Dodaj do ulubionych

PO się sypie

27.05.15, 17:34
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-CBOS-25-proc-Polakow-zwolennikami-rzadu-najgorsze-notowania-Ewy-Kopacz-od-objecia-teki,wid,17576331,wiadomosc.html

+++++++++++++++++++++++++++++++++
Platforma nie ma liderów, chyba, że za lidera należy uważać Niesiołowskiego.
Ale czemu brak wyrazistych liderów?
Ano dlatego, że jak był Tusk to on wycinał każdego kto był zdolny i mógł mu zagrozić w partii.
I jak ryży zwiał za kasą to teraz pusto jest właśnie.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: PO się sypie 27.05.15, 18:25

I Niesiołowski wypowiedziami (czyt. zmieszał z błotem) na temat Magdy Ogórek i Kukiza zagwarantował partii Jarosława Kaczyńskiego dwóch potencjalnych koalicjantów, więc to wymarzony lider dla Platformy...
      • jerycho666 mizeria 27.05.15, 18:32
        qwardian napisał:

> Magdy Ogórek
        > potencjalnych koalicjantów

Ilu to biskupow wybieralo Madzie? Szalenie powazny elektorat.

Ja z przyjemnoscia poczekam 4 lata na rozczarowanie Kukizem. Oj bedzie rozpierducha.
        • qwardian Re: mizeria 27.05.15, 18:51

Seksualność nie musi być gwarantem porażki, homoseksualiści tylko się na niej opierają. A teraz Platforma zapłaci za arogancję wobec swoich konkurentów i elektoratu...
          • qwardian Re: mizeria 27.05.15, 19:13

Na marginesie, wylano tony pomyj na kampanię Ogórek, że były konflikty w sprawie kasy. Teraz okazuje się, że Kopacz odmówiła Komorowskiemu kasy przed druga turą i ten z tego powodu wycofał projekt emerytury po 40 latach. Platforma przed jesiennymi wyborami została przez Komorowskiego przyparta do muru, bo te wybory będą o emerytury....
        • wikul Re: mizeria 28.05.15, 10:27
          Coś się wam popie...ło, to SLD próbował robić mizerię ale Ogórek był za mały.
          • jerycho666 Re: mizeria 28.05.15, 10:35
            wikul napisał:

> Coś się wam popie...ło, to SLD próbował robić mizerię ale Ogórek był za mały.

Popie...ło mi sie, ze sie do ciebie zwracam o cokolwiek. Czy moglbys wyjasnic co autor mial na mysli w powyzszym zdaniu?
    • jerycho666 Jarek na szefa Watykanu 27.05.15, 18:29
      perla napisał:

> I jak ryży zwiał za kasą to teraz pusto jest właśnie.

Moze jeszcze Alika na prezydenta Wszechswiatowej Konfederacji Felinologicznej.

Imienik Hasza zapewne zrealizuje swoje najskrytsze marzenia jako nadkomendant Uprawlienia Lagierow Dalniewostocznowo Okruga za osiagniecia zyciowe (rzyciowe?).
    • wikul Re: PO się sypie 27.05.15, 18:40
      Która to już twoja przepowiednia na temat upadku PO? Przypomnij, która się ziściła?
      Tusk popełni podstawowy błąd. Oddanie sukcesji w ręce Kopacz to był zły pomysł.
      A ryży nigdzie nie zwiał, rządzi w Toruniu ku radości swoich wyznawców.
    • dachs Re: PO się sypie 27.05.15, 20:40
      perla napisał:

> Ano dlatego, że jak był Tusk to on wycinał każdego kto był zdolny i mógł mu zag
      > rozić w partii.

Myślisz, że już innych specjalistów od wycinania w PO nie ma?
    • wikul Re: PO się sypie 28.05.15, 10:26
      perla napisał:

> Ano dlatego, że jak był Tusk to on wycinał każdego kto był zdolny i mógł mu zag
      > rozić w partii.

Powtarzasz te mity do znudzenia a jak trzeba wymienić nazwiska to pojawia się kilka skompromitowanych nazwisk. Kto miał być tym zdolnym? Rokita z żoną? Czy łapownik Piskorski? Olechowski sam zrezygnował a Płażyńskiemu było bliżej do PiS. To kto?
      • jerycho666 Re: PO się sypie 28.05.15, 10:32
        wikul napisał:

> Czy łapownik Piskorski?

Z Piskorskim mi nie po drodze. Ale oczekuje minimum przyzwoitosci. Udowodniono mu lapowkarstwo? Pomawiac jest latwo, przykladowo Wikula, ze jest zbiegiem z psychiatryka dla bestii.
        • wikul Re: PO się sypie 28.05.15, 10:58
          jerycho666 napisała:

> Z Piskorskim mi nie po drodze. Ale oczekuje minimum przyzwoitosci. Udowodniono
          > mu lapowkarstwo? Pomawiac jest latwo, przykladowo Wikula, ze jest zbiegiem z ps
          > ychiatryka dla bestii.

A z kim jest tobie po drodze? Chyba z nikim.
          Zanim się podejmiesz obrony podejrzanego indywiduum poczytaj coś na ten temat. Niestety, niektórym draniom udaje się uchodzić przed nierychliwą i czasem ślepą sprawiedliwością ale to nie podwód do ich obrony.

www.dziennikzachodni.pl/artykul/212779,pawel-piskorski-co-ma-na-swoja-obrone-co-naprawde-na-niego-jest,id,t.html
          • jerycho666 Re: PO się sypie 28.05.15, 11:22
            wikul napisał:

> A z kim jest tobie po drodze? Chyba z nikim.

Chcesz z mojej strony pocalunku smierci. Masz mnie za naiwnego?

> Zanim się podejmiesz obrony podejrzanego indywiduum poczytaj coś na ten temat.

Domniemanie niewinnosci nie jest obrona. To po prostu dorobek cywilizacji. Wielu niepotrzebny ani dorobek ani cywilizacja.

> Niestety, niektórym draniom udaje się uchodzić przed nierychliwą i czasem ślepą
            > sprawiedliwością

Mnie nie placa tak jak sedziom za sleczenie nad aktami karnymi. Chcesz abym wytracal czas czytajac? To ty musisz udowodnic.

Z PO wyszlo to co z ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka