22.12.16, 09:10

Przykre to, ale - jako lewacki esbek in spe - muszę się przyznać do pomyłki. Taki to czas.

Myślałem, nawet sądziłem, że m-z-m produkuje masowo patryjotyczne wypławy nocami. Że siedzi przy kompie i noc w noc gwałci klawiaturę.

A teraz widzę, że nadaje z USA. Dziadek-emeryt, ćwierć amerykaniec, na wsiakij pażarnyj słuczaj wielbiciel Trumpa. Nie ma w dzień nic do roboty; to i siedzi na de i potępia. Jednych potępia, drugich chwali.

W myśl starej zasady: jedno oko na maroko a drugie na kangur.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Pomyłka 22.12.16, 14:43
      To i blisko mu do tej chmary rosyjskich trolli których ściągnęłą tutaj nijaka tegoroczna małpaliza.
      • monalisa2016 Re: Pomyłka 22.12.16, 14:51
        Wikul dalej sie obnażasz twoimi wpadamy?

Cytaty:
        monalisa2016 22.12.16, 00:28
        Zemsta za? smile Zaraz adorator propagandzista (czuk1) jak zawsze ukrywający sie za plecami innych skacze populiście (wikul) z pomocą, czy to nie tchórzostwo jak i najgorsza cecha charakteru.
        Tylko te forum odkryłeś, dyskutuje jeszcze na innych, przyjemności w szukaniu życzę. smile

A teraz cytat wpisu którego nie możesz przetrawić:
        Zdemaskowałeś sam siebie, dałeś sie nam poznać co za lekki duch z ciebie z facebookowymi argumentami zamiast logicznej myśli, a teraz chłopcze naucz sie wreszcie akceptacji innego zdania jaki rozdzielania chuligańskich burd od normalnego świata. Sorosowski służalczy kmiotku nie mam zamiaru schodzić ci z drogi po to byście z waszą rozrabiającą bandą zrobili z Polski, z Europy obce naszej kulturze podwórko.

monalisa2016 22.12.16, 00:44
        Jaki wpad, gdzie widzisz wpad, wytłumacz? smile
        Ja tez mogę założyć sobie prywatne forum i dać tobie uprawnienia admina, co ty na to?
        To jest wpad w twoim ograniczonym rozumowaniu?
        W jakim zakłamanym świecie żyjesz i sie sam siebie zakłamujesz twoim ograniczeniem?
        Coraz bardziej sie demaskujesz obnażając sie do szpiku kości.smile

forum.gazeta.pl/forum/w,13,163023815,163023815,monalisa2016_nowy_administrator_forum.html
        • monalisa2016 Re: Pomyłka 22.12.16, 14:53
          Ci co nie podzielają idioctwa sorosowskich trolli (np. wikul & Co) są ruskimi trollami w oczach ograniczonych. smile
          • wikul Re: Pomyłka 22.12.16, 15:28
            Won, trollico pozbawiona wstydu, honoru i ambicji. Wypad!
            • monalisa2016 Re: Pomyłka 22.12.16, 15:34
              Tylko tyle masz do powiedzenia sorosowski trollu?
              Są to twoje argumenty na twoje ograniczenie?
              Kto tu jest pozbawiony wstydu, honoru i ambicji obnażając sie takimi postami a nie rzeczowymi argumentami?
              Już ci raz odpowiedziałam jeszcze nic nie pojmujesz obnażając sie do ostateczności?
              • monalisa2016 Re: Pomyłka 22.12.16, 15:40
                Na ludzką durnotę wikul żaden znachor świata nie wynalazł jeszcze skutecznego medykamentu, wiec pociesz sie ona pozostaje u ciebie nieuleczalna, blamujesz sie i będziesz w przyszłości sie blamował czyli jednym słowem beznadziejny przypadek z ciebie. smile
                • wikul Wypad Putinowna !!! 22.12.16, 16:23
                  Na Sputnik i w Kosmos !!! Takie ścierwa jak ty nie są w stanie mnie obrazić.
                  • monalisa2016 Re: Wypad Putinowna !!! 22.12.16, 16:44
                    Widać ze nie bo pyskujesz jeszcze, wikul na takich jak ty sa tylko dwie możliwości:
                    1) nieuciążliwych obchodzi sie jak pest z daleka
                    2) uciążliwym (tak jak ty) uciera sie im nosa i demaskuje sie ich doszczętnie, by zmusić ich do logicznego myślenia jak i powstrzymania cugli w granicach ich inteligencji której nie posiadają.
                    Pisz dalej jak najwięcej, ja będę ci grzecznie odpowiadać z uśmiechem, będziemy sie obydwoje bawić, ja sie uśmieję a ty pryskasz z złości jak jeszcze mnie ugryźć i co wynaleźć. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka