Dodaj do ulubionych

Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O)

31.05.15, 16:53
Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista. Ktorego poglady zblizone sa do moich, czyli to prawie tak samo jakbym to ja wam opowiadal.

natemat.pl/144213,kosciol-zniewala-polske-panstwo-watykanskie-nalezy-rozwiazac
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 31.05.15, 17:09
      No to jest was trzech
      /Dwóch aktorów kPieczynskich i trzeci ty-beniu,do pieczenia chlebka/

Ciekawe, gdy obaj zorientują w systemowym qui pro quo, co ci zrobią, jak cię złapiąsmile
      • benek231 Masz przyklad Szkopa, wierzacego w cuda :O) 31.05.15, 19:40
        gdyz oglupiony jest starannie przez ten zlodziejski kosciolek. Do tego oczywiscie nie dopuszcza do seibie mysli, ze jest oglupiony koscielna indoktrynacja.
        • kalllka Re: Masz przyklad Szkopa, wierzacego w cuda :O) 31.05.15, 19:47
          Znaczy się beniu,będziesz naśladował dach ?
        • dachs Ależ Krzysiu mój miły 31.05.15, 23:42
          Kopernika naprawdę nikt nie próbował spalić, ani w żaden inny sposób go skrzywdzić.
          Ty, jako autorytet na polu zwalczania "tego kościółka" powinieneś idiotów, którzy twą ideę ośmieszają zdecydowanie tępić.
          Powinieneś.
          Ale nie tępisz, boś taki sam idiota.
    • jerycho666 doskonaly tekst 31.05.15, 18:09
      benek231 napisał:

> Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista.

Niestety Krzysiu w kwestiach najbardziej zasadniczych to nie sa twoje poglady. Znam je w szczegolach od lat. Ty w pierwszym rzedzie kochasz swoja najnowsza ojczyzne USrael.

Wczesniej kamieniokupe zetrzemy na pyl niz rozwiazemy Watykan.
      • kalllka Re: doskonaly tekst 31.05.15, 19:48
      • kalllka Re: doskonaly tekst 31.05.15, 19:49
        Watykan da się rozwiązać w poziomie.
        Kanwa.
        • jerycho666 trace watek 31.05.15, 20:00
          kalllka napisała:

> Watykan da się rozwiązać w poziomie.
          > Kanwa.

Optyk to ten kto obtyka okna wata.

Ja wiem, ze Watykan da się rozwiązać. Wazne jest jak. W poszukiwaniu mniejszego zla.
          • kalllka Re: trace watek 31.05.15, 21:34
            A co robi obserw, bo z tego co wiem to Matka tkauncertain
            W każdym razie, nie dajmy zwariować diabłu który w tkfi.
            Nie iż dzisiaj wiadomo ze kościelna łacina różni od kuchennej, relatywizując proste dualizmy; np nadajac -"vatice" wróżbiarskie znaczenie, zaś "cano" śpiewny wydźwięk ( cantare)
            Mnie,jednak, po wielu latach rzymskich wakacji, wydaje, ze wzgórza laterańskie nigdy nie goscily zlowrozbnej wilczycy,.
            Jesli już coś wykarmiło porzucone cyganskie bastardi to resztki z suku, z którego i co tlustsze kaski trafiały do skarbca popa.
            Jak wiesz, takie mamy legendy jaki język i wspak. Nad polskimi wersjami należałoby popracować.

• jerycho666 Re: trace watek 31.05.15, 22:01
              kalllka napisała:

> A co robi obserw, bo z tego co wiem to Matka tka

Z moich obserwacji literatury wynika, ze matka przedzie. Najlepiej gdy cienko. Cieni cieni, gosci w sieni.

W rodzinach tkaczy byl podzial zadan. Zleceniodawca dostarczal surowiec: wlokna lnu lub welne. Dostawal material minus 10%. U przesniczki siedzialy jak aniol dzieweczki. Musialy byc aniolami gdy maz po skonczonej robocie przepijal ile sie da w karczmie.

> W każdym razie, nie dajmy zwariować diabłu który w tkfi.

W tym utknela przewrotnosc. Dobrymi checiami jest pieklo wydrukowane. Licza sie szczegoly a nie checi.

> Mnie,jednak, po wielu latach rzymskich wakacji, wydaje, ze wzgórza laterańskie
              > nigdy nie goscily zlowrozbnej wilczycy,.

Genderowo ci sie roi. Cycki ja swedzialy a pomiotu braklo.

> Jesli już coś wykarmiło porzucone cyganskie bastardi to resztki z suku

Gdzie ty widzialas resztki sake?

> Nad polskimi wersjami należałoby popracować.

Dla wielu znam obie wersje. Moja ulubiona to Wanda-Nothilda co nie chciala Samo (Franka, nie zadnego Niemca, bo takowych jeszcze nie znali). Chcialabys byc 12 zona?
              • kalllka Re: trace watek 31.05.15, 23:34
                Prząść od przodu przychodzi. Forma złożona zrelatywizowana płcią ( od płacić)
                Pisałam, byś się odczepił, na chwile, od protestanckiego relatywizmu-Latina di chiesa I na chwile zwrócił uwagę na praktyczna- linqua etrusca.
                Trust mi, sukom z siedmiu wzgórz "cyce nie swedzialy" stare westalki - ladacznice miały nieskalana opinie w wychowywaniu bastardow na imperatorskie stolki.
                I nie o japewsake im chodziło lecz o poreke na sakwie ( kiesie).
                Banqowo, od sta. A od dziecieci Liczą się tylko chęci i to co nimi kręci ( umiejętności wzniecania ognia),.

Wandzia to ładne imię., sprytniejsze niż Hilde (hilfe?)
                (Mnie, sie udało, wystarczy, ze tylko wyraże chęć ., i od razu ,każden jeden kalibabka zamienia w przykładnego żonkosia swojej zony.
                Nie ma tego złego/ las but not puszcza /sie)

• dachs Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 18:19
      benek231 napisał:

> Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista.
      > Ktorego poglady zblizone sa do moich, czyli to prawie tak samo jakbym to ja
      > wam opowiadal.

Cytat z Pieczyńskiego:
      "Kościół to instytucja, która zawsze twierdziła, że takich ludzi jak Kopernik trzeba spalić, że oświetlenie gazowe pochodziło od szatana".

Co do oświetlenia gazowego to wiem, że kościół miał zastrzeżenia do używania go w  świątyniach i jeżeli masz jakieś źródła inne od "Facków i Mitów" to chętnie przeczytam.
      Ale nawet Ty - Prześwietny Kretynie - powinieneś wiedzieć że swoje dzieło zadedykował ówczesnemu papieżowi i zostało ono przez niego przychylnie przyjęte. Zastrzeżenia wysuwane przeciw jego teorii nie wykraczały poza normalna dyskusję naukową.
      A życia dokończył jako kanonik na kościelnej (skromnej) pensji we Fromborku. O żadnym paleniu nie było mowy.
      Kopernika naprawdę zawzięcie zwalczał jedynie Luter który nie wiedzieć czemu na równi ze Związkiem Radzieckim uważany jest dotąd za symbol postępu.
      • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 18:41
        dachs napisał:

> Ale nawet Ty - Prześwietny Kretynie - powinieneś wiedzieć że swoje dzieło zaded
        > ykował ówczesnemu papieżowi i zostało ono przez niego przychylnie przyjęte.

Nicolaus von Köppernig byl znacznie inteligentniejszy od ciebie. Znal tez instytucje dla ktorej pracowal jak zly szelag. Zaryzykowal upublicznienie swego dziela posmiertnie.

> Kopernika naprawdę zawzięcie zwalczał jedynie Luter który nie wiedzieć czemu na
        > równi ze Związkiem Radzieckim uważany jest dotąd za symbol postępu.

zm. 24 maja 1543 we Fromborku
        18. Februar 1546 ebenda

Przedstawisz nam jakies dowody na to, ze Luter kupil ksiazke Kopernika?
        • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 18:55

jerycho666 napisała:

> Nicolaus von Köppernig byl znacznie inteligentniejszy od ciebie. Znal tez insty
          > tucje dla ktorej pracowal jak zly szelag. Zaryzykowal upublicznienie swego dzie
          > la posmiertnie.

Te prace były powszechnie znane każdemu, komu zależało na ich przeczytaniu. Jeszcze przed pracą Kopernika, Krzysztof Kolumb w swojej planowanej podróży korzystał z prac biskupa i profesora Uniwersytetu Paryskiego Piotra z Ailly, który w swojej pracy Imago Mundi komunikował ludzkości o sferycznym kształcie naszej planety....
          • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 19:54
            qwardian napisał:

> Te prace były powszechnie znane każdemu, komu zależało na ich przeczytaniu.

Nie watpie. Moje pytanie jest czysto technologiczne. Jak dlugo trwalo posmiertne poszukiwanie drukarnii. W 1448 r. założył w Moguncji drukarnię. Jak dzialala siec dystrybucyjna, ktora dostarczyla ksiazke Lutrowi?

> Imago Mundi komunikował ludzkości o sferycznym kształcie naszej planety....

Wokol tej sfery krazylo slonce. Jak to sie odbywa kazdy widzi jak konia.
            • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:28

Odpowiedź daje Wikipedia:

Przeciwko systemowi Kopernika wystąpili w oparciu o Biblię m.in. Marcin Luter, który jednak znał teorię Kopernika jedynie z pogłosek, bez rzetelnej wiedzy na jej temat, i Filip Melanchton, który jednak w późniejszym okresie złagodził swoją opinię i bardziej przychylnie odnosił się do heliocentryzmu jako hipotezy matematycznej.

Pewnie protestowali i stąd wyjaśniona zagadka etymologiczna nowej religii...
              • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:36
                qwardian napisał:

> Przeciwko systemowi Kopernika wystąpili w oparciu o Biblię m.in. Marcin Luter,
                > który jednak znał teorię Kopernika jedynie z pogłosek

Religiant. Jestem ateista. Dziekuje za wyjasnienia. Jaki gender mial Martin?

> wystąpili w oparciu o Biblię

Jakbym Borsuka czytal.
            • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:43

jerycho666 napisała:

> Wokol tej sfery krazylo slonce. Jak to sie odbywa kazdy widzi jak konia.

Ciekaw jestem ile ludzi obecnie zdaje sobie sprawę, że wiele gwiazd na niebie, które obserwują dawno nie istnieje. Albo, czy ktoś zadaje sobie pytanie, dlaczego niebo w nocy jest ciemne, jeżeli jest oświetlone miliardami gwiazd jak choinka wigilijna...
              • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:56
                qwardian napisał:

> Ciekaw jestem ile ludzi obecnie zdaje sobie sprawę

Obstawiam 5%.

> dlaczgo niebo w nocy jest ciemne

Jasnosc nieba w dzien zawdzieczamy fotosyntezie. I to jest o wiele ciekawsze pytanie. Potrafisz sobie wyobrazic slonce na czarnym niebie? Tak jak Bog przykazal.
                • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 22:27

jerycho666 napisała:

> Potrafisz sobie wyobrazic slonce na czarnym niebie?

Czyż nie są ich miliardy?
      • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 18:43

Nie dojechałem do końca, ale znalazłem takie kolejne "złote myśli" godne zacytowania...

...wizerunkiem absurdu naszej cywilizacji jest Watykan i Wall Street. Musimy zacząć budować nową cywilizację i znaleźć nowy sposób myślenia o państwie. Proszę spojrzeć na kawiarnię.

Kawiarnię? Dlaczego?

Tak, to miejsce, które jest w każdym zakątku świata. Jest najwyższym osiągnięciem naszej cywilizacji oprócz języka, pisanego i mówionego, oczywiście. Tam spotykają się ludzie i wszystkie poglądy można w tym miejscu pogodzić. W kawiarni nie ma kłótni, nie ma indoktrynacji. Wszyscy przychodzą tu licząc, że załatwią jakąś sprawę pozytywnie.
        • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 19:56
          qwardian napisał:

> Nie dojechałem do końca, ale znalazłem takie kolejne "złote myśli" godne zacyto
          > wania...
          >
          > Musimy zacząć budować nową cywilizację i znaleźć nowy sposób myślenia o państwie.

Czemu sie zachwycacie antysystemowoscia Kukiza?
          • qwardian Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:36

Mnie przeraża nie zachwyca. Nie mam zamiaru żyć na Twoim garnuszku...
            • jerycho666 Re: Idiota większy od Ciebie. To cud. 31.05.15, 20:43
              qwardian napisał:

> Mnie przeraża nie zachwyca. Nie mam zamiaru żyć na Twoim garnuszku...

Na moim garnuszku jedynie bys zdechl. Nie mam zamiaru miec jakiegokolwiek mojego garnuszka. Nawet nie interesuje mnie haselko z gulagu: "kto nie pracuje ten nie je". Okreslilbym sie jako megaliberala.

Ja zabawiam sie rachunkiem ciagnionym. Jak ja nie bede pracowal to Duda nie okradnie mnie na urojenia Hasza.
    • prudernik Wynajęli jaszcze jednego karolaka? 31.05.15, 18:49
      wpolityce.pl/gwiazdy/234758-opetany-nienawiscia-do-kosciola-pieczynski-atakuje-cywilizacje-smierci-zbudowal-kosciol
      • dachs Od Karolaka to się odpieprz, Haszu 31.05.15, 20:51
        natomiast znamienny cytat z Pieczyńskiego:
        "Musimy wrócić do VIII wieku i rozliczyć Kościół z działalności przeciwko ludzkości"

Dla Pieczyńskiego krok w wiek ósmy będzie ogromnym postępem.
        Zaiste objawił się kretyn większy od Krzysia.
        • jerycho666 Re: Od Karolaka to się odpieprz, Haszu 31.05.15, 20:58
          dachs napisał:

> Zaiste objawił się kretyn większy od Krzysia.

Musze sie z toba zgodzic. Dowodem na to jest to, ze probuje dyskutowac z takimi jak ty.
          • dachs O sile dowodów 31.05.15, 21:52
            jerycho666 napisała:

> Musze sie z toba zgodzic. Dowodem na to jest to, ze probuje dyskutowac z takimi
            > jak ty.

Pieczyński nigdy ze mną nie dyskutował, natomiast Ty często.

--Zasadnicza różnica między PiS a PO leży w tym, że pisuary uważają platfusów za kretynów, a platfusy pisuarów - nie. Podobieństwo leży w tym, że obie strony boleśnie się mylą.
            • jerycho666 Re: O sile dowodów 31.05.15, 22:07
              dachs napisał:

> Pieczyński nigdy ze mną nie dyskutował, natomiast Ty często.

Ja sie nauczylem i unikam. On celebrytuje, bo jeszcze nie wie, ze istniejesz.

Ty mnie wiele nauczyles, doswiadczyles. Przekonales, ze na takich jak ty potrzebne sa srodki bogate. Wazne, ze mnie przekonales, ciebie sie nie da. Jestes wielkiej wiary.

Wole byc pokorny, uczyc sie od lepszych ode mnie, stosowac ich metody.
              • dachs Re: O sile dowodów 31.05.15, 23:33
                jerycho666 napisała:

> Wole byc pokorny, uczyc sie od lepszych ode mnie, stosowac ich metody.

Jesteś na dobrej drodze. Metody są proste, wykorzystywać słabości. Do tego potrzeba... no właśnie - pokory
                • kalllka Re: O sile dowodów 01.06.15, 00:18
                  ,. Wojciecha, skoro już mowa o aktorach.

(Ach-dach! zdaje sie posiada znajomosci u generalissimusa Waltera, możby módl uprosić poszukiwanego-poszukiwana/wraz z zawartością cukru w cukrze/ i puścić kretynom jako lekcje pokory)

• xiazeluka Kretyn52 przeczytał wywiad... 31.05.15, 23:05
      ...jak sam twierdzi w zasadzie ze sobą i nazwał go "interesującym".

Niestety, Kretynie52, to było potwornie nudne. Nudne, powtarzalne, niedojrzałe, nachalne. Banalne. A szkoda, bo przecież temat na sławę jest tuż przed nosem - aktor Pieczyński powinien był napisać to samo o islamie. Świat miałby u stóp.
      • dachs Re: Kretyn52 przeczytał wywiad... 31.05.15, 23:36
        xiazeluka napisała

> aktor Pieczyński powinien był napisać to samo o islamie. Świat miałby u stóp.

Raczej miecz proroka na gardle. smile
      • benek231 Przeczytałes i ty, Kretynie :O) 01.06.15, 00:38
        xiazeluka napisała:
        >
        > Niestety, Kretynie52, to było potwornie nudne.
        Rzecz gustu, bo ja np. wole czytywac jego "nudne" teksty, niz te twoje "niezwykle porywajace" wypociny ktore podrywaja wylacznie Szkopa - do podlizywania ciebie.

Ciesze, ze rozkolebalem swieconke, w twojej lepetynie. To nic, ze bezproduktywnie. Ale juz sam "chlup" mily jest dla ucha.

"Kościół zabiera się już za czteroletnie dzieci. Jeśli dziecko dostanie się w ręce księży, to praktycznie do 20 roku życia jest już tak zmanipulowane, że właściwie nie ma szans na odzyskanie własnego światopoglądu. Czyli, kim tak naprawdę jest i czego chce. To dziecko będzie reprezentować światopogląd Kościoła. Jak trzeba człowieka zindoktrynować, żeby stanął w obronie swojego ciemiężyciela, czyli Kościoła?"

No popatrz a ja zadalem to samo pytanie, na tym forum, juz ladnych pare lat temu...

Oczywiscie nie licze na rozumna reakcje.
        • xiazeluka Re: Przeczytałes i ty, Kretynie :O) 01.06.15, 09:23
          O gustach się nie dyskutuje - zauważ, Kretynie52, że Mła nigdy nie oceniał urody Twojego Murzyna. Murzyn zresztą nie oceniał Twojej - co świadczy o jego ogromnej tolerancji. Żyje z Tobą, każdego dnia na Twój widok powstrzymując się od wysłania SMS o treści "Pomagam".

Niczym Mła nie rozkołysałeś, z powodu, o którym Mła wspomniał - aktor Pieczyński przynudzał. W dodatku przynudzał na poziomie trzeciej klasy kiepskiej podstawówki. Kot Mła jest bardziej interesujący, choć śpi 18 godzin na dobę.

"Kościół zabiera się już za czteroletnie dzieci. "

Kościół? Raczej zboczeńcy homoseksualno-genderowi. Mumia europejska, feminazistki, dżihadyści postępu próbują zdeprawować dzieci już od przedszkola. Czarni nie mają takiej władzy jak Mumia, która narzuca rozmaite dewiacyjne programy pseudoedukacyjne, kler nie ma władzy nad MinEdu, które ruguje z programów szkolnych normalność, żaden klecha nie jest w stanie zakazać komukolwiek dawania lalek chłopcom.
          Jesteś oderwany od rzeczywistości tak samo jak bandyci z Peło.
          • benek231 Dla mnie, Kretynie, jestes takie Zombie :O) 01.06.15, 16:59
            z dziurami w mozgu, powyzeranymi przez kler.
            Wiem, ze nie zdajesz sobie sprawy z wlasnego kalectwa - do tego musialbys nie miec tych dziur - ale taka jest prawda, ze ten twoj kler odarl ciebie z czesci czlowieczenstwa, i to co widzimy w tobie aktualnie to tylko taki niepelny czlowiek. Na ktorego widok w zasadzie powinna brac litosc, gdyby nie zagrozenie jakie niesiesz innym samym swoim istnieniem. To jest cos takiego jak litosc na widok chorego na wscieklizne psa, ktorego jednak najlepiej jest zastrzelic. To tylko tak dla zobrazowania istoty ciebie, tobie samemu, a nie zebym mial zamiar cie zabic. Nie miej wiec pretensji do mnie a co najwyzej do wlasnych rodzicow, ze zafundowali ci takie pranie mozgu, w wyniku czego jestes jedynie czlowiekiem fragmentarycznym.
            • xiazeluka Dla Mła, Kretynie52, jesteś Kretynem52 01.06.15, 18:35
              Kretyn52 w Oregonie mieszka,
              Spoconą ma skórę ten nasz koleżka.

Uczy się pilnie przez całe ranki
              Ze swej antyklerykalnej Pierwszej czytanki.

A gdy do meliny z ulicy wraca,
              Hajluje, hejtuje - to jego praca.

Aż partner krzyczy: "Kretyn, łobuzie!"
              A Kretyn durną nadyma buzię.

Partner powiada: "Napij się kawy",
              A on na ucieka na baobaby.

Partner powiada: "Chodź się umyć do wanny",
              A on się boi, że usłyszy hosanny.

Lecz partner kocha swojego Krzysztynka,
              Bo łatwy chłopak z tego Kretynka.

Szkoda, że Kretyn pięćdziesiąty drugi,
              Nie został panienką piratów z Tortugi.
              • benek231 Religia zrobila z ciebie, Kretyn, Henia prawie :O) 01.06.15, 20:40
                Henio to byl taki stukniety religijny 27-latek ktory zagladal czasem i na nasza ulice, a znalo go pol Balut.

Znany byl Henio z tego, ze wypraszal od panienek przerozne drobiazgi, a w zamian oferowal zaspiewanie im piosenki, badz wyrecytowanie wierszyka. "Daj mi wstazeczke na pamiatke, to powiem ci wierszyk" - deklarowal Henio, po czym zaczynal swoj show.
                No coz masz dobre zadatki, Kretyn, i rymy czestochowskie tez.
                • xiazeluka Re: Religia zrobila z ciebie, Kretyn, Henia prawi 02.06.15, 09:16
                  Rymy słabe, ponieważ kiepska z Ciebie muza, Kretynko52.
    • nurni11 Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 01.06.15, 13:18
      Toż to porażka.

Sama wywiadująca pyta co i raz Talara, czy ów dobrze się czujesmile
    • lauriane Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 01.06.15, 16:06
      benek231 napisał:

> Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista. Ktorego
      > poglady zblizone sa do moich, czyli to prawie tak samo jakbym to ja wam opowiad
      > al.

L. Watykan a Wall Street ?
      On "mowi prawde" i dziesiatki tego rodzaju perelek....
      Komiczne!
      J.C.
    • lauriane Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 01.06.15, 16:26
      benek231 napisał:

> Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista. Ktorego
      > poglady zblizone sa do moich, czyli to prawie tak samo jakbym to ja wam opowiad
      > al.
      >
      > natemat.pl/144213,kosciol-zniewala-polske-panstwo-watykanskie-nalezy-rozwiazac
      L. Abdykacja Benedykta spowodowana ujawnieniem siatki gejowskiej ?
      Alez to juz bylo !
      Bylo jak Marie Antoinette przeobrazala sie w kolejno z lesbijki w adeptke czarnych mszy....itp
      J.C.
    • piq on naprawdę myśli jak ty??? wstydziłbyś się,... 01.06.15, 18:53
      ...bo aktor Pieczyński prezentuje miałkość intelektualną siódmego sortu. Zestaw stereotypów antykościelnych, które można streścić na kartce a4.
      • benek231 on naprawdę myśli jak ty??? wstydziłbyś się :O) 01.06.15, 20:18
        piq napisał:

> ...bo aktor Pieczyński prezentuje miałkość intelektualną siódmego sortu. Zestaw
        > stereotypów antykościelnych, które można streścić na kartce a4.
        Przede wszystkim napisalem to co ponizej, a nie ze on mysli tak samo jak ja. Jak mozesz poprawnie myslec skoro nie potrafisz poprawnie, i ze zrozumieniem, czytac(?)

'Interesujacy wywiad z Krzysztofem Pieczyńskim - jeszcze innym ateista. Ktorego poglady zblizone sa do moich, czyli to prawie tak samo jakbym to ja wam opowiadal.'

Nastepnie, niby dlaczego mialbym wstydzic sie moich pogladow, do ktorych w duzej mierze doszedlem sam? Raczej wstydzic musialbym sie, gdybym - tak jak ty - przechowywal w glowce sieczke koscielnej produkcji, ktora uznalbym za poglady wlasne.

Pieczynski podaje kilka, znanych mi od dawna, informacji ktore mozna zmiescic na 1/4 kartki A4, ale sa one bardziej cenne niz tomy waszych koscielnych klamliwych kretynizmow. Tylko dlatego, ze nie sa klamliwe, i otwieraja oczy niezorientowanych.
        • jerycho666 Re: on naprawdę myśli jak ty??? wstydziłbyś się : 01.06.15, 20:25
          benek231 napisał:

> otwieraja oczy niezorientowanych.

Blad rozumowania, nie ma niezorientowanych. Sa nawet zorientowani na gender.

Chrystus to genialnie wyrazal. Ale nie mam odwagi powtorzyc.
      • xiazeluka piq jest 02.06.15, 09:19
        Zachwyt Kretyna52 nad dyskwalifikującymi ulewaniami aktora doskonale ilustruje miałkość ich antyklerykalizmu.
    • benek231 Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 01.06.15, 20:28
      'Jak trzeba człowieka zindoktrynować, żeby stanął w obronie swojego ciemiężyciela, czyli Kościoła?'

Syndrom Sztokholmski

pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_sztokholmski

'Tu zachodzi pytanie psychologicznej natury: w jaki sposob zmanipulowac mozna okradanego, tak, by ten zwrocil sie wylacznie przeciwko osobie ktora informuje go, ze jest okradany?'

forum.gazeta.pl/forum/w,28,6736247,6736247,Zdzblo_w_Cudzym_Oku_Krytyka_Selektywna.html
      Do tych pytan bedziemy jeszcze powracac - coraz czesciej bedziemy powracac. Na coraz to i wiekszej ilosci forow. Pieczynskich, Hartmanow, Kowalczykow... bedzie przybywac.
      • jerycho666 wladza od boga 01.06.15, 20:35
        benek231 napisał:

> 'Tu zachodzi pytanie psychologicznej natury: w jaki sposob zmanipulowac mozna o
        > kradanego, tak, by ten zwrocil sie wylacznie przeciwko osobie ktora informuje g
        > o, ze jest okradany?'

Nazwac zlodzieja panstwem. Religia to jedynie dodatek pochodzenia wladzy od boga.
    • benek231 Oto jak wasi ksieza walcza z pedofilia w kk :O) 02.06.15, 08:09
      I jak tu, Najmilsi, mozna wyrobic sobie dobra opinie na temat tego waszego pedofoilskiego kosciolka, ktory przy okazj jest i zlodziejskim kosciolkiem. Wcale nie dziwie sie Krzysztofowi Pieczynskiemu, ze ma o waszym kk tak paskudne zdanie.
      Ta czarna banda przez tyle lat z wielka troska pochylala sie nad skrzywdzonymi przez pedofili, po to by puscic bąka, prosto w wasze twarze. Bo oni wiedza, ze ich baki to dla was, Najmilsi, istne wonie anielskie.

kowalczyk.blog.polityka.pl/2015/06/01/co-wolno-ksiedzu/#comments
    • ciocia_piqa Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 02.06.15, 09:45
      benek231 napisał:

> al.
      >
      > natemat.pl/144213,kosciol-zniewala-polske-panstwo-watykanskie-nalezy-rozwiazac

Sama prawda, niestety. Zauważyłem, po przeczytaniu "dyskusji", że wprawiłeś tutejszych zindoktrynowanych w kłopotliwej sytuacji. Nie mają argumentów więc starają się zakrzyczeć prawdę. Oczywiście "wspaniałym" orężem jest obdarzenie bohatera wywiadu inwektywą. Tak konkretnie, po katol... sorry.... po bolszewicku.

Znakomity materiał dla tych, którzy chcą się zmienić a nie mają siły. Tym, którzy nie chcą nic nie pomoże.

• benek231 Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 02.06.15, 20:29
        ciocia_piqa napisała:
        > >
        > > natemat.pl/144213,kosciol-zniewala-polske-panstwo-watykanskie-nalezy-rozwiazac
        >
        > Sama prawda, niestety. Zauważyłem, po przeczytaniu "dyskusji", że wprawiłeś tut
        > ejszych zindoktrynowanych w kłopotliwej sytuacji. Nie mają argumentów więc star
        > ają się zakrzyczeć prawdę. Oczywiście "wspaniałym" orężem jest obdarzenie bohat
        > era wywiadu inwektywą. Tak konkretnie, po katol... sorry.... po bolszewicku.
        >
        > Znakomity materiał dla tych, którzy chcą się zmienić a nie mają siły. Tym, któr
        > zy nie chcą nic nie pomoże.
        >
        Obawiam sie, ze w ich przypadku "chcenie" nie ma nic do rzeczy. Oni po prostu nie moga - nie sa w stanie przeskoczyc samych siebie, czyli wlasnego zaprogramowania. Przynajmniej ja nie oczekuje tego od nich, gdyz stawialbym siebie w roli kogos kto oczekuje od robota by postepowal inaczej niz zostal zaprogramowany. Oni sa prawie takimi jak te roboty z filmu 'Automata', z Antonio Banderas, ktory niedawno ogladalem. Z tym, ze w tych robotach, poprzez blad w sztuce, tkwil potencjal samodzielnosci, ktory w przyszlosci mial pomoc im stac sie suwerennymi, myslacymi i czujacymi osobami. Indoktrynowany katol ma ten potencjal bardzo starannie wyskrobany.
      • xiazeluka Re: Cos w sam raz dla was, Najmilsi - upominek :O 03.06.15, 07:04
        Nie mają argumentów

A aktor Pieczyński miał jakieś argumenty? Mła nie zauważył. Trudno zresztą argumenty zauważyć, skoro aktor Pieczyński bredzi kretyńską tezą: "Kościół zniewala państwo polskie". Otóż, Kretynie52 i Cioto52ipół, zniewala państwo polskie ten, który odpowiada za zadłużenie RP na bilion dolarów, ten, który odpowiada za masową ucieczkę młodych ludzi za granicę, ten, który sprawia, że Polska znajduje się na końcu rankingu państw przyjaznych dla ludzi i w czołówce rankingu państw o skorumpowanej i zbiurokratyzowanej strukturze i tak dalej. To są problemy, a nie Wasze uprzedzenia do paru klechów, którzy za Waszej młodości potępili Wasze skłonności onanistyczne.
        • benek231 Kretynie, dziury w twoim mozgu, powyzerane :O) 03.06.15, 18:05
          przez kler oraz twoich rodzicow, uniemozliwiaja ci zrozumienie, iz nikt nie twierdzi, ze problemy o ktorych mowisz (o ile tylko nie bredzisz) nie sa istotnymi problemami. Co nie eliminuje poprawnosci tego co mowi Pieczynski, przed czym tak zaciekle sie bronisz, pragnac udowodnic samemu sobie, ze ty akurat dziur w mozgu nie masz. Masz, masz, ale nie trap sie tym biedaku, bo nic i nikt nie jest w stanie odglupic ciebie.
          Jak byles Kretyn - tak Kretyn bedziesz.

• xiazeluka Kretynie52 03.06.15, 18:39
            Aktor Pieczyński bełkotał o "zniewoleniu" - a to dość mocne określenie, nijak jednak mające się do problemów, o których Mła wspomniał. nie ta skala, pisząc wprost. To tak, jakbyś przygnieciony przez swojego Murzyna skarżył się, że inny Negr patrzy na Ciebie z okna naprzeciw i oblizuje usta.
            • benek231 Kretynie Luko z dziurami w mozgu :O) 03.06.15, 20:35
              Pieczynski nie belkotal o zniewoleniu, gdyz jest ono faktem. Zarowno w skali Polski jak i takich zindoktrynowanych prostaczkow jak ty.

Bo o ile ja jestem w stanie rozmawiac na tematy, ktore poruszasz ty, to ciebie jakby kto za gardlo scisnal gdy tematem jest pedofilia kleru.
              Powyzej wrzucilem link do odnosnego felietonu, dot. kurestwa uprawianego przez twoich biskupow, ale ty, jak reszta kretynow, woleliscie udac, ze deszcz pada. Dziury w mozgach.
              • xiazeluka Nadal jesteś kretynem, Kretynie52 03.06.15, 23:32
                Aktor Pieczyński bełkotał, Ty też bełkoczesz - w tym faktycznie jesteście zgodni.

Pedofilia klechów to taka sama dewiacja jak pedofilia polityków. Mła nigdy nie widział, byś zajmował się pedofilią polityków, co oznacza, że podniecasz się pedofilią klechów nie dlatego, że to pedofile, lecz dlatego, że to klechy. A to z kolei oznacza, żeś hipokryta. I kretyn, oczywiście.
                • benek231 Bardzo pocieszny, Kretyn, jestes :O) 04.06.15, 09:04
                  Posylasz dzieci na religie, i do kosciola, i nie interesuje cie czy proboszcz nie zapuszcza kciuka w pupe twojej pociechy. No wzorowy rodzic z ciebie, nie ma co. To juz sami twoi biskupi zaczeli interesowac sie pedofilia we wlasnym gronie, a ty udajesz, ze problemu nie ma bo pedofilia politykow to taka sama dewiacja, jak by nie bylo. Pewnie tak, ale politycy nie maja dotad swojego Episkopatu ktory zajmowalby sie ich pedofilia przynajmniej tak jak ten koscielny, ktory udaje, ze sie tym wszystkim przejal.

Oczywiscie, ze zajmuje sie klechami gdyz zycze im jak najgorzej z powodow o ktorych niejednokrotnie tu mowilem. Tak wiec jesli tylko, obok uprawiania zlodziejstwa, okazac sie moga (jak teraz) zboczencami to mnie w to wasnie graj, Kretynie. Im wiecej zboczen masz w tym swoim zlodziejskim kosciolku tym lepiej dla mnie - bo gorzej dla twojego zboczonego kosciolka.
                  No ale ty, dla "dobra sprawy" wolisz nie widziec i nic nie wiedziec o tym ksiezym kciuku w pupie twojej pociechy. Co jest twoj byznes, oczywiscie. Tylko kto tu jest hipokryta, Kretynie...
                  • jerycho666 Re: Bardzo pocieszny, Kretyn, jestes :O) 04.06.15, 10:02
                    benek231 napisał:

> Tylko kto tu jest hipokryta, Kretynie...

On sobie obcial kciuki i chce abys udowodnil, ze cos takiego istnieje u normalnych xlukow. Ateisci maja zboczone dewiacje szkieletowe.

Wiec ty jestes hipokryta.
                  • xiazeluka Re: Bardzo pocieszny, Kretyn, jestes :O) 04.06.15, 13:15
                    Biedny Kretynie, właśnie przyznałeś, że Twój Murzyn zapuszcza Ci kciuki w pupę. Nie jest pedofilia (co najwyżej kretynolubstwo), niemniej rzecz równie ohydna. Twój Murzyn dokonuje badań proktologicznych w dni parzyste, jego kolega w nieparzyste. A Ty udajesz, że problemu nie ma.

Politycy mają na swoje usługi policję, prokuraturę i zaprzyjaźnionych sędziów:

www.polskatimes.pl/artykul/3502873,pedofilski-skandal-zatrzasl-wielka-brytania-czy-politycy-ukrywali-przypadki-molestowania-nieletnich,id,t.html?cookie=1
                    swiat.newsweek.pl/pedofiia-w-wielkiej-brytanii-skandal-pedofilski-newsweek-pl,artykuly,343570,1.html
                    To jest prawdziwy problem, którego nie chcesz zauważyć, ponieważ praktyki analne Twojego murzyńskiego partnera sprawiają Ci przyjemność. Problem, ponieważ politycy nie tylko są pedofilami, lecz także złodziejami, oszustami i łajdakami prześladującymi fiskalnie wszystkich. Ty, dla dobra swojej śmiesznej krucjaty, wolisz tego nie widzieć i tego nie wiedzieć. Hipokryto i Kretynie.
                    • benek231 Re: Bardzo pocieszny, Kretyn, jestes :O) 04.06.15, 17:50
                      Tymi w UK zajela sie policja i tamtejsze media, a polskimi pedofilami w sutannach zajmuje sie ja. Ty nie mozesz, gdyz dziury w twoim mozgu nie pozwalaja ci na to - nie przeskoczysz wlasnego zaprogramowania, do ktotrego dochodzi jeszcze 'Syndrom Sztokholmski', co w przypadku takich zniewolonych umyslow jak twoj doskonale widac. Skaczesz jak pajacyk by cos pokazac, jak niewolnik w cyrku, a po tematach ktore starannie omijasz bardzo dobrze widac twoje mentalne ubezwlasnowolmnienie. A np. z ostatnim dokumentem klechow (powyzej) problem polega nie na tym, ze w kk masz pedofili w sutannach lecz na kpinie jaka, prosto w twarz, wysmazyli ci twoi biskupi. Co moze zauwazylbys - gdyby nie te dziury w mozgu, powyzerane przez twoich rodzicow i kler.
                      Do tego bronisz sie przed tymi tematami jakby przywolywaly one wspomnienia ktore pragnalbys zasypac pokladami zanikow pamieci, wypierania sie i odmowy. Jak typowa macho ofiara proboszcza pedofila.
                      • jerycho666 ponowne przyjscie 04.06.15, 18:44
                        benek231 napisał:

> Tymi w UK zajela sie policja

Polska nie jest gorsza:

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,18049761,Boze_Cialo__Czlowiek_Motyl_pil_kawe_w_przebraniu_Jezusa.html#Prze
                      • xiazeluka Re: Bardzo pocieszny, Kretyn, jestes :O) 04.06.15, 19:45
                        Tymi w UK policja zajęła się po 30 latach uprawianej pedofilii. Rządy się zmieniały, władze się zmieniały, a siatka zboczeńców działała w najlepsze. I to tylko top góry lodowej, o którą przypadkiem rozbił się brytyjski galeon dewiantów. Dewiantów, którzy rządzili atomowym mocarstwem.

Twoje małostkowe podskoki rozwścieczonej pchły nie prowadzą do niczego istotnego. Jesteś za tępy, aby wnieść się ponad horyzont swojej małostkowości. To pornografia dla ubogich, która podnieca masturbantów Twojego pokroju. Mła takimi drobiazgami się nie zajmuje, ponieważ sięga głębiej i szerzej. Ty, jako Kretyn, zajmujesz się duperelami. Albo też walczysz z czarnymi pedofilami dlatego, że to konkurencja dla Ciebie, tajny amatorze młodych wdzięków.

PS. Tekstu czarnych Mła nie komentuje, ponieważ tekstu nie przeczytał. To nudne, wtórne i bzdurne w porównaniu z działaniami chuligańskiego reżimu Peło.
                        • benek231 Kretyn/Luka przynies zaswiadczenie od :O) 04.06.15, 21:42
                          lekarza, ze odbyles stosowna terapie i wtedy mozemy porozmawiac.
                          Bo dla mnie nie ulega watpliwosci, ze jestes jedna z ofiar ksiezowskiego molestowania i jako taka powinienes udac sie do lekarza, w celu wyciagniecia ksiezowskiego kciuka z twojej pupy. Tylko nie do internisty sie wybierz, ciemiego, a do psychologa, bo to on zajmuje sie wyciaganiem kciukow z pup.
                          Ten Murzyn ktorego mi przylepiasz, ktory ma byc bardzo smieszny, w rzeczywstosci jest projekcja twojego czarnego na mnie. Ale to nie jest wcale zabawne. Masz problemy z wlasna tozsamoscia i powinienes wybrac sie do psychologa. A jak juz tam bedziesz to popros aby, przy okazji, zrobil ci male pranie mozgu w celu pozalepiania tych dziur, powyzeranych przez twoich rodzicow i kler. Zaraz po tym popros o zaswiadczenie o sukcesie terapii i pojaw sie tu znowu.

W tytule postu uzyj slowa terapia, abym wiedzial, ze moge go otworzyc. Czyli do zobaczenia za jakies 10 lat. surprised)
                          • xiazeluka Frojdzie52 04.06.15, 22:05
                            Każdy drobny psychoanalityk byłby szczęśliwy, gdybyś wybrał podejrzane usługi takiego. Świat widzisz w lustrze, w którym się z dumą przeglądasz, dlatego świat wydaje Ci się być dziwny, ciemny i pełen religianckich spisków. Za okno jednak nie wyjrzysz, ponieważ boisz się zobaczyć normalnych ludzi wolnych od Twoich kretyńskich projekcji. Bo to, w co wierzysz, to kreacja tchórza cierpiącego na niezbyt czyste urojenia.
        • jerycho666 dziecinne poczucie winy 03.06.15, 18:36
          xiazeluka napisała:

> Wasze uprzedzenia do paru klechów, którzy za Waszej młodości potępili Was
          > ze skłonności onanistyczne.

U spowiedzi bylem w zyciu chyba ze dwa razy, w zwiazku z pierwsza komunia i w zwiazku z biezmowaniem. Bylo to tak dawno, ze nie pamietami dokladnie. Ogolne wrazenie pamietam o dociekliwosci molestowania slownego. Nie pamietam, czy mowilem prawde czy klamalem (obecnie bez watpienia bym klamal). W kazdym razie nie dalem sie wpedzic w dziecinne przekonanie o mojej nieustannej winie. Stwierdzilem, zeby sie katabasy same bujaly ze swoja glupota. I zaden glupek co psy wiaze mnie nie nawroci na dziecinne poczucie winy.

Ksiazece onanizowanie umyslowe to genetyczna przypadlosc zniebieszczenia?
          • xiazeluka Starcze poczucie porażki 03.06.15, 18:44
            Mła nie ma ani zamiaru ani ochoty udzielać komukolwiek nauk z nieznanej sobie branży. Sprzedaj swój ekshibicjonizm na mniej wymagającym targowisku. Dołącz nowelę, w której opiszesz swoje wymyślone zwycięstwa i przemilczysz rzeczywiste fiaska. Jeśli znajdzie się choć jeden amator tej przeceny, to z ulgą się wreszcie pomasturbujesz palcem w uchu.
            • jerycho666 Re: Starcze poczucie porażki 03.06.15, 19:34
              xiazeluka napisała:

> Sprzedaj swój ekshibicjonizm

Ty zaatakowales, ja wykorzystalem instytucje obrony koniecznej. Ja sie nie ekshibicjonuje. Ja pisze o molestowaniu przez spowiednika. Slownym molestowaniu, molestowaniu czyli gmeraniu przy seksualnosci. Caly czas wyraznie to nie ja jestem/bylem strona inicjujaca. Poza horrorem inicjowania spowiedzi, ktory porzucilem.

> w której opiszesz swoje wymyślone zwycięstwa i przemilczysz rzeczywiste fi
              > aska.

A o czym piszesz? Bo odlatujesz, Jak zwykle.

> pomasturbujesz palcem w uchu.

Musze przyznac ci racje. Glupota bylo odpowiadanie tobie. Pisz se do sciany.

Starcze poczucie porażki mam, bo nie rznalem cie pila. Genderowo in-vitro.
              • xiazeluka Re: Starcze poczucie porażki 03.06.15, 19:46
                Zbyt często atakujesz pod fałszywym alibi - jak gwałciciel, który mści się za odrzucone zaloty. I to z jakiegoś zakurzonego powodu, o którym historia i kot w siódmym wcieleniu już dawno zapomnieli. Stąd tytuł postu. Transparentny jak Twoja liźnięta odnowioną starością dziecinna mściwość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka