pro100 19.06.17, 18:06 wiadomosci.wp.pl/na-polach-elizejskich-eksplodowal-samochod-sprawca-wybuchu-nie-zyje-6135335622260353a a koksowniki od ubeńków odkupić. na zimę jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 18:53 www.youtube.com/watch?v=XD1dqD6rsZk masz filmidlo, a jak frenczi da adres to mu wysle kredki . pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 19:00 le plus excellent... Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 20:17 kredki dla frencziego, a poważna kobieta z większą torebką winna chodzić www.youtube.com/watch?v=SWrEUtLLRkc jakby poprosić obrzynaczy głów o ustawienie w kolumnie to zerwikaptur wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 20:29 Ja uwielbiam duze torby, maja te zalete, ze mozna wszystko do nich wlozyc, ale te wade, ze nic nie mozna znalezc. Odebranie telefonu na zewnatrz niemozliwosc fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 22:57 gini po co ci telefon, po to by cie "przywitali" ciapaci? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: vat na kredki mogliby frencziemu obniżyć 19.06.17, 21:26 Pisz na Berdyczow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Master 19.06.17, 21:24 Mialem dzisiaj ocene stazu mastera. W roli glownej wasz wrog no. 1: chlopak z Magrebu. Staral sie niezle ale mu kiepsko wychodzilo. Wyczulem, ze go na stazu zle traktuja. Poza tym jest i nas 36°C i chyba rusze jak uchodzcy na polnoc. Przez kiepskie drogi Eugenii do jakiego zimnego kraju. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 19.06.17, 21:29 Nie wiem jak ci sie udalo grac wczoraj w tym upale w tenisa, ja bylam dzis na basenie ale korty otwarte i kryte byly puste . Tylko idiota w tym upale, moglby ganiac z rakieta po korcie. A na stazu zle go traktuja, wiec dlatego szlo mu kiepsko, dawniej sie u nas mowilo, ze pod gorke do szkoly mial. Chcesz kredki to ci wysle , pare pudelek. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Master 19.06.17, 21:43 Gralem dzisiaj wieczorem i wlasnie skonczylem. Dalo rade grac. Jutro poplywam. Ruszac sie trzeba droga Eugenio, upal nie upal. Tata byl na lesorobce na Rusi i przezyl to mam upalow nie przezyc? Chlopak jest ambitny. Tylko mu mistrza brakuje. Po co mi kredki? Wyslij jakies dary dla budowniczych autostrad miedzy Mons à Liège. Im grosza brakuje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 19.06.17, 22:00 To ty jestes nadczlowiek, ja wrocilam gdzies o drugiej z basenu, weszlam od razu do wanny, wentylator chodzi na okraglo, duzy wentylator, i nie ma czym oddychac, co i raz chlodze sie w wannie . Nawet cienia wiatru nie ma. Nic nie umie ale jest ambitny, ja mialam ambitna lekarke z Togo, nie umiala sie mi wkuc w zyle, wiec pokula mi reke prawa, pozniej przykleila ja plastrami do lozka , i sobie poszla na kawe.Przyszedl pielegniarz , i pyta sie mnie lezacej na Ojomie co sie dzieje, wiec ja mowie, ze nie wiem, ale moze w koncu albo mnie odkleja te reke, albo niech mi zaloza wenflon i dadza to lekarstwo, bo moge, za chwile, sie przekrecic0.Pielegniarz sie sprezyl i sprowadzil dwie lekarki, znalazl zyle, i poprosil, zeby mi sie wkula belgijka, i wkula sie od razu, czarna sobie poszla, reke odkleili od lozka , a dzialo sie to miedzy polnoca a druga w nocy . Ambitna byla, dostala dyplom, tyle, ze ja o malo sie nie przekrecilam. Taa rozumiem, ze ty zostaniesz mistrzem i ambitny chlopak dostanie dyplom tylko dlatego ze jest ciapaty. No coz, ale wkolo jest wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Master 19.06.17, 22:53 Dobrze, ze piszesz wreszcie jak czlowiek. A co do ludzi to sa tacy i owacy. Niezaleznie od koloru skory. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 19.06.17, 23:19 Widzisz, a takich przypadkow moge ci opisac setki, moje moich znajomych, z ktorych wynika, ze imigranci sa po prostu leniwi, uczyc sie nie chca, chca po prostu zasilkow. Jak jedzie smieciarka, to raz na pol roku mozesz zobaczyc, jakiegos ciemnego, ale w pomocy spolecznej masz juz praktycznie samych ciemnoskorych. Dlaczego ludzi trafia szlag na imigrantow , Belg, ktory pracowal cale zycie, i zamkneli mu zaklad pracy, musi isc na chomage , obniza mu sie natychmiast stabdard zycia, gdy potrzebuje lokalu socjalnego czyli tanszego, musi na nie czekac latami, a w telewizorze pokazuja mu mieszkania wyposazone we wszystko od mebli poczawszy na szczoteczkach do zebow skonczywszy, i to jest przeznaczone, dla uchodzcow, wiec wychodzi na to, ze Belg, musi placic slono za mieszkanie w ktorym zyli pracowali jego rodzice,pracowal on a tu przyjezdza ktos, na gotowe, dostaje wszystko a rachinki placi on. We Francji macie to samo albo jeszcze wiecej, bo tam juz z 7 milionow, stykasz sie wiec z tym co ja na co dzien, a odbierasz to jak ktos slepy i gluchy. Myszlisz, ze magrebi ci zaplaca emeryture? Oni po to tu przyjezdzaja zeby brac a nie dawac, dopoki tego nie pojmiesz bedziesz sie kompromitowal do konca zycia na tych forumach GW jako polit poprawny pajac ktory chce ukrecic sznur normalnym ludziom na dodatek sobie. W Warszawie dawnymi czasy, ktorych daja sie latwo okradac, nazywano leszczami . Wiec nie badz leszczem frenczi . Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Master 20.06.17, 07:09 ale jak rektorem frencziego plastelińczyk (czy inszy mocniej wybarwiony wyznawca religii pokoju) to MUSI tak kicać aby do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Master 20.06.17, 09:23 Ciut nie nadazasz. Ale pominmy osobisty aspekt sprawy. Integracja Arabow jest trudna i dluga. Ale nastapi. Dlaczego tak mysle? Mamy ich 6 mln i takiego luda ani sie nie wygazuje ani nie odesle do siebie. Nie bede sie zatem, jak Eugenia, masturbowal zlymi przykladami. I powiem jedynie, ze nie ma alternatywy dla integracji bo inaczej byc nie moze, jak mawial towarzysz Stalin. Ja, osobiscie, licze na Niemcow. Oni sa odwazniejsi i bardziej agresywni niz Francuzi. Stamtad nadejda praktyczne rozwiazania integracji. Probowali niewygodnych gazowac. Nie wyszlo. Teraz zaproponuja rozwiazanie bardziej pokojowe. PF Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Master 20.06.17, 09:38 polski_francuz napisał: > Ciut nie nadazasz. Ale pominmy osobisty aspekt sprawy. Integracja Arabow jest t > rudna i dluga. Ale nastapi. Dlaczego tak mysle? Mamy ich 6 mln i takiego luda a > ni sie nie wygazuje ani nie odesle do siebie. Nie bede sie zatem, jak Eugenia, > masturbowal zlymi przykladami. I powiem jedynie, ze nie ma alternatywy dla inte > gracji bo inaczej byc nie moze, jak mawial towarzysz Stalin. Problem w tym, że masturbacje Eugenii są jedynie werbalizacją zjawiska, które polega nie na długiej a szybkiej, niezbyt trudnej i jak mawiał wspomniany Stalin nieuchronnej integracji Europejczyków a nie Arabów. To Europejczycy dostosowują się do wymogów sytuacji a nie przybysze. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 20.06.17, 09:39 PF nie nastapi zadna integracja, bo oni domagaja sie, bysmy to my przyjeli ich zwyczaje . Nie ma alternatywy dla integracji, alez jest, przejdz na islam . Tia Niemcy podrzuca wam co najwyzej jeszcze troche arabstwa. Probowali niewygodnych gazowac, czyzbys mial na mysli Zydow? Ale podczas II wojny swiatowej dla nich wszyscy byli niewygodni,zaczeli od niewygodnej Polski w ramach porozumien Ribentrop Molotow, wiesz ile ofiar pochlonela ta wojna? Zydzi zyli w swojej diasporze i nic nikomu nie narzucali, chyba, ze lewactwo, teraz lewacki Zyd Foros, finansuje najazd arabstwa na Europe. Ale nie mieszaj bo u nas tez sporo lewackich szkodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Nawet kawy nie mozna wypic przez dzicz 20.06.17, 10:11 fakty.interia.pl/swiat/news-francja-tragiczny-wypadek-furgonetki-zarejestrowanej-w-polsc,nId,2407789#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Master 20.06.17, 11:21 "Mamy ich 6 mln " Czyli już za późno na integrację. Im ciapatych więcej, tym większe prawdopodobieństwo zamachów. Guerilla nie może działać bez wsparcia miejscowej ludności (w przypadku zachodnich kalifatów - bez wsparcia trudnych do infiltracji środowisk turbanów). Im więcej skupisk ciapactwa, tym lepsze możliwości dla zamachowców. Getta są jak lasy dla partyzantów. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Master 20.06.17, 11:25 "Getta są jak lasy dla partyzantów." Dokladnie. Jednym z elementow integracji jest mieszanie populacji. Poki co, bogatsze miasta wola placic panstwu niz przyjmowac mieszkania dla biedniejszych (tzw. HLM). To sie musi zmienic. Tedy droga, dla Francji. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 20.06.17, 11:39 Ale getta zakladaja sobie sami, a fakt, ze ludzie musza dodatkowo, oplacac swoje bezpieczenstwo jest skandalem. Gdy przyjma, tez zaplaca bo przeciez beda musialy utrzymywac darmozjadow, wiec placa ale maja spokoj. Jedyna recepta nie przyjmowac, odsylac skad przyjechali. Fakt, ze przyjechali dla kasy jedynie, jest widoczny , Z Francji chcieli do GB a z innych krajow do Niemiec, bo socjal lepszy, niestety, ty tego nie chcesz zauwazyc. Nie chcesz zauwazyc, ze imigranci to nowa klasa wyzyskiwaczy, ktorzy doja, cale spoleczenstwa, przy pomocy polit poprawnych politykow. Dalej chcesz przyjmowac i na nich placic, ale to twoja prywatna sprawa, przyjmij sobie paru do domu, i dziel sie tym co sam zarobisz, ale nie probuj zmuszac do tego innych. Dawnymi czasy, gdy Polakow, nie majacych zezwallonia na prace w Belgii, a zlapano na takiej pracy, nikt nie mial skrupolow, wsadzali w samolot i odsylali do Polski,wiec nie wiem dlaczego, prtzyjmowac dzicz, ktora mysli o tym jedynie by doic tubylcow, a na dodatek ich zabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Master 20.06.17, 12:28 " To sie musi zmienic." Która to już kolejna buńczuczna zapowiedź? Zapowiedzi pozostają pustosłowiem, żadnych wymiernych, realnych działań wszak nie wywołują. Wpadliście w pułapkę politpoprawności, przez co nie potraficie sformułować zadania i wdrożyć czynami w życie, no bo przez gardło Wam nie przejdzie, że należy ciapatą biedotę przeflancować w inne rejony dlatego, że w miejscu dotychczasowego koczowania są ciapatą biedotą właśnie. Biedotą agresywną, kryminalną, robiącą co chcą. Przyjmij do swojego mieszkania paru biednych turbanów i po paru tygodniach zrelacjonuj wyniki swojej akcji integracyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Master 20.06.17, 09:33 Frenczi emerytury i tak ni!e budziet , wiec nie kicaj bo sie zmeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Master 19.06.17, 23:01 Pociesz sie jutro ma być jeszcze cieplej, u nas ma być prawdopodobnie 37°C. Na upały pije sie gorące herbaty by temperature ciała wyrównać. Chłodny prysznic pomaga na chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Master 19.06.17, 23:26 Polecam, tez nie wierzyłam ale sie przekonałam w Brazylii. Spytaj sie Brazylijczyków, oni tak samo ci to polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Master 20.06.17, 01:23 Opozycja sie jednoczy w Europie. Ciekawe co ustalili w Holandii i Finlandii, będą przedterminowe wybory czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian jajca francom obciąć, tępym nożem.. 20.06.17, 11:49 wpolityce.pl/m/swiat/344961-msz-weryfikuje-informacje-ws-wypadku-polskiego-auta-w-calais-polski-konsul-we-francji-jest-w-stalym-kontakcie-z-lokalnymi-sluzbami Kierowca zarejestrowanego w Polsce vana zginął w wypadku w pobliżu francuskiego miasta Calais, do którego doszło we wtorek nad ranem z powodu ustawionej przez migrantów na drodze blokady z pni drzew. Na razie nie poinformowano, z jakiego kraju pochodził. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: jajca francom obciąć, tępym nożem.. 20.06.17, 12:21 one juz makarony bezjajeczne Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: jajca francom obciąć, tępym nożem.. 20.06.17, 12:53 Typowo francuskie. W zeszłym roku mieli zagwarantować bezpieczny przejazd przez Calais. Anarchia, rozkład państwa, bałagan, jak wszystkie byłe kolonie żabojadów Odpowiedz Link Zgłoś
gini Frenczi uskarzal sie na belgisjskie autostrady nie 20.06.17, 13:07 Imigranci układają tam regularnie improwizowane zapory z konarów i kamieni, aby dostać się do jadących do Wielkiej Brytanii ciężarówek.. Policja zatrzymała na miejscu dziewięciu Erytrejczykow, którzy włamali się do jednej z zatrzymanych ciężarówek. Zostali oni wstępnie oskarżeni o nieumyślne spowodowanie śmierci, stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym oraz zagrożenia życia. Proponuje wyjac belke z wlasnego oka. Nie wiem dlaczego nieumyslne spowodowanie smierci, przeciez barykadujac droge, sa swiadomi, do czego moze dojsc. Za wlamanie do ciezarowki juz ich nie oskarzyli. Odpowiedz Link Zgłoś