      • Gość: lucyperk Ale na własne życzenie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:15
        Nie, nie doczekaliśmy się, tylko sami żeśmy sobie tak zrobili. Dać kretynowi
        zegarek to na nogę założy.
        • Gość: # Bo wyslę na front wschodni (bliski)/nt IP: *.finemedia.pl 01.09.04, 14:22
        • Gość: Wampir Re: Ale na własne życzenie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:30
          Jasne Lucyperku, dlatego pytam o stopień skretynienia polskiego elektoratu.
          Jeśli nawet nie kretyn to moskiewska k...
    • Gość: Krzys52 Xiakretyn poparl tfurczosc Hatki za pieniadze poda IP: *.proxy.aol.com 01.09.04, 15:25
      podatnika - bo z kasy na dzialalnosc biura poselskiego ow Hatka swe pisarstwo
      upprawial. Xiakretyn poparl tego mlota w kretynskim watku wlasnej produkcji
      (gdzies tu obok).
      Czy sadzisz, ze szkalowanie RWE przez Hatke nie jest lzeniem tej zasluzonej
      organizacji?
      Wedlug Xiakretyna nie jest.
      • xiazeluka Nieszczęsny idioto52 01.09.04, 15:46
        zacytuj jakąś moją wypowiedź, w której znalazłoby się poparcie do wyrzucania
        przez Hantkego forsy podatników w błoto.

Co, nie możesz? To poproś o pomoc narzeczonego, tego obecnego i tego eks,
        chłopaki chyba się o ciebie nie pobiją, prawda? Chociaż z Murzynami to nigdy
        nic nie wiadomo... Nadal nic? Widzisz więc, Kretynie52, że nic nie widzisz?

A, a gdzieś znalazł "szkalowanie RWE" przez tego typka?
      • janusz2_ Korzyści z analfabetyzmu 01.09.04, 15:54
        Widząc czasem na ścianach czy płotach napisy np. "Legia hu.e" dochodzę do
        wniosku, że analfabetyzm ma swoje plusy - autorzy tych napisów, którzy swej
        umiejętnosci czytania i pisania nie wykorzystują zapewne w zaden inny sposób,
        nie zasmiecaliby otoczenia takimi napisami, gdyby kiedyś przymusowo nie
        nauczono ich czytać.

Podobne wnioski narzucają sie, gdy natrafiam na post K52. Półanalfabetyzm jaki
        K52 prezentuje na forum objawia się tym, iż K52 kompletnie nie będac w stanie
        zrozumieć niczego co czyta, jest niestety w stanie pisać posty.
        A mógł przecież grać sobie beztrosko w piłke, zamiast przeżywac traumę z powodu
        przymusu szkolnego...
    • trymand Re: Tego świntuchowi nie daruję 01.09.04, 16:02
      ach ten brzydki LPR! śmieli przeciwstawić sie "jedynie słusznej" propagandzie
      GW i Michnika.To pewnie spiskowcy z Moskwy, agenci przebrzydli KGB..hihi Ale
      dzielny wojownik o Polskę i sprawy polskie roprawi się z nimismile prez z LPR
      niech żyje Michnik i Unia Wolności plus Platforma!!

dokowski napisał:

> Hatka rozdawał swoją książeczkę w niedzielę przed kościołem Jezuitów w
      > centrum Bydgoszczy po mszy odprawionej na pamiątkę podpisania Porozumień
      > Sierpniowych. Szesnastostronicową broszurę zatytułował "Ostatni krąg.
      > Przemyślenia: o "Solidarności", o Powstaniu Warszawskim, o Rządzie Światowym".
      >
      > Oto co wyczytaliśmy w dziele Hatki:
      > (...)
      > • „Radio Wolna Europa w sposób niesłychanie przewrotny, fałszywy
      > i
      > zdradziecki wspierało działania osłabiające Kościół, pogłębiające destrukcję
      > w szeregach » Solidarności «”.
      >
      > Tego nie daruję tej czerwonej kurwie, bo największym sentymentem darzę
      > właśnie Radio Wolna Europa, które w dzieciństwie dziadek mi puszczał
      > wieczorami, a przestraszeni rodzice pędzili mnie spać. Wtedy pierwszy raz
      > dotarło do mnie, że gdzieś tam istnieje wolny świat, gdzie ludziom wolno
      > słuchać radia bez strachu, że sąsiedzi usłyszą i doniosą czerwonym. Wtedy
      > RWE było jedynym promykiem Słońca w naszej mrocznej polskiej koszmarnej
      > sowieckiej rzeczywistości.
      >
      > Niesłychanym kurestwem jest takie obelżywe mówienie o RWE. Hatka jest
      > zdradziecką kurwą, antypolskim ścierwem... nie ma słów dość obelżywych dla
      > niego - po raz pierwszy od upadku PRL widzę obelgi skierowane przeciwko RWE,
      > zupełnie tak, jakbym cofnął się w czasie.
      • Gość: # świntuchowi nie daruję - merytorycznie też?/nt IP: *.finemedia.pl 01.09.04, 16:21
        • trymand Re: świntuchowi nie daruję - merytorycznie też?/n 01.09.04, 22:28
          za to celnie i na tematsmile
          Dzień bez ataku na LPR to dla Michnika dzień stracony hihi
    • Gość: Krzys52 Xiakretyn bliskim krewnym tego Hatki. Ta sama ko IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 06:32
      koltunska morda zakodowana w genach jego rodziny - dlatego Kretyn1 broni Hatki.
      Poprzez napasc na GW, o jedno - niewlasciwe ponoc - sformulowanie.
      Okreslenie "lzenie", w wydaniu Xiakretyna, urasta do niebotycznych rozmiarow,
      jakby zarzucono temu burakowi jakas wielka zbrodnie, podczas gdy okradanie
      podatnika przez Hatke oraz wypisywane kretynizmy calkowicie traca na znaczeniu.
      Ot cos tam jakis glupek powymadrzal sie - zdaniem Xiakretyna.
      Broni Hatki za uprawianie kretynskiej tworczosci "naukawej" za pieniadze
      podatnika (sam takze pisuje Xiakretyn w godzinach pracy, wiec okradanie
      podatnika absolutnie mu nie przeszkadza - tak dlugo jak sam oraz reszta
      koltunerii kradnie).

Hatka lzy RWE, KOR, Kuronia, Gazete wyborcza, i kogo tam jeszcze a ta wredna
      kurwa Luka nie czepia sie swojego czarnoszczecinnego pobratymca lecz Gazety
      Wyborczej - za (poprawne!) uzycie slowa "lzy", w odniesieniu do aktywnosci
      wlasnego wujka, czyli posla Hatki.

I to jest ta honorowa i prawa prawica, uwazasz Doku. Banda rzezimieszkow i
      kanalii (patrz Kretyn1 oraz kilka pomniejszych palantow z tego samego obozu,
      paletajacych sie w poblizu)
      • xiazeluka Ten Murzyn jeszcze po tobie skacze, ze spać nie 02.09.04, 09:54
        możesz, cioto52?

No i gdyby nie ten kisiel, który co jakiś czas zalewa ci oczy, może zdołałbyś
        odkodować tajny przekaz zaszyfrowany językiem polskim, który zawarłem w moim
        poście.

Rzecz w tym, że chodzi o przyprawianie mordy przez najbardziej wpływowy
        dziennik w Polsce, co oznacza dla zainteresowanego śmierć medialną, Kretynie52.
        Hatka jako taki mnie nie interesuje, chamstwo pismaków - tak.

Acha, jak piszę w pracy, to w prywatnej firmie, więc podatnikom nic do tego,
        podobnie jak mnie nie interesuje to, że z kolei ty piszesz z kafejki
        internetowej dla czarnoskórych pedałów, popijając ich płyny organiczne,
        wstrząśnięte, nie zmieszane.
        • Gość: . Jesli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz: Hatka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 16:40
          sam swe idiotyzmy napisal, chcial, by trafily pod strzechy. A GW zrobila mu
          publicity - ma czego chcial! Ty tez ryzykujesz krytyke, odzywajac sie
          prymitywnie i trywialnie w internecie: obca ci erystyka, potrafisz tylko drzec
          pysk i zastepowac argumenty inwektywami, Rottenfuhrer Luka.
          • xiazeluka Ty, kropek, jesteś ślimakiem Siódemki 02.09.04, 17:02
            ...a ja szanuję cudzą własność, dlatego ku Twojemu rozczarowaniu nie otrzymasz
            ode mnie kopa w odwłok. No, a teraz siad i czekaj na swego pana.

• Gość: Wampir Xiakretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:11
          Błyskotliwy xiakretyn, a myśli, że jest mądry!
      • dokowski Biedaku, loguj się. 02.09.04, 16:52
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Kretyn1 broni Hatki.

Ja nie widzę postów kretynów i mam mniej zaśmiecone forum.
        • Gość: siedem Re: Biedaku, loguj się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:22
          > Ja nie widzę postów kretynów i mam mniej zaśmiecone forum.

doku137

5040
          • dokowski Znów atak paranoi? 03.09.04, 16:06

> doku137
            >
            > 5040

Przecież już byłeś wyleczony
    • Gość: Wampir Re: wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:12
      wampir IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Gość: siedem 03.09.2004 11:46 odpowiedz na list

ty jednak jestes kawał solidnej jednostki ludzkiej. nie dosc ze tak
      perfekcyjnie opanowales j. polski. przegladasz fora internetowe w pogoni za
      żywym j. polskim TO! na dodatek zainstalowałes sobie w tym menczesterze
      NEOSTRADE smile

5040

ja wiem tepsa sie stara ale takich trików wczesniej nie widziałem

------------------------
      Nie, wyobraź sobie, że siedzę w centrum Polski.
      • Gość: siedem Re: wampir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:37
        > Nie, wyobraź sobie, że siedzę w centrum Polski.

trudno zeby prawdziwy brytyjczyk siedział w centrum polski.

5040
        • Gość: Wampir IQ=siedem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 09:22
          Nie pomyliłeś mnie czasem z kimś??
          Pilnie zalecana kontynuacja leczenia!
          • Gość: siedem mam przeczucie graniczace z pewnoscia, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:11
            ze nie

5040
            • Gość: # Czy w tym watku moze też pisac...???/nt IP: *.finemedia.pl 06.09.04, 08:18
              • Gość: siedem brytyjski wampir? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:30
                5040
                • karlin Re: brytyjski wampir? 06.09.04, 16:10
                  Vampir na kołku.<a
                  href="http://www.integration.co.nz/aviation/aircraft/Misc/Vampire.jpg">Vampir
                  na kołku.</a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka