Dodaj do ulubionych

I Ty możesz sprawdzić czy nie jesteś Żydem

15.09.04, 13:37
Wystarczy wejść na jakąś stronę Międzynarodowej Org.Żydowskiej , a można
uzyskać inf. jak to sprawdzić.Po krótce polega to badaniach genetycznych i
badaniach krwwi.

Czy to nie jest najzwyklejszy Rasizm?.
Obserwuj wątek
    • dokowski Można sprawdzić czy nie mamy genów wyższej rasy... 15.09.04, 13:53
      zawacki.and.zawacki napisała:

> Międzynarodowej Org.Żydowskiej , a można
      > uzyskać inf. jak to sprawdzić.Po krótce polega to badaniach genetycznych

... narodu wybranego. Bo pomijając cały ten religijny bełkot, Żydzi wierzą, że
      są genetycznie lepsi od całej reszty małpoludów.
      • Gość: . Re: Można sprawdzić czy nie mamy genów wyższej ra+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 15.09.04, 16:55
        Nie belkocz!
        • dokowski A wiesz, co to geny? 15.09.04, 17:09
          Gość portalu: . napisał(a):

> Nie belkocz!

To w większosci bełkot. Poczytaj o kodzie DNA
          • Gość: . Re: A wiesz, co to geny?+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 15.09.04, 17:15
            To jest DNO calkowite.
            • cs137 Re: A wiesz, co to geny?+ 15.09.04, 23:32
              Gość portalu: . napisał(a):

> To jest DNO calkowite.

Jeżeli już, to chyba DNO DNA?
      • Gość: jurek Re: Można sprawdzić czy nie mamy genów wyższej ra IP: *.bb.netvision.net.il 15.09.04, 18:59
        Bo pomijając cały ten religijny bełkot, Żydzi wierzą, że
        > są genetycznie lepsi od całej reszty małpoludów.
        • dokowski Zawsze na tym forum pisałem o swojej wyrywkowej 16.09.04, 11:24
          wiedzy na temat Talmudu i zalecanej tam pogardy dla gojów. Zresztą kiedy
          Rzymianie po raz pierwszy opanowali Palestynę i lepiej poznali Żydów, kie kryli
          zdumienia, że może istnieć na świecie plemię, który tak głęboko gardzi
          wszystkimi innymi ludźmi. Ich przekonaie o rasowej i umysłowej wyższości było
          tak pełne i silne, że musi mieć korzenie genetyczne, a nie tylko religijne.

Myślę, że genetycy kiedyś odkryją, że ta żydowska pycha i pogarda jest objawem
          jakiejś łagodnej choroby psychicznej, dziedziczonej np. poprzez chromosom X,
          tak jak skłonności biseksualne. Pewnie dlatego "żydowskość" można odziedziczyć
          tylko poprzez kobietę, mężczyzna tych cech nie przekazuje.

No, no, no! Znów nie mogę wyjść z podziwu dla mojego geniuszu. Przecież moja
          hipoteza daje prosty test introspektywny. Spytaj sam siebie, czy nie uważasz,
          że:

Inni ludzie najwidoczniej kierują się tylko emocjami, a tylko ty potrafisz się
          od swoich emocji zdystansować, aby postąpić rozumnie, czasem wbrew swoim
          żądzom?

Inni ludzie są jak zwierzęta walczące o byt, kłamią i oszukują innych jak
          małpy, aby uzyskać nad nimi przewagę i coś im ukraść lub bzyknąć im żonę, a
          tylko ty postępujesz zgodnie z wyższymi zasadami moralnymi.

Inni ludzie przeżywają swoje życie wegetując nieświadomie zgodnie ze swoim
          naturalnym fizjologicznym rytmem dobowym, rodzą się i umierają jak zwierzęta:
          sen, praca, jedzenie, kupa, kopulacja, siusiu, paciorek, sen ... Tylko ty
          jesteś świadom tego, jak żyjesz i jak żyją inni i tylko ty możesz sprawić, aby
          twoje życie i tych, którym zechcesz pomóc, było inne.

Jeżeli odpowiedź jest 3 X TAK, to znaczy że masz w sobie geny choroby
          żydowskiej odziedziczonej po matce
          • dokowski To mi wygląda na historyczne odkrycie. Dałem ... 16.09.04, 11:40
            ... receptę na uleczenie żydowskiej duszy. W jednej z książek Orson Card
            opisuję kulturę (sf) zbudowaną na bazie genetycznej choroby psychicznej
            zmuszającej ludzi do zachowań przymusowych. W kulturze tej panuje wiara, że to
            Bóg przemawia do nich i każe robić im robić idiotyczne rzeczy, jako karę za
            grzechy. Ludzie zdrowi są pogardzani, jako ci, do których Bóg w ogóle nie
            przemiawia. Ludzie ci cierpią z powodu swej choroby, wykonują poniżające często
            czynności, ale mimo czują się wywyższeni.

Żydowska wiara w to, że są narodem wybranym, jest prawdopodobnie konsekwencją
            genetycznej choroby psychicznej.
            • Gość: WM Taaa.... Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:11
              .
            • dokowski Nie twierdzę, że choroba ta jest bardzo ... 17.09.04, 11:31
              dokowski napisał:

> Żydowska wiara w to, że są narodem wybranym, jest prawdopodobnie konsekwencją
              > genetycznej choroby psychicznej.

... powszechna wśród Żydów, jestem pewien, że tylko mniejszość Żydów ma tę
              skazę genetyczną. Piszę to, mimo że to właściwie oczywiste, bo nie chcę być
              kojarzony z rasistami.
          • Gość: jurek Re: Zawsze na tym forum pisałem o swojej wyrywkow IP: *.bb.netvision.net.il 17.09.04, 15:32
            dokovski , z przyjemnoscia czytalem twoje brednie - moge je, azeby
            tobie pochlebic, zakwalifikowac do , nazwijmy je , "madrych" bzdur -
            i "fakty" podales i przeanalizowales je??!!. a domysly sa
            rzeczywiscie genialne . gdyby matki polki rodzily madrali takich
            jak ty jestem przekonany , ze polakow nigdy by nie dreczylo dlaczego
            zydzi uwazaja i mysla ... jak mysla , tylko dlaczego nam polakom nikt
            nie dorownuje . a propos , zmienilem zdanie - jestes rabniety w leb i
            to nie czasowo.
            • dokowski Mów za siebie 17.09.04, 15:55
              Gość portalu: jurek napisał(a):

> nam polakom nikt nie dorownuje

Ja zawsze podziwiałem najbardziej Holendrów. Przewyższają nas o całe stulecia.
              Może za 100 lat będziemy na poziomie cywilizacyjnym i kulturowym USA czy GBR,
              ale od dzisiejszej Holandii dzieli nas 200 lat.

Mam nadzieję, że zdrowi Żydzi też to rozumieją, bo to właśnie dzięki Holendrom
              zakończyło się żydowskie średniowiecze.
      • Gość: mam Re: Można sprawdzić czy nie mamy genów wyższej ra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 22:42
        dokowski napisał:
        Żydzi wierzą, że są genetycznie lepsi od całej reszty

i mają rację.
    • danek4 Re: I Ty możesz sprawdzić czy nie jesteś Żydem 15.09.04, 17:34
      zawacki.and.zawacki napisała:

> Wystarczy wejść na jakąś stronę Międzynarodowej Org.Żydowskiej , a można
      > uzyskać inf. jak to sprawdzić.Po krótce polega to badaniach genetycznych i
      > badaniach krwwi.
      >
      > Czy to nie jest najzwyklejszy Rasizm?.

a może ochrona gatunku skazanego na wymarcie?
      zamknięte rezerwaty ochrony tego gatunku zwane gettami nie spełniły swojej roli
      i gatunek nadal jest zagrożony więc pewnie chcą wystąpić do zielonych (no tych
      od ufoludków) o ochronę gatunku ginącego
    • Gość: Wróg QforumowyNr1 Re: Ludzie to pułapkaaaaaaaaaaa!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:20
      Poddałem sie tym pieprzonym badaniom,a Oni do tego zabiegu mnie uspili,k...
      ma.. uśpili.

Budzę sie,a tu czuję,że mnie cos na dole boli,patrzę kurw.. ma.. ,a Ci dranie
      mnie ooo,oo ,o ,obrzezali!.
      Ludzie ratunku pomóżcie!!!.
    • Gość: Zacho Re: I Ty możesz sprawdzić czy nie jesteś Żydem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:54
      Amchu?
    • Gość: miazga to rasizm IP: *.dc.dc.cox.net 17.09.04, 15:38
      tak, to jet najczystrzy rasizm, ale nie przejmuj sie wszystkie wsobnie hodowane
      plemiona maja bardzo duzo chorob genetycznych, moze chodzi o szukanie tych
      genow chorobowych?
    • Gość: Kolega A co jesli nie mam podejrzen, ze jestem ?? IP: 131.137.84.* 17.09.04, 15:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka