Dodaj do ulubionych

Minister nie byle Jaki

30.01.16, 09:13
Do tej pory okreslenie scierwo rezerwowalem dla kacapskich trolli.

Trzeba definicje rozszerzyc.

PF
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Minister nie byle Jaki 30.01.16, 10:05

Tak wzburzonego nie widziałem Ciebie Francuzie nawet wtedy, gdy islamiści mordowali Twoich współmieszkańców. Zaryzykuję twierdzenie, że odczuwałeś satysfakcję...
      • polski_francuz Re: Minister nie byle Jaki 30.01.16, 10:12
        Chce byc dumny z kraju z ktorego pochodze. Tylko tyle i az tyle (w chwili obecnej).

PF
      • dachs Jaki Prezes, taki Jaki 30.01.16, 10:47
        qwardian napisał:

>
        > Tak wzburzonego nie widziałem Ciebie Francuzie nawet wtedy, gdy islamiści mordo
        > wali Twoich współmieszkańców.

Francuz się oburza niepotrzebnie.
        Jaki nie powiedział nic, co by odbiegało od pisowskich standardów, np: "Zaryzykuję twierdzenie, że odczuwałeś satysfakcję"
    • perla sejm z zasady to zbieranina alfonsów, prostytutek 30.01.16, 10:43
      i drobnych gangsterów.
      Min. Jaki żadnej Ameryki nie odkrył.
      Mógł co najwyżej pomylić osobę z jakiego obszaru półświatka jest właśnie.
      • polski_francuz Re: sejm z zasady to zbieranina alfonsów, prostyt 30.01.16, 10:48
        Funkcji ministra nie mozna powierzyc byle komu. Ten ktos musi byc jej godny. Obecnie, jedyne kryterium jakie widze to wiernosc szefunciowi. W przypadku byle Jakiego, on jest wierny Ziobrze a Ziobro szefunciowi.

Lojalnosc mnie nie wzburza. Minister niegodny swojej funkcji owszem.

W koncu widac jak na dloni Jaki e wytyczne od Ziobry dostal: gon gnoi z PO. Czy gloujacy na PiS czuja sie z takim programem zadowoleni?

PF

PF
        • perla link o burdelu w mieszkaniu posła 30.01.16, 11:02
          niezalezna.pl/72197-prostytutki-przyjmuja-klientow-w-mieszkaniu-posla-platformy

ten list posła Kropiwnickiego jest żałosny.
          Zamiast natychmiast po sygnale sprawdzić co się dzieje w jego mieszkaniu i zrobić porządek, to on odsyła sąsiadów na Policję właśnie.
          • perla Gazeta Wrocławska też pośrednio przyznaje 30.01.16, 11:14
            że w mieszkaniu posła był burdel właśnie:

www.gazetawroclawska.pl/artykul/9341624,wiceminister-oskarza-posla-po-kropiwnicki-prowadzi-agencje-towarzyska,id,t.html
            • polski_francuz Wersal 30.01.16, 12:21
              Wynajmujesz mieszkanie. Okazuje sie, ze lokatorzy robia w nim burdel. Tak bylo? Zalozmy. No i mamy vice-ministra (Prawa i) sprawiedliwosci, ktory sie tym zajmuje.

O to chodzilo? Tzn, zeby pokazac, ze platforma to zlodzieje? Taka jest rola tego urzednika? Ktory ma dowiesc, ze szefuncio mial racje, he?

We Francji mamy ciagle Wersal. I krola wokol ktorego sie kreca dworzanie. No i w Polsce jest powrot do krolestwa.

Tylko, ze krol mi nie lezy.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka