jaceq 06.12.15, 22:30 Na czerwono: "Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 2015-12-27 01:19. Mail kontaktowy: forum@agora.pl." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerycho666 co cie nie zabje to cie wzmocni 06.12.15, 22:37 jaceq napisał: > Na czerwono: Kiedy chcesz sie spotkac w klubie "Anonimowych Alkoholokikow"? Nie piles? Wars wzywa was. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 00:13 A jaka śliczna agitka wisiała dzisiaj na głównej. Zapominają, że to nie półtora miliarda Chińczyków w słomkowych kapeluszach gotowych pracować od rana do nocy za trzysta złotych, tylko armia darmozjadów za workami z Euro opieki społecznej... Ekonomiści liczą wkład imigrantów w gospodarkę Organizacyjne przygotowania do napływu uchodźców z Syrii widać nie tylko na rynku nieruchomości. Wiele uchodźczych dzieci trafi do szkół, i to w trakcie roku szkolnego. W Kolumbii Brytyjskiej, do której przybędzie ok. 2,5 tys. uchodźców, policzono też długofalowe skutki finansowe ich przyjęcia. Spółdzielcza kasa kredytowa Vancity szacuje, że w ciągu 20 lat wkład syryjskich imigrantów w gospodarkę prowincji wyniesie przynajmniej 563 mln dolarów kanadyjskich. Autorzy raportu zwrócili uwagę, że w początkowym okresie po osiedleniu uchodźcy starają się jak najszybciej urządzić, co wiąże się z kupowaniem dóbr, zakładaniem firm, wreszcie - z kupowaniem domów i mieszkań oraz z płaceniem podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 07:50 A co w tej całej Netykiecie niby naruszyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 08:44 Wypowiedziałem się cenzuralnie na temat fryzury dydektywa Rutkowskiego. Godzinę później już byłem zabanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 08:46 To jest ciekawa sprawa! Okazuje się, że mogę pisać gdzie indziej (tzn. komentować ogórowe "artykuły", tam, gdzie jeszcze nie wprowadzili cenzury prewencyjnej). Na "Rutkowskim" - nie mogę, za to mogę pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 10:08 Przejdź na Proxy. Pismaki są tak podzieleni jak politycy. Gdzieś jedna połowa sie zapodziała. Nawet "trotylowi" lont zamókł ? Może to jesienna wilgoć hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 11:32 Przypuszczam, ale nie mam dowodów, że tu chodzi o to. forum.gazeta.pl/forum/w,13,159345831,159345831,Rzad_Falszydlo_rzadem_gnojkow_w_3_dzien_rzadow.html Dużurny kontroler zauważył i życzliwie doniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 11:40 wikul napisał: > Przypuszczam, ale nie mam dowodów, że Oooo. To musiał napisać pisowiec, może nawet sam jarkacz. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 11:46 oleg3 napisał: > wikul napisał: > > Przypuszczam, ale nie mam dowodów, że > > Oooo. To musiał napisać pisowiec, może nawet sam jarkacz. Nie koniecznie, może taki cichy wielbiciel PiS, udający bezstronnego obserwatora. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 11:56 No i widzisz! Tyle lat plucia na pisiorów na nic. Okazało się, że zwalczasz pisiora w sobie. Rzucasz pomówieniami bez dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Uderz w stół a pisior nie przepuści 07.12.15, 12:05 oleg3 napisał: > No i widzisz! Tyle lat plucia na pisiorów na nic. Okazało się, że zwalczasz pis > iora w sobie. Rzucasz pomówieniami bez dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ha! Doigrałem się! 07.12.15, 14:26 łeee, chyba nie. Byłoby "wątek został usunięty". Już miałem tak ostatnio, chyba coś związanego z ciszą wyborczą, ceny na zieleniaku czy cuś. Prędzej musiały ubóść (tak to się do cholery pisze?) moje ksenofobiczne, faszystowskie, nietolerancyjne, niepoprawne, nazistowskie, rasistowskie, kłamliwe, tchórzliwe i wogle nie po linii przemyślenia o beżowoskórych. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Hm 07.12.15, 14:27 Nieczesto mysle jak Ty ale masz moja sympatie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Zbigniew Ziobro: nie dopuścimy, by wylewano ... 07.12.15, 23:37 ...na nas bezkarnie wiadra obelg . wiadomosci.onet.pl/kraj/zbigniew-ziobro-nie-dopuscimy-by-wylewano-na-nas-bezkarnie-wiadra-obelg/8l76p4 Odpowiedz Link Zgłoś