Dodaj do ulubionych

wielbiciele kóz

18.06.17, 07:02
Pani profesor K. Pawłowicz nie chce być brutalna, chce być delikatna - i dlatego wyznawców islamu nazywa nie 'kozojebcami' a 'wielbicielami kóz'.

A mnie już nawet nie chce się używać odpowiednich terminów, wśród których 'dehumanizacja' na czołowym miejscu.

Przeczytałem tę jej litanię:

www.newsweek.pl/polska/polityka/krystyna-pawlowicz-najlepsze-wypowiedzi,artykuly,411938,1.html
Reakcja? Poczułem smród, wydzielany przez myślowe gó....
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: wielbiciele kóz 18.06.17, 07:05
      > przez myślowe gó....

Nie przez gó...

Przez g.ó.w.n.o
    • lont12 Re: wielbiciele kóz 18.06.17, 08:33
      a kajżeś ty bywoł, czarny baranie?
      • arceszk Re: wielbiciele kóz 18.06.17, 09:19
        Byłem tam, gdzie nie dochodził smród od tego g.ó.w.n.a
    • polski_francuz Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 10:17
      Idiota k.u.r.w.i.n mikke uwaza kobiety za osoby niespelne rozumu i tu prosze przyklad na to. Moze ona sie stara by mu dac przyklad? Bo onitego, bara,bara, a?

PF
      • arceszk Re: Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 11:46
        Stare powiedzenie: osoba wątpliwego autoramentu osobie wątpliwego autoramentu - "łba nie urwie".
      • xiazeluka Re: Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 13:59
        Nie kłam, polski_pajacu. I popatrz, co sam piszesz o kobietach: o Szydło, o Pawłowicz, o Le Pen, hipokryto.
        • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 15:52
          Z drugiej strony, do wielu innych siem zalecam. Policzmy srednia i wyjdzie nienajgorsza. Tu poruszasz miszczu jednak inny temat: kobity i wladza.

To temat trudny i latwo sie mozna na nim posliznac i sobie leb se rozbic. Strach pomyslec o twoich wpisach po takim rozbiciu. Wiec lepiej tematu nie poruszac.

PF
          • xiazeluka Re: Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 17:18
            Boisz się cudzych poglądów? Politpoprawność odbiera Wam człowieczeństwo.
            • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 18.06.17, 22:03
              Nu kak skazat. Idziesz kolo knjapy gdzie wywrzaskuja jakies przeklenstwa. Z takimi se nie pogadasz. Na dyskusje trzeba zapracowac.

PF
              • polski_francuz Nawet niekoniecznie knajpa 18.06.17, 22:24
                Dzisiejsza polska telewizja zupelnie wystarczy by przestac chciec dyskutowac.

PF
              • pro100 Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 05:41
                nie czepiaj się cepka. i bez tego ma trudne dzieciństwo.
                • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 07:49
                  Ja go wspieram slupszczaninie.

Pozdro

PF
                  • pro100 Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 08:14
                    to nie chodziło ci o te pierdy, łajno, kał, gó..., sracza itp alzheimerowskie wynurzenia? wspieraniem pogłębiasz!
                    • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 09:29
                      Cepek to humanista i poeta. Mickiewicz tez porownywal Litwe do zdrowia choc to porownanie jest odwazne. Ja odczytuje jego stan ducha, ktorym jest poczucie beznadziei wobec bagna w ktoresmy wpadli.

Jak wasz burmistrz? Instynkt podpowiada mi, ze nastepnym krokiem polskiej sinusoidy to bedzie on na prezydentasmile

A potem sie drgania wygasza.

Pozdro

PF
                      • pro100 Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 10:44
                        na burmistrza (a własciwie to prezydenta - miasto na prawach powiatu) ludzie maj wkurw. połowę czasu w delegacjach - promuje słupsk na gejowskich spędach. dobrze, że jeszcze jacy tacy zastępcy ale nie wszystko w kompetencji zastępców. tyle co od ludzi z miasta, bo ja to z gminu.
                        www.google.pl/search?q=gmina+s%C5%82upsk&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=p45HWbPzA6Li8AfoxZ_wAw
              • xiazeluka Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 06:37
                Aby dyskutować należy mieć argumenty, a nie wykręty i politpoprawne zaklęcia. Lżysz regularnie kobiety, jednocześnie szeleszcząc frazesami o równouprawnieniu.
                • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 07:53
                  Aby dyskutowac trzeba miec tez partnerow do dyskusji. Kobiety lubilem, lubie i bede lubil. Z niektorym kobiecymi nickami walcze. Podobnie jak z niektorymi meskim czy meskawymi nickami.

PF
                  • xiazeluka Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 11:26
                    Nie walczysz z kobiecymi nikami, lecz z prawdziwymi kobietami, których nazwiska Mła już wymienił, mizoginie.
                    • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 14:07
                      Do not it to me-so-gini. Po tlumaczeniu na tobie zrozumialy angielski: du not yt tu mi zo dzini.

PF
                      • sz0k Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 14:31
                        polski_francuz napisał:

> Do not it to (...)

Jesteś pewien, że to po angielsku?
                        • polski_francuz Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 14:45
                          Spytaj Benia czy maksia to som anglofony.

PF
                          • sz0k Re: Wewnetrznie niesprzeczne 19.06.17, 15:27
                            polski_francuz napisał:

> Spytaj Benia czy maksia to som anglofony.

No "niestety" obydwu mam wygaszonych. Zakładam natomiast, że chciałeś raczej napisać:
                            Do not BE to(o) me-so-gini.
                            Wtedy jeszcze miałoby to jakieś ręce i nogi i było nawet zabawne.
                            • polski_francuz Byc czy czynic? 19.06.17, 15:38
                              "Nie czyn mi tego" ma dla mnie w mojej formie i rece i nogi too.

PF
                              • sz0k Re: Byc czy czynic? 19.06.17, 15:42
                                polski_francuz napisał:

> "Nie czyn mi tego" ma dla mnie w mojej formie i rece i nogi too.

W takim razie "do not DO it to..." smile
                                • polski_francuz Re: Byc czy czynic? 19.06.17, 15:53
                                  Correction accordé...zamiast piatki bede mial czworke. Moge z nia zyc. Tym bardziej, ze chodzilo o mysoginiesmile

PF
                                  • polski_francuz Re: Byc czy czynic? 19.06.17, 15:54
                                    "accordée" zanim zaczniesz znow korekcje:

PF
                                    • sz0k Re: Byc czy czynic? 19.06.17, 15:57
                                      polski_francuz napisał:

> "accordée" zanim zaczniesz znow korekcje:

Z francuskiego się nie odważę smile
    • arceszk Re: wielbiciele kóz 19.06.17, 10:04
      Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete.

Taki komunikat. Chociaż wszystkie słowa, których tu użyłem, określając charakter wypowiedzi tej tam P., są do odnalezienia z Wielkim Słowniku Języka Polskiego.

Więc: wyznawcy islamu to 'wielbiciele kóz' (czyt. kozojebcy) - i to jest jakoś w porządku, Netykieta nie protestuje. Natomiast określenie tego typu wyrzygów słowami, na które zasługują - wywołuje protest ze strony Netykiety.

No i dobra.
      • sz0k wielbiciele fekaliów 19.06.17, 14:29
        Czyli koprofile. Jeden się nam tu objawił w postaci cepka, szkoda że go wycięli.
      • pro100 Re: wielbiciele kóz 19.06.17, 14:35
        nawet przez łeb ci nie przeleciało, że "wielbiciele kóz" to może być platonicznie? napalonyś na te kozy jak jakaś capina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka