Dodaj do ulubionych

To koniec Putina :-)

22.12.16, 17:57
Sad w Kijowie wydal pozwolenie na przeszukiwanie Kremla,w tym gabinetu Putina.

p.s. A co na to Kaczynski z Macierewiczem? Czy nie warto im rowniez wystapic do sadu,ktory wyda pozwolenie na przeszukiwania Kremla,bo wszystko wskazuje na to,ze wlasnie tam zostala ukryta maszyna dla robienia sztucznej mgly i znajduje sie magazyn z pancernymi brzozami smile
Obserwuj wątek
    • starywro-bel Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 17:58
      Wariatow nie brakuje. Co najgorsze to sie sami rodza.
      • igor4.uk Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:03
        starywro-bel napisał(a):

> Wariatow nie brakuje. Co najgorsze to sie sami rodza.

Ale co wariaci rzadza obecnie Ukraina,dosc duzym panstwem w Europie.
        • starywro-bel Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:08
          Nie tylko Ukraina. W Niemczech to dopiero jest wariatow i psychopatow przy rzadzie ale nikt na swiecie nie pobije najwiekszego w swiecie domu wariatow w Brukseli.
          • czuk1 Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:19
            starywro-bel napisał(a): Nie tylko Ukraina. W Niemczech to dopiero jest wariatow i psychopatow przy rzadzie ale nikt na swiecie nie pobije najwiekszego w swiecie domu wariatow w Brukseli.

Może jakieś przykłady.
            • igor4.uk Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:35
              czuk1 napisał:

> Może jakieś przykłady.

Chociaz nie jestem vigilem,ale dam jeden przyklad smile
              Merkel,zapraszajaca uchodzcow,a pozniej zmuszajaca inne panstwa przyjmowac, tak drogich dla niej osobiscie,gosci pod swoj dach.
              • starywro-bel Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:42
                Dobrze ze sie dowiedzial od ciebie o wariatce. Ja mu dam przyklady inne.
                Polski rzad ktory robi z sasiada Rosjii wroga a z agresora i przestepce wojennego USA przyjaciela i obronce.
                Wszystkie kraje i Bruksela ktorzy sobie odmrazaja uszy aby Rosji zrobic na zlosc, sankcjami.
                • czuk1 To koniec Putina - prowokacja trolla 22.12.16, 19:49
                  'Dziękuję. To są faktycznie błędne decyzje p. Merkel. P.Merkel ma tupet . Wykorzystuje siłę gospodarczą Niemiec i zaczyna narzucać swoje pomysły całej UE. Ale to nie znaczy, że jest wariatką.
                  ''Dziękuję. Ale nie zgadzam się z tą opinią. Rosja ma nie najlepszą opinię w świecie, jako najeźdźca i państwo zbrodnicze, przez bombardowania ludności cywilnej w Syrii. Polska jest sąsiadem Rosji. Nie robi z Rosji wroga. Rosja jest potencjalnym zagrożeniem dla suwerenności Polski. Widać to po nieprzyjaznych działaniach Rosji: incydentach granicznych, zgrupowaniem wojsk i rakiet przy granicach obwodu kaliningradzkiego, groźbami polityków, prowadzeniem wojny propagandowej szkodliwej dla Polski. Gdyby było inaczej Polska nie weszła by do NATO, pod skrzydła i wpływy USA. Sankcje wobec Rosji ustanowiły UE i USA po aneksji Krymu, wywołaniu i prowadzeniu wojny na Ukrainie, wspieraniu zbrodni Asada w Syrii, próbach rozbijania UE, eskalowaniu exodusu z BW do Europy Zachodniej, - po to aby ograniczyć możliwości dalszego intensywnego zbrojenia i wszczynania dalszych wojen (np.
                  w Mołdawii czy Naddniestrzu). To nie jest robienie Rosji na złość, to jest utrudnianie zbrojeń i prowadzenia imperialnej polityki. W sumie sankcje działają też w interesie Rosji , bo wymuszają przyspieszenie rozwoju przemysłów przetwórczych (p.chemicznego) ,rolnictwa i ułatwiają Rosji rozwiązywanie problemów socjalnych.
                  • igor4.uk czuk,jestes ..... 22.12.16, 19:53
                    Znow napisales duzo i bez sensu.
                  • lont12 jakbym słyszał zetemesowca 22.12.16, 20:13
                    tylko w miejsce Rosja wstawić Ameryka i na odwrót... czuk, nic się nie zmieniłeś, skorupka za młodu dobrze nasiąkła
                    • czuk1 Re: jakbym słyszał zetemesowca 22.12.16, 20:33
                      Niedozwolone metody erystyczne ... dokładnie stosujecie. Zamiast odniesienia się merytorycznego do mojej wypowiedzi, widzimy atak na moją osobę i dyskredytację wypowiedzi, bez uzasadnienia.
                      Oto fragmenty polemiki a raczej zaganianie mnie do kąta , bez podstaw i argumentów:
                      - ....jakbym słyszał zetempowca....
                      ... nic się nie zmieniłeś, skorupka za młodu dobrze nasiąkła ....
                      .... Znow napisales duzo i bez sensu...
                      .... czuk jesteś....
                      I to są poważni ludzie?????
                      • igor4.uk Re: jakbym słyszał zetemesowca 22.12.16, 20:44
                        czuk1 napisał:

> Zamiast odniesienia s ię merytorycznego do mojej wypowiedzi, widzimy atak na moją osobę
                        >i dyskredytac ję wypowiedzi, bez uzasadnienia.

Alez drogi czuk pod numerem jeden.Twoja wypowiedz nie ma sie nijak do tematu watku,a co za tym idzie nie mozna uznac ja za merytoryczna i dlatego nie oczekuj na merytoryczna odpowiedz.
                        > Oto fragmenty polemiki a raczej zaganianie mnie do kąta , bez podstaw i argume
                        > ntów: - ....jakbym słyszał zetempowca....

Bo to prawda.

> ... nic się nie zmieniłeś, skorupka za młodu dobrze nasiąkła ....

Bo to ty udawadniasz kazdym swoim wpisem.Czy to nasza wina,czy twoja?

> .... Znow napisales duzo i bez sensu...

Staralem sie byc delikatnym. Wypadaloby bardziej surowo ocenic twoja wesola tworczosc -)

> .... czuk jesteś....

A nie jestes? (Jestem............wiec zyje!!!! )

> I to są poważni ludzie?????

Na pewno nie.Bo powazni ludzi na twoje glupoty nie powinni zwracac uwage smile
                      • lont12 odniesienie się merytoryczne do wypowiedzi Czuka 22.12.16, 20:47
                        Czuk, czy ty jesteś aż takim megalomanem żeby oczekiwać że poważni ludzie rzucą się na wyścigi do analizowania twoich nieporadnych wypocin?
                        • igor4.uk Re: odniesienie się merytoryczne do wypowiedzi Cz 22.12.16, 21:02
                          lont12 napisał:

> Czuk, czy ty jesteś aż takim megalomanem żeby oczekiwać że poważni ludzie rzucą
                          > się na wyścigi do analizowania twoich nieporadnych wypocin?

smile))))))
                        • czuk1 niepotrzebne oceny... 22.12.16, 22:06
                          lont12 napisał: Czuk, czy ty jesteś aż takim megalomanem żeby oczekiwać że poważni ludzie rzucą się na wyścigi do analizowania twoich nieporadnych wypocin?

Nie oceniam twoich bzdur i oszołomstw na forum. Jeśli oceniasz moje wpisy (jako wypociny) - uzasadnij. Czy masz mnie za durnia? Nie dlatego piszę by mi ktoś odpowiadał. Przedstawiam swoje zdanie .... i tyle. Chyba , że odbywa się dyskusja.
                          Tu odpowiadałem konkretnie dwom obcym mi facetom, , na ich poważne wpisy, odpowiedziałem poważnie- jak zwykle.. Konkretni adresaci - którzy do mnie pisali, z własnej inicjatywy - okazali się jednak niepoważni. Prawdopodobnie nie mieli argumentów by obalić moje tezy. Dlatego zastosowali metodę erystyczną - by zdyskredytować osobę odpowiadającą, bez polemiki z nim. Te osoby mogły czytać, nie czytać, odpowiadać, nie odpowiadać. Kultura by jednak nakazywała - kiedy odpisuje się komuś - odpowiedzieć merytorycznie. Nie jestem megalomanem . Ba, akurat tutaj zależy mi bardziej by przekazać (aktualne politycznie) przesłania nt. sytuacji w Polsce - te podczepione na dole wpisu.
                          Wiadomo , że w sytuacji kiedy adresaci nie odpowiadają merytorycznie na mój wpis lecz poprzestają na ustawianiu mnie, ocenianiu i oczernianiu ... nie mam zamiaru z nimi pisać a ich opinie o mnie......olewam
          • igor4.uk Re: To koniec Putina :-) 22.12.16, 18:26
            starywro-bel napisał(a):

> Nie tylko Ukraina. W Niemczech to dopiero jest wariatow i psychopatow przy rzad
            > zie ale nikt na swiecie nie pobije najwiekszego w swiecie domu wariatow w Bruks
            > eli.

W Europie rzadz nie wariaci,a lodziarze,czyli ci,kto robi loda rzydkom z Ameryki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka